Keresés

Részletes keresés

Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 235
Bocs Vikoca! Közben jómagam is nyomtam az ipart, meg neked egy kérelmet emilen! Azt gondoltam megsértettelek valamivel és ezért tűntél el. Arra nem is gondoltam, hogy munkád akadt, pedig nekem is van bőven!
Ja! Tanács: találj a melóban valami olyat, amire ráfoghatod, hogy kreatív. Talán akkor könnyebben fog menni.
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 234
Vahur Batyo,
jor velcam.

Oki kedves,
vagyok... csak neha en is dolgozgatok. Meg egy Oki nevu csavonak is irtam levelet, mert kert ra... :-)

Nem akarok dolgozni, pedig kene... micsinaljak, hogy legyen hozza kedvem?

Vah úr Creative Commons License 1998.10.21 0 0 233
Vikoca, kishugi,
kösz, figyelmetlen voltam, így megnyugtatóan hatottak szavaid. És milyen igaz, állandó vágyat kell ébreszteni partnerünkben, hiszen több év után a kezdeti állandó lelkes merevedés kissé alábbhagy. Az évek előrehaladtával a belső értékek valamennyire ( optimális majdnem teljesen) ismertek, ezért fontos, hogy a külsőnkent( akár férfi akár nő) mindig-mindig-mindig ápoljuk. Hajhullásomban van öröm is, jobban villogtathatom a szemem és mosolyom.;-)))
Vah úr
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 232
Vikoca Drága! Hova tűntél?
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 231
Vah ur, draga baratom!

Azert kicsit mast mondott nagyrabeszult szultanunk. O azt mondta, hogy persze hogy bizonyos kulso valtozasok lesznek, amint ez az ember termeszetes oregedesebol adodik. O az ellen lobbizott, hogy elhanyagolja magat az illeto.

Tehat ha csak azert kopaszodsz, mert olyan tipus vagy, aki 25 felett kopaszodik, az nem tartozik ide. De ha azert kopaszodsz, mert annyira korpas es gombas a fejborod, hogy kirohad tole a haj, es ennek a valtozasnak az az oka, hogy a gombatlanitassal fehagytal mondvan hogy ugyis van mar nom - hat akkor ne lepodj meg, ha otthagy.

Vah úr Creative Commons License 1998.10.21 0 0 229
Sultan, drága barátom,
ez így(mármint ahogy mondod) nem túl jó. Tudod, kissé megritkult a hajam, az elmúlt időben - lehet, ez is férfias? - ,de remélem nem jut a barátnőm eszébe, hogy lecseréljen emiatt, hisz, mint mondod, nem erre fizetett be. Most akkor hogyan is van ez?
Vah úr
suLTan Creative Commons License 1998.10.21 0 0 228
Öki!
1.Először is kösz a némi (nemi) egyetértést.
2. A kódokat én személy szerint nem kívánom töröl(tet)ni, akkor akár lehetnék hímnős csigabiga is.
3.Ami a nők által egyre inkább mívelt "férfias játékot" illeti, néha nem bánom, de néha úgy érzem nem egyenjogúságra hanem egyformaságra megy ki a játék. Márpedig olyan lény hogy "EMBER" nem létezik!!! :):):)

Fóka Kedves
Tulképpen semmi bajom nekem gyönyörű soraiddal, csak annyi comment, hogy
1. Ha lehiggadtál akkor könnyű immár vizet prédikálni.
2. Ha kényelemszeretet akkor az a fene nagy hűség nem erkölcsös bennsődből fakad, csak kerülöd a macerás feszültséget.
3.Én meg épp azon akadok ki amikor sok esetben mindkét nemnél azt látom, hogy a házasság kényelmetes állapotjába (ld a nők révbeérési mániáját) érkezve kezdjük ugy elhagyni magunkat már 30-35 évesen (ld.sörhas, mangalica-effektus, hurkák és borosta, narancsbőr stb.) hiszen már megszereztünk valakit, minek a strapa tovább.
Egy nagy frászt! Meg is kell tudni tartani valakit! Kisebb változások persze, hogy elkerülhetetlenek, de ha én sovány nőbe szerettem bele akkor ne stresszeljen három év múlva egy "debella cosa" engem reggelente (estelente).
Szóval ezideig én próbáltam magam kordában tartani a "mangalicalizálódás" ellen és ezt elvárom a szerelmetes páromtól is. Ha nem megy akkor egyikünk se csodálkozzon, hogy néha kikacsintunk.
(na bocs, kicsit kirohantam, mint Zrínyi.)

Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 227
Vikoca Kedvesem! Az adataim közt van emil cím. Ha van kedved, akkor kérlek küldj nékem fényt (avagy felvilágosítást) a témában. De komolyan!!!Tudod ez is közös a feleségem s köztem. Mind a ketten szeretjük ezeket a hülye gípeket, csak neki van róla papírja is, én meg csak kontárkodom.
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 226
Okikem, dehogynem ferfias viselkedes.

Viszont annak a tavmunka dolognak jobban is utananezhetnetek, mert pl. en is azt csinalom, szoval van. Perszehogyezis amitasteschnika

Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 225
Egy csomo dolog eszembe jutott most, de bejott egy kb masfeloras munka, mennem kell, de itt ne hagyjatok, kedveseim!!
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 224
Vikoca Drágám köszi a bókot!
Nem úgy értettem a pacienst. A közút veszélyes üzem és néha van kis csitt-csatt. Ebből kifolyólag vannak oly személyek, kik kárt szenvednek. A káruk megtérítéséért jogosan fordulnak oly marhaságokhoz, mint biztosítók. Azok meg laca-facáznak velük és ehhez még hozzájön egy-két jogszabály is, mondjuk mely védelmezi a személyiségjogait embertársainknak. Ez kész téboly! A pali meg vétlenként megtéríti saját kárát, ha meg akar élni és a munkájához szükséges valami járgányt használnia, majd utólag a biztosító ennek nemegészen a teljes összegét nagylelkűen oda adja neki.
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 223
No itt vagyok Hölgyeim! Folytatom:
Szóval aztán abból kifolyólag maradt az asszony otthon a gyerekkel, mert neki volt alacsonyabb a fizetése és hát lakástörlesztés, rezsi, kaja, gyerekre vonatkozó kiadások... Szóval az én jövedelmemből biztosabbnak látszott kivitelezni az egészet. Most meg már ugye nem lehet GYESre mennem.
Maximum táppénzre, ha a doki stramm gyerek, mert nekem 100% tpénz jár.
Meggymag Kedvesem: Sajna a feleségemnek muszály visszamennie dolgozni.
Az álláskereséssel kapcsolatban meg annyit, ha nem vagy férfi, akkor sajna nem vagy jó munkavállaló, vagy qrvának kell lenned! Ez az én meglátásom a dologról férfi létemre. Hidd el próbálkoztunk. Még azt a ki.....tt távmunka dolgot is megnéztük, mert a feleségemnek számítástechnikai végzettsége is van. Ezt meg otthonról lehetne elvileg végezni. Ne hidd, hogy lett valami eredménye.
A korábban leírtak alapján lehet, hogy valaki azt mondaná, hogy ez nem férfias viselkedés?
Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 222
Vikoca,
a finomítást úgy értettem, hogy.
A gyereknek nem apucira van szüksége. A gyereknek anyucira sincs szüksége. Hanem: a gyereknek apucira ÉS anyucira van szüksége, mer' az ember az olyan, hogy párkapcsolat, meg minden, így oszlanak meg a dolgok. A svéd gyakorlat helyett a szülôknek 2 évet adnék otthon maradni a csepertyűvel.
Aztán belelóg a kezem a bilibe, és felébredek...
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 221
Okikem, te vagy az almom!

En is ilyen hapikat akarok!!! Szupi vagy.

Amugy milyen paciens jott? :-) Csak nem erkolcsi kerdesekbe fox most botlani? :-)

vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 220
Meggymag draga,
Teged nem buktathattalak le, mert neked bistosan hamvas a borod. Nnna. Szoval nincs harag, ugye?

A gyes dolgot hogy kene finomitani szerinted? En ugy ertettem az egeszet, hogy a par eldontheti, ki marad otthon a gyerekkel, es meddig. Nem ugy, hogy a ferfinak muszaj. Semmikepp se kotelezo.

A svedek: szerintem arra celzott, aki lehujezte oket, hogy beteges dolog ennyire uniformizalni az embereket... szerintem igaza van. Tenyleg dilisek, de szerintem errol inkabb maganlevelezzunk, vagy nyissunk egy svedtopikot.

Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 219
Na figyusz Hölgyeim!
Jómagam mivel már a szülésnél is bennt voltam és férfiasan helytálltam. A nőgyógyásszal vállvetve segítettük a világra a gyermekem! ( Azért a gátmetszést szakaszisztens végezte..) Szóval akkor és ott én azt a következtetést vontam le, hogy mivel a feleségem a szülésnél megszenvedett a gyerekért, az elkövetkezendő időben ne maradjon rá minden a gyerekkel kapcs_ban. A szoptatási időszakban én ébresztettem a asszonyt és tettem tisztába a gyermekem. Sőt az első két nap kivételével én fürdettem. -> Addig nem fértem a gyerekhez az anyóstól és a saját anyámtól!! <-
Szóval a gyereket az asszony addig szoptatta ameddíg csak bírta. Persze erre én is bátorítottam! ( Sok nő azt mondogatja, hogy rondák lesznek a mellei, meg stb. Pedig akkor aztán nem kell ám szilikon betét!! )
Amikor átállt a gyerek más kajákra, onnéttól kezdve az apa is tud etetni! No most mindjárt folytatom, mert jött hozzám egy paciens!
Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 218
Vikoca,
nem volt szép a lebuktatás azzal a borotválkozás dologgal...
Szerintem ez a papa-gyes akkor is finomításokra szorul. Ez a svéd bulibuli pedig jó találmány. Lehet, hogy mi is csak azért borzadunk el a lakás-ügyön, mert a magyar életszínvonal még a fasorban sincs.
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 217
Nana.
En tudom mit akarok, amikor egyenjogusagert kialtok. Es nem varom el, hogy eloreengedjenek. Annyira nem, hogy a baratom sertesnek vette, amikor nem akartam, hogy a csomagomat cipelje. Ne altalanositsunk kerem, ha valakit banthat a dolog.

Bocs, nagyon offtopik vagyok. Hogy megse legyek annyira:
Fiuk, a ti onerzeteteket is lehet ilyesmivel bantni? Ha nem fogadja el a nonemu az ilyen kedvessegeket?

Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 216
Vikoca, drágaságom!
Nôi-ffi egyenjogúság eleve halva született ötlet, mivel mi nôk sem tudjuk, hogy igazán mit akarunk. Egyenjogúságért kiáltunk, miközben elvárjuk azt a megkülönböztetést, hogy az ajtóban elôreengedjenek minket a ffiak. Pempô...
A svéd 5let bitang fasza. Tudnak élni ezek a skandinávok!

Öki-papa,
szerintem el ne engedd dolgozni a feleséged!!! A gyerkôc fontosabb, mint egy ilyen hülye munkahely! Majd lesz másik! (nem másik gyerek, hanem másik munkahely, nyilván..)

vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 215
Meggymag szivem,
hat nem a bacsinak kell szoptatnia. Addig persze, hogy mamuci kell. De azert feleves kora utan apuci is be tudja pelenkazni, oda tudja adni a csorgot, miegymas.
A nok pedig borotvalkoznak, rezt mindenki tuggya... haboruzni? Minek? :-)

Oki,
a svedek tenyleg dilisek. Ketsegtelen. De azert az a papa-is-legyen-a-gyerekkel egy jo dolog.

Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 214
Hol az elôzô hozzászólásom?
Elveszett a hozzászólásom!!!

Na,szóval nekem ez valahol eléggé abszurd dolog. Hát hogy szoptat egy ffi gyereket? A nôk meg borotválkozzanak és menjenek háborúba?
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 213
Szerbusz Vikoca! A Svédekről annyit, hogy a nagybátyám Svéd állampolgár és a VOLVO cégnél mérnök. Ő mesélte, hogy ott egy gyerek, ha nagykorúvá válik és nem költözik saját lakásba, akkor elviszik dokihoz, mert biztosan beteg. Na ehhez képest nálunk elég jók a kilátásai minden fiatalnak, nem?
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 212
Meggymag Kedvesem! Jó dolog! Főleg a mai világban. A kedves nejem pénzintézetnél dolgozott, mielött elment volna GYES-re. Az még csak egy dolog, hogy állami alamizsnát kap érte, holott mindenki a nagyfejűek közül azon siránkozik, hogy kihal a nemzet. No most van a leányom ( Érdekes én elsőre tényleg leányzót akartam!! ) bölcsödébe szoktatása. Két éves lesz novemberben és a feleségemnek már most ajánlatos novemberrel visszamennie a munkahelyére!!!! Pedig otthon, véleményem szerint többet foglalkozott a gyerekkel, mint a bölcsiben a dadák. No, hamármost a feleségem a gyermek miatt kénytelen lesz betegszabira eljönni a mhelyéről, akkor valószínű (ismerve a munkahelyén lévő helyzetet), hogy nem erre hivatkozva, de állását veszti. Ez meg ugye mindnyájunknak felettéb kellemetlen lehet.
Már gondoltam arra is, hogy én jövök el a gyerekkel, mert azért most már tudnék vele mit kezdeni. Viszont a jelenlegi fizetésem és a GYES közt óriási különbség van. Úgyhogy van egy másik ötletem.
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 211
Meggymag, Draga
Olyan szep neved van...
Felvetes jo. Szerintem tokjo, hogy a ferfiak is mehetnek gyesre. Eljen a ferfi egyenjogusag!!! Ne sajatitsuk ki a noknek a gyereknevelest. Szerintem a gyereknek is szuksege van az apucira. Nemcsak mindig anyuci.
Egyebkent itt Svedorszagban ez annyira ugy van, hogy 12 honap szabaccsag jar a hazasparnak (osszesen), ha gyerek szuletik, de ebbol min. 1 honapot az apanak kell kivennie, kulonben elvesz. Ezek mar tudnak valamit.
Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 210
A tacsi öcsi nagyon hím volt.
Most, hogy Fóka koma így feltette az i-re a pontot, hebegve megkérdezem:
mi arról a véleményetek, hogy már a ffiak is mehetnek gyes-re?
Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 209
Kedves Meggymag! Megfontoltságot ne keress, csupán ösztönt és ez az ami mássá teszi a homo sapiens_féleséget. No bennem meg már csak az a kérdés motoszkál, hogy az említett esetben a tacskó volt a hímebb?
vikoca Creative Commons License 1998.10.21 0 0 208
Szervusztok Kedves Asztaltarsak!

Foka, csodasak a soraid... igen, es ferfias dolog a huseg (meg noies is... hogy van ez?)

Amugy kb. ugyanezt egy filmben kb. igy fogalmaztak meg: Az a lenyeg, hogy amikor eldonti, hogy hazasodik, akkor egy kivanatos no felbukkanasakor akkor azt tudja mondani a farkanak; NEM, EN mar elkoteleztem magam.
(A film egyebkent teljesen agyatlan volt. :-))

JA, meg egy: szerintem a poligamiara valo hajlam nem a ferfiak sajatja. Legalabbis nekem van, nobarataimnak szinten. Mondjuk az bennem is felmerult, hogy lehetseges, hogy mi nok konnyebben nyomjuk el. De azt gondolom, hogy ha igy is van, az a neveltetesemen mulik (nonek neveletek), es nem a genjeimen.

Az a baj, hogy szerintem nem igazan tudjuk eldonteni, hogy mi az, ami valoban az osztonlenyunkbol fakad, es mi az, amit a kollektiv tudatalattibol szedunk fel. (Ne szidjatok, ez tenyleg ez szakkifejezes) Egyebkent meg igazabol mindegy. Az ember teljesen mindegy, hogy mivel indokolja a donteseit - ha az valamilyen szempontbol elitelheto, akkor elitelheto dolgot tett. Mondjuk lehet, hogy szerinte nem elitelheto, de akkor meg ezt a velemenyt kene vallalni.
Ergo, ha en megcsalom a parom, akkor vagy rosszat tettem - legalabb magamnak valljam be - vagy nem tettem rosszat, de akkor a paromat sem hibaztathatom, ha ugyanazt teszi.

Lazy Cat Creative Commons License 1998.10.21 0 0 207
Fóka!

Ha olyan lyóól tudnék fogalmazni, mint Te, ugyanezt írtam volna... Így csak annyi:
Fóka RULEZ!

Lazy Cat

Meggymag Creative Commons License 1998.10.21 0 0 206
OFFTOPIC ON, de nem állom meg!

Öki drága,
el tudod képzelni az érzést, amikor egyik kutyám, egy klassz skótjuhász csaj drótkerítésen keresztül bepárzott egy lapos tacskóval?!
Van ebben megfontoltság???!!!
>:-o
OFFTOPIC OFF, és bocs

Öki Creative Commons License 1998.10.21 0 0 205
Meggymag Drágám! Mint kutyatulajdonos, felemelem a szavam. Azér' ez ebben a formában nem igaz. Inkább úgy kellene megfogalmazni a dolgot, hogy a kutyák sok helyen alapítanak családot, de elsősorban ott, ahol egy nőnemű egyed (kb féléves időszakonként) megáll nékik. Bocs, de ez nem igazán passzol a topicba.
***Bűnbánat***

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!