Keresés

Részletes keresés

Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 104
Na jó, de te csak sokkal később.
Egyébként is mi ez ? Most bevallod hogy te vagy a gyilok, vagy mi?
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 103
Hogyhogy csak 2? Ó Fred, akkor én hiába html-eztem ide azt az animált pajzán tűzoltót az 1. fordulóban? mingyár idehozom megint! :P
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 102
Hát lehet hogy én ety hüllye vatyok, de nem értem. Azt látom, hogy a márki azt kísérletezte ott éppen kifelé, hogy hogyan tudna ravasz módon más nevében írni.vagy legalábbis hogy elsőre úgy tünjön, tehát ugyanolyan sormintát húzni mint ami normálisan a hozzászólások fejléce alevelének a közepibe. Ezt értem.
Viszont nem látok semmit a source-ban sem, ami utalna arra, hogy ki irta be, mert eleve a márki kezdte a beírást.
Mit nem vettem észre?
Én csak azt tudom, hogy két játékos csinált HTML kunsztokat, más nekem ebből nem gyanús.
(Jó a Wágner úr sem, de az is egy elméleti lehetőség volt, azt is végig kelett gondolni.)
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 101
Kapitány, miafrancot terelgetek én!? Há' nézzél má' bele abba a topikba! Miatúróért üvöltöztem benne a Márkival, hogy minek leplezte le magát, mint szobor!? És ilyen óvatlanul belesétálva a csapdába, mint a Don Fülig szok, amikor Téged keres rajtam :)))

Annyit meg mindenki tud, hogy megnyomja a View Page Source menüt, és akkor még olyant is lát, ami nincs is:)))) Onnantól kezdve már csak lopni kell és minden 1xű és világos, mint a Sör! Egészség!

Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 100
Lakki: Ne húzd az idegeimet, áruld el, szerinted ki a Márki, mert én ha a szemem kinézem is csak 2 játékostól látok HTML trükköket, Wágnertől és Árpitól. De mint az előbb kifejtettem Wágner elég valószínütlen mint Márki. (Már a megjelenése sem túl nemes. :-) )
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 99
Folytatva: Viszont ha Büzmirigy nem nyomozó, akkor az igazi a nyomozó, és akkor Árpi gyilkos. Mivel ezen az ágon az volt a feltétel, hogy Árpi ártatlan, és ellentmondáshoz jutottunk, így Márki nem lehet a Wágner, és így ártatlan.
Árpi tehát gyilkos.
Lassan közeledik a Piszkos Fred féle százalékos aránytáblázat kiadási ideje.
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 98
Hoppá. Fred, te is igyál egy söröt, mer a márki nem is árpi.
Megyek serkiflit sütni.
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 97
Wágner gratula: Ezek szerint Árpi = Márki, jól sejtettem. ÉS AKKOR GYILKOS!!!!
De sajnos van még1 lehetőség. Wágner=Márki, merthogy te is képpes vagy HTML kavarni, nem csak az Árpi sztrovacsek, és így akarod Árpira terelni a gyanút, és még fel is hívod rá a figyelmünket.... :-((((
Viszont ha Wágner=Márki, akkor gyilkos, és akkor Büzmirigy nem nyomozó -> Gyilkos. De akkor a Márki is meg a Büzmirigy is gyilkos, és akkor miért nem sikerült ölniük? Ha csak nem a Büzmirigy is a Wágner.
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 96
Sör Lakkinak, hogy ne kelljen annyit ácsorognia :)))
Mittomén miér' tartom Márkit az egyik gyiloknak, mindenesetre nem árt, ha löncsölünk, de mindenképp iszunk, hiszen csak egyszer élünk és főleg meddig és másképp minek?! :)))
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 95
Igen, meg jövünk, megyünk, fontoskodunk, ködösítünk, hamisítunk. Itt már te is lehecc gyilkos.
Laci Creative Commons License 1998.08.28 0 0 94
Itt ármánykodtok, gyilkolásztok, lincselgettek, nyomozódtok?

Hát sok sikert! (a következő gémbe én isch beneveznék majd)

Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 93
Wágner úr kérem (sörben állok a Kocsmája előtt), az már világos (mint a Borsodi) hogy ki a márki, de mér gondolja, hogy ő A gyilok?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 92
Csak egy szavadba (meg Egy Pofa Sörbe a Kocsmámból) kerül, Kapitány, és máris leitatom a pianistát, aki most már egyfolytában iszik és nem tud játszani:)))
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 91
Olan mint a szezon fazon
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 90
Most már nekem olyanom is van, hogy Unable to start MIDI song trallala...
A gyilkos arisztokrata szoborba meg szerelmetes a készítője, mer él ("html-lel próbálkozom tehát vagyok").
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 89
Lehet, hogy nem figyeltem, de mi ez a lampitudo=amplitudo ?
Piszkos Fred Creative Commons License 1998.08.28 0 0 88
Nem tudom ki volt az, de gyanítom a Wágner:
Ha lehetne kérnem máskor a zenei betéteket is link formájában, mert elég ciki, amikor elkezdi a gép ezeket a csodaszép dallamokat játszani váratlanul egy népesebb teremben.
Valahogy feltünő na.
Más.
Mivel eltelt 24 óra, és ez alatt az idő alatt mindösszesen 2 nyomozó közölte a sejtéseit, így azt hiszem 3 lehetőség van.
1, Városkánk detektíve olyan balfék, hogy eddig még nem közölte velünk a megfigyelése eredményét, még a megfigyelt ártatlan személyel sem. No ez esetben ne számítsunk rá, úgysem sok jó sülne ki a segítségéből.
b, Az igazi az igazi.
c, Büzbomba az igazi.
Azt hiszem realitása csak a második két esetnek van, legalábbis remélem a falu érdekében. Ha még feltünik néhány olyan nick, aki szintén nyomozónak kiáltja ki magát, az alighanem a gyilkosok kavarási kísérlete, eléggé elkésve, szóval figyelmen kívül lehet hagyni. Én a boncmestert is ebbe a kategóriába sorolom. (Különben sem értem hogyan mogyorózna meg a falu valakit, mikor csak lincselni tud, azt meg végképp nem érteném 1 nap alatt hogy jött rá hogy a Wágner is meg én is gyilkosok vagyunk, mikor senki nem halt meg. A Vöröskarom által említett lehetőségnek elég kicsi az esélye, és ha bejön, akkor a nyomozó természetesen nem hamis nicket használna, hanem minden ártatlannak felfedné magát magán emilben, szóval ezt az esetet is ki lehet húzni.)

Árpi: Viszont lehet, hogy a Márki azért akar védeni, hogy így elterelje róllad a gyanút. Kezd a dolog a de mi van ha arra számít, hogy én arra számítok, hogy Ő arra számít tipusu játékokhoz. Szerencsére van még egy plusz információnk, az időrend. Márki akkor kezdett el kavarni, amikor még csak az igazi jelentette be, hogy téged figyelt. Vagyis akkor éppen elég rosszul állt a szénád. Ha a lincsed állt volna a Márki érdekében elég lett volna, ha hallgat, sőt lehet hogy efektívebb is. Ezért a másik lehetőséget sem szabad elvetni, hogy védeni akar.
Azt hiszem a Márki az gyilkos, legalábbis elég meggyőző volt a hirtelen felindulásból elkövetett kirohanása Büzmirigy ellen, amikor nem sikerült a gyilkolás. Addig nagyon biztos volt a dolgában, valószínüleg összebeszéltek, és ott jött rá, hogy Büzike átverte. Persze lehet, hogy csak az átkokat akarták elkerülni , és meg volt rendezve az egész színjáék, de akkor nagyon profi volt.
Szóval nem tudom a kettőből kinek higgyek, de nagyjából tiszta, hogy 3. lehetőség nem nagyon van.
Kérdés a játékvezetőhöz: Tegyük fel, hogy az igazi az igazi. Jelentené ez azt, hogy Chornel ártatlan? Mert ha igen akkor az igazinak fel kellene magát fednie Chornel előtt.
Sürgős választ várok, mert ettől függ, hogy Árpira vagy Chornelra szavazok-e lincselésileg, és sajnos ma csak 2 ig vagyok netközelben.

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 87
Na, akkor segítek, ha nem elég világos (mint a Kőbányai) - ha benéztek az Új teszt topikba, akkor észreveszitek, hogy ott megjelent a Márki (aki szerintem az egyik gyilkos), és elkezdett mélyebben belemászni bizonyos trükkös fortélyokba. Most akkor vegyétek elő a játékosok névsorát és egy picinyt gondolkozzatok el azon, hogy közülünk kik lehetnek képesek per pillanat ilyen HTML-es "aljasságokra"? Nekem megvan a tippem, de nem rontom el a játékot azzal, hogy most ide benyomjam direktbe, elvégre nem Sör :)))) SÖRT!
Lakki Creative Commons License 1998.08.28 0 0 85
Tejóisten mi van itt? Én már csak Wágner urat értem, mer ő legalább 1értelmű.
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.28 0 0 84
Én nem bánom, itt a korsó Ser, most úgyis alszanak a népek, én meg a vasalót rajtfelejtettem azon az izén, amit ez a DiDilis valamiért rámadott, oszt most má' több fellépésre nem is kényszeríthet rám:)))
BlackLion Creative Commons License 1998.08.28 0 0 83
Pocak csabtancat uveges szemmel!Ez jo!
Amig ezt nezem Wagnerur:egy korso sor rendel!Most nem tudok tisztan latni az alkoholtol, majd holnap benyogok valami konstruktivat is.
pcsikvari Creative Commons License 1998.08.28 0 0 82
A vár ormán állt a Márki! Vendégeket várt ma estére. A templomban harangoztak! Ma egésznap harangoztak. Zsoltu Ezékiel plébános azt hitte, hogy evvel távoltarthatja a gonoszt híveitől! A Márkinak egy kicsit rángatózott az arca és kitágultak az orrlukai. A kapitány hajója még mindig az öbölben ringatózott. Az árbócon pislákolt a hajólámpa, jelezve, hogy a tulaj a fedélzeten tartózkodik. Piszkos Fred a hajófenékben Vöröskarommal enyelgett. Fred málnaszörpöt szlopált a kozmetikusokgyöngye meg vodkát. Piszkos már piszkosul elázott. Már az ő körmei is vöröslöttek a sok málnától. Vöröskarom egy karton vodkát benyakalt, de nem látszott rajta. A ládák mögül nyöszörgés hallatszott. Chornell mászott elő rejtekéből. A kertész imád kukkolni csak nem bírja, hogy ha mozog a lába alatt a talaj.

Wágner úr kocsmája ma üres volt, egyedül az ezredes figyelte Pocak csábtáncát üvegestekintettel. A hastáncosnő úgy döntött hogy a nokkedliszaggató jobban kiemeli a formáit mint a porcselán tintahal. Ezért csak annyit módosított a tegnapi szerelésén, hogy a lukakat apró kenyérgalacsinokkal tömködte be. Wágner úr fellépőskombinéját vasalgatta hátul a raktárban, mert tegnap a fináléban alaposan összegyűrődött a féltett ruhadarab.

A főutcán a bankban égett a villany. A bankár egy hatalmas lavór előtt ált. A lavórban tengernyi sok pénz volt és víz. Goldhand most szórta a tetejére a mosószert. Holnapra tiszták lesznek mint a patyolat- dörmögte magának.

A pékség ablakán is fény szűrődött ki, az izzó kemencék előtt Árpi állt
lábai előtt egy halom melltartó, kezében meg egy ovális velencei tükröt tartott. A tükör előtt Lakki a pékné a cicibugyikat próbálgatta. A tűz vörösre festette a kikapós asszony testét, a butikos legnagyobb gyönyörűségére.

A sötét sikkátorokban gyanús társaság lopakodott a vár felé. Elől a Boncnok ment, majd őt követte Bűzmirigy és az "igazi"nyomozó, meg a másik aki talán nem is igazi. Bűzmirigy be akarta mutatni a Boncnokot a Márkinak, mert úgy gondolta hogy tudnának mit kezdeni egymással. A két "detektívet" csak azért vitték magukkal, hogy legyen kin kipróbálni a Márki legújabb szerzeményét a kolbásztöltőből átalakított, polgárpukkasztó ormányos pumpát. Kis idő múlva, sikoltozás és halálhörgés töltötte meg a polgárok álmát őrző, illatos, hűvös, borzongató éjszakát. Mindenki nagyon elégedett volt.

Árpi Creative Commons License 1998.08.28 0 0 81
Voroskarom, szomorú szürke szemű szívem-szottya!
Lehet, hogy igazad van. Ha viszont valóban Chornell "Az igazi detektiv", akkor nagyon jól csinálja a saját gyanútlanítását. Ebben az esetben Piszkos Fred ártatlan félrevezetett is lehet. Bár meg kell mondanom, a kapitány kavarásban erősebb...

És azon gondolkodtatok már, mi van akkor, ha a nyomozó figyeli az egyik gyilkost, aki éppen merényletet követ el valaki ellen, és közben a másik tudatlan gyilkos épp a társát próbálja eltenni láb alól? Akkor ugyanúgy megtud mindent, mintha egy sikeres gyilkosság áldozatát figyelte volna, és még csak haláleset sincs! Érdekes, bár kevéssé valószínű esemény.
(Szörnyű ilyen sebességgel holnap éjfélig sem érek az ötödik végére)

Szóval ne kapjatok gyomorrontást. Könnyen a kocsma falán ébredhettek (WANTED!), vagy akár a lámpavason (Lampitudo!?).

Ja, cicibugyi még mindig van bőven! Gyere Voroskarom, tegyük együtt széppé a hölgyeket!

Árpi Creative Commons License 1998.08.27 0 0 80
Mit mondjak...
Az ember kap egy gyomorrontást, és mire eljön a számlázási csend, addigra ő a fő gyanúsított. Szép. Egyébként meg védjen TITEKET a márki. A cicifixek bezzeg eszetekbe sem jutottak. Szép. A Piszkos Fred szeretetéről köztudott, hogy milyen gyilkos hatású, de a márki ebben magasan veri.
Szóval:
Azt mondja "Az igazi detektiv", hogy meg akartam ölni Chornellt.
Piszkos Fred!
Árpi = Márki. Jó :-). Lampitudo meg = amplitudó. És? Ha nincsenek érvek, hangzás-azonosság alapján lincselünk.
Ráadásul a logikád is szabadságra ment? Mert ugye két lehetőség van:
1. Gyilkos vagyok
Ebben az esetben, ha meglincseltek, igaza van a márkinak, mert még a lincselés éjszakáján az egyedül maradt másik gyilkos (mivel kötelező szavaznia), bárkire lő, annak annyi. Tehát a márki ezzel azt mondja, hogy gyilkos vagyok. Ezek szerint ha én vagyok a márki, akkor hülye is vagyok. Kösz.
2. Nem vagyok gyilkos
Ekkor megint két lehetőség adódik:
a. Én vagyok a titkosrendőr.
Ebben az esetben a két gyilkos legjobban akkor jár, ha a lakosság az első adandó alkalommal meglincsel. Ugyanis (amíg nem találtak egymásra) ők nem tudnak megölni. Nyomozó mivoltomat viszont (természetesen) csak azok előtt fedném fel, akikről tudom, hogy tiszták, nyilván nem teszem kirakatba a játék elején. Ezzel az esettel nem kívánok bővebben foglalkozni.
b. Egyszerő polgár vagyok
Ebben az esetben is jobb a gyilkosoknak, ha meglincseltetnek hamar, mert (amint észrevehettétek) ha tudok (mármint nethez férni),elég keményen tudok játszani (végül is nem először csinálom, és ha visszaemlékeztek, volt, hogy első halottként is megbuktattam a gyilkokat). És a lincseltetéshez nem kell megtalálniuk egymást a gyilkoknak!

Tehát aki "Az igazi detektiv" vádaskodása alapján lincsel, az a gyilkosok javára hajtja a vizet.

Piszkos Fred!
Ugye azt mondtam, hogy csak az első nap szavazok lista alapján. Most már tudom, hogy jól döntöttem, mert rád kell szavazni, ha jót akarok a városnak. És vállalom, hogy ha megtalálod a párodat, gyilkoljatok meg. Titkosrendőr!
Csak annyi a dolgod, hogy engem figyelj.

(Folyt. köv., mert szeretném teljesíteni az öt hozzászólást is, és nem tudom, holnap el bírok-e menni dolgozni. Itthonról meg nappal kicsit drága :-(MATÁV)

Pocak Creative Commons License 1998.08.27 0 0 79
En sejtem (98%) hogy ki a marki (meg a szerepet is). De csak azoknak arulom el, akikrol kiderul, hogy igazi polgarok. Kedves nyomozo, ha van tipped, akkor lokjed!

Vagy maradjon a sotetben tapogatozas (huuu, vuu, aaaa, he ez az en...)?

Egyebkent meg mi van itt? Mi ez a kodgep? Azt hittem, csak tizen jatszunk, de mar legalabb ketszer annyian tolongunk is. Legalabbis virtualice. Nembaj, annyival tobb fizeto nezo!

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.27 0 0 78
Te meg mit morogsz itten plé bános úr?! Inkább vegyél itten példát a jóravaló egyházfiakról, akik tudják azt, hogy mitől döglenek a legyek... Na, iszol valamit, vagy elmész harangozni, útközben meg benézel az Új tesztbe? :))))
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.27 0 0 76
Na, pont most megy el mindenki beszárkózni?! Pedig szerződtettem itt van ez a pianista, hogy ne mondjátok azt, hogy pia nista!




Voroskarom Creative Commons License 1998.08.27 0 0 75
Lassan beszárkószom megint. Árpi tegnap felajánlotta, hogy együtt szárkósszunk be, de aztán jól eltűnt és itthagyott ezzel a sok gyíkossal engem. Na, én futok...
Vöröskaromremegőkéz
A márki Creative Commons License 1998.08.27 0 0 74
Az éjszaka közeledik...
Igen elcsendesedtünk kedveskéim! Min tünődnek? Piszkos Fred! Kire emlékezteti a Wágner féle rém?
A márki Creative Commons License 1998.08.27 0 0 73
Mármint akit a Wágner úr látott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!