Keresés

Részletes keresés

Mulder_ügynök Creative Commons License 5 órája 0 0 133682

copy paste

https://www.youtube.com/shorts/bx0BfxYBOoo

Kínában is így kezdődhetett. Persze mára már a BMW sem gond.

huncut világ Creative Commons License 5 órája -1 1 133681

Logikatlan dolgokrol ne beszeljunk. Az elsopro tobbseguk az unios Gorogorszagon keresztul jott. Elenyeszo reszuk Bulgarian keresztul.

Rohejes volt az mikor a macedonok vedtek a hatart uniobol (gorog hatar) jovo migransok elol. Talalhatsz kepeket vagy cikkeket errol. Azt hiszem azota valami kerites van ott is. Kicsit izlelgesd, nem az unioba vezeto hatart vedtek, hanem forditva, hogy az uniobol ne jojjenek.

Előzmény: Mulder_ügynök (133680)
Mulder_ügynök Creative Commons License 6 órája 0 0 133680

A menekültnél a valószínűség nem számítható, hiszen menekül. A migráns, amelyik mindent fel, eladott, rászorul az utaztatóra. Persze az is meglehet, hogy a csónak csak sodródik, amíg partot, mentőhajót, v. egyebet nem ér el.

Egyébként kérdezni kell a szerbiában lévő menekülteket érkezésük útvonalairól. A szerbek orosz csatlósok, szóval akármi is lehet. Vanor oszbarát afrikai ország is.

Előzmény: huncut világ (133677)
huncut világ Creative Commons License 6 órája 0 1 133679

Minek az ilyen primitiv beszolas? De mar tudom, ezt a peldat mutatja a nagyvezer.

Előzmény: Gyuri-Gyurkó (133678)
Gyuri-Gyurkó Creative Commons License 6 órája 0 0 133678

Még az a szerencse, hogy itt vagy te, mert máshol csupa értetlen vakegér van. Mikor indulsz Brüsszelbe, elmagyarázni a térképek használatát és értelmezését.

Előzmény: huncut világ (133671)
huncut világ Creative Commons License 6 órája 0 0 133677

Hat az valoszinutlen, mert sokszaz kilometer, ha Torokorszagon keresztul jonne. Ha Afrikabol, akkor egyenest Olaszorszag kozelebb van, vagy szinten nagyon messze van es kerulo. Logikatlan. Persze a terkepen huzva az ujjad masodpercek alatt megoldhato.

Előzmény: Mulder_ügynök (133676)
Mulder_ügynök Creative Commons License 6 órája 0 0 133676

Nemzetközi vizek, Montenegro, Szerbia.

─ || ─            Albánia, Koszovó, Szerbia.

...

Na ne gondoldd, hogy ezzel bárkit is védeni szándékoltam, csak lehetőségként említem.

Előzmény: huncut világ (133671)
mica-r Creative Commons License 6 órája 0 0 133675

Ne keress logikát...
Valamit olvasott, abból próbál összekapcsolni dolgokat, amik nem nagyon stimmölnek össze :-)

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (133657)
Mulder_ügynök Creative Commons License 7 órája 0 1 133674

"Én szóltam, hogy nem fog tudni a macska egyszerre kint és bent is egeret fogni"

Nyilván nem ösmered Schrödinger macskáját.

Előzmény: Skarlát Boszorkány (133660)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 7 órája 0 1 133673

:DDD

jo sztorik

tul gyorsan orexunk :)

Előzmény: Völva (133672)
Völva Creative Commons License 8 órája 0 2 133672

Már vagy 7 éve vagyok házas, újra! Frissnek azért nem mondanám. 

Nagyapám minden nőre hajtott, ma már meglincselnék az öreget mert ha úgy hozta kedve a seggükre is csapott.

Mikor agyvérzéssel feküdt mondta az ápolónő, hogy a papa nyúlkál! :)) 

Elképesztő hülye dumája volt mikor még jól volt. Amúgy megtévesztésig hasonlított Louis de Funéra.

Egyszer mentem vele valahova én 18 körül lehettem, az ügyintéző hölgy meg 25 körüli feltűnően nagy mellű cicababa féle.

Az öreg az rögtön elkezdte a nyálas dumát: Jaj de csinosonak tetszik lenni... szemét le nem vette a két nagy csöcsről! Aztán, hogy ha ő fiatalabb lenne! Bár csak fiatalabb lenne, de azért nem is olyan öreg még! - nehogy azt higgye, hogy annyira öreg mert annyira nem!

Egyszer csendben maradt vagy 10 mp-re csak nézte majd megszólalt és azt kérdezte: Fogták már? 

Én már azt se tudtam hova nézzek.

A csaj meg ránézett és annyit mondott dacosan: Fogták!

Nagyon hülye volt az öreg. Húsvétkor a gyárban minden nőt meglocsolt. Annyi tojást vitt haza, hogy nagyanyám egy hétig rakottkrumplit sütött. :)

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (133669)
huncut világ Creative Commons License 8 órája 0 1 133671

És Szerbiába hogyan jut az illiegális migráns? Tudom, repülővel lehetséges, de a nagy többség szárazföldön és tengeren jön. ÉS ebben az esetben már legalább egy EU-s országon keresztül jön Szerbiába. Szerintem Orbánéknak Európa térképét kellett volna használni érvként, mert láthatóan a földrajz nem az erősségük az unióban.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (133668)
Kód 001 Creative Commons License 8 órája -1 0 133670

Ne okoskodj már megint. 

Minek...?

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 8 órája 0 0 133669

hamar meguntad az asszonyt te friss hazas :) 

Előzmény: Völva (133667)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 8 órája 0 0 133668

Én szóltam, hogy nem fog tudni a macska egyszerre kint és bent is egeret fogni, nem lehet megcsinálni azt, hogy nem fogadunk be senkit, de a büntetést se fizetjük. Ezt nem lehet "kimozogni", MP-nek sem, választani kell, vagy ez, vagy az.

Persze senki sem hallgatott a buta szőkére, nyilván.

mar reg biznyotittad (ket napja tan), hogy butus vagy.

ez baromsag. teljesne kamu indok alapjan kapjuk a buntit. schengen eleg egyertelmu. a menekultugyi szabalyok is. magyarorszagra nem jut ugy menekult (foldrajz ugye), hogy biztonsagos orszagon* ne kelljen keresztulmennie.

(* az, hogy az eu nem tartja biztonsagos orszagnak szerbiat, az leszarhato)

Völva Creative Commons License 9 órája 0 0 133667

Én végig hittem neked! Pedig nem vagyok szőke herceg. Inkább olyan majdnem lovag, kopasz. De nehogy azt hidd rondaság mert nem, azon belül a szebbik fajta. 10-es skálán hetes, mikor behúzom a hasam.

Völva Creative Commons License 9 órája 0 0 133666

Ha ennyi idő alatt nem fogtad fel mi ezzel a probléma, akkor az már nem fog menni. 

Előzmény: Eugene H. Krabs (133662)
Mulder_ügynök Creative Commons License 9 órája 0 0 133665

Nem látom a választ http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=172069527&t=9252287

Persze általam eddig feltett kérdések egyikére sem.

Előzmény: Kód 001 (133656)
Völva Creative Commons License 9 órája 0 0 133664

Sajnálattal tapasztaljuk a Magyarországon kialakult piaci viszonyokat az üzemanyag-ellátás területén. A mai napon az elérhető import üzemanyagok beszerzési ára meghaladja a hazai kiskereskedelmi árakat, ami rendkívül kedvezőtlen piaci helyzetet teremt – olvasható a Független Benzinkutak Szövetségének pénteki közleményében.

https://www.portfolio.hu/uzlet/20260717/veszelyben-az-uzemanyagellatas-magyarorszagon-megkongattak-a-veszharangot-850414

Vajon a Magyar Péter vezette rezsim, hogy nyúlt bele egy független tőzsdei cég árazásába? 

Már a kormánymédia is megírja. 

Előzmény: Völva (133642)
bz249-volt svejci optikus Creative Commons License 9 órája -1 2 133663

Mert Migrans Bela (szuletett Owulmendi) vegtelen eroforrasok felett diszponal, es igy kepes alternativ strategiakat futtatni (az, hogy rohatt gazdag onnan tudjuk, hogy Kongonol jott, ahol rengeteg gazdag ember van, aki mind illegalis migrans akar lenni).

Egyebkent siman elofordulhat, hogy Szerbiavan buncselekmenyt kovet es bevagjak a szerb bortonbe onnan meg vissza Kongoba.

Előzmény: Eugene H. Krabs (133662)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 9 órája -1 0 133662

Nem befogadni kell a migrit hanem elbírálni a kérelmét. Eddig az volt, hogy cinikus és embertelen módon egyszerűen kihajították az országból, mit gondoltak, hogy hazamegy, ha már idáig elvergődött? Lószart mama, megy megint a csempézőkhöz meg próbálkozik mondjuk Horváto. felé.  

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 10 órája -1 0 133661

durva, mind meghalunk a szarazsagtol

ja nem

Skarlát Boszorkány Creative Commons License 10 órája 0 0 133660

Én szóltam, hogy nem fog tudni a macska egyszerre kint és bent is egeret fogni, nem lehet megcsinálni azt, hogy nem fogadunk be senkit, de a büntetést se fizetjük. Ezt nem lehet "kimozogni", MP-nek sem, választani kell, vagy ez, vagy az.

Persze senki sem hallgatott a buta szőkére, nyilván.

Előzmény: Völva (133650)
Skarlát Boszorkány Creative Commons License 10 órája 0 0 133659

A kormány azért nem csökkenti az üzemanyagárakat, mert azzal a saját bevételeit is csökkentené, azt meg nem akarja.

A Shell részvényeinek árfolyamára egy ilyen kis piac, ahol ráadásul csak egy szereplő a sok közül, nincs érdemleges kihatással.

Skarlát Boszorkány Creative Commons License 10 órája 0 0 133658

A vallása, legjobb tudomásom szerint, az.

Előzmény: Kód 001 (133655)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 10 órája 0 0 133657

szerintem faszsag kod.

nicns kozvetlen osszefugges a shell reszvenyek es a magyar olajellatas kozott

persze a molt atjatszhatjak, valoszinuleg azert is lett odarakva

de amugy meg lophatnak eleget, nem kell a reszvenyesdivel szarakodni :)

Kód 001 Creative Commons License 10 órája -3 0 133656

Fógos kérdés Tiszás tudatú hiveknek;

Vajon van összefüggés aközött, hogy a kirmány nem csökkenti az üzemanyagárakat ( ugy, mint kb. Horvátországban) hogy a tisza kormány gazdasági prominensei a Shell részvényesei?

Töprengj, tiszás.....töprengj....

DDD

Kód 001 Creative Commons License 10 órája -1 0 133655

Az megvan már, hogy miként ' izraelita' Zelenszkij, holloka?

Vagy valami kontejo?

Előzmény: Skarlát Boszorkány (133654)
Skarlát Boszorkány Creative Commons License 10 órája 0 0 133654

Te Kód, nincs kedved elmenni zugfirkásznak a vadhajtásokhoz vagy a Prosti Srácokhoz?

A stílusod passzolna oda, hamar összehoznál egy rajongótábort - mi meg megszabadulnánk ettől az irdatlan mennyiségű hülyeségtől...

Előzmény: Kód 001 (133574)
fékek és ellensúlyok Creative Commons License 10 órája 0 0 133653

2010+8 > 2018. 

Milyen lélegeztetőgépbiznisz? 

Előzmény: Töki05 (133651)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!