Keresés

Részletes keresés

Calliope Creative Commons License 1999.09.29 0 0 11
Na igen, az ember kedvese soxor éppen akkor reagál a legkevésbé kedvesen, amikor számítanánk rá. De fordítva is igaz. Mi is mentünk az utcán, én is furcsán éreztem magamat a szembe jövő pasik bámulásától. Oda is súgtam a páromnak, hogy mi van, valami nem stimmel rajtam? Már megint felemás cipőben vagyok? ;)) Mire elnevette magát, végigmért, és közölte, hogy azért néznek meg, mert észbontóan jól nézek ki. (Valszeg nem volt tökéletesen igaza, de azért biztos látszott rajtam valami...)

regus! Tényleg idétlen dolog, hogy sokszor akkor vagy a legkapósabb, amikor foglalt vagy. De hát azon felül, hogy kivirulsz, amikor boldog vagy, és ezt a pasik is érzékelik, elfojthatatlanul él bennük a vadászösztön is, meg a rivalizálás... (ha soxor nem is vallják be). :))

Törölt nick Creative Commons License 1999.09.29 0 0 10
Hülyék a pasik.
Előzmény: Miamanó (9)
Miamanó Creative Commons License 1999.09.29 0 0 9
Bocs Chavo, ez csak a csali volt, hiszen itt vagy!
Calliope teljesen igazad van, én csak arra gondoltam, hogyha boldog az ember - és az tényleg sugárzik - akkor esetleg nem néz másfelé, vagyis nem veszi észre,hogy nézik és amikor azt észreveszi, hogy nem nézik meg (csak ő hiszi), akkor derül ki, hogy csak ő nem látja. Na ebbe jól belebonyolódtam.
És még egy. Egyszer régen szinházba mentem a barátommal. Mentem a színház fele, és valahogy furcsán nagyon sokan megnéztek. Attól féltem valami lehet rajtam (az arcomon) és rossz érzésem volt. Aztán egyszercsak egy tükörbolt kirakata került elém és ahogy megláttam magam, különösen szépnek láttam magamat. Ez rendkívül feldobott és biztos, hogy sugároztam , alig vártam, hogy a barátommal találkozzam. Aztán megkérdeztem tőle, hogy nem lát-e valami különöset rajtam (és vártam a bókokat) erre azt mondta, hogy nem, olyan vagyok mint máskor. Na ennél hidegebb zuhanyt életemben nem kaptam. Vagyis mi a tanulság?
Előzmény: Chavo (6)
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.29 0 0 8
Negatív diszkrimináció sux. Mindenféle.

Lord_Oberon

Előzmény: Chavo (6)
regus Creative Commons License 1999.09.29 0 0 7
elnyomott ferfitarsaidnak ott van az osszes tobbi topik. :))
azt hiszem, en is ilyesmit tapasztaltam, mint calliope. en is kivirulok, amikor a kedvesemmel szep napunk van - es mostanaban surun van szep napunk. mondjuk ugy naponta. szoval virulok es tenyleg tobben megneznek.
de lanyok! nem furcsa ez? epp akkor virulsz, amikor teljesen folosleges, hogy megnezzenek a fiuk, mivel ugysem vagy szabad. furi.
Előzmény: Chavo (6)
Chavo Creative Commons License 1999.09.29 0 0 6
Protestálok eme megkülönböztetés miatt!

Mi az hogy: "CSAK NŐKNEK!!!"?

Demokráciát, sajtó és szólásszabadságot elnyomott férfitársaimnak!

lady Creative Commons License 1999.09.29 0 0 5
Na ná!!!!!!:-)
GoldenEye Creative Commons License 1999.09.29 0 0 4
Maximálisan egyetértek Calliopéval.
Thor Creative Commons License 1999.09.29 0 0 3
100%-ban csatlakozom. Így van.
Előzmény: Calliope (2)
Calliope Creative Commons License 1999.09.29 0 0 2
Hát persze hogy kell! Szerintem nagyon jót tesz az önbizalomnak, ha "megnézik" az ember lányát. (És itt most nem arra gondolok, amikor az illető fickó bámul és szinte vetkőztet... brrrrr...)

Egyszer azt hallottam egy barátnőmtől, aki szintén így volt vele, hogy tulajdonképpen, ha az ember boldog a társával, egyszerűen nem is néz másra, így aztán nem veszi észre a feléje irányuló pillantásokat sem.
Na én ezt egy kicsit máshogy látom. Azt tapasztaltam, ha éppen nagyon boldog voltam a párommal, akkor ez szinte sugárzott rólam, és megszépültem tőle, így jobban utánam fordultak az utcán. Viszont amikor nagyon nem mentek rendjén a dolgok, ez a járásomon, a tartásomon, a szememben is meglátszott, így sokkal kevésbé tűntem ki bárkinek is a sok szürke arc közül...

Lakki Creative Commons License 1999.09.29 0 0 1
Hogy szüksége van e rá?
Az biztos, hogy jól esik neki, ha elismerik, és a jó az kell, úgyhogy igen :)
Az már más kérdés, hogy mit nevezünk elismerésnek, és azt is belevesszük e ami csak udvarias bók és osztani kell öttel, tízzel. Igaz ott meg a jószándék esik jól.
Ha meg érdekből ismerik el a nőiességet, mert olyan is van..hát igen, az is jó valamire.
dalia Creative Commons License 1999.09.29 0 0 0
"szüksége van-e a nőnek - mégha biztos párkapcsolatban is él - , hogy nőiességét elismerjék kívülállók is."

igen.

Miamanó Creative Commons License 1999.09.29 0 0 topiknyitó
Na így aztán garantált, hogy az összes fiú bekukkant, de nem baj. Az lenne a feszegetésem tárgya, hogy szüksége van-e a nőnek - mégha biztos párkapcsolatban is él - , hogy nőiességét elismerjék kívülállók is. Pl. megnézzék az utcán stb. Merthogy én tulajdonképpen tök jól megvagyok, de mintha mostanában senki se venne észre!! Egyszer azt hallottam egy barátnőmtől, aki szintén így volt vele, hogy tulajdonképpen, ha az ember boldog a társával, egyszerűen nem is néz másra, így aztán nem veszi észre a feléje irányuló pillantásokat sem. Na valahogy így. Nyitónak egyelőre.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!