Keresés

Részletes keresés

RnD Creative Commons License 7 órája -3 3 4197

"Dolgozott a kerettel, megkapja a lehetőséget, hogy egy EB-n ott legyen....."

Petrus Mirtill....? Vova egyetlen meccsre sem nevezte, egyetlen összetartásra sem hívta be ebben a naptári évben (és előtte sem). Mirtill nemcsak 'nagytorna újonc' hanem 'válogatott keret újonc is'.

Ergo eddig nem dolgozott a kerettel.

Előzmény: Omega12 (4191)
Bamberg58 Creative Commons License 7 órája -3 1 4196

Egy magára valamit adó szövetségi kapitány nem hiszem, hogy hagy beleszólást a munkájába

De, ha megzsarolják, mint Rasmussent, a junior VB győztesekkel.

Szerintem Albek sem teljesen az ő döntése.

Előzmény: Omega12 (4194)
szabopalesz Creative Commons License 7 órája 0 0 4195

Én inkább úgy rakom össze, hogy másoknak is voltak betegség tünetei, gyengeségei (pl. Simon, de Szemerey is utalt rá) és valszeg a balszél lehet az a poszt, ahol jelenlegi állapot szerint elképzelhető hogy rosszabbodás esetén cserére lesz szükség.

Omega12 Creative Commons License 7 órája 0 2 4194

Én pedig biztos vagyok benne, hogy a szövetségi kapitány dönt, persze a segítőjével egyeztetve. Egy magára valamit adó szövetségi kapitány nem hiszem, hogy hagy beleszólást a munkájába. 

Előzmény: RnD (4193)
RnD Creative Commons License 7 órája -4 3 4193

Az ilyen hirtelen játékos-behívók szerintem nem Vovához köthetők (legfeljebb Juhász Gréta esetében).

Inkább Szilágyi vagy az MKSz.

Előzmény: Omega12 (4191)
RnD Creative Commons License 7 órája -1 1 4192

Az M4-en nemrég bemondták h Mirtillt a vírusfertőzéssel küzdő Kácsor Gréta helyett cserélték be. És az NS online is ezt írja. Ezek szerint a szélsőkkel nincs probléma, bevethető mindkét balszélső.

Omega12 Creative Commons License 7 órája 0 0 4191

Én meg azt tudom elképzelni, hogy a bő keretben volt, és adódott a lehetőség, hogy behívjon még egy játékost Kácsor betegsége miatt és élt vele. Ismét a pszichológia. Dolgozott a kerettel, megkapja a lehetőséget, hogy egy EB-n ott legyen. Feltehetőleg a korából adódóan is, jelenleg ő van képben Golovinnál, mert csodálkoznék, ha Nadine nem gondolkodna el a családalapításon így 31 évesen. 

Előzmény: ducikenyér (4190)
ducikenyér Creative Commons License 7 órája -1 0 4190

Azt is elképzelem, hogy Csíkos Luca nem Golovin ötlete volt, hanem Szilágyié, és Golovin mindenáron a megszokott játékosokhoz akar ragaszkodni.

Előzmény: Bamberg58 (4186)
Darhon Creative Commons License 7 órája 0 0 4189

A Debrecen honlapja szerint ma reggel kocsival ment ki Petrus, én arra gondolok hogy nagyon hirtelen történt valami.

Előzmény: RnD (4187)
Omega12 Creative Commons License 8 órája 0 0 4188

Arról szerintem már beszámoltak volna, ha komoly a sérülése. De rásérülhet és akkor a másik kapus egyedül maradhat. Ráadásul Bíró formája nem az igazi, Janurikról meg sokat nem tudunk. Egy félidőt védett a leggyengébb ellenfelünk ellen. 

Előzmény: RnD (4185)
RnD Creative Commons License 8 órája -2 3 4187

Szilágyi javasolhatta Mirtillt.

Mondjuk Vovának azért Nadával voltak már problémái, ezért elképzelhető h ő is könnyen belement ebbe. Végülis Nada a keretben maradt, ilyen szempontból változás nincs. De azt nem hiszem h valakit behívunk a két utolsó meccsre és aztán nem is nevezzük.

Előzmény: ducikenyér (4184)
Bamberg58 Creative Commons License 8 órája -4 0 4186

Legutóbb egyik sem volt jó, akkor minek is?

Igaz Csíkos kimaradt, szerintem, őt ismerve, ha lehet ilyet mondani mert logika nincs benne, most is kihagyja.

Előzmény: Ficus Cucis (4174)
RnD Creative Commons License 8 órája -1 2 4185

Ha Szemerey sérülése komoly (ne legyen....) akkor őt nem fogjuk nevezni. És ebben az esetben lehet három balszélső.

Lehet kiderült h Szemerey Zsófi nem jön rendbe a hétvégéig, aztán ezért lépték ezt meg. Ki tudja...

Előzmény: Omega12 (4180)
ducikenyér Creative Commons License 8 órája 0 1 4184

1/6 asszem a legutolsó kettő meccsen.

Az első meccsen 1/4. Már az első félidőben rossz volt, lecserélte Mártonra. Aztán visszahozta valamiért a második félidő elejére miközben Márton 4/5.

A második meccsen vagy 15 perccel többet játszott a kelleténél, miközben Márton 3/4-et lőtt.

Lehet valaki szólt Vovának? Mert ő aztán képes rossz teljesítmény után visszahozni és túl sokáig pályán tartani.

Előzmény: RnD (4181)
RnD Creative Commons License 8 órája -8 7 4183

Láttad te Petrus Mirtillt meccseken....?:O

Szó nincs arról h Nada vagy Márton Gréta 'klasszisokkal jobb nála'. Ezt legfeljebb fafejű Fradi-szurkolók gondolják róla.

Előzmény: Gojira (4179)
Omega12 Creative Commons License 8 órája 0 0 4182

A kérdés jogos, de a választ ne tőlem várd! Csak amit olvastam azt írtam le. :) 

Előzmény: Gojira (4179)
RnD Creative Commons License 8 órája -1 1 4181

Nadát egyszer egy egész világversenyről itthon hagyta Vova, bár ő volt a csapatkapitány.

Ehhez képest az h behív egy harmadik balszélsőt is igazán semmiség.... Mindenki láthatta h Nada formája leromlott ezen a héten. Lépni kellett.

Előzmény: ducikenyér (4178)
Omega12 Creative Commons License 8 órája 0 0 4180

Meglepődnék, ha holnap nem kerülne be  Schatzl Nadine a keretbe. Lehet nem ő fog kezdeni, de az a gyanúm, hogy Petrus esetleg a bronzmeccsen, vagy ha holnap már valamilyen irányba eldőlt a meccs, akkor kap lehetőséget. Már, ha egyáltalán az elődöntőt nem a lelátóról nézi. 

Inkább még egy kapust neveznék, mint három balszélsőt, mert Szemerey nem lehet tudni milyen állapotban van, meddig bírja majd. 

Előzmény: RnD (4176)
Gojira Creative Commons License 8 órája -9 2 4179

Minek? Nada és Gréti klasszisokkal jobb nála. Ha meg valamelyikük beteg vagy sérült, akkor azt célszerű lenne a szurkolókkal közölni, elkerülendő a találgatásokat meg konteók gyártását.

Előzmény: Omega12 (4167)
ducikenyér Creative Commons License 8 órája -1 1 4178

Vova azért nem játszatta Márton Grétát, mert betegesen ragaszkodik a kezdőhöz. 

RnD-nek is írom, kizárt, hogy Schatzl-t formahanyatlás miatt kitegye a keretből a véghajrában, kivéve ha ő lett beteg, nem Márton Gréta.

Előzmény: van_Persil (4172)
van_Persil Creative Commons License 8 órája -16 0 4177

Sztem arra gondolt, hogy ha valakivel e.ü. gond van, akkor a posztjára szoktak becserélni, de most nemez történt.

Előzmény: Ficus Cucis (4174)
RnD Creative Commons License 8 órája -2 2 4176

Nada nem betegedett meg, de vacak formában van. (Persze lehet h beteg csak nem mondták.)

Kácsor Gréta már nem fog játszani ezen az EB-n, ezért helyette behívtak valakit h legyen még egy csere balszélen. Nadában már nem bízik a szakmai stáb, úgy tűnik.

Előzmény: ducikenyér (4168)
van_Persil Creative Commons License 8 órája -16 0 4175

Akkor ezt megbeszéltük. ;)

Előzmény: Gojira (4173)
Ficus Cucis Creative Commons License 8 órája 0 0 4174

lövőbe minek egy negyedik? itt van Kuczora, Csíkos, Juhász

Gojira Creative Commons License 8 órája -9 0 4173

Teljesen nyilvánvaló, hogy nem rád gondoltam. Valójában konkrétan senkire sem gondoltam.

Előzmény: van_Persil (4169)
van_Persil Creative Commons License 8 órája -16 0 4172

Az eredeti közleményben nem szerepel, hogy a Kácsor lenne beteg, hanem csak az, hogy a Petrus betegség miatt került be,ill. külön mondatban, hogy a Kácsor kikerült a keretböl.

https://www.mksz.hu/cikk/6857

A héten többen is betegek voltak, ha balszélsö kelett, akkor jó eséllyel a szegény Márton Gréta lehet az, ez magyarázná a Szöllösi-Schatzl túljátszatását a gyengébb formája ellenére. És gondolom, a Kácsorról nem derült ki, hogy mi is a baja, viszont remélik, hogy a beteg játékos esetleg felépül a meccsnapra, ezért nemö, hanem a Kácsor került ki.

RnD Creative Commons License 8 órája -2 2 4171

Nagyon helyes. Nada helyett kellett valaki, az utolsó két meccsen már nem volt az igazi.

Omega12 Creative Commons License 8 órája 0 0 4170
van_Persil Creative Commons License 8 órája -15 0 4169

Ezt írtam a sajátomhoz:

"Ez egy teljesen szubjektív, de valamelyest az All Star hagyományait igen, viszont az elödöntöket/helyosztókat értelemszerüen még figyelembe nem vevö választás a részemröl."

Úgyhogy ha valakire gondoltál is, rám egész biztos nem célozhattál.

Előzmény: Gojira (4166)
ducikenyér Creative Commons License 8 órája 0 0 4168

Itt valami nem kerek, Petrus Mirtill balszélső.

Nem lehet, hogy Schatzl vagy Márton Gréta betegedett meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!