Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.31 0 0 49
A Kálvinon leszedték a hülyeségeket a reklám-tűzfalról. Most ott virít Pataky Ági néhány évtizeddel ezelőtti valója (Fabulon, vagy mi), és az a bizonyos cipőreklám, női lábak piros miniben, magassarkúval. Na, kérem, azok a patácskák még mindig etalonok.
mizeke Creative Commons License 2000.01.31 0 0 48
Nekem is tetszik a bokalánc. Meg a lábujjgyűrű. És a kékre lakkozott lábkörmök. Boka fölötti decens kis tetkóhoz mit szóltok? Engem megőrjít... :)
sznob Creative Commons License 2000.01.11 0 0 47
Bokalancot az ekszereszeknel lehet kapni. Bemesz, megkerdezed, kivalasztod. Miert, mire tippeltel?

Van egy olcsobb megoldas is, amennyiben nehany helyen meg arulnak "meretre vagott" aranyozott lancokat. Bizsuboltok, ilyesmik. Ott kell szabatni egy megfelelo hosszusagut (ha 23 cm-nel hosszabb, akkor mar eleve nem nyert).

A vekony aranylanc nekem speciel jobban tetszik, de szinte csak haloszobai viseletnek alkalmas, mert az utcai strapat nem birja, ahhoz meg tul draga mulatsag, hogykethente vegyunk egy ujat a Kedvesnek.

A vastagabbak viszont evekig mukodhetnek, tapasztalatom szerint.

Harisnya alatt hogy tetszik a bokalanc? En megosztott vagyok...

Előzmény: Sumo (45)


danger Creative Commons License 2000.01.10 0 0 46
Sumo
ha olyan svungosabb, 70 milliméteres átmérőjű kell, aminek a másik vége egy irdatlan vasgolóbis, akkor azt tudok :))
Előzmény: Sumo (45)
Sumo Creative Commons License 2000.01.09 0 0 45
OFF
... vagy csak ismertek teged, es feltek, hogy teljesen szitava hasznalt cuccokat probalsz rajuk sozni:))))))))))))))

ON
hol lehet bokalancot kapni?:))))

Előzmény: danger (44)
danger Creative Commons License 2000.01.08 0 0 44
ne aggódj, rengetegen vagyunk ilyenek.
a topic főleg a nemfeltűnő név miatt hanyatlik.
én annak idején próbáltam kereskedni nők által koptatott fetish cuccokkal, csizma, cipő, harisnya, minden volt, de senki nem írt, hogy kell, pedig eziránt elég nagy az érdeklődés... csak hát úgy látszik, nem voltak elég bevállalósak, vagy nem látták a topicot, vagy nemtom...
Előzmény: sznob (43)
sznob Creative Commons License 2000.01.08 0 0 43
danger,

az alapjan, amit itt leirsz, egesz hasonloak lehetunk... ;-)

Kar, hogy a topik elhalt. Lanyok se nagyon jottek... :-(

De ez meg mind megvaltozhat...

Előzmény: danger (42)
danger Creative Commons License 2000.01.05 0 0 42
jujjjjj bezony :)))
de ha nincs rajta tejszínhab, akkor oda kell képzelni...
volt egy barátnőm, aki teljesen beindult attól, hogy alulról felfelé haladtam végig rajta. szép kis ápolt lábacskái voltak, puha lábujjai, és a lassú, incselkedő nyelvmozdulatok hatására ezek még önkéntelenül mozgolódtak is egy kicsit, ami nagyon jó érzés... (szabályosan csókolóztam velük :) - aztán lassan felfelé haladni, lábfej, boka, tovább a vádli felé, csókolgatás végig, térdhajlatnál különösen, (hú azt de szerette), combi, lassan-lassan, aztán amire gondoltok, azt két-három centire véletlenül elkerülni, tovább a has felé, (lapos kis hasa hmmm) stb stb stb - mire ténylegesen a primer/szekunder akceptorait kezdtem izgatni, már feszült az egész teste, és alighanem markolászta volna a hajamat, ha ezt megelőzendő korábban nem rögzítem a kis kezecskéit biztonságos távolban... (de ez már egy másik topic :))

bokalánc nagyonnagyonnagyon pozitív, teljesen feldobja a(z amúgy sem semmi) látványt - az én barátnőimnek is vagy volt, vagy lett általában :)) harisnya is nagyon okés, pláne két esetben: az elegánsabb miniszoknyás-magassarkús változattal szerelve, (juj miket tudnak a managerassistantok időnként...!!!:) avagy nadrág plusz edzőcipő, sportosan (gondolok itt a nagyon vagány Nike, Reebok, BK és hasonló márkákra, tehát nem a Ying Chung Bouw Lee cég termékeire) hmm hát BEVALLOM FÉRFIASAN, én is mindig besorolok ilyenkor a mozgólépcsövön mögéjük. nincs abban semmi extra, tudják ők is nagyon jól. ennyire sosem hülyék. ellenben emiatt nem vallom magam perverznek, csak esztétának :))

most lehet amúgy, hogy hülyének néztek, de a traktorcipőből is van olyan, ami kimondottan jól van megdizájnolva. meg a vastagtalpú-magassarkú kombinációk is teljesen bejönnek. nektek abszolúte nem?

Előzmény: roumark (37)
rubens Creative Commons License 1999.12.30 0 0 41
Igy akartam:
Lábszakértők! A neten járkálva többször is úgy tapasztaltam, hogy a néger nőknek baromi nagy lábuk van. Ez igaz lehet, vagy csak optikai csalódás?
rubens Creative Commons License 1999.12.30 0 0 40
Lábszakértők! A neten járkálva többször is úgy tapasztaltam, hogy a néger nőknek baromi nagy lábuk van. Ez igaz lehet, vagy csak optikai csalódás?
sznob Creative Commons License 1999.09.19 0 0 39
A. Alhazred megfigyelese a bokalanc-hordo tipusrol nem teljesen helyenallo. Valo igaz, az altala leirt nem-mai-csirke tipus is eloszeretettel viseli, de a mai-csirkek kozott is szerencsere lehet egy-ket gyonyoru peldanyt talalni...
Bölény Creative Commons License 1999.09.17 0 0 38
Noi labak: rulez
ha formasak: meg rulezebb
kek/piros/fekete/_gyongyhaz_ lakkal: rulez hegyek
bokalanc: ... (ide mindenki gondoljon valami nagyon-nagyon jot, mert nekem elfogyott a szokeszletem)

viszont harisnyatarto: a gonosz talalmanya!!! Izlesekrol kar vitatkozni, de engem kiver a hideg, ha egy ilyen formedvenyt latok egy amugy formas non. Valahogy annyira muvi. A melltarto nem, mert az takar valamit, tehat izgatja a fantaziat. De a harisnyatarto csak egy odadobott funkcionelkuli valami. Kivancsi lennek, hogy mas is van-e igy ezzel? (Mellesleg a harisnya magaban sem teccik tulsagosan, de az meg lehet izgato - pl. a "kicsomagolas")

roumark Creative Commons License 1999.09.16 0 0 37
Lábujjakról tejszinhabot, mézet nyalogatni. Kezdetnek nem rossz!
A. Alhazred Creative Commons License 1999.09.16 0 0 36
Még nem volt olyan barátnôm akin lett volna, csak az ismeretségi körömben keveseken. Érdekes módon azokhoz a lányokhoz absz. nem vonzódtam - nem a bokaláncuk miatt, sôt ...
Akiken látni szoktam: kevés fiatal lányon kivül a középkorú háziasszonyokon, akik még egy picit erôlködnek hogy megôrizzék erotikus bájukat. Bocs ha valakit megsértettem.
Tudom ezt nevezik elôítéletnek, de hát ez egy olyan reflex nálam ami magától nem múlik el. Egyébként még szépnek is találom.
Viszont a pearcinggel nincs semmi bajom. Nem minden testrészen izgi, de felôlem bárhol lehet. Lehet hogy a bokalánc számomra egyfajta konzervatív erotikát sugall?
sznob Creative Commons License 1999.09.15 0 0 35
A.Alhazred-et nem izgatja a bokalanc. Engem igen, es a hozzaszolasok alapjan masokat is.

De miert? Jozan esszel ez teljesen erthetetlen. Vagy nem?

A. Alhazred Creative Commons License 1999.09.15 0 0 34
A keresônek köszönhetô hogy megtaláltam ezt a topicot.
Nem feltétlenül csak a sudár, magas lányoknak lehet szép lábuk. Nekem kifejezetten a kisméretű lábfejjel (35-37) megáldott nôk az izgatóak, ami magában hordozza hogy ne legyenek magasabb 175 cm-nél. Bár kivételek mindig is voltak :). A magasságom miatt (187) viszont inkább a 170 cm feletti nôknél vagyok jó. Nagyobb méretű lábfejnél a hátrány számomra az, hogy hosszúak a lábujjak. Ja errôl jut eszembe, elég hervasztó látvány amikor egy kb. 180+ magas nô 40+-es lábbal felvesz egy pántos papucsot, papírvékony talppal, a lábujja pedig az aszfaltot kaparja ahogy lépked.
A következô izgalmas testrész a lábon a boka, ami csodálatos ha vékony és finoman kirajzólódva a bôr alatt látszanak az inak és csontok, persze mindez csak lágyan. Nem igazán izgat a bokalánc, a harisnya viszont széppé tehet egy átlagos lábat is. Csak azt néha le is kell venni, és akkor kiderül minden. A boka folytatódhat egy ívelt vádliban, ami egy szintén vékony, keskeny térdben érjen véget. Ha eddig minden rendben volt, akkor már nem igazán lehet elrontani, tehát nem nagyon valószínű hogy csalódnék a combjaiban.
Viszont jön az ôsz és azt hiszem tavaszig be kell érnünk más nôi testrészek csodálatával.
office guy Creative Commons License 1999.07.05 0 0 33
Kedves Sznob!

Hogy egyesek milyen szerencsések! És nem volt nálad fényképezőgép, véletlenül? :-))

Előzmény: sznob (30)
Ramon Creative Commons License 1999.07.04 0 0 32
sznob!
Egyszóval elájultál és a többire már nem emlékszel?
Ebből azt a következtetést kell levonnom, hogy egy szép női láb a kábítószerrel azonos hatást vált ki a mohó férfinép körében? :-)
czy Creative Commons License 1999.07.04 0 0 31
Én is üdvözlöm :-)
Előzmény: sznob (30)
sznob Creative Commons License 1999.07.03 0 0 30
Ha mar ennyire nyaggattok...

Szoval az ugy volt, hogy egesz veletlenul kezdtunk el levelezni (hm), es a Torzsasztalrol esven szo, megemlitettm neki ezt a topicot. Megnezte, majd visszairt, hogy kivancsi, mit gondolok majd az o labarol. Ekkor mar sejtettem, hogy nagy baj nem lehet, mert ilyet csak az szokott kerdezni, aki biztos a dolgaban. A talalkozora tenyleg miniszoknyaban es egy nagyon klassz, sokat mutato cipoben jott. En annyi elokeszuletet tettem, hogy az autom jobb elso uleset teljesen hatracsusztattam, gondolvan, hogy igy tobbet lehet majd latni :)

Mit mondjak? Ha lattatok mar ara'nyos es formas labat, raadasul egyenletesen barnara sulve... Kesobb az is kiderult, hogy milyen puha es sima az erintese... Tovabb inkabb nem is meselem.

Ja, es bokalanc nem volt (bar ilyen fejdelmi latvanyban mar regen volt reszem igy is), de szerintem legkozelebb mar lesz :)

Meg valami: a lany teljesen nagyon jo fej, es egyaltalan nem csak a laba csinos! [Egyebkent ezuton is udvozlom!]

Andreas Creative Commons License 1999.07.02 0 0 29
sznob,
Ennyi várakoztatás után csak egy belinkelt jpeg-gel engesztelhetsz ki minket :)
office guy Creative Commons License 1999.07.02 0 0 28
Csatlakozom az előttem szólóhoz: mit láttál?
lady Creative Commons License 1999.07.02 0 0 27
Tényleg!
Mit láttál?
Ramon Creative Commons License 1999.07.01 0 0 26
sznob
A rövid kis hozzászólásodból egyáltalán nem derült ki, hogy ez offtopic volt e vagy sem, úgyhogy kicsit részletezd, hogy mit láttál! :-)
Márhogy el tudjuk dönteni, offtopic volt e, vagy sem!
Előzmény: sznob (25)
sznob Creative Commons License 1999.07.01 0 0 25
Kedden este talakoztam egy kedves T.asztaltarsunkkal, aki egy igazi holgy, es aki immar tudja, hogy en inditottam ezt a topicot. Egeszen lelegzetelallito rovid szoknyacskaban volt, es egeszen megindito cipo-koltemenyben (35-os meret!). Mivel az a sejtesem, hogy ezentul fogja olvasni ezt a topicot, ezuton uzenem neki, hogy nagyon tetszett, amit lattam!

(Ez most offtopic volt? Akkor bocs. de szerintem nem :))

beethoven Creative Commons License 1999.06.27 0 0 24
Üdv mindenki!

Utaztam a hétvégén, így teljesen friss élmény...
Kocsi, anyós ülés, a lány lába az ablakban és a visszapillantó tükrön!!!

office guy Creative Commons License 1999.06.25 0 0 23
éljenek a gyönyörűséges, formás női lábak gazdái!!!:)Micsoda mázli, hogy nyár van és itt az irodában velem szemben is ül egy ilyen hölgy miniszoknyában...:))) (Kár, hogy sokszor takarásban vannak viszont az asztal miatt)
Bébioroszlán74 Creative Commons License 1999.06.24 0 0 22
Dehogynem! Csak én inkább ezeket szeretem, de ha Neked a piros teccik, hát kívánom Neked!

Bokalánc ruuuuulez! Sürgősen beszerzek 1et a páromnak!

Előzmény: sznob (21)
sznob Creative Commons License 1999.06.24 0 0 21

"...elég egy pillantás vagy pár csók a Kedves kékre vagy feketére festett körmű formás lábujjacskáira..."

Nem lehet az a korom mondjuk piros?

Mas. Egyebkent mintha a bokalanc iden nagyobb divat lenne, mint tavaly volt. Hala Istennek.

Előzmény: Bébioroszlán74 (20)
Bébioroszlán74 Creative Commons License 1999.06.21 0 0 20
Helyesbítek: ...női láb bokától lefelé IS !!!
Tulajdonképpen nem lehet egy szép nőből csak 1 testrészt kiemelni, bár a Neten baromira elterjedtek az "ass", "boobs", "close", "foot" és egyéb fetish-jellegű mániák.
Szerintem a nő tetőtől-talpig tart, s nem érdemes figyelmen kívűl hagyni a boka alatti lábacskát sem. (Tehát nem vagyok beteges lábfetisiszta.) Pl. szeretkezés közben elég egy pillantás vagy pár csók a Kedves kékre vagy feketére festett körmű formás lábujjacskáira, és máris 100-zal felmegy a vérnyomásom!

Lányok! Ti hogyan vélekedtek erről? Ápoljátok a lábatokat? Manapság sok divatbabát látni, akiken kiló vakolat, cucc 10ezrekért, és ápolatlan láb! Talán mert a hajnalra félkómás diszkópatkányoknak egy kóbor numerához ekég a lukat megkeresni? (Bocsi, ha durva volt :)) Szóval, van olyan lány, aki a szép lábaival is a párja kedvében akar járni? Vagy nem is tudja, hogy a párja szeretné ezt?
Várom a válaszokat!

Bébioroszlán74

Előzmény: turmsz (19)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!