Nos akkor 1 utolsó listafrissítés:
Boróka járat indul november 5-én (ez év), vasárnap. Találkozó kb 10 órakor a 11-es busz végállomásánál. Ebéd a Borókában, majd hazavánszorgás.
Aranyom, olyan furcsán kezdesz beszélni. Mi az, hogy buszmeg? :o))))
Egyébként kérdőjellel felvehettek a listára, bár "A halál 50 órája" című hétvégém után semmit nem ígérek.
szia aknot!!
pici kérdőjellel véss fel a listára kérlek, rám fér majd egy kis séta az egész szombati irodázás után, feltéve ha fel tudok kelni ilyen reggel, meg feltéve ha megtalálom a kesztyűimet :-))
(a 11-es honnan indulgat??)
bodzavirag
Na,akkor 10 óra a buszmegnél... csak azért mondom, mert ma vagyok utoljára vasárnap elött...
Nincs egy kicsit hüvös a kiránduláshoz?!?! Csak kérdezem...
Az csak véletlen lehetett, mert 22-én meginterjúvoltam Őket s mondták, hogy vasárnap mindig készen állnak, sőt kaja is van. Bár a szombat este után lhet, hogy csak a májunkat károsítjuk!
Boróka járat indul november 5-én (ez év), vasárnap (szombatonként én nem tudok). Találkozó kb 10 órakor a 11-es busz végállomásánál. Ebéd a Borókában, majd hazavánszorgás.
Azért annyi útmutatást +érdemelsz (legalább az udvariasságért...), hogy a 11-es busz a Batthyányi térrôl indul, ami Budán van a Margit- és a Lánchíd között a Duna-parton és a 2. (piros) metro 1ik megállója is. De Blacus lehet, hogy 66ósabb segítséggel szolgál alkalomadtán...
Sajna, én (legalább írásban ilyen kis udvarias vagyok).. egyébként pénteken talira megyek szombaton esküvöre szal én sem kipihenten fogok érkezni...:o)))))))))))
Hálásnak utólag kell lenni mindig. Előre semmiképpen sem. Főleg, hogy az esemény egy Nagy Zabálás után van közvetlenül, ki tudja, ki milyen állapotban lesz.