Gazdasági adatok és elemzések a magyar gazdaságról.
Nem idegesítjük szándékosan a másikat! Nem gúnyolódunk! Nem próbáljuk megsérteni a másik topikolót, törekszünk a normális hangnemre, toleráljuk a sajátunktól eltérő véleményt!
Mindenki úgy kommunikáljon, ahogy azt stílusában és tartalmában elfogadhatónak tartaná önmagára, vagy a szeretteire tekintve. Akinek nem egyértelmű hol a határ, az előző mondatot olvassa, és értelmezze újra!
Vigyázz! A léc alacsony!
A vélemény szabad, a stílus kötött!
A dehonesztálás, a dehumanizáció tilos! Figyelem! Ez nem csak a topikolókra érvényesen, a közszereplőkre tekintve is tilos! Mindenki emberi méltósága védett.
Logikatlan dolgokrol ne beszeljunk. Az elsopro tobbseguk az unios Gorogorszagon keresztul jott. Elenyeszo reszuk Bulgarian keresztul.
Rohejes volt az mikor a macedonok vedtek a hatart uniobol (gorog hatar) jovo migransok elol. Talalhatsz kepeket vagy cikkeket errol. Azt hiszem azota valami kerites van ott is. Kicsit izlelgesd, nem az unioba vezeto hatart vedtek, hanem forditva, hogy az uniobol ne jojjenek.
A menekültnél a valószínűség nem számítható, hiszen menekül. A migráns, amelyik mindent fel, eladott, rászorul az utaztatóra. Persze az is meglehet, hogy a csónak csak sodródik, amíg partot, mentőhajót, v. egyebet nem ér el.
Egyébként kérdezni kell a szerbiában lévő menekülteket érkezésük útvonalairól. A szerbek orosz csatlósok, szóval akármi is lehet. Vanor oszbarát afrikai ország is.
Még az a szerencse, hogy itt vagy te, mert máshol csupa értetlen vakegér van. Mikor indulsz Brüsszelbe, elmagyarázni a térképek használatát és értelmezését.
Hat az valoszinutlen, mert sokszaz kilometer, ha Torokorszagon keresztul jonne. Ha Afrikabol, akkor egyenest Olaszorszag kozelebb van, vagy szinten nagyon messze van es kerulo. Logikatlan. Persze a terkepen huzva az ujjad masodpercek alatt megoldhato.
Már vagy 7 éve vagyok házas, újra! Frissnek azért nem mondanám.
Nagyapám minden nőre hajtott, ma már meglincselnék az öreget mert ha úgy hozta kedve a seggükre is csapott.
Mikor agyvérzéssel feküdt mondta az ápolónő, hogy a papa nyúlkál! :))
Elképesztő hülye dumája volt mikor még jól volt. Amúgy megtévesztésig hasonlított Louis de Funéra.
Egyszer mentem vele valahova én 18 körül lehettem, az ügyintéző hölgy meg 25 körüli feltűnően nagy mellű cicababa féle.
Az öreg az rögtön elkezdte a nyálas dumát: Jaj de csinosonak tetszik lenni... szemét le nem vette a két nagy csöcsről! Aztán, hogy ha ő fiatalabb lenne! Bár csak fiatalabb lenne, de azért nem is olyan öreg még! - nehogy azt higgye, hogy annyira öreg mert annyira nem!
Egyszer csendben maradt vagy 10 mp-re csak nézte majd megszólalt és azt kérdezte: Fogták már?
Én már azt se tudtam hova nézzek.
A csaj meg ránézett és annyit mondott dacosan: Fogták!
Nagyon hülye volt az öreg. Húsvétkor a gyárban minden nőt meglocsolt. Annyi tojást vitt haza, hogy nagyanyám egy hétig rakottkrumplit sütött. :)
És Szerbiába hogyan jut az illiegális migráns? Tudom, repülővel lehetséges, de a nagy többség szárazföldön és tengeren jön. ÉS ebben az esetben már legalább egy EU-s országon keresztül jön Szerbiába. Szerintem Orbánéknak Európa térképét kellett volna használni érvként, mert láthatóan a földrajz nem az erősségük az unióban.
Én szóltam, hogy nem fog tudni a macska egyszerre kint és bent is egeret fogni, nem lehet megcsinálni azt, hogy nem fogadunk be senkit, de a büntetést se fizetjük. Ezt nem lehet "kimozogni", MP-nek sem, választani kell, vagy ez, vagy az.
Persze senki sem hallgatott a buta szőkére, nyilván.
mar reg biznyotittad (ket napja tan), hogy butus vagy.
ez baromsag. teljesne kamu indok alapjan kapjuk a buntit. schengen eleg egyertelmu. a menekultugyi szabalyok is. magyarorszagra nem jut ugy menekult (foldrajz ugye), hogy biztonsagos orszagon* ne kelljen keresztulmennie.
(* az, hogy az eu nem tartja biztonsagos orszagnak szerbiat, az leszarhato)
Én végig hittem neked! Pedig nem vagyok szőke herceg. Inkább olyan majdnem lovag, kopasz. De nehogy azt hidd rondaság mert nem, azon belül a szebbik fajta. 10-es skálán hetes, mikor behúzom a hasam.
Sajnálattal tapasztaljuk a Magyarországon kialakult piaci viszonyokat az üzemanyag-ellátás területén. A mai napon az elérhető import üzemanyagok beszerzési ára meghaladja a hazai kiskereskedelmi árakat, ami rendkívül kedvezőtlen piaci helyzetet teremt – olvasható a Független Benzinkutak Szövetségének pénteki közleményében.
Mert Migrans Bela (szuletett Owulmendi) vegtelen eroforrasok felett diszponal, es igy kepes alternativ strategiakat futtatni (az, hogy rohatt gazdag onnan tudjuk, hogy Kongonol jott, ahol rengeteg gazdag ember van, aki mind illegalis migrans akar lenni).
Egyebkent siman elofordulhat, hogy Szerbiavan buncselekmenyt kovet es bevagjak a szerb bortonbe onnan meg vissza Kongoba.
Nem befogadni kell a migrit hanem elbírálni a kérelmét. Eddig az volt, hogy cinikus és embertelen módon egyszerűen kihajították az országból, mit gondoltak, hogy hazamegy, ha már idáig elvergődött? Lószart mama, megy megint a csempézőkhöz meg próbálkozik mondjuk Horváto. felé.
Én szóltam, hogy nem fog tudni a macska egyszerre kint és bent is egeret fogni, nem lehet megcsinálni azt, hogy nem fogadunk be senkit, de a büntetést se fizetjük. Ezt nem lehet "kimozogni", MP-nek sem, választani kell, vagy ez, vagy az.
Persze senki sem hallgatott a buta szőkére, nyilván.
Vajon van összefüggés aközött, hogy a kirmány nem csökkenti az üzemanyagárakat ( ugy, mint kb. Horvátországban) hogy a tisza kormány gazdasági prominensei a Shell részvényesei?