"Dolgozott a kerettel, megkapja a lehetőséget, hogy egy EB-n ott legyen....."
Petrus Mirtill....? Vova egyetlen meccsre sem nevezte, egyetlen összetartásra sem hívta be ebben a naptári évben (és előtte sem). Mirtill nemcsak 'nagytorna újonc' hanem 'válogatott keret újonc is'.
Én inkább úgy rakom össze, hogy másoknak is voltak betegség tünetei, gyengeségei (pl. Simon, de Szemerey is utalt rá) és valszeg a balszél lehet az a poszt, ahol jelenlegi állapot szerint elképzelhető hogy rosszabbodás esetén cserére lesz szükség.
Én pedig biztos vagyok benne, hogy a szövetségi kapitány dönt, persze a segítőjével egyeztetve. Egy magára valamit adó szövetségi kapitány nem hiszem, hogy hagy beleszólást a munkájába.
Az M4-en nemrég bemondták h Mirtillt a vírusfertőzéssel küzdő Kácsor Gréta helyett cserélték be. És az NS online is ezt írja. Ezek szerint a szélsőkkel nincs probléma, bevethető mindkét balszélső.
Én meg azt tudom elképzelni, hogy a bő keretben volt, és adódott a lehetőség, hogy behívjon még egy játékost Kácsor betegsége miatt és élt vele. Ismét a pszichológia. Dolgozott a kerettel, megkapja a lehetőséget, hogy egy EB-n ott legyen. Feltehetőleg a korából adódóan is, jelenleg ő van képben Golovinnál, mert csodálkoznék, ha Nadine nem gondolkodna el a családalapításon így 31 évesen.
Arról szerintem már beszámoltak volna, ha komoly a sérülése. De rásérülhet és akkor a másik kapus egyedül maradhat. Ráadásul Bíró formája nem az igazi, Janurikról meg sokat nem tudunk. Egy félidőt védett a leggyengébb ellenfelünk ellen.
Mondjuk Vovának azért Nadával voltak már problémái, ezért elképzelhető h ő is könnyen belement ebbe. Végülis Nada a keretben maradt, ilyen szempontból változás nincs. De azt nem hiszem h valakit behívunk a két utolsó meccsre és aztán nem is nevezzük.
Meglepődnék, ha holnap nem kerülne be Schatzl Nadine a keretbe. Lehet nem ő fog kezdeni, de az a gyanúm, hogy Petrus esetleg a bronzmeccsen, vagy ha holnap már valamilyen irányba eldőlt a meccs, akkor kap lehetőséget. Már, ha egyáltalán az elődöntőt nem a lelátóról nézi.
Inkább még egy kapust neveznék, mint három balszélsőt, mert Szemerey nem lehet tudni milyen állapotban van, meddig bírja majd.
Minek? Nada és Gréti klasszisokkal jobb nála. Ha meg valamelyikük beteg vagy sérült, akkor azt célszerű lenne a szurkolókkal közölni, elkerülendő a találgatásokat meg konteók gyártását.
Nada nem betegedett meg, de vacak formában van. (Persze lehet h beteg csak nem mondták.)
Kácsor Gréta már nem fog játszani ezen az EB-n, ezért helyette behívtak valakit h legyen még egy csere balszélen. Nadában már nem bízik a szakmai stáb, úgy tűnik.
Az eredeti közleményben nem szerepel, hogy a Kácsor lenne beteg, hanem csak az, hogy a Petrus betegség miatt került be,ill. külön mondatban, hogy a Kácsor kikerült a keretböl.
A héten többen is betegek voltak, ha balszélsö kelett, akkor jó eséllyel a szegény Márton Gréta lehet az, ez magyarázná a Szöllösi-Schatzl túljátszatását a gyengébb formája ellenére. És gondolom, a Kácsorról nem derült ki, hogy mi is a baja, viszont remélik, hogy a beteg játékos esetleg felépül a meccsnapra, ezért nemö, hanem a Kácsor került ki.
"Ez egy teljesen szubjektív, de valamelyest az All Star hagyományait igen, viszont az elödöntöket/helyosztókat értelemszerüen még figyelembe nem vevö választás a részemröl."
Úgyhogy ha valakire gondoltál is, rám egész biztos nem célozhattál.