Keresés

Részletes keresés

kagye Creative Commons License 2 napja 0 0 1377

Igen. Az MKSZ youtube-s meccskövető kamerája mindenhol középen fenn, szinte a plafonon van. Most már ugyanolyan magasságban van még plusz két-két kamera a helyszíneken a kilencesek vonalában, de azok a február 1-től éles videóbírós rendszer részei, nem közvetítenek. Mivel a csabai csarnok sajátossága az eszméletlenül meredek lelátó, a plafonkamerának ilyen a képe. 

Előzmény: Tonio 2.0 (1375)
van_Persil Creative Commons License 2 napja -17 0 1376

A legtöbb helyen ott szokott lenni...

Előzmény: Tonio 2.0 (1375)
Tonio 2.0 Creative Commons License 2 napja -1 0 1375

Vajon a tetőn lehet a kamera a Csaba-ETO meccsen?

Bamberg58 Creative Commons License 4 napja -14 1 1374

Attól, hogy annak hívják magukat, nem tartoznak az állam által finanszírozottak közé.

Mert ki finanszírozza őket?

Az egész női mezőnyben, néhány kényszer, álszponzort kivéve, az állam nélkül, még a fűtésre se telne vagy hideg vízre?;-))

Előzmény: Buena Viszta (1372)
hatosfalat Creative Commons License 4 napja -1 0 1373

Akkor tao pénz, lényegen nem változtat. 

Előzmény: Buena Viszta (1372)
Buena Viszta Creative Commons License 4 napja 0 0 1372

`Kohász (is) gondolom felveszi az akadémia pénzeket, majd abból teletömi légiósokkal a csapatukat.`

Milyen akadémiai pénzeket vesznek fel? Attól, hogy annak hívják magukat, nem tartoznak az állam által finanszírozottak közé. Női vonalon 4 'igazi`akadémia van: DVSC, ETO, FTC, NEKA.

A többiek csak felvették az akadémia nevet.

Előzmény: hatosfalat (1355)
lunanoctis Creative Commons License 4 napja 0 3 1371

Még mindig nem védekezik, ugye?

Ez olyan hiányosság, amivel érthetően piacképtelen akár a külföldi piacokon, akár a magasabban jegyzett csapatokban Magyarországon.

Előzmény: Trombozis4 (1368)
Bamberg58 Creative Commons License 5 napja -13 1 1370

Helyén van, ez a szintje, max a Vác, ami nem sokkal jobb, játékos temető, akkor meg minek?

Az Hárfának való vidék..;-))

Külföld? 
Zwickau jobb lenne?

Ott, szerintem, mellette dolgoznak is, itt meg nem kell. 
Jó a langyos víz is, ha megfizetik és az edző se rossz...?

temcsaba2 Creative Commons License 5 napja -1 2 1369

Nem tudom a szerződését, de én ambicióhiányt vizionálok. Nem véletlenek a csapatválasztások, a tudásszint ellenére. 

Trombozis4 Creative Commons License 5 napja -2 0 1368

Farkas Johannának meddig érvényes a szerződése a Vasasnál? Ő az utóbbi években csak 1-1 évre kötelezi el magát. Viszont évről-évre stabil teljesítményt nyújt, közép- illetve alsóházi csapatokból toronymagasan kiemelkedik. Feljebb lépni Magyarországon nehéz, mert irányítódömping van, viszont Johanna nem Vasas-MTK-Dunaújváros szintű játékos, hanem annál jobb. Remélem, h lesz lehetősége külföldre igazolni, esetében talán az lenne a a kézenfekvő megoldás.

van_Persil Creative Commons License 5 napja -20 0 1367

*Fradi

Előzmény: van_Persil (1366)
van_Persil Creative Commons License 5 napja -20 0 1366

nekem nem kell bemutatnod, fradi-nevelés, most került 2.X a NEK-hez.

Előzmény: Szab 2.0 (1364)
AlterEgon77 Creative Commons License 5 napja 0 0 1365

Ha tippelnem kellene, szerintem is benn marad a Fehérvár (és az Újváros is), de ez a "kiesőzóna" a kiesőjelölt csapatok szokásos szezon végi feltámadása miatt nem biztos hogy csak ötcsapatos, akár még a Vasas is veszélybe kerülhet.

A legnagyobb valószínűsége valamelyik B-betűs csapatnak van a kiesésre szerintem (az MTK mellett).

Előzmény: Igazság80 (1361)
Szab 2.0 Creative Commons License 5 napja 0 0 1364

A NEKA legújabb igazolása Ferenczy Diána Dóra/jobbátlövő/ a Vasasból.

Előzmény: van_Persil (1363)
van_Persil Creative Commons License 5 napja -19 2 1363

Viszont a "NEKA" mostanra inkább csak "NEK", "A" nélkül.

Előzmény: Trombozis4 (1360)
Trombozis4 Creative Commons License 5 napja 0 2 1362

Valószínűleg Romániában a középcsapatok még jobban perkálnak, nem véletlen, hogy Pál és Papp Niki is abban a bajnokságban maradt a Buzau felbomlása után.

Előzmény: hatosfalat (1355)
Igazság80 Creative Commons License 5 napja 0 0 1361

Alba  szerintem bent marad,  a kiesőzónás 5 csapat közül  a leginkább versenyképesek .  Például most is a Vác ellen idegenben  sokáig valós  győzelmi esélyük is  volt,  50 percnél még nem lehetett tudni mi lesz a kimenetel.  A gólkülönbségükön is látszik összehasonlítva a többivel hogy nem odavalók, csak az 1-2 gólos bukóra sem jár pont.))    De előbb utóbb behúzzák majd ezeket.   

Ahogy néztem van úgy még reálisan 6 nyerhető nekik, ha 4-et húznak ebből akkor az nagyjából már elég lesz az a 15 pont környéke.

Megéri most 2025-ben bent maradni mert az jövőre jóval könnyebbnek tűnik,  a jövő szezon kiesői még csak most jönnek majd fel.))...

Előzmény: Trombozis4 (1359)
Trombozis4 Creative Commons License 5 napja 0 0 1360

Közben az nb1/B-ben a NEKA és a Kozármisleny elhúzott a mezőnytől, nagy valószínűséggel ők lesznek a feljutók.

Trombozis4 Creative Commons License 5 napja 0 0 1359

A Fehèrvár a Vác elleni vereségével kieső helyre került az nb1-ben. Ez mindenképpen meglepetés az erőviszonyokat tekintve és felveti az edző, Suzana Lazovics felelősségét. A következő furdulóban a Budaörs ellen játszanak, ami egy kiesési rangadóvá vált, mert a Budaörs csak 1 ponttal előzi meg a Fehérvárt. Az mindenképpen nagy meglepetés lenne, ha az egyik említett csapat kiesne idény végén az nb1-ből.

AlterEgon77 Creative Commons License 5 napja 0 0 1358

Ebből ki a hosszú távú sérült, Sallai Nikin kívül? Gerháthnak ujjsérülése van, gondolom nem hónapokra dőlt ki. Gajdosról és Malovicról nem találtam semmit.

Ehhez képest Vácott kidőlt térdszalagszakadással Such, Kovács Anikó és Kovalcsik Jázmin, plusz ugye Szabó Nina sérülése miatt Cseri is elment.

Előzmény: HammerTemplar (1357)
HammerTemplar Creative Commons License 5 napja 0 1 1357

Sallai Nikolett, Gerháth Kincső, Gajdos Petra, Djurdjina Malovic. illetve úgy néz ki, mai napon hosszú távra kidölt Borgyos Panna is... Déborah Kpodarral nem tudni, mi van, Gabrijela Bartulovic elvileg beteg.

Előzmény: schanc (1356)
schanc Creative Commons License 5 napja 0 0 1356

Kicsit lemaradtam, kik a sérültek az Újvárosban?

Előzmény: HammerTemplar (1353)
hatosfalat Creative Commons License 5 napja 0 0 1355

Láthatóan elindult a románosodás vagy a 6-8 évvel ezelőtti magyar állapotok visszaállítása. Biztos sok pénz van, dübörög a világgazdaság. Kohász (is) gondolom felveszi az akadémia pénzeket, majd abból teletömi légiósokkal a csapatukat. Láthatóan ők benne vannak a bizalmi körben, nem eshetnek ki.

Előzmény: HammerTemplar (1353)
Szab 2.0 Creative Commons License 5 napja 0 0 1354

Pavlovic Katarina-t leigazolta az Alba Fehérvár KC.

Az ő helyére iazolta  Baia Mare, vagyis Nagybánya csapatata  Papp Nikit.

Előzmény: Igazság80 (1350)
HammerTemplar Creative Commons License 5 napja 0 0 1353

Valószínűleg a sérültek pótlására, de jobban örültem volna, ha házon belül, Akadémiai módon meg lehetett volna oldani...

https://dkka.hu/hu/dupla_erosites

Gojira Creative Commons License 5 napja -9 0 1352
lunanoctis Creative Commons License 6 napja 0 0 1351

A kedves édesanyja élete meccsét játszotta ellenünk a zágrábi döntőben...

Előzmény: Szula8911 (1329)
Igazság80 Creative Commons License 6 napja 0 2 1350

Baia Mare,  vagyis Nagybánya fejezi be ezt a szezont.   Úgyhogy ha hazajön az legfeljebb a következő szezon lehet,  nem tudom meddig írt alá,  könnyen lehet csak nyárig tette meg...

Előzmény: Trombozis4 (1349)
Trombozis4 Creative Commons License 6 napja 0 0 1349

Papp Nikiről lehet tudni valamit, hova igazol? Romániában a téli átigazolási szezon január 31-én lejárt, Magyarországon még Február elején is tart. Ezek szerint hazaigazol?

Bamberg58 Creative Commons License 6 napja -12 2 1348

Én arra tippelnék, hogy Cserit ismét kölcsönadjuk, hamár ebben a szezonban nem sikerült neki a kölcsönszezon Nina sérülése miatt. Ebben az esetben meg gondolom Tóth Niki kiegészítő szerepre számíthat leginkább.

Teljesen logikus, a jobb megy kölcsönbe, ismét, a rosszabb marad, kiegészítő szerepbe?;-)) 

Ez a leginnovatíbb katyvaszt játszó mesteredző találmánya? 

Ezt már kétszer eljátszottátok, ha Cserinek van egy kis önérzete, végleg lelép.

Tóth, miután Szabó és Hámori is felépül, teljesen felesleges, sòt, ha jön a svéd lány, még Nins vagy Cseri is necces mert hárman lesznek.

A logikus, Tóth N végleg out, közös megegyezés.

Előzmény: Mester111111223 (1342)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!