Keresés

Részletes keresés

blogerilla Creative Commons License 2023.04.18 0 1 123

Ha hitel nélkül ki tudod fizetni és nem kell használatbavételi, akkor akár már holnap!

lea100 Creative Commons License 2023.04.17 0 1 122

Mikor lehet beköltözni a lakásokban? Ugye sosem?

Csak a hitegetés folyik. 

Oldskin Creative Commons License 2023.04.05 0 0 121

Itt a következő ütközési pont, a kerékpárút vezetése a környéken!

Megmenekülhetnek a platánfák - Hírek - Városházi Híradó - Budafok-Tétény (budafokteteny.hu)

.. és hogy a folytatás merre megy! A sínek mellett, a lakópark kerítésének tövében, vagy másfelé.

Törölt nick Creative Commons License 2023.04.04 0 0 120

Fejlődés?

Előzmény: othiss (119)
othiss Creative Commons License 2023.03.29 0 1 119

Itt lakom a Kápolna utcában 76 éve. A patak volt a kedvenc játszóterünk. 62 novemberéig HÉV-vel utaztunk.

Szóval, ha valaki, én látom a fejlődést. A Kápolna utca mára már megtelt, mondhatni élhetetlen.

Én szeretnék ebből kiszállni, mert már fáraszt a ködszurkálás.

Előzmény: Oldskin (115)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.29 0 0 118

Az önjelölt főkolomposuk eltűnt innen is? 

peterhegyilakopark  2022.10.14    -1 1 78

A viccet félretéve, ha Ön érintett a Péterhegyi Lakóparkot illetően, akkor foglaljon online és/vagy telefonon időpontot, és jöjjön be személyesen, nem árulunk zsákbamacskát.

Zoltan88.peterhegy Creative Commons License 2023.03.29 0 0 117

Igen igen, már egy éve hónapokon belül meglesz az engedely

blogerilla Creative Commons License 2023.03.29 0 0 116

Hónapokon belül meglesz a lakhatási engedély, az összekötő híd és a teremgarázs átment az engedélyezésen, most már csak apróbb villamossági kifogások vannak.

Oldskin Creative Commons License 2023.03.29 0 0 115

Itt vagyok a topik legeleje óta, leírtam az alapvető aggályokat már akkor.

Te nem tiltakoztál volna, ha az utcád nyugis környezetét felborítanák egy hatalmas lakótelep ezres nagyságrendű népességével? Holott az a terület még kisebb családi házsorra is necces lett volna!

A tóvárosiról eleve lehetett tudni, hogy a katonai lakótelepig ki van szabályozva. Már az összekötő utcák is ott voltak. Tehát ez más tészta.

Előzmény: othiss (114)
othiss Creative Commons License 2023.03.29 0 0 114

nem akartam pontosan részletezni...olvass vissza, és meglátod, hogy a Péterhegyi lejtő déli oldalán épült házak lakói tiltakoztak a lakópar 190 lakása ellen..

A Kánai az más tészta...azért nem nyitják meg a kertészetiáruda felé az utat, mert az rontaná a patak és anházak közti fílinget...inkább kerül mindenki, aki Budapfokra menne.

Szerintem felesleges ezen rugózni, ezek politikai döntések.

Előzmény: Oldskin (113)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.28 0 0 113

A Kapolcs utcára érted?

Teljesen jogos, hogy az már nem bír el többtucat autót.  Kérdés, tényleg van-e annyi telken belüli garázs/parkolóhely, hogy ne az utcán hagyják az autójukat a majdani lakók. 

Főleg, ha a Kapolcs utca lesz _a_ megközelítés egyetlen útvonala. 

Előzmény: othiss (112)
othiss Creative Commons License 2023.03.28 0 0 112

szóbeszéd ide, szóbeszéd oda, az egész ott áll üresen...pedig hány család szeretne ott lakni...

Ja, még az is, hogy megtámadták a lehetetlen parkolási lehetőséget, mert akik ott laknak, azok már nem látják szívesen a többi oda vágyakozót...vissza lehet olvasni.

Ez már csak igy megy...pont úgy, mint a Kánai ltp néhány berzenkedője szerint felesleges folytatni a lakótelep bővítését...elveszik a jól működő kutyafuttatójukat..(ez is indok volt)

Előzmény: Oldskin (111)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.28 0 0 111

Hát ez az, hogy egyelőre szóbeszéden kívül más hiteles infó nem nagyon van!

Előzmény: othiss (109)
othiss Creative Commons License 2023.03.27 0 0 110

valakik nagyon meg akarták szopatni a fővállalkozót.....sikerült, bár besegített aki besegíthetett...ez is a kárörvendő vesztesek pletykája..

Előzmény: Zoltan88.peterhegy (108)
othiss Creative Commons License 2023.03.27 0 0 109

...a pletyka szerint egy kuvaiti befektető...

Előzmény: Oldskin (107)
Zoltan88.peterhegy Creative Commons License 2023.03.25 0 0 108

Az alvallalkozoktol miota kell nyilatkozat a használatba vételi engedélyhez? Ezt kifejtened kérlek?

Oldskin Creative Commons License 2023.03.23 0 0 107

Azt látom, hogy áll a projekt!

De a topiknyitó is elvileg vett ott lakást, vagy legalábbis befizetett valamennyit. És szerintem nincs egyedül.

Nem is tudom elképzelni, hogy egy beruházó full saját kockázatra, saját tőkéből kezd hozzá egy ekkora projekthez. Hiába nem fizette ki az alvállalkozókat, a telket meg kellett vennie, meg egyebeket..

Fura ez az egész. Ez az "arab" valami titkos háttérinfó? :)

Előzmény: othiss (106)
othiss Creative Commons License 2023.03.22 0 0 106

A Péterhegyi lakóparkból arab időben kivette a pénzét.....a kivitelező pénz híján simliskedett, nem fizette ki az alvállalkozókat...(teljes egészében)...eljött a pillanat, hogy a hatóságtól meg kell érni a lakhatási engedélyt..ehhez   az alvállalkozók nyilatkozatát is kérte a hatóság, mely szerint A/1 munkát végeztek...itt jött a hátraszaltó..a beruházónak beintettek a ki nem fizettt alvállalkozók..

azóta áll minden.

Előzmény: Oldskin (105)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.20 0 0 105

Ööööö.... nincs is eladott lakás? Ez meglep!

A hasonló beruházásoknál már íróasztalon elkel a lakások többsége. 

Ahogy te is írod a Kánait. 

Előzmény: othiss (104)
othiss Creative Commons License 2023.03.19 0 0 104

az eladott  lakásoknak nyoma sincs, mert ember nem teheti be a lábát, még a zsebéből kilógó pénzköteghel sem...hogy megnézze élőben, melyik is lenne az ideális..

(lásd a Kánai lakópark...ott rajzról, látványterv alapján vettek olcsónak látszó lakást...aztán belakva már nem tűnt jó ötletnek a sínek melletti lakás, a leszállópályán zúgó AN 2 hangja...)

Előzmény: Oldskin (103)
Oldskin Creative Commons License 2023.03.18 0 0 103

Döbbenet! Rég nem olvastam a topikot, de járok arra néha, és látom a "semmit".  Nem lennék a tulajdonosok helyében. :( 

Pedig már a kerékpárutat is tervezik a "kertek alatt". 

• a Kána-tó déli partján, a villamossínpálya mellett elválasztott kerékpárút és sétány jöhet létre, ezek összehangoltan valósulhatnak meg a XI. kerület egyéb rekreációs célú fejlesztéseivel.
Előzmény: othiss (102)
othiss Creative Commons License 2023.03.11 0 0 102

a mai napig nincs változás, áll minden. 

fékek és ellensúlyok Creative Commons License 2023.02.17 0 0 101

Sikerült egy új Olajbogyó utca típusú kaotikus helyzetű épületet csinálni. Az szép. 

Előzmény: Törölt nick (98)
antekirtt Creative Commons License 2023.02.02 0 0 100

egy ideje már el sem érhető a peterhegyilakopark.hu, mindenféle magyarázat nélkül, csak egy full fehér lap jön be egy plain text "403" hibaüzenettel LOL

jók a jelek a jövőre nézve

Törölt nick Creative Commons License 2023.01.02 0 0 99

Bocsánat, hogy válaszolok, arra a felvetésre, hogy miért is kellene kivilágítani: azért mert ha már jogtalanul engedték, hogy több lakásban életvitelszerűen már lakjanak, akkor bizony ki kell világítani. Tetszik vagy nem tetszik.

Előzmény: Promontor-Tétény (93)
Törölt nick Creative Commons License 2023.01.02 0 0 98

A probléma ott van, hogy az építkezés még messze nincs kész! A használatba vételi engedélynek sok feltétele van amit produkálni kell és csak akkor adható ki ha minden kész. Mivel ez egy lakópark amiben van 12 épület, 187 lakás egy orvosi rendelő, és egy portaszolgálati lakás, valamint az összes épületet összekötő épületrész ami garázs, gépészeti helyiségek, elektromos elosztó helyiségek, és a lakások egy részéhez külön megvásárolható tárolók vannak létesítve. Mindezekből látszik, hogy ez nem egy eyszerő társasház, mert itt már komoly tűz elleni védekezés kell, tűzszakaszokkal, villámvédelemmel stb. Na ezek a részek még csak 60%-os készültségben vannak. Egy másik nagyon fontos gond, hogy erősen eltértek a kivitelezésnél a kiviteli tervektől, emiatt nehézkes a megvalósulást összehozni, ami szintén késelteti a használatba vételi eljárást. A kivitelezési hibákat már nem is merem említeni, mert azok leírásaihoz ez a Forum is kevés lenne. Sajnálom azokat akik már megvásároltak ott ingatlant. Rendesen át vannak verve, minthogy szerintem tele vannak tartozásokkal, amik egy részét gondolom az eladott lakásokból rendezték, de a 12 épületet üzemeltetni kell üresen is ami a jelenlegi helyzetben borzasztóan magas költségekkel jár.

Javaslatom, hogy ide csak is befektetési céllal lehet ingatlant venni, aki be szeretne költözni és itt szeretne élni annak fel kell kötnie az alsót, és nagyon nagy bátorságra van szüksége. Én még nem láttam olyat, hogy használatba vételi engedély nélkül rendelkező építési területre engedélyeznének beköltözni lakókat. Akik már ott laknak ezzel tisztában kell lenniük.

lopakodó fényár Creative Commons License 2022.12.15 0 0 97

újbudán a fehérvári úton 2018 óta várja a nyitást a lidli/aldi boltja a galambóc utcában, amit nem igazán szabályosan építettek ... :]

Előzmény: Baggio74 (95)
Madarhegy XI Creative Commons License 2022.11.29 -1 0 96

Az a baj, hogy a "banda" nem ad egyenes választ, hogy miért nem kapnak engedélyt, pedig nyilván tisztában vannak vele. Addig is a már bent lakókkal próbálják fedeztetni a keletkező költségek egy részét.. amit természetesen előre nem közölnek, majd csak a 20 oldalas szerződés tervezetből derül ki.. Továbbá ha nem válaszolsz 48 órán belül a szerződésre, lenyulják a befizetett 500 ezret is, annak ellenére, hogy szóban több időt ígérnek. Senki ne dőljön be nekik, mint ahogy a bankok sem teszik!!! 

Baggio74 Creative Commons License 2022.11.25 0 0 95

Sziasztok, 

uj vagyok, ekezetek nelkul... 

En szemely szerint nagyon varom s szurkolok hogy legyen meg az engedely. Be kellene mar lakni ezt a parkot ha mar elkszult.  Feltetelezem, hogy a hatosag a nyariszuneti letargia  utan mar nagyban keszul a karacsonyra... igy valoszinu atcsuszik jovo ev elejere. Persze ha minden rendben lett volna, akkor vszinu mar ki lenne adva az

Tobbszor voltam a lakoparkban, nagyon rendben van. Jo helyen,  tervezés esztetikus , kivitelezés jo. vannak hibak, de hol nincsenek. A kerdes hogy  esztetikai  s  javitjak e oket vagy nem. Ugy latom rendben alakul. 

A kerdes reszemrol   hogy lehet az hogy nincs meg a jogeros engedely , de mar ugy tunik paran bekoltoztek, talan bent is laknak. 

Ja a weboldal nincs firssitve, nem mukodik, nem lehet latni a szabad lakasokat.

Zoltan88.peterhegy Creative Commons License 2022.10.31 0 0 94

Sziasztok, van bármi info? Már 2 napja nem írt senki semmilyen irreleváns faszsagot és kezdek unatkozni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!