Valentine, hogy mit tud a cicó? Már fel tud ugrani a vécétetőre (sokáig frusztrálta a dolog, hogy lecsúszik az oldaláról) aztán felugrott a vízóra csövére és onnan indított volna az ablaknak. Csakhogy ott tartom a mosóporokat meg ilyeneket, úgyhogy le kellett mondania a további hegymászásról... Igazándiból azért "nagy mutatvány" az amit csinál, mert az eddig próbált és félt dolgok, egyszerre csak úgy mennek neki mint az ágyba...ás... :)) Most tanulja meg az ügyességét...
Maminti, milyen kontrét kétrét kunsztokat tud a macs?
Az én Télapó kutyám olyan kontrét kunsztot tud, hogy a kerítésen 10 perc alatt kirágja magát...
Csülök, hogy van az AMIkutyátok?
Ma annak örülök, hogy megint péntek van, pedig reggel nem is akartam elhinni. Meg anna k is, hogy Valentine-nek ilyen jó főnöke van.
Meg annak is, hogy a cicóm egyre ügyesebb, és egyre elképesztőbb kunsztokat tud. Nem semmi egy 10 hetes kismacstól, nem igaz? Persze azért nem annyira lelkesedem, hogy már fel tud ugrani az asztalra...
En annak orulok, amit (AMIt) Csulok beirt, egeszen elerzekenyultem.
How come, Mallory mecsoda kutyaszagerto lett!!!
Meg annak is orulok, hogy nem felejtettem el a jelszomat!
Most, hogy Maminti beszólását olvasom, annak örülök, hogy az én főnököm olyan rendes, hogy nagyon. Most éppen szabadságon van, de ha nem volna, és itt volna, akkor is ezt írnám.
Maminti, kívánok neked minimum olyan jó főnököt, mint az enyém.
Meg abban reménykedem, hogy nem betegség, ha a Holnap-ot Honlap-nak olvasom.
Micsoda népség! Há', mer' nincs nektek fantátok, na, nem az, nincs nektek hantázijátok, ez sem az, szóval képzelőerőtök nincs, és mindent mutogatni kell, hogy Lyól lássátok. Na, itt van ez a fatelepi három és feles kesztyű:
Minek is örüljek ma? Hát leginkább annak, hogy sikerült kibekkelnem (legalábbis eddig) a főnököm rossz kedvét, és eddig még nem tudott semmiért sem letolni... De lehet, hogy emiatt még rosszabb lesz a kedve?
Mivel kiérzik soraidból a tudásszomj, hát adok egy kis innivalót (tudom ez a korcsmáros dolga, de itten szellemi italról leszen a szónak járása)
Fontos az előkészület (illetve az elő nem készület) ! Gumikesztyűről van szó, de hintőport_használni_TILOS ! Ez mindent elrontana.
Az ujjaidat kifeszíted, majd egy határozott, egyenletes, de nem túl gyors mozdulattal ökölbe zárod. Az eközben kiadott effekt a kesztűbe duda.
Ha nem megy elsőre - nem elkeseredni : gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni !
Ha sikerül felvenned egy vaw-ba, ide is belinkelheted, bizonyítandó a pedagógia korlátlan lehetőségeit !
Nem is tudom. Felkeltem reggel, az azt jelenti hogy délben, kb 6 óra izzadás után szén másnaposan. Folyik rólam a víz amíg beérek a munkahelyemre, ahol lezuhanyzom, berakom a Westbam Cd -ről a Sunshine című számot, szívás, és tényleg sunshine van.
Én ma ennek örülök, meg annak ami majd azután fog jönni, miután örültem.
Örüljetek ti is, me jóó!
örülök hoyg újra itt vagy. És meg van, hogy miről álmodtam az éjjel (egy mási topicban kérdezték, csak nem emlékeztem rá): de együtt voltunk valahol. Komolyan!
Ma annak örülök, hogy néhány véletlen kellemes összejátszása révén pár percre idekukkanthatok, és csökkenthetem elvonási tüneteimet. Holnaptól három hét nyaralás, aztán viszont kíméletlenül visszatérek!
Nevessetek ki, de én annak örülök, hogy megtanultam kesztyűbe dudálni !
Otthon éppen gumikesztyűben és - igen-igen - PAPUCSBAN dolgoztam mikor rájöttem hogyan lehet kesztűbe dudálni. Olyannyira sikerült elsajátítanom e művészetet, hogy kiscsoportos foglalkozás keretében oktatást vállalok!