Báthory utca és Kossuth tér környékét kb 1 órája lezárták a rendőrök a tüntetők miatt, akik "állítólag" szétszéledtek... Remélem nem lesz komolyabb baj!
mint egyszerű utazó érdeklődnék a bkv-s dolgozóktól hogy gondolják várható-e majd valami pozitív változás hogy a Kontroll 2 film majd nem Aba Botond bevezetőjével kezdődik majd :)
szóval várható-e valami hogy Demszky (aki persze fedhetetlen és tökéletes) kirúgta Botond bá-t.
Az igaz, hogy idén a legnagyobb a BKV tartozása? minden tarifa 2-szerese, vagy még drágább mint 6-7 évvel ezelőtt. Akkor mekkora volt a tartozás? Nem lehetne ennél jobban irányítani?
Talán azt, hogy a Demszkáj irányítja és pénzeli.A BKV-nak szinte semmi köze a jegyárakhoz pontosabban az egész ár-szinvonal koncepcióhoz. A HÉV-nél 40 éve vettek új szerelvényt utoljára 25 év a "kihordásuk". 1981-ben kellet volna a Martin kemencével közelebbi ismeretségbe kerülniük.
Minden nap reggeltől estig dolgoznak, néha éjjel is, és a hétvégénken egyaránt? Nincs idő a karácsonyi bevásárlásra? Itt az alkalom, hogy valami jó dologgal lepje meg szeretteit az ünnepekkor! A honlapon a legújabb, legdivatosabb parfümö alternatív illatait, After Sahve-ket, dezodorokat, tusfürdőket veheti meg. Ha nem szeretné, vagy az egyre dráguló Magyarországon momentán nincs pénze arra, hogy egy 30 ml-is üvegért 10-20 ezer forintot adjon ki, nézze meg termékeinket, az összes parfüm 2950.- forintos egységáron kapható! Minőségi termékek a világ egyik legnagyobb gyárából!! www.e-parfum.hu !! Karácsonyi akciókkal is várjuk. A termékeket a 3-as metro vonalán személyesen is át lehet venni, így nem jelent időkiesést Önöknek.
A Parkolós topicba postoltam az adatokat, de engem annyira meghökkentettek, hogy ide is berakom:
Ha már külföldi példákat nézegettem, hogy hol mennyi a tömegközlekedés... http://www.ratp.info/informer/anglais/ticket_t.php Párizs, 10 db-os jegynél 1 db jegy ára: kb. 278 Ft. Ezért egyszer lemész a metróba, és gyakorlatilag bárhova eljutsz 1 jeggyel. Szintén csak hasonlítani tudom a BKV-hez, ahol sokszor 2-3 jegy kell (166 Ft/jegy gyűjtőjegynél, ez 330 Ft), hogy eljuss a célhoz.
http://www.mta.info/metrocard/mcgtreng.htm#unlimited New York City metró: egy jegy 2 USD (kb. 384 Ft), de ezzel át is szállhatsz metróról metróra, akármennyit. Ebből még 20% kedvezményt lehet kapni, tehát mondjuk 307 Ft így egy jegy.
Komolyan mondom, kezdem egyre rosszabbul érezni magamat, a BKV egyáltalán nem olcsóbb a nyugati nagyvárosoknál, ha át kell szállni, sőt! (A BKV bérlet ugyan olcsóbb még a nyugati árnál, kb. fele, 60%-a).
Batthyány téren tüntetés folyik. Emiatt rendőrautók hada a téren, körben. A 86-os autóbuszok megállóhelyei nincsenek szabadon. Kint van a forgalmis személyzet is, de hogy milyen intézkedések történtek, arról nem tudok.