Keresés

Részletes keresés

docgoyo Creative Commons License 2005.02.09 0 0 120

XI. kerületi kozmetikában vendégkör átadó műkörmös-manikűrösnek. Ugyanitt vendégkörrel rendelkező műkörmös-manikűrösnek, pedikűrösnek műszak INGYEN kiadó.

Tel.: (20) 946-2384

E-mail: docgoyo@yahoo.com

 

Szylva Creative Commons License 2004.11.04 0 0 119
Sziasztok! Tudna valaki tanácsot adni abban, hogy ki lehet e reszelni a saját lenőt körmöt a porcelán alól, vagy nem? A körmösöm szerint ezzel rongálódik a saját körmöm, de ezt nem negyon értem?!
frank69 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 118
Műkörmösöknek és Pedikűrösöknek!Eladó:

Tipvágó tolólapos(fekete és króm):2.700- Tipdoboz 2db(üres)300/db Polírozó filckúp csiszológéphez 1db 400- Körömfúró(fémből) 1.400- Kristály strasszkövek(vegyes) 1csg-25db/500-

Korrektor ceruzához hegy 400 Ft/5 db, Clarasept fertőtlenítő folyékony szappan 1.400Ft/liter, Manikűrtál kézáztatáshoz 1.000 ft,43db patkó alakú sablon mkörömépítéshez 450 ft, zseléfixáló folyadék 100 ml-1.000ft,

körömcsípő-bőrcsípő(solingen)1db-4.300ft,6-os zselés ecset 1.200ft,csillámpor üvegben 660.-, díszítő fólia(metálfólia)500ft, díszítéshez pontozó 760ft,díszgolyók(ezüst)800/csg.,

francia matricák(díszkövekkel)980 ft/csg.,francia manikűrkészlet(lakkok)2X14ml=1.890ft,Medela kézi mellszívó:6.000ft, 3db görgős gyantapatron 100 ml 250ft/db,3db=700ft, gyantázó pappírcsík 22,5X7,5cm 100db=370Ft

 

elérhetőség 30/506-8475 vagy ugraiferenc@c2.hu

BDSzilvi Creative Commons License 2004.10.27 0 0 117

Sziasztok!

Én kezdő műkörmös vagyok!

Azért baba hozzászólása érdekes, egy picit furcsa, hogy fiú létére szereti a műkörmöket! De általában férfiaknak is szoktak feltenni műkörmöt, pl ha valaki gitározik, akkor erősítik ezzel a körmét! A másik pedig, hogy az én férjem növeszti a körmeit, és mindenki azt hiszi, hogy gitáros, pedig csak egyszerűen megszokta , hogy nem vágja le! Szóval van férfi aki növeszti!

A múltkor pedig egy körömkongresszuson voltam, ahol egy fiúmodell volt a körömépítés, díszítés egyik modellje!

Szóval, azért vannak még hozzád majdnem hasonlóak!

Ha mondjuk művész lennél vagy ilyesmi, akkor nyugodtan lehetne hosszú körmöd!

Üdv:Sz.

baba1001 Creative Commons License 2004.09.25 0 0 116
Én örülnék, ha mükörmeim lehetnének, dehát, ha meglátnák melóhelyen akkor azonnal kivágnának, mivel fiú vagyok. Ezért inkább csak itthon rakosgatok fel hétvégenként műkörmöket, de igy is izgató a felrakás és a viselés.
messengerina Creative Commons License 2004.09.22 0 0 115

Sziasztok!

 

Látom ez ma már sajna nem nagyon pörgő topik, de hátha valaki megszán kis féloff gondommal és tud segíteni.

 

3,5 éve van zselés műkörmöm. Hála istennek egy olyan lány csinálta, aki nagyon precíz, nagyon pontos volt, nagyon odafigyelt az ember saját körmére, hogy megtartsa a formáját, satöbbi. Így körmeimmel sosem volt baj, igaz nem is voltak karmok, csak normál hosszúságúak (azaz nekem sportosan rövidek). Igazából azért volt műkörmöm, mert ápolttá tette a kezem, mert eléggé töredeztek a körmeim, illetve sportoláskor (bringa) tört az magától is.

De mondom gond azóta nem volt, mióta ez a lány csinálta. 3 hetente kellett nagyon pontosan járnom, és utána nem volt probléma, csak a természetesnek tűnő körmök.

 

Sajnos a hölgy külföldre ment és nem is jön vissza. Szerencsés. Nem úgy mint mi, az itt maradt kuncsaftok. Ugyanis felkerestem egy másik csajt (találomra, sajnos) és hát mit mondjak, amit tett, az horror. :-((((

A körmeim oldalát, ami tartaná a zselé építményt jól kireszelte, két napon belül megpattantak, satöbbi. Úgy mondanám, többet beszélt, mint dolgozott.... :-(

 

Kedvenc külföldre távozott műkörmösöm felhívott, mesélte, hogy a többi vendége is hasonlóakkal találkozott és mindenki inkább lenöveszti a műkörmöket, minthogy szenvedjen mással. :-(

 

De én hiszek abban, hogy léteznek még jó szakemberek - megfizethető áron (nekem 3000 HUF volt a normál töltés és 3800 a francia).

Ha valaki tud valóban jó, hozzáértő, szakképzett mükörmöst, kérem írjon a messengerina kukac mailbox pont hu -ra.

 

Köszi,

Messi

darevi Creative Commons License 2004.08.11 0 0 114
Sziasztok!

Végigböngésztem a véleményeket és elég sok tévedést láttam benne, remélem, hogy csak annak köszönhető, hogy ezeket 4-5 évvel ezelőtt írták.

Például a saját köröm elgyengülésétől. Ennek két kiváltó oka van, az egyik, hogy ahhoz, hogy tartós legyen a köröm, alatta meg kell polírozni ésez minden töltésnél érinti kicsit a saját körmöt is. Ennél azonban sokkal meghatározóbb (persze, ha normális műkörmös csinálja és nem csiszatolja szét a körmöt), hogy az agy érzékeli, hogy a saját körmöt valami "védi" és ezért vékonyabb köröm nő. Tehát nem gyengül el a köröm.
A másik, hogy többen írták, hogy 1-2 hónapig nem is tért magához.... maga a köröm "meggyógyulni" sosem fog. Egyrészt, mivel ez egy elhalt szaru, ami nem lentől felfelé, hanem a körömágytól kifelé nő. Tehát ha leszedték a műkörmöt, alatta ott marad, a gyengébb köröm. Ami ezután nő, az már ugyanolyan lesz, mint a műköröm előtti, de mivel a kéz körme kb. 2-3 hónap alatt nő le teljesen, ezért a gyenge köröm addig ott marad, de a tövénél már erősödik.

Remélem, sikerült érthetően leírni.

Üdv mindenkinek!
D
glorio Creative Commons License 2004.06.11 0 0 113
Én is most olvastam végig a topicot és én is túlzásnak tartottam néhány hozzászólást, de azért korántsem ennyire. Nem is tudom, min akadtál ki ennyire?
De ami a lényeg! Éljenek a műkörmök, nekem nagyon tetszenek!
Előzmény: adrinalin20 (112)
adrinalin20 Creative Commons License 2004.05.12 0 0 112
Hello!!

Szoval az a helyzet,hogy csak teljesen veletlenül keveredtem ide.De olvastam ezt a hülyeseget amit irtatok.Nos,nekem van mükörmöm es lesz is.Valoban nagyon draga.De nekem szüksegem van ra.Eppen ugy ahogyan a szolariumra es a fodraszra, akozmetikusra es a fitnessre is.Es ha valoban tudni akarjatok mindezt 4 eve mar csinalom es az ÖSSZES PENZT en kerestem meg ra!!Ez gondolom meg eszetekbe sem jutott!Felhaboritoak vagytok.Es ,mint latjatok tökeletesen gepelek a mükörmeimmel!Amugy meg meg szöke is vagyok.De azt hiszem többet elertem mar most 22 evesen az eletben,mint ti ugyanennyi idösen.Beszelek tökeletesen ket nyelvet,(igaz,hogy estin)kitünö eredmennyel erettsegiztem.A szüleim nem tehetösek tehat nem ök "nyomtak",es nem neveltek rosszul,mint ahogy valaki allitotta,hogy milyen lehet az ilyen szülö.REMEK!!!Csak ennyit mondhatok.Semmi bajotok nincsen csak irigyek vagytok,mert ki vagytok mar szaradva!En most varom elsö pici lanyomat a ferjemtöl es remelem,hogy ö is lesz ennyire igenyes,mint en.

Üdv: Adrienn

intimpiercing_boy Creative Commons License 2003.01.05 0 0 111
Rengeteg képem van a műköröm témáról!

Írjatok mailt és küldök!

Csók!

intimpiercing_boy@mailbox.hu

csinnnKA Creative Commons License 2002.05.17 0 0 110
Jééé, feléledt a topicom! :-)
Légy üdvözölve (és üdvözülve)! :-)
Reményeim szerint nálamnál nagyobb szagértők is megerősítik, hogy a zselés rugalmasabb, átlátszóbb, természetesebb... ráadásul a porcelán könnyebben törik... viszont olcsóbb! Úgyhogy ha pasztell átlátszó, vagy színtelen lakkot akarsz rá, esetleg french manikürt, akkor a zselés az ajánlottabb. Ha sötét fedőlakkot használsz, vagy mintákat (matricát, gyöngyöt stb.) akarsz rá, akkor szerintem jó a porcelán is. A húgom, aki műkörmözik (illetve most már inkább múlt időben), életében ha 10 porcelánt csinált, mindenki zseléset kér, néhányan pedig építettet (azt nagyon macerás csinálni, sokáig tart, türelemjáték).
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2002.05.17 0 0 109
Egy kerdes!

Mi a kulonbseg zseles es procelan korom kozott, persze kinezetben?

csinnnKA Creative Commons License 1999.08.06 0 0 108
My dear Lady! :-)
Megint errejártam, megint benéztem (rádnéztem).
Örülök, hogy Opel-párti vagy, én is az lettem, erősen.
Vezetgetek... és képzeld, már nem félek (annyira)!
(Féljenek a gyalogosok és az autósok a környezetemben, nem igaz?! ;-D)
Volt országút, autópálya (M7-es), a belváros még kicsit rázós.
Szabi? Telik. Kis Balcsi volt, ki tudja, mi jön még... pihi! :-)
Szeptemberben visszatérek!
Addig pussz, és napsütéses szép időt, ha a magyar tengóban áztatod magad!
:-*
Cs.
lady Creative Commons License 1999.07.20 0 0 107
Jajj, hát Téged is látni!? De örülök...
Remélem kihúzod majd magad a kormány mögött. ;-) Erőteljesen Opel-párti vagyok. Ha hazamegyek, átpattanok egy kis tip-top Astrába... Nagyon vigyázz magadra, és a kis Corsára.
Augusztusban 10 nap Balcsi. Az is valami. Most nem jön más össze. És Te mit terveztél nyárra? Bár ha csak szeptemberben 'TALÁLKOZUNK', akkor csak 'hol voltál nyaralni'a kérdés.
Jó legyél!
pussz
csinnnKA Creative Commons License 1999.07.20 0 0 106
Drága Lady! :-)
Klotyó Manónak nemtom, mijamanó baja vagyon, de súlyos baj lehet, az tuti! Én nem bántottam, ez is biztos. Bántja őt az önnön lelkiismerete (ha van neki).
Maruti nincs, de van egy gyönyörűszép, cseresznyepiros, frissen fényezett, teenager korú Opel Corsa! :-)
Most ennyi. Muszáj röviden, mert otthonról vagyok, és hát píz-píz-píz!
Nyaralás neked mikor???
Szép időt, szép nyarat, szeptemberben ismét vagyok! :-*
lady Creative Commons License 1999.07.20 0 0 105
Jajj, hát Téged is látni!? De örülök...
Remélem kihúzod majd magad a kormány mögött. ;-) Erőteljesen Opel-párti vagyok. Ha hazamegyek, átpattanok egy kis tip-top Astrába... Nagyon vigyázz magadra, és a kis Corsára.
Augusztusban 10 nap Balcsi. Az is valami. Most nem jön más össze. És Te mit terveztél nyárra? Bár ha csak szeptemberben 'TALÁLKOZUNK', akkor csak 'hol voltál nyaralni'a kérdés.
Jó legyél!
pussz
csinnnKA Creative Commons License 1999.07.20 0 0 104
Drága Lady! :-)
Klotyó Manónak nemtom, mijamanó baja vagyon, de súlyos baj lehet, az tuti! Én nem bántottam, ez is biztos. Bántja őt az önnön lelkiismerete (ha van neki).
Maruti nincs, de van egy gyönyörűszép, cseresznyepiros, frissen fényezett, teenager korú Opel Corsa! :-)
Most ennyi. Muszáj röviden, mert otthonról vagyok, és hát píz-píz-píz!
Nyaralás neked mikor???
Szép időt, szép nyarat, szeptemberben ismét vagyok! :-*
lady Creative Commons License 1999.07.01 0 0 103
csinnnKa,
ennek a Klotyó manónak meg mi a manó baja van veled??? Megsértetted hogy így harap? :-I
Megvan a kis Maruti?
Írjál :-*

lady

Klotyó Manó Creative Commons License 1999.07.01 0 0 102
Nincs is macskám :-(). Meg nem is volt. Nem keversz te össze valakivel?
csinnnKA Creative Commons License 1999.06.29 0 0 101
Vanek, Te drága jótét lélek!
Igen, igazad van, nagy kegy! :-)
Na... szeptemberre majd kiderül, mi a helyzet. Addig is nézz át kedvenc topicunkba! :-*
Vanek Creative Commons License 1999.06.29 0 0 100
CsinnnKA!

Pedig, ha biztos, akkor máris jogosnak, sőt szükségesnek ismerem el a házasságodat. Nagy kegy mi? :-)))

Előzmény: csinnnKA (99)
csinnnKA Creative Commons License 1999.06.29 0 0 99
Nyuszika & Arabella!
Még nem biztos, csak "lehet"! ;-)

Klotyó Manó!
Te csak törődj a macská(i)ddal, s foglalkozz (még) kevesebbet velem, jó?

Klotyó Manó Creative Commons License 1999.06.29 0 0 98
CsinnKA reméljük, hogy végre szülsz és eltünsz ezzel a sok sületlenséggel amit itt felhalmoztál az utóbbi időkben.
Arabella Creative Commons License 1999.06.29 0 0 97
CsinnnKA!
Most olvasom!!
Gratula!!!
Arabella:)
Előzmény: csinnnKA (95)
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.06.29 0 0 96
CsinnnKa, csak nem?
Ha igen, gratulálok! :-)))
Előzmény: csinnnKA (95)
csinnnKA Creative Commons License 1999.06.29 0 0 95
Lady! :-)

Ez a "lehet" még nem tuti, csak a tuti lehet. Ha érted, hogy mire gondolok. Mindenesetre, a teszt pozitív. ;-)
Többi meg majd kiderül (vagy beborul).

Ma beindulunk kocsi-vásárlászatilag... életem párája kitalálta, hogy akár lesz cégautó, akár nem, egy kicsi-kocsi kell nekünk (nekem), amivel majd bevásárolni járok, vagy a bébit fuvarozom az anyuhoz, ha vigyázni kell rá stb. Úgyhogy ma délután már megyünk is megnézni egy Marutit. :-)
Úgy izgulok!!!!!!!!!!!! :-)))

NET?! Hát esetleg majd nagyon ritkán... mert hogy otthon is van modemünk. ;-)
Csak van ám hozzá egy (folyton) 16-17e Ft-os telefonszámlánk is. :-/

Addig meg szép nyarat neked is! :-*

Előzmény: lady (94)
lady Creative Commons License 1999.06.28 0 0 94
Szia CsinnnKa!

Ez a lehet már tuti?
Ez klassz!!;-))
Engem is már régen elégettek volna a középkorban... ;-II

Mostmár tessék duplán vigyázni ha átmész az úton ;-))
Akkor szeptemberben leszel csak neten? Jajj de bánatos lettem:-(
Néha azért adhatsz jelt magadról.
Jó nyaralást!

Szia
lady

csinnnKA Creative Commons License 1999.06.28 0 0 93
Lady! :-)))
Eddig csak magamra mondtam, hogy boszorkány vagyok és hogy lassan már kezdek félni magamtól. De úgy tűnik, Te sem vagy veszélytelen. Hát... tudd meg, hogy lehet, hogy lehet! ;-)
Úgyhogy most már több irányban is lehet drukkolni. Tali? Talán majd egy őszin, talán az idei őszin, nemtom. Most szerdától hosszú nyári szabimat kezdem meg, úgyhogy szeptemberig nem is leszek net-közelben.
Te mikor? Hová?!
Előzmény: lady (92)
lady Creative Commons License 1999.06.24 0 0 92
Szia csinnnKa!
Nagyon drukkolok!! Szólj hogy mikor lehet elereszteni egy HIPP-HIPP-HURRÁ-t!
Voltam a tali 19-en, de sajna Téged nem láttalak. Talán legközelebb.

Csak nem baby van a láthatáron? ;-))

csinnnKA Creative Commons License 1999.06.24 0 0 91
Szia Lady! :-)
Na tessék, az üzletasszony: eladta, mielőtt megvehettem volna! :-)
Cégautó még mindig játszik, csurig vagyok izgalommal és izgatottsággal, mert lehet, hogy életem párája éppen ma lép közelébb a célhoz: délelőtt tárgyal a potenciális jövendőbeli főnökével. Úgy izgulok. Mindenesetre, jó lenne, ha jó lenne. Érted! ;-)
Ha nagyon ránkszakadna (majd... valamikor) a gazdagság, akkor úgyis kell nekem is egy "játékautó", mert ha lesz majd kisbabánk, akkor csak úgy oldható meg az én mobilitásom (elmenni bevásárolni vagy gyereket leadni szülőknél, ha szükséges stb.).

MIHALA!
Már nem vagy offtopic, ide most már bármi belefér, nyitottabbá tettem a topicot. Ami az általad említett reklám- és egyéb hatásokat illeti, igen, nagyon is hasonló a véleményünk. Egy ismerősöm 17 éves lánya mesélte, hogy náluk az osztályban az a pálya, hogy csak az olyan gazdag srácok "számítanak", akinek a szüleiről tudják, hogy nagymenők, minimum a 300-as merdzsó, vagy valami hasonló kaliberű járgány. Van néhány elszállt, öntelt kis majom, aki már most kocsival jár, 17 évesen, friss jogsival, de 5-10 milkós autóval (papa levetett járgánya). Nyilvánvaló, hogy a kislibák meg ott kelletik magukat, és mivel óriási a túlkínálat, mindenféle feltűnősködésre alkalmas eszközzel igyekeznek felhívni magukra a kiskakasok figyelmét. Ilyen eszköz a túlzásba vitt szoli-szín, a rikító, természetellenes hajszín, feltűnő cuccok, hatalmas karmok. Ez van, ez egy ilyen világ! :-/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!