Keresés

Részletes keresés

vonRotburg Creative Commons License 15 órája 0 1 88581

"Oroszország egy maffia által üzemeltetett benzinkút, amely országnak álcázza magát"

John mc Cain, republikánus politikus, a Krím megszállása idején.

bando53 Creative Commons License 15 órája 0 1 88580

Mi történt veletek?  Szolovjov kíméletlen üzenete................      https://www.youtube.com/shorts/wbWuLw5HDtg

Előzmény: Fricu1 (88579)
Fricu1 Creative Commons License 16 órája -1 0 88579

pisti most hazudott, meg az andrea is.

Következménye?

Előzmény: érteniakarom (88573)
SSG 69 Creative Commons License 16 órája -2 1 88578

Pötyiről!!....:))

https://www.facebook.com/share/p/1GYPZu1zgx/

érteniakarom Creative Commons License 16 órája -1 1 88577
karul Creative Commons License 17 órája 0 0 88576

És hol maradt a vezérük?

Előzmény: vonRotburg (88572)
karul Creative Commons License 17 órája 0 0 88575

Tehát mégiscsak ellopták.

Előzmény: érteniakarom (88568)
érteniakarom Creative Commons License 17 órája -1 0 88574

Ez arra volt jó, hogy felmérjék a fidesz jelenlegi állapotát:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122205224816899693&set=a.122100091640899693

Előzmény: vonRotburg (88572)
érteniakarom Creative Commons License 17 órája -1 0 88573

Mi lesz ennek a következménye?  Aki eddig tévedett ( hazudott) , majd ezen fog megbukni?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1459484082879219&set=a.249094803918159

vonRotburg Creative Commons License 17 órája 0 1 88572

Reális becslések szerint 3-5000 ember volt az a több tízezer. Ami tényleg magas volt, az az átlagéletkor.

Előzmény: SSG 69 (88565)
érteniakarom Creative Commons License 17 órája 0 0 88571

Valszeg, ezért került lapátra.

Előzmény: bando53 (88570)
bando53 Creative Commons License 17 órája 0 0 88570

Mekkora  fejetlenség lehetett, hogy az inkurrens anyagok  nyilvántartása nem egyezett a felvett leltári készlettel !:-(

Aki ezt a fejetlenséget átlátta, az úgy keverhette a fekált, ahogy éppen a politikai érdeke kívánta!:-)

Előzmény: érteniakarom (88568)
érteniakarom Creative Commons License 17 órája 0 0 88569

Na igen. A több ezer sem több tízezer. De legyen tízezer. És van jelentősége?  :-)))

Előzmény: SSG 69 (88565)
érteniakarom Creative Commons License 17 órája 0 0 88568

Mit is állapított meg a kaszinóminiszter annó? Mert ugye volt vizsgálat hónapokon keresztül és semmi eredményt nem tudtak felmutatni. Ők állították, hogy a lopást a kerítés megbontásával hajtották végre.  :-))))

Ciki lett volna beismerni, hogy eladták, de a könyvelésben valahogy kimaradt az eladás ténye. Mert ugye a narratíva szerint ők soha sem tévedtek.

Előzmény: bando53 (88553)
bando53 Creative Commons License 17 órája 0 1 88567

Miki! Nagyon, de nagyon sok embernek nincs olyan kezdeti anyagi adottsága mint neked, vagy nekem!

Az sem lehet jövő kép , hogy az életét bárki is csak egy bérlakásban élje le, aminek a bérleti díját a tulajdonos a kedve szerint bármikor emelheti! Most találkozok sok olyan velem egykorú emberrel, aki egész életében csak a szerény bérből-fizetésből élt, akit  bérlakásban ért a nyugdíjas állapot, közben az önkormányzat úgy megemelte a bérleti díjat, hogy már- már nyomorog, mert a nyugdíjából alig tud megélni, az egészsége annyira  megromlott, hogy már képtelen bármilyen munkát elvállani. Szerinted az ilyen ember mit tegyen?

Nem véletlen, hogy a pályakezdő fiatal pároknak az első lakáshoz jutás adja a családalapítás biztonságát, mert a saját lakának az elviselhető törlesztő részleteit simán kifizeti húsz év alatt és idősebb korában nem kell bérlakásban nyomorogva megélni utolsó napjait.

Akikel találkoztam, kivétel nélkül szülői segítséggel tudták a kezdő részletet befizetni és a bankkal szerződést kötöttek a 3%-s kamat biztos tudatában. Most meg kétségbe esnek, hogy a megnövekedett törlesztő részletek mellett hogy vállaljanak gyerekeket!

Előzmény: szimizso1 (88561)
Váltok 2024 Creative Commons License 18 órája 0 0 88566

Lacám !

A katonaságnál mindig is fejetlenség volt és a lopás is nagy divat volt . 

Most Romulusz hadúr kideríttette , hogy az alkatrészeket nem lopták hanem  eladták , csak azt nem közölte velünk , hogy mikor ! 

Netán azért nem mondott mikort ,  mert éppen abban az időben történt mikor ő volt a vezérkari főnök ? Na mindegy , lényeg , hogy kirúgta a felelőst aki elbaxta a papírozást és kajabál az elődjére , mintha a hadügyérnek tisztában kellene lennie ,hány alsógatya van a raktárakban meg sok egyéb .

Erről az jutott eszembe , mikor az őrsre kijött a kerülettől a fegyvermester fegyverzet ellenőrzésre és az egyik lepecsételt géppuska rakasz hevederéből hiányzott 10 db 7,62 x 54 R lőszer . Biztos , hogy nem mi loptuk ki belőle mert csak a parancsnoknak volt pecsétje hozzá , meg mit is csináltunk volna vele mivel az AK-55-ösünkbe az nem igazán belevaló cucc . 

Előzmény: -remény- (88559)
SSG 69 Creative Commons License 18 órája -3 1 88565

😂😂😂☝️..Pötyi szerint 150-200 ember tüntetett a Sándorpalota előtt!.

A kis hazudós!.:-D

Több tízezer ember küldte melegebb éghajlatra a Tróger Úrat!!

https://www.instagram.com/reel/DalD_e7AEjz/?igsh=cmM2ZjJyeXM4MW1x

vonRotburg Creative Commons License 20 órája 0 1 88564

Tudod, amúgy a hsz-ed jobb felső sarkában van egy x, csak rányomok, és hipp- hopp, számomra máris tiltva vannak a hozzászólásaid.

Előzmény: Váltok 2024 (88554)
szimizso1 Creative Commons License 25 órája 0 1 88563

Igazi komcsi tempó! Nem ismerős?

https://www.facebook.com/reel/866542392768624

SSG 69 Creative Commons License 26 órája -2 0 88562
szimizso1 Creative Commons License 26 órája 0 1 88561

Bandó bácsi!

Én sem szívesen fizetném a mások hitel felvételi kamat támogatását! Főleg úgy, hogy valakinek kapásból telne az ingatlan megvásárlása! Egy régi magyar mondás, azt mondja: "Aki sír, attól el kell venni! Aki dicsekszik, annak adni kell!" ;-) 

Előzmény: bando53 (88546)
SSG 69 Creative Commons License 28 órája -2 1 88560
-remény- Creative Commons License 28 órája -1 1 88559

Na!  Még jobb!! Igen fasza hadseregünk és tisztikarunk lehetett,ha senkinek fingja sem volt arról,hogy valakik,már    "jogszerűen"    értékesítették a gépek minden harcértékét képviselő alkatrészét!Mi maradt akkor?Mit őriztek azok,akiknek halvány ideája sem volt a készletekről?

A jokkszerűen "értékesítették" egyenlő az elsíbolták című cseppet sem  magyar kifejezéssel?     (lehet nyelvészkedni picinkét!)

Előzmény: bando53 (88553)
-remény- Creative Commons License 28 órája -1 1 88558

Pedig Tót látható iramattal mekkíndult a rossz úton! Kö(D)zös célokról,népi elvárásokról beszél!  Orbán buxájához imádkozik titkon,de szerintem TÚL sokba fog kerülni,amit ki tud smúzolni!  Egyszer már mekkindult Viktor szélsőjobbni!Szerintem Ő a nagyobb penge.

Kíváncsian várom,hogy mikorra fogy el Hófehérke,mekk a törpikék.

Előzmény: bando53 (88557)
bando53 Creative Commons License 28 órája 0 0 88557

Szerintem a törpök nem igen akarják a nagy össze ölelkezést, mert emlékeznek még a kisgazdák "balesetére" ! :-) 

Előzmény: -remény- (88556)
-remény- Creative Commons License 29 órája 0 1 88556

Ne aggódj!  Annyian még lesznek fideszék,hogy szokásuk szerint felzabálják a velük összeölelkezőket,ez esetben a hat törpét!  Mondjuk a KDNP  jövője kétséges,akár a múltja!    De a törpületes vonalra fogadnék! ,-)

Előzmény: bando53 (88552)
-remény- Creative Commons License 29 órája 0 1 88555

Héjj Tata!  Ájjonmá meg egy szóra,oszt hallgassa mit is látok én bele ebbe a nagy polllitikába!  Ne rohannyon má előlem!Úgy is utolérem!!     Úgy-e?      ;-)    Így beszélgetsz te el a fiatalokkal!  Én nemtom,felénk a fiatalok köszönnek,intenek és gurulnak tovább a dolgukra!Eszükbe sem jutna bekeríteni egy öregsrácot és mindenféle politikai nyekergésbe fogni vele.  Na!  Ebből sakkoztam én ki(direkt) az aggódó vén szüléket!  Nálunk pl.NEM az unokák nyüszítenek,azok vigyorogva mennek a dolgukra,hanem a ANYÁIK!Akik bizony a MI KÖLKEINK!  Ötven +-os aggódók!  ;-) Ők aggódtak akkor is,mikor az előző választáskor Viktor ukrán háborúba sorozott magyar kölkekkel riogatolózott! Az unokák lazán összekészítettek egy fogkefét,ha menni kell,az anyáik meg rohantak Orbánra voksolni.Meg is fordultak az eredmények a várhatókhoz képest,  Orbán is majd'  leesett a pódiumról mekklepetésében!  Emléxel ugye?

Előzmény: bando53 (88552)
Váltok 2024 Creative Commons License 29 órája -3 1 88554

Miről beszélsz itt kisöcskös ! 

Te akarsz itt tiltani engem 16 és 06 között ??????

Kinek képzeled te magadat kisemberke ??????   

Ne röhögtesd már itt ki magad !!!!!!!!!

Az  , hogy nem nőttél akkorára mint én nem azt jelenti , hogy a kisebbségi érzésed miatt ilyenekről álmodozz !!!!

Te nem vagy Magyar Petyike a választott vezéred aki a hatalma miatt már a TV-ket rádiókat betiltott !!!

Előzmény: vonRotburg (88473)
bando53 Creative Commons License 29 órája 0 0 88553

Na ugye, hogy ugye MP választási kampányának egyik orbitális hazugsága volt a" MIG 29 alkatrész lopás!  Már nyugdíjas ottani volt tisztek is csak lestek az akkori kamu hír hallatán, mert nyilvánvaló volt, hogy a hírbe hozott alkatrészek még nyilvántartás szerint sem voltak raktári készleten!

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260710/tisza-kormany-megsem-tortent-lopas-a-kecskemeti-vadaszgep-alkatreszek-ugyeben-848734

bando53 Creative Commons License 29 órája 0 0 88552

Látom, hogy te naphosszat elszeparáltan élsz a fatornyos kis faludban, csak a médiából szedegeted az információdat, ami nem a valóságot tükrözi!

Veled ellentétben én nap mint nap járom a lakótelepeket a munkámmal kapcsolatos felmérések miatt és elkerülhetetlenül rengeteg emberrel kell, hogy beszéljek, ha tetszik, ha nem! Mivel sokan ismernek, nem tehetem meg, hogy ne hallgassam meg őket!

Te aggódó vén szülékről hallucinálsz, viszont  én egy szóval sem azokról beszéltem!:-)) 

Pontosan azok a MP-e szavazó fiatalok és középkorúak érzik magukat becsapva, akik hittek MP  kampány ígéreteiben, életük nagy reményét látva belementek a lakásvásárlásba a 3%-s kamat biztos reményében!:-((

És számolnak ám az emberek, hogy a beígért duplázott családi pótlék (amiről már lemondtak mert csak ígéret maradt,) összege messze elmarad a családi adókedvezmény mértékéről, amit a kormány rövidesen  kivezet a rendszerből!:-((   

Ezek a MP-n csalódott emberek továbbra sem közelednek a Fidesz felé sem, nem véletlenül! Nem akarom reklámozni, de kisebbik ellenzéki párt zászlaja alá fognak.....................  

Előzmény: -remény- (88548)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!