Keresés

Részletes keresés

Harcossy Győző Creative Commons License 2025.12.02 0 2 25

Hány fok van nálad, Kicsi?

Vagy te fűtesz amerikai gázzal?

Előzmény: Perenszki Loretta25 (24)
Perenszki Loretta25 Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 24

"Oroszország megszünteti Magyarország energiaellátását a tiszakormány ukránbarát politikai fordulata miatt,"

jajj jajj eljön a világ vége ha nem a ruszkik fogják diktálni hogy a magyarok mit szavazzanak meg nekik az EU-ban. Nem kellenek hazaárulok ide, hidd el.

Előzmény: Aerion (17)
Harcossy Győző Creative Commons License 2025.12.02 0 1 23

Van olyan jó rettegtetés, mint amilyen jó volt a te minapi két rendbeli közép- és egy rendbeli felsőfokú orbánozásod?

Előzmény: Tamerlán (22)
Tamerlán Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 22

Vérprofi rettegtetés részedről!

Gratula.

Teljesítményed mértékét mutatja, hogy

rettegtetni ilyen színvonalon

csak az egykori szadeszes képviselő, Mohácsi Viktória tudott...

Előzmény: Aerion (7)
Aerion Creative Commons License 2025.12.02 -3 2 21

Világos, de minek világgá menni egy ilyen fantasztikus tisza-kormányzás idején?

Előzmény: Dessert Rat (20)
Dessert Rat Creative Commons License 2025.12.02 0 1 20

Én a konyhában főzünk, amihez van tartalékban 23kg-os PB palack - még tervezek hozzá venni 2 db 11 kg-ost.  A kertben tűzrakóhely, bogrács, több köbméter fa, ásott kút. Ha minden elfogyna, akkor egy világútlevél Korben Dallas névre kiállítva, bakancs, hátizsák.

Előzmény: nagyanyo5:0 (19)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2025.12.02 -1 0 19

Ja, csak 1 baj van, hogy a szobában kell valahogy tüzet csiholni, hogy megfőjön a száraz mag:((((

Előzmény: Dessert Rat (18)
Dessert Rat Creative Commons License 2025.12.02 0 0 18

Bár  mungóbabból igazi, de sárgaborsóból is lehet "kitrit" csinálni, viszont éhinség, sztrájk, társadalom dezintegrálódása, munkanélküliség ... stb alkalmával a sárgaborsó is tökéletesen megfelel.

Túlélő recept  tiszakormány esetére: https://www.nosalty.hu/recept/kitri

Természetesen bármilyen finom is, de nem lehet (pontosabban nem komfortos) hónapokig ugyanazt enni, ezért lencse, csicseriborsó, vöröslencse, és mindenféle babok  jól kiegészítik. Ha van elég, akkor ki se kell menni a kapun 2026-ban, nem is nagyon tervezem.

Előzmény: Aerion (15)
Aerion Creative Commons License 2025.12.02 -4 2 17

Ugyan Kármán András, a tisza gazdasági szakértője,

csöppet se propagandisztikus módon csodás új világot vázol - mint például a 625 ezer forint havi bruttó jövedelem alatt keresők SZJA csökkentését - bár azt nem értem, miért nem inkább ezek munka-jövedelmét szeretnék növelni, vagy a 120 ezer minimálnyugdíj, miközben minden más nyugdíj oksági viszonylata strukturálisan változatlan, és nem foglalkoznak azzal, miért kap valaki minimálnyugdíjat a jelen rendszerben, és ez hogyan viszonyul ahhoz, aki például 40 évet munkahelyeken ledolgozott - mit fog akkor mondani, amikor 

- Oroszország megszünteti Magyarország energiaellátását a tiszakormány ukránbarát politikai fordulata miatt,

- vagy amikor Magyarország új vezetése csatlakozik az uniós migránspaktum keretében többtízezer nyugatról kiutasíthatatlan illegális migráns elhelyezéséhez, már 2026 nyarán, miközben a pártelnök kijelentette, hogy ez nem fog megtörténni.

Csakhogy meg fog történni.

Merthogy a nyugati politikai egy alapvető fundamentuma EZ, és a tisza, mint olyan, EHHEZ csatlakozott.

Majd akkor kell ilyen tejbetökként mosolyogni.

Amikor bele kell nézni a magyar választók arcába, és már nem lehet többé hazudni.

Sajna, ebben a helyzetben nem csak ő nem fog mosolyogni, garantált, hogy senkisem.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 16

No jó, pirított hagymával egészen jó, viszont akkor hagymát is be kell tárolni:DDDDDD

Előzmény: Aerion (15)
Aerion Creative Commons License 2025.12.02 -3 1 15

Én utálom a sárgaborsót, bár egyébként nem vagyok válogatós.

De azért vannak határok.

Előzmény: Dessert Rat (13)
Dessert Rat Creative Commons License 2025.12.02 0 1 14

Akkor téged sem gyötör az aggódás, és ez így van jól.

Előzmény: nagyanyo5:0 (12)
Dessert Rat Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 13

Nyilvánvalóan csak nagyobb mennyiségű tartós élelmiszer és alkohol otthoni felhalmozásával óvhatjuk meg fizikai és mentális biztonságunkat - én ma is vettem a Teszkóban 9 csomag sárgaborsót  felkészülésként a' 269Ft/félkiló.  Sokan gondolják hogy már minden mindegy, és abban talán igazuk van hogy ilyesmire legjobb már évekkel előtte készülni, de amíg élünk addig sosem késő elkezdeni.

Előzmény: Aerion (7)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2025.12.02 -3 1 12

Nekem ölég volt a 99-es év, amikor Orbánék először nyertek!!!!!! Akkor a FIDESZ megmutatta, hogy mit tud és az nekem nagyon tetszett:)))))

Előzmény: Dessert Rat (4)
Harcossy Győző Creative Commons License 2025.12.02 -1 2 11

Egyedül te gyalázkodtál itt, csucsukám.

Előzmény: shu14 (10)
shu14 Creative Commons License 2025.12.02 -3 1 10

Ha a Spinoza ház azt jelenti, hogy nem gyalázunk meg irodalmi remekműveket pitiáner gyűlöletpropaganda célból humortalanul, stílustalanul, egybitesen, fideszesen, akkor igen.

Előzmény: Harcossy Győző (9)
Harcossy Győző Creative Commons License 2025.12.02 -2 2 9

Mondod te, aki MIÉP-es volt, aztán a Spinoza-házban körülmetélték az agyát.

Előzmény: shu14 (8)
shu14 Creative Commons License 2025.12.02 -3 3 8

Ez olyan mértékű szellemi fitymaszűkületről árulkodik, hogy az leírhatatlan.

Előzmény: rezümé (0)
Aerion Creative Commons License 2025.12.02 -7 3 7

Amennyiben az úgynevezett tiszapárt 2026-ban kormányra kerül (jelen állás szerint erre egy nagyjából a háromhoz az esély) és az alábbiakban látható program akár egytizedrésze igaznak bizonyul, 

társulva Magyarország tiszás kormányzása esetén elkerülhetetlen külpolitikai irányváltásból következő azonnali katasztrofális energiaválsággal (mert ide Oroszország egy molekulányi kőolajat és földgázt sem fog szállítani 2026 nyarától), amit a munkanélküliség robbanásszerű növekedése és a vállalkozási, illetve magán hitelkonstrukciók tömegének bedőlése kísér, legkésőbb jövő év őszére gazdasági és pénzügyi destabilizálódás, általános sztrájk, ipari és termelési ágazatok működésének leállása, társadalmi káosz és teljes kormányzati irányíthatatlanság prognosztizálható.

Azért van némi humorérzéke a történelemnek, hogy Mohács 500-ik, és 1956 70-ik évfordulója lesz ebben az évben. 

ketni Creative Commons License 2025.12.02 -1 1 6

"Aktuális, mert most még nem késő. Jól gondoljátok meg, proletárok!"

Nem emlékszem, hogy valaha is jól választottunk volna.

Előzmény: Kibic Elek (2)
schlumberger Creative Commons License 2025.12.02 -4 1 5

Az én kockám is rég el van vetve, de én még 10 k$-ért sem szavaznék erre a most regnáló maffiára :-)

Előzmény: Dessert Rat (4)
Dessert Rat Creative Commons License 2025.12.02 0 4 4

Nekem évtizedek óta bevált megoldás, hogy a választás várható napja előtt 365 nappal eldöntöm a választási magatartásomat, aztán ettől kezdve teljesen mindegy hogy ki mit mond és mit tesz, kiről mit mondanak, kiről mi derül ki ami addig nem. Tehát jelen esetben a kocka már el van vetve - az más kérdés, hogy  2025 dec 31-ig 5 ezer, vagy 2026-ban 10 ezer euro készpénzben lerótt tiszteletdíjjal lehetne másra bírni, egyébbként marad ahogy határoztam. 

Egy 4 éves választási ciklusban 3 év tökéletesen elég döntésre jutni, sőt szerintem az első 2 év is elég - nem véletlenül vannak az usában félidős kongresszusi választások.

Előzmény: Kibic Elek (-)
pk1 Creative Commons License 2025.12.02 -1 2 3

Hát a proletárok száma gyarapodik, ez az egy tuti.

Előzmény: Kibic Elek (2)
Kibic Elek Creative Commons License 2025.12.02 -3 2 2

Aktuális, mert most még nem késő. Jól gondoljátok meg, proletárok!

Előzmény: pk1 (1)
pk1 Creative Commons License 2025.12.02 -1 6 1

Biztos, hogy ez most aktuális? Szerintem jövőre meglesz a választás.

rezümé Creative Commons License 2025.12.02 -14 4 0

József Attila tiszás verziója

Nem nyaf0gnék, de most már későmost látom, milyen egy ócska sz...házi ez a Pötyi messiás

Kibic Elek Creative Commons License 2025.12.02 -3 0 topiknyitó

Ne nyafogjál, most már késő! Gondoltad volna meg jobban hogy hova teszed az ikszedet! Majd 4(?) év múlva talán jobban döntesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!