Keresés

Részletes keresés

Döncike16 Creative Commons License 2023.11.16 0 1 152

Ezt a szegény Gergőt én sajnálom. Miért savazza mindenki? Szerintem, ha bárki ilyen helyzetbe kerül mint ő, hogy szakítanak vele,  akkor ez a normális reakció, hogy szomorú. Miért kell még cikizni, beszólogatni neki? Épp elég a maga baja. Nehogy már még ő legyen a hibás!! Ezt a hisztis, dilis Ildit meg vigye a Jani, ha akarja, de szerintem mellé se való (a Jani mellé). A Jani is egy okos, értelmes ember, hogyhogy tetszik neki az Ildi??? Nem is értem...  A másik dilis, a Cintia.... Szegény Imi... Őt is sajnálom...

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.16 0 1 151
nlion Creative Commons License 2023.11.16 0 0 150

sok a töltelék szereplő. ildi gergő cinti imin kívül a többiek senkit nem érdekelnek

Szapszi Creative Commons License 2023.11.06 -2 2 149

Örültem, hogy a pénteki gálán kiesett Cinco, mert tényleg semmit nem mutatott magából, semmit nem tett a játékhoz. Mintha bent sem lett volna!

De jobban örültem volna, Ildikó kiesésének. Ha a következő gálákon kiesik Noel, Dorina, Ildikó, Gergő, már oké minden. A sorrend is mindegy!

(Úgy látom sajnos, hogy Ildikó szép lassan bebiztosítja magát Jani mellett?!)

Nos, eddig sem volt titok, hogy a fenti négy játékos, rettenetesen irritáltak. Emberi, külső-belső megnyilvánulásaik  sokszor polgárpukkasztók voltak. Főleg Dorina és Ildi részéről! Külsőleg sem voltak szépek, sem Ildi, sem Dorina. Sőt, Noel és Gergő sem! Tehát sem külcsín, semmi belbecs! Szerintem. (Tudjuk, azért, hogy a szépség szubjektív!) De a két lány nagyon közönséges volt eddig.

Nagy pofával, azt hitték, hogy ők viszik a prímet a műsorban?! Ildikón pedig nem látszott a négy diploma. Melyek száma, nem volt egyenes arányban az intelligenciával.

Dorina pedig gyakran kivetkőzött magából és úgy üvöltözött, mintha a cigánysoron lett volna. Szerintem. Noel pedig a kinézetével, a hangjával és Dorina  hátszelével,  egy primitív,  kötekedő benyomását keltette/kelti még mindig.

Úgy tűnik sokszor, mintha azt hinné, hogy neki bebetonozott helye van a műsorban?! 😮 Nem is értettem, hogy lehetett közönség kedvenc, kétszer is?! (Szerintem sehogy!  A csatorna forgatókönyve szerint, megy minden, sajnos!)

Nagy szerencséje, hogy kétszer is megszavazták a lányok "házfőnöknek is," ezzel megmentették a kieséstől, sajnos.

Szumma szummárum, bárki jöhet ezek után a műsorba, csak a fent említett játékosok essenek ki szépen sorban a játékból!

Továbbra is úgy érzem, hogy egy kis ötleteléssel, a kreatív csapat jobb munkájával, akár még jó is lehetett volna ez a show. De ezzel a koncepcióval, struktúrával nagyon nem jó! Szerintem.

Döncike16 Creative Commons License 2023.10.30 -2 1 148

Nem akarom elhinni, hogy Noel közönségkedvenc lett!!! A nagyorrú, nagypofájú, közönséges cigánylány engem is zavar... A hisztis Ildiről nem is beszélve!!! 4 diplomája van??? 25 évesen? Hány éves korában kezdett el egyetemre járni?? Mondjuk, a diploma nem nagyon látszik rajta... Gergő! Melléd egy szelídebb, tényleg okos lány lenne való... Sacit tartom a legintelligensebbnek az összes játékos közül, Fanni meg egy szelíd, cuki, gyönyörű nő. Meg Saci is csodaszép!

csmary Creative Commons License 2023.10.28 -4 0 147

Hello Imre!

Te vagy a kedvencem a játékban, bár az unokám lehetnél. Komoly embernek tartalak ezért remélem, hogy ez a "becsicskulás" csak a játék kedvéért van.

Nem való hozzád ez a felvidéki, hebrencs, komolytalan kislány.

Akinek üzleti, politikai tervei vannak a jövőben annak egy intelligens, jólnevelt fiatal hölgy társra van süksége, akivel megjelenhet bárhol a világban.

Ehhez tartsd magad, a saját érdekedben! Üdv. CSM.

Lufika987 Creative Commons License 2023.10.26 -2 3 146

Engem már kicsit zavar, hogy ez a nagy orrú, nagypofájú cigánylány bármit csinál mindig az Ő "igaza" van mindenki áltak elismerve. Ha Ő hoz be külsős témát, ha más, mindig Ő van fasza csajnak beállítva a műsor által és valahogy bárkivel is kerül konfliktusba a házban, a fiúk egyöntetűen mindig neki adnak igazat. (Renátó a kivétel). A műsor szerkesztőinek nincs más formáció a tarsolyában. Már annyira kilóg a lóláb  ha Dorináról van szó. Neki kell nyerni mindenképp??  Az esetek 90 %-ban Ő a házfőnök, hogy ne tudják kiszavazni, a két bit-es agyú Noel pedig a legnépszerűbb játékos- valami hihetőbben természetesebb fordulatot nem tudnának belevinni a műsor szerkesztők?? Már ténykeg nézhetetlenül sablonos az egész műsor.. 

Annie512 Creative Commons License 2023.10.23 -3 1 145

Imi -Cintia (Aladdin és Jázmin):)) best of !!!!!!!!!!!!

Saci-Bomba

Fanni-Imádnivaló,Érzékeny, Igazi

Nati-Romantikus, SzeretniValó

Dorina-Mágus

Ildi-Álszent

Cincó-...no comment olyan semmilyen:))

Annie512 Creative Commons License 2023.10.23 -4 1 144

Ilyet? Épeszű ember látja mi zajlik "ott".. Dorina-Noel " fals!!! Nem látjátok??? érdekes amúgy, ha Cinti bakizik Szorcsik Viki egyből betámadja!!! És elindít egy vitát,, ebből is látszik, hogy még a műsorvezető is ki mellett áll... Amúgy szánalmas!!! Én Dorinát Nagyon szerettem!! akkor, amikor Cintivel Barátkozott!! verhetetlennek voltrak!! erre Dorina "be Ildizett,,,,saját kárára",,, Cintivel jobban járt volna de inkább bántotta idegből és ez nem volt szép

Annie512 Creative Commons License 2023.10.23 -3 0 143

KEDVES VERSENYZŐK!!!

Előre is bocsánat a megszólításért..! De hiszen versenyeztek, ez nem vitás..!!!

Mindegyikőtöknek meg van a saját stílusa a saját "játéka érdekében"....! Mindenki adja magát!! 

Vagy nem??... Azt, Mi Nézők nem tudjuk pontosan, hogy mi az Igazság!!...Csak az áll Előttünk, hogy mivel és kivel állhatunk szemben..itt lehet szimpátia ,bármi!!! Ti Vagytok porondon!! látunk Titeket és van Vélemény! Kinek,,.Mi?!

Egy Biztos! Nagyon nagyokban vagytok!!:))

Kezdjük Dorinával!!!:-))/// Szerintem régebbről ismerik Egymást Noellel...

látszik, hogy "túl tolják":)))Nem véletlen, hogy Dorina állandóan azt hangoztatta minden beköltözésnél, (még Krisztián előtt is),,, hogy idézem.."de durva lenne csajok, ha egy ex jönne be???? Miért gondol ilyet? mert abban van Noellel? hiszen Mindenkit ismert,,,((érdekes!!!!!!!!!!!!

Kérdezném ez senkinek nem érdekes?? vagy mindenki vak? nem gyanus a kisasszony?? most némát játszik de pont azért, mert tudja jól, hogy "bakis",, ennek ellenére Imi és Cinti magukat adják!!!ez a különbség!! noelről meg azert nincs vélemény , mert dorinával van.. béna az egész!!sokal komolyabb pali lenne Nélküle de majd meg tudja!!

Annie512 Creative Commons License 2023.10.23 0 0 142

k

Szapszi Creative Commons License 2023.10.22 -2 2 141

A pénteki gálán nagyon meglepődtem, hogy Krisztián esett ki! (És sajnos nem Gergő, Noel, Dorina vagy Ildi.)

Krisztián amikor megérkezett a játékba, még szimpatikus is volt egy darabig. Amikor Sacival találkoztak a randiszobában sokadszorra, úgy tűnt, mint aki nem tudja kimutatni - még csak imitálva sem -, a szeretetet, kedvességet?! És inkább a sértődékeny megjegyzései tűntek fel számomra. Aztán amikor Noel és Gábor és barátnői felé nyitott, elmúlt a szimpátiám is felé! És pont ugyanez vonatkozik Janira is. Ahogy tegnap is bólogatott egyetértően Ildinek, és magyarázta a bizonyítványát, hááát  már a jövő héten ő is kieshet tőlem.

Az első pillanattól kezdve nekem a gyorsan párbaugró  Dorina-Noel, Ildi-Gergő páros, de különösen Dorina kiábrándító és undorító volt. Ahogy a legváratlanabb pillanatokban tört ki, félelmetes volt. Ildikó sem volt különb. A levegővétel nélküli kiabálása pedig polgárpukkasztó volt már-már. Engem nem az zavart, hogy a romák voltak többségben a villában, hanem az, ahogy jelen voltak egyesek. A hibái ellenére továbbra is Cinti maradt a kedvencem Imivel. 

Egy idő óta azt vártam már, hogy mikor-, és miképpen fognak megbűnhődni ezek a minősíthetetlenül viselkedő emberek?! Mikor kapnak visszajelzéseket és szembesítést a tetteikért?! Szerettem volna látni az arcukat, amikor felfogják mindezt, és vajon elgondolkodnak-e, majd?!  Eljut-e hozzájuk, olvassák-e a sok-sok negatív kommentet?! Szomorúan konstatáltam, hogy nem ez történik a villában?! Mára már úgy viselkednek ezek a renitensek, teljes pálfordulás következtében, mint bűnbánó madonna. Nyilván fülest is kaptak. És ennek megfelelően átírták a forgatókönyvet számukra?!  És máris szűzlányok lettek, legalább is azzá avanzsáltak a csatorna jóvoltából, Elfelejtve a "múltat," ami addig történt?!

De mindezekért az egész műsor struktúra a felelős, ami egyben gusztustalan is! Pár órára bejárnak forgatni, családdal találkoznak, otthon alszanak, és méghogy nem kommunikálhatnak egymással??!! Röhej az ilyen párkereső valóságshow-nak csúfolt műsor! Mennyivel kedvelhető volt anno az Éden Hotel és még a Love Island is 2019-ben.
Szorcsik Viki pedig csak fokozza a rossz hangulatot, mert egyáltalán nem pártatlan, mint műsorvezető. Igazságtalan volt Patrik és Gergő büntetése is. Ami csak azért alakulhatott úgy ahogy, mert ilyen zavaros a műsor struktúrája. És ezért nem értettük az elején, hogy miről ist beszéltek virágnyelven és miért is esett ki Patrik ezért?! A  civil életből hozott eseményekkel példálózott. Amiről nem volt szabad beszélni. És ez mint a műsor szerkesztésének hibája.

Ennek a jólértesültségnek "köszönhető," hogy most már a nagyorrú, nagypofájú roma lány sír, hallgat, fekszik, célozgat a maga módján finoman és nem mer most ordenáré hangnemet megütni. De mikor fog vajon kiesni?! És mikor fog kiesni Ildi, Noel, Gábor?! Sunyi  Janiban is óriásit csalódtam! 

Egyébként, ma nézem utoljára a "Power of Love" c, műsort! És ha már nem látom a műsor címét a műsorújságban, nos akkor majd  azért azt megnézem, hogy ki nyert a végén?!

Törölt nick Creative Commons License 2023.10.21 -3 1 140

Hivatalos: ezek még a forgatókönyvet se tudják normálisan eljátszatni. Hirtelen egyik napról a másikra megszeppent szentté váló szarkavarók, közutálatnak örvendő "közönségkedvencek"... A Love Islandnél a retekklubos szerkesztők legalább egy darabig el tudták hitetni hogy nem előre megírt az egész.

chincoteague Creative Commons License 2023.10.19 -3 0 139

Érdekes, én pont Viliről tudom elképzelni, hogy tényleg nem akarja ezt így már Natival. Gergő viszont tuti dobbantana Ildi mellől, csak a játék miatt nem mer (meg lehet, hogy Ilditől is fél :D)

És azt még mindig nem tudjuk 100%,  hogy pontosan hány nap a csúszás, de a héten eléggé látszik a viselkedésükön, hogy akkoriban zúdult rájuk a rengeteg negatív komment. Dorina meg Ildi nyilván nem véletlenül "vett vissza".

Előzmény: kelso82 (137)
nlion Creative Commons License 2023.10.19 -3 0 138

pedig a brigi levi párosra kíváncsi lettem volna hogy őt válassza e vagy sacit de azt elkaszálták hamar

Előzmény: kelso82 (137)
kelso82 Creative Commons License 2023.10.18 -2 0 137

Hat vegul megtortenni latszik amit mondasz. Csak eppen el akarjak ugy adni ,h ez nem szerkesztoi belenyulas, hanem maguk a parok alakitjak igy maguknak a dolgokat. Mire gondolok? Hat vili-nati hirtelen sztorija kinosan kamunak tunik. Hirtelen vili kitalalja h lehet megsem nati. Ahaam ....

Valamint a tobbiek mar pedzegetik gergonek, h mintha tavolodtak volna ildivel..

Szerdait meg nem lattam, most nezem a keddit

Előzmény: nlion (135)
kelso82 Creative Commons License 2023.10.15 -2 0 136

Most penteki galat nezem eppen most. Hat hogy mik ki nem derulnek szamomra igy a 33. resz kozben:D "kulso hotel, szobatars, felugyelo, csoportos foglalkozas (szolizas)" :D

Mondjuk annyira nem kovetem mar a musort egy ideje, de ez az elso resz (penteki gala) hosszu ido utan amit nem unok halalosan:)

nlion Creative Commons License 2023.10.14 -3 1 135

Jó lehetne a műsor ha végre meg mernék bontani a párokat a szerkesztők de mivel nem merik így unalomba fullad. A Noel Dorina Gergő Ildi Vili nati párost is meg kéne bontani mert túl magabiztosak

Szapszi Creative Commons License 2023.10.14 -2 2 134

Visszanéztem a tegnapi gála műsort és az alábbiakat gondolom:

Először is, nem lepődtem meg Brigi kiesésén. Sőt örülök neki!  Nem kedveltem a hangját, a beszédét, az egész retorikáját. Annyira formálta a szavakat, azt sem tudta hogy szólaljon már meg, hogy a legjobb formáját  adja?!

A lányok között, mint korelnök zavart a határozatlansága. Simán tűrte a 19 éves Dorina beszólásait, viselkedését. Később a felvett megmondó szerep, nagyon nem állt  jól neki. De nyomatta a szereplést, ha már egyszer nem volt párja. (Renátó kevés volt neki.)Ahogy a zongoránál mórikálta magát, visszataszító volt! Mint énektanárnak nagy lehetősége volt, hogy  egy szép dallal - túlszárnyalva még Alekoszt is - emlékezetes nagy alakítást nyújtson a nézők legnagyobb megelégedésére. De nagyon lezserül állt a feladathoz, pedig tényleg nagy lehetőség volt pont az ő számára, hogy tényleg szimpatikus, és akár kedvenc is legyen.(És a társai körében is!)

Imre és Cinti megmenekült a kieséstől. Örültem neki!  Örömben annyi volt az üröm, hogy féltettem őket a többiek haragjától. Attól,  hogy nem lehetett kellemes a visszatérés közéjük?!

Remélem, ha új tagok jönnek, talán Imrét és Cintit erősítik, és  nem Dorináékat. (Persze akár fiú, akár lány érkezik, egy fecske még kevés ahhoz, hogy Imréék dominánsak legyenek a szavazásoknál.) Talán csak egy véletlen malőr dönthet a javukra. Hiszen láthatóan Krisztián is Viliékkel van.

Egyébként, Vili megnyilvánulásai eleinte még tetszettek is, de már besokalltam tőle. Úgy mantrázza a hozzászólásait, egyre többet szól bele mindenbe,  mintha már egy betanult szöveget fújna.Ezzel teljesen eltereli a figyelmet magáról, holott neki is van takargatni valója, de könnyebb a szálkát........

És Vili - Dorina továbbra is nagy spanjai egymásnak, mert ismerték egymást, egy a társaságuk, ahogy mesélték. Érdekes, ha Dorina egy társaságban mozgott  Krisztiánnal is, akkor lehet, hogy Vili is ismeri Krisztiánt?! Aki viszont magától nem mesélte volna el, hogy volt némi köze Dorinához. Eddig szimpatikus volt Krisztián, de beolvadt nagyon Gergő és Noel mellé. És amiért Imire szavazott a gálán is, kiesett a pikszisből! 

Persze a leírtak csak az én kizárólagos véleményem tükrözik! Tiszteletben tartva ezzel mások eltérő véleményét! 

(A minuszoló/k véleményét is szívesen meghallgatnám?!)

Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 1 133

"A lányok főleg Dorina, Ildi, Brigi  Imit ejtenék ki a  pipogyaságáért,"

Dorina miért? Állandóan azt hangoztatja, hogy Imi barátja.

Bár itt szerintem sok függhet a szavazás előtti vitatkozáson is, mert ugye Dorina azt mondogatta, hogy ha Imi Cinti mellett marad, akkor nem tekint rá barátként.

De alaphelyzetben Dorina szavazatát inkább Renátóra gondolnám.

Előzmény: Szapszi (132)
Szapszi Creative Commons License 2023.10.13 -1 2 132

Köszönöm szépen! 

Csak annyival egészíteném ki a lentebb írt hozzászólásomat, hogy direkt írtam is, hogy "magyarázkodás" nélkül írtam a szavazásról.  Csupán a tényeket vettem figyelembe, és nem azt, hogy én mit szeretnék. Azt hittem, azaz úgy gondoltam, hogy az természetes  és tudják itt a fórumon, hogy az én kedvencem Cinti és Imi, hiszen oly sokat írtam is. 

A legantipatikusabb Gergő, Dorina, Ildi és Noel!

Naná, hogy őket látnám legszívesebben kiesőként, de egy dolog amit mi szeretnénk, más amit a tények mutatnak. De főleg a legsunyibb Gergőnek a kiesését várom.

De mivel Dorina védett, akárcsak Vili, tehát Dorina marad, bármennyire is várom a kiesését.  A fiúk közül  Vili, Gergő, Noel  - Renátó kivételével -,   Cintit támadták, akárcsak a barátnőik.

A lányok főleg Dorina, Ildi, Brigi  Imit ejtenék ki a  pipogyaságáért, sőt Saci állandóan azt hozta fel minden szinten mindenkinek, hogy hiába preferálta először Imit, mint férfit, de Imi belecsinált a lelkivilágába azaz a beszólásával, hogy "transzinak" titulálta. 

Node ma este meglátjuk, ki fog kiesni?! 

Előzmény: kelso82 (130)
Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 1 131

Egyszer Saci mondta, hogy tőle Gergő-Ildi áll a legmesszebb. Nagyon meglepődnék, ha ő nem Gergőt mondaná

Előzmény: chincoteague (129)
kelso82 Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 130

Korrektnek tunik a levezetes, azonban egy -cinti-imre-gergo zonabol a kozonseg lehet, hogy inkabb gerit rakja ki. De 60-40% cintia javara,csak azt mondom, h geri is nagyon benne van

Előzmény: Szapszi (127)
chincoteague Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 129

Szerintem Cinti népszerűbb, mint Ildi és Gergő. Én is Fannit mondanám közönségkedvencnek és Cintit a biztos lány veszélyzónásnak. A lányok szavazatainál attól függ, hogyan taktikáznak, ki ki felé húz - gondolom, Dorina és Ildi Imire, Fanni és Cinti pedig Gergőre szavaz. Saci szerintem inkább szimpatizál Fanniékkal, ezért "velük" szavaz, nem "ellenük", aztán ki tudja. Brigi nekem tök homály, az ő játékát én nem értem :D 

Én személy szerint annak örülnék, ha Gergő, Ildi vagy Noel esne ki. Csak azért örülnék jobban fiú kiesőnek, mert akkor kisebb eséllyel tudják megválasztani Dorinát házfőnöknek, hogy megint bevédjék - gondolom, látják, hogy nagyon ellenszenves a nézőknek.

Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 1 128

Akkor a játék kedvéért

Tulajdonképpen csak Sacinál mondanék mást: ő szerintem Gergőt fogja 

Így a fiú oldalról Gergő a szavazások miatt veszélyzónás, akkor Fanni helyében Ildit küldeném oda.

Az pikáns lenne

Veszélyzóna:  - Cinti, - Ildi - Gergő

Kieső: Ildi

(Mondjuk ebből a háromból lehetetlenség megjósolni, hogy ki a legkevésbé népszerű, Cintit szerintem sokan meg is sajnálták, még akkor is, ha súlyos hibákat csinált)

Előzmény: Szapszi (127)
Szapszi Creative Commons License 2023.10.13 -1 2 127

" Tippek? :) 

"Figyelembe véve az elmúlt napokat, nagyon nehéz jósolni?! Persze, ahogy fogynak a játékosok, nyilván még nehezebb lesz!Mindenféle magyarázat nélkül én az alábbiakat gondolom:

A közönségkedvenc:  Fanny
A szavazás: (Védett: Vili, Krisztián, Dorina)
Vili:         -           Cinti:                                        Dorina:          -       Imre               
Renátó:   -            Ildi                                           Ildi:               -       Imre                         
Krisztián: -           Brigi                                         Saci:              -       Imre
Imre:       -          Saci                                          Fanny:            -      Gergő
Gergő:      -         Cinti                                          Cinti:             -       Gergő
Noel:        -          Cinti                                          Brigi:            -        Imre

Veszélyzóna:  - Cinti, - Imre - Gergő

Kieső: Cinti

Előzmény: chincoteague (125)
Legend92 Creative Commons License 2023.10.13 -3 0 126

Próbáltam az előzetes alapján kitalálni, de nem hibáztak :)

Remélem Fanni lesz a közönségkedvenc, s kirakja Gergőt.

Érdekes amúgy, hogy a fiúknál csupán 4 srácra lehet szavazni (Gergő, Noel, Imi, Renátó) ha meg közülük lesz a közönségkedvenc, akkor csak 3-ra

Előzmény: chincoteague (125)
chincoteague Creative Commons License 2023.10.13 -1 0 125

Tippek? :) Ki lesz közönségkedvenc, ki lesz veszélyzónában, ki esik ki?

Legend92 Creative Commons License 2023.10.12 -3 0 124

Nekem nem jött le olyan az előzetesből, hogy Cinti távozik

Előzmény: Szapszi (123)
Szapszi Creative Commons License 2023.10.12 0 2 123

Patrik felhozta a kinti dolgokat, majd belépett a képbe Gergő, és mint tudjuk, hogy hogyan és miként lett vége - Patrikot kizárták a játékból. Azóta Gergő lapít, mint nyuszika a fűben, és még tényleg szunkált is adásközben! 

Láttuk azt is, hogy mit művelt Dorina, milyen stílusban, hányszor felhozta és fenyegetőzött a kinti dolgokkal, és tűrhetetlen hangnemben árulta el Cintiát. Aki szabályt sértett ugyan, de megkapta a büntetését. Hibázott Cintia, de egyikük sem különb a Deákné vásznánál. Cintia nagy hibája még, hogy olyan körülményesen beszél, hogy kín kivárni mit is akar mondani?! Addig Dorina, a maga hebrencs módján, és a maga 19 (?) évével sokkal határozottabban, karakánul, gonoszul, mocskosul, lenézve mindenkit odavágja a másikhoz, a véleményét. Nem tesz kenyeret a túróhoz, az hótziher!

Ezért nekem Dorina ellenében volt szimpatikusabb Cintia.

Noel is lapít, sunyít, de sem ő, sem Gergő nem mer megszólalni. Dehogy beszélték meg ők, Ildi debreceni kapcsolatát. Ezért is harcolt Dorina és Ildi olyan elánnal, nehogy kiderüljön, hogy nekik is van kint kapcsolatuk. De Gergő nem erősítette meg Ildikót sem, hogy tud mindenről?! Sőt ezért ordították le Cintit is, féltek, hogy eljár a szája, mert azért az elején sok mindent elárultak magukról, egymásnak?!.

Persze az is lehet - sőt! -,  hogy a holnapi nap miatt terelték el a figyelmet Gergőről, hogy bevédjék őt?! Nehogy kiessen már véletlenül, pedig örülnék neki!Bevallom, titokban azt hittem - vártam?! -, hogy megszólal Krisztián is, és bedob valami vad dolgot Dorináról.

(Egyébként, érdekes figyelni az emberi megnyilvánulásokat, Dorináról, Ildiről és a műsorvezetőről. )

Nekem érdekes volt Renátó megnyilvánulása Cintivel kapcsolatban. Nagyon emberi volt, holott nem kedvelem őt, de ami jó, az jó, azt el kell ismerni.Várom a holnapi napot, és el nem tudom képzelni ki távozik a játékból?!

Várom azt is, amit előzőleg már kérdeztem, hogy vajon Cinti távozik, feladta a játékot, vagy csak így adták be az előzetesben?!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!