Igen, meg hosszú hajam volt előtte és nem tudtam milyenre vágassam, aztán gondoltam jó lesz a Stipe frizura, évekig elég is volt egy hajvágógép a frizurámhoz, de már megöregedtem és jól állnak az ősz hajszálak. :)
én rájöttem, hogy videóklippel szeretem a shinny happy people-t, előben nem tudnám elképzelni, de - lehet, hogy már csak a tinédzserkori emlékek miatt is - egy aranyos, boldog számnak találom, amiben kurva jót énekel michael stipe és kate pierson is.
sajnos ebben nem tudok segíteni, mert egy ideje az én ebayes dolgaimat is egy haverom intézi, és mivel ő amerikában lakik, a vásárlás nem nagy ügy, de az eladás innét macerásabb. felhívtam egy ismerős figyelmét az eladó kislemezre, de nem reagált rá. szerintem hülyeség eladni ennyi pénzért, de ha nagyon úgy van, akkor vaterán is biztos elmegy, próbáld meg.
Miért adjátok el egyáltalán? Perfect Square sztem igen jó koncert dvd - mondjuk nekem a tourfilm a szívem csücske (még video kazin is megvan!) enni nemkér, sok helyet nemfoglal, lehet 10+ év múlva sokkal többet fog érni (nemcsak a piszkos anyagiak), már csak azért is mert akkor szinte a cd-t ismerni sem is fogják...:-)
én egy fanclub hírleveles borírékor se dobok ki, nemhogy eladni....
part lies nem rossz...jó újra hallani ezeket a számokat...sányi hepi pípöl meg, ahogy Michael is nyilatkozta egy múlt heti interjúben: valsz az ő meg nem értett humora;-)
nemár, ebay-en csak a fan club kislemezért adnak minimum 30 dollárt, de a régebbi teljes csomagok minimum 100-ért mennek. de legalább úgy írtad volna, hogy a fan club single mellé ajándék dvd!:))
Ma meghallgattam a Part Lies első lemezét, és a végén azon gondolkodtam, ki volt az a über-értelmiségi, aki kitalálta azt, hogy Country Feedback után jöjjön a Shiny Happy People. Nem lehetett volna ezt úgy megoldani, mint az Automatic For The People-ön? (Ugye, ott az Everybody Hurts után volt New Orleans ins. 1, az a kis intermezzo pont jókor jött.) Egyszerűen nem illik ide, és kész.
Ezért mondom azt hogy a Collapse Into Now egy tisztes iparosmunka, kicsit átdolgoztak egy-két dolgot és kész. Számomra a Blue nem tűnik másolásnak, számomra egy szép búcsúdal. Főleg szöveg az ami nagyon megfogott, örök kedvenc lett. Főleg az "I don't have much But what I have is gold" miatt.
A Monster korszak valami hihetetlen. Sok embertől hallottam azt, hogy ez volt az egyik legerősebb turné. Na meg ilyen supportbandákkal, mint a Radiohead és a Sonic Youth. Zseniális lemez. És Michael Oscar-díjat kaphatott volna, mert remekül vette fel a "fásult, ideges, kiégett" szerepet. Egyszerűen zseniális ember, ezért mondom azt, hogy ő több mint egy énekes.
A Collapse-ról nekem egyedül a Blue nem jön be, Country Feedback másolásnak érzem, megfűszerezve egy kis E-bow the letter-el.
Szerintem is jó lemez a Collapse de ritkán teszem be hallgatni. A Reveal volt az utolsó olyan lemez amit nagyon sokszor hallgattam, az Around the Sun-t is szeretem, és az utána lévő lemezek annyira már nem fogtak meg, illetve megfogtak de nem olyan hosszú ideig. Amikor kijönnek a lemezek hallgatom őket egy-két hónapig és lassan feledésbe merülnek.
Mostanában a youtube-on a Monsteres időszak videóit szoktam nézegetni. :)
Számomra ez a három dal olyan semmilyen. Nem mondanám hogy rosszak, de nem ezért veszem meg a lemezt.
A Collapse Into Now nekem is tetszik! Véleményem szerint az egyik leghalgathatóbb album tőlük, s bár lehet rövid, én pont ezt szeretem benne. "Sűrített R.E.M." Gyönyörű (Überlin, Oh My Heart), csűrdöngölős (Aviator... fene tudja a címét, All The Best, That Someone is You), és szomorú (Blue). Nekem jobban tetszett az Accelerate (más viszont utálja, csak tudnám miért), a CIN viszont "hagyományosan" felépített R.E.M. album, amin mindenki talál magának valamit.
Szeptember 20. óta viszont máshogy látom az összes albumot. Nyáron meghallgattam az Up-ot, a Reveal-t, és az Around The Sun-t, és sokszor a hajam téptem. Most viszont azt kell mondanom hogy csodálatos mind a három album. Vagy én változtam két hónap alatt sokat, vagy csak nagyon hiányoznak.
Nekem a "We all go back where we belong" tetszik, a másik két új dalt nagyon kritikán alulinak érzem. A Saturday olyan, mint egy vicc a próbák alatt, a Hallelujah pedig ötlettelen.
A napokban hallgattam meg a Collapse albumot és nagyon jó, ehhez képest az új dalok - kivéve a We all go back....-et - szerintem nem sikerültek valami jól.
Az R.E.M. feloszlása után pár nappal, a legelső kislemez 1981-es demó jával csaknem egy időben már be tudtuk mutatni a legutolsó R.E.M.-kislemez re kerülő dalt is: a 2011 nyarán rögzített We All Go Back To Where We Belong ot, mely a november 14-én piacra kerülő Part Lies, Part[...] Bővebben!Tovább »
nem azért, de nagyon szép lett, az utolsó két lemezükön nincs is ilyen jó szám.
(milyen slusszpoén volt már, hogy michael stipe a feloszlás előtt egy nappal letolta a gatyáját? mondjuk nem találkoztam még olyannal, aki ezt viccesnek találta volna rajtam kívül. :))
A karácsonyi csomagról tudtam, ez a hírlevél nem volt világos.
A fan club 84' óta létezik:
The Fan Club got started in June of 1984 after the release of the band's second full-length record, RECKONING, and continues to be the best source available for R.E.M. news, merchandise, and tour information.
Igen, a fan club csinálja / csinálta, évi12 usd ellenében kb. 3-4 hírlevél + karácsony előtt egy kisebb csomag (vmi jópofa naptár + egy 1-2 számos cd, vmi matrica ált a tartalom) szokott volt jönni - ill a karácsonyi csomagot még ígérik idénre is
Vmikor a 80-as évek közepe táján indult az egész, ki is tartott mostanáig.
az biza! pont gondoltam h le kéne már cserélni egy régebbi szintén ilyen kihajtogatós képet, ami kint van otthon nálam....most már azt is tudom h mire! :-)
kaptam ma még hírlevelet! amiből az is kiderült számomra h szept 22-én járt le a tagságom, ergo úgy néz ki jön még a xmas csomag is :-) (azt írják szept 21-nél húzták meg a vonalat, aki akkor tag volt annak oké)
Hát ez az. Én is nagyon szeretnék egy utolsó koncertet. Soha nem láttam őket, sajnos túl későn kezdtem el őket hallgatni. Jó lenne veletek extázisba esni a The One I Love-ra, egy jó kis budapesti bulin. Persze az első sorban állva. Sajnos erre nagyon kicsi az esély, de nem adjuk ám fel ilyen könnyen!
Már linkeltem nektek az amazonos linket, de ismétlés a tudás anyósa. Én majd egy itthoni boltban fogom megvenni, de terveztem már, hogy az ebay-ről rendelek egy-két dolgot, főleg szinglikkel vagyok lemaradva (nagyon).