Keresés

Részletes keresés

shorty1 Creative Commons License 2022.03.21 0 0 45

Szia! Engem érdekelne, de mivel nem publikus az e-mailcímed, így nem tudok írni neked. Kérlek, oszd meg itt a linket! Köszönöm!

Előzmény: T.atya (43)
zola523 Creative Commons License 2022.03.09 -1 0 44
T.atya Creative Commons License 2022.02.23 -1 4 43

Engedjetek meg, hogy megosszam a tapasztalataimat.

Rendszeresen használok CBD olajat lassan 5 éve, eleinte nagyon nehéz volt beszerezni most mar elég sok helyen kapni. 

Sajnos ez is a bajom azt veszem észre, hogy amiket itt Magyarországon rendelek azok közel se olyan minőségűek mint régen amiket külföldről rendeltem.

Nemrég rendeltem MEDIHEMP olajat azt kell mondjam kuka az egész semmit nem ér, pedig annyira reklámozzak, de nekem nagyon nem vált be olyan mintha vizet csepegtetnél. És a környezetemben másnak is ez a véleménye, hogy semmit nem ér. 

Most már újra külföldi megbízható oldalakról rendelek ha lehet a gyártótól közvetlenük es láss csodát újra a régi jól bevált minőséget kapom. Nekem a REAKIRO vált be és a környezetemben többen használjak es olyan betegségekből jöttek ki amire az orvos fel kilo gyógyszert irt fel. 

Ha valakit érdekel privátba írok jól bevált külföldi webshopot, nem reklámozni jöttem.

Udv

T.atya 

james007007-hun Creative Commons License 2022.02.14 0 2 42

Itt rendeltem a létező legjobb CBD olaj 200mg -os 

Nekem és a család többi tagjának is bevált mi csak innen rendelünk, mert már sajnos ezeket is hamisítják szerintem.

Ha nem akarsz beleszaladni hamisított higított sza*rokba rendelj innen

Gyors szállítás es megbízható webshop egyenesen a gyártótól  https://reakiroshop.eu/

Teleki Ákos Creative Commons License 2022.01.26 -3 1 41

Korábban írtam, hogy nekem jól bevált a CBD olaj

Nálunk a családban azóta már többen is használják ezt a CBD olajat és továbbra is nagyon elégedettek vagyunk!
Röviden a tapasztalatok: kiváló alvás, anyósomnál és nálam a térdfájás megszűnt, energikusabb, jobb közérzet, lányom például vizsgák előtt használja stresszcsökkentésre és hogy tudjon előtte aludni.
A webshop dolgozói jól felkészültek és segítőkészek telefonon is: https://hemphealth.hu/

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.21 -3 1 40

REAKIRO CBD olajat próbáltam ki, mert tavaly volt hasnyálmirigy áttétem, és az elég sok komplikációt - fájdalmat, alvászavart, hányingert, hányást, puffadást, hasmenést és egyéb gondot okozott. A véleményem az olajról: egy forintot nem ér.

Részletesebben: az íze szar, a hatóanyaga alapján - 15% CBD tartalom - feltételeztem, hogy ha nem is mindent, de legalább a fájdalmat némileg csökkenti. Nos, hogy a klasszikust idézzem: "Lószart mama!" Semmilyen pozitív hatást nem tapasztaltam.

Toljátok a mínuszt viszonteladók, dílerek! 

A véleményem akkor az, hogy NE vegyen senki ilyen szart...

SzAdri05 Creative Commons License 2021.10.26 -3 0 39

Ügyfélszolgálaton dolgozom, valószínűleg ezért... Nem CBD-t árulunk - építőipar és gyártócég. De ez mindegy is. Én azért attól tudok aludni, mert valaki lehúzni akar egy általam kedvelt márkát, ki tudja miért. :) Előttem hozzászólok is megosztották, hogy mit ajánlanak, linkekkel, kedvezményes lehetőségekkel (igen, végig néztem, elolvastam, mert kíváncsi voltam) - na azok inkább reklám célú hozzászólások voltak, akár profitszerzés reményében, mint az én tapasztalati leírásom. Nem igazán értem, miért zavart ennyire. ;) Neked is minden jót!

Előzmény: gombóc63 (38)
gombóc63 Creative Commons License 2021.10.26 -3 1 38

Köszönöm, mindent tudok róla, nem adok neki semmilyen esélyt, ennek a cégnek semmiképp. Ha valaha még áldoznék rá nem innen vásárolnék. Átfogóan írsz róla, számomra érdektelen információt is,  valamiért, talán épp ezért azt érzem reklámozod. Mivel azt itt nem lehet nagyon szép köntösbe burkoltad. Minden jót!

Előzmény: SzAdri05 (37)
SzAdri05 Creative Commons License 2021.10.26 -1 0 37

Pont ezt írta le a téma indítója, van, akinek beválik, van, akinek egyáltalán nem. Sajnálom, hogy ez a tapasztalatod. Nekem az oldallal is jó tapasztalataim vannak, de mindig van pozitív és negatív vélemény. Te meddig próbálkoztál CBD-vel és milyen problémára? A páromat pl. nagyon elálmosította, mikor nap közben vette be a kapszulát, így már este veszi be lefekvés előtt 1-2 órával. Én meg olaj párti vagyok, mert a kapszula nekem túl nagy dózis lenne, főleg, hogy pár csepp is ennyit segít. De amúgy én is több helyen olvastam, hogy nem mindenkinek hatásos, vagy több időt kell adni, más adagolást az optimális. Pont a napokban rendeltem és néztem utána, mekkora kínálat van... Én adnék még esélyt a cbd-nek, ha még nem oldódott meg a problémád.

Előzmény: gombóc63 (36)
gombóc63 Creative Commons License 2021.10.26 -1 0 36

Nekem egyáltalán nem vált be, egyetlen problémámra sem.  Többek között az alvászavaromra se. Amikor pedig leírtam a negatív véleményemet először rendesen kioktattak, majd kitiltottak az oldalról. Ennyit az usamedical-ról.

Előzmény: SzAdri05 (35)
SzAdri05 Creative Commons License 2021.10.26 0 0 35

Nekem bevált a CBD, amit lassan 3 éve, hogy először kipróbáltam. Kb. 2 éve használom már azt, aminél végül maradtam: https://usamedical.hu/ Iszonyat rossz alvó voltam, sokszor felkeltem éjszaka, nem csak megébredtem, hanem fizikailag is kikeltem az ágyból, akár 5-6 alkalommal is. Az ébredések száma lényegesen több sajnos, néha úgy tűnt, mintha egyáltalán nem is aludtam volna - ami valószínűleg lehetetlen, mert éveken át nem aludni képtelenség... Hiába voltam hulla fáradt, akkor sem sikerült az elalvás, vagy visszaalvás. Az agyam állandóan kattogott valamin, én nem tudtam kikapcsolni akkor sem, ha minden reggel levontam azt a következtetést, hogy tök feleslegesen próbáltam éjszaka rendbe tenni, helyre rakni agyban a dolgaim... :) Alváscentrumba végül nem mentem el, pedig lehet jó lett volna, már csak kíváncsiságból is. Viszont annyira megnyugtató az, hogy tudok aludni. Van, hogy csak 1x kelek ki az ágyól, nagy ritkán egyszer sem, nem izgulok, hogy vissza tudok-e aludni, ha megébredek is, nem kattog az agyam olyan gyakran, mint azelőtt. Nem írom, hogy alszok, mint a bunda, mert ez még mindig nem én vagyok, de a CBD-nek tudom be azt, hogy az alvásminőségem hatalmas fordulatot vett két éve. Teljesen véletlenül, alvással kapcsolatos javaslatokat, véleményeket, praktikákat olvasva (altatót soha nem kértem az orvosomtól, összesen 2x próbáltam ki fél-fél tablettát és tudtam is aludni - azonban szerintem ez nem megoldás) jutottam el a CBD-ig, majd talán fél évvel később ismerős ajánlására az usamedical készítményeihez, ami a legszimpatikusabb volt az összes közül, amit próbáltam (kb. 3-4 félét) - ízben, árban és mindabban, amit nyújtani tudott és tud. Amúgy én is azok táborát erősítem, aki egy fő problémája miatt kezdte el szedni a CBD-t (én az olajat egyébként), majd több jótékony hatását is bezsebelhettem (pajzsmirigy, magas vércukorszint, stressztűrő képességem még jobb lett...). Ezzel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata?

Teleki Ákos Creative Commons License 2021.06.14 -1 0 33

Most már tényleg elmondható, hogy rutinos CBD használó vagyok, ízületi fájdalomra és alvásjavításra használom, sok terméket kipróbáltam.
Az utóbbi 3 hónapban áttértem a Meliora-ra Marry Jane-ről és nem bántam meg, nekem egy lehelettel hatásosabb is és az íze százszor jobb :D
Kedvesek és segítőkészek nagyon ahonnan rendelni szoktam: https://hemphealth.hu/Meliora-Teljes-Spektrumu-10-CBD-olaj-1000-mg

Nézgelődő Creative Commons License 2021.04.17 -2 0 32

Szia!

írtad, hogy te régóta laboratóriumban dolgozol cbd termékekkel. Mi a különbség a márkák között, ha a hatóanyaguk teljesen megegyező. Mire érdemes figyelnünk termékválasztáskor? Semmi érdemi különbség nem látszik.

Láttam a fb-n egy oldalt, ami több márkát árul. Egy-két márkának utána olvastam, de mi alapján válasszak?

még elég nehéz infóhoz jutni. A Jacob Hooy-ról,olvastam, hogy hagyományos holland gyógyszercég.

itt láttam őket:

https://vitalpolc.hu/termekek/cbd-olaj-cbd-kapszula

Előzmény: cbdBarbi (24)
Nézgelődő Creative Commons License 2021.04.16 0 0 31

Sziasztok!

Mostanában sokat olvastam a cbd termékekről. Sok előnyös tulajdonságot olvastam róla.A fájdalomcsallapításon túl, chrone betegségre, vérnyomás csökkenésre, parkinson betegségre stb.

A kérdésem, hogy szerintetek, melyek a tényleges előnyei, mert ez nekem túl hihetetlen.

Kedelyjavító es fájdalomcsillapító?

lehonel Creative Commons License 2021.03.27 -2 0 30

Csak jó tapasztalataink vannak, hónapokig/évekig használta családtagom a terméket, sokat javítva ezzel aktuális állapotát és enyhítve saját fájdalmait. Mivel ő sajnos gyógyíthatatlan betegség miatt elhunyt, így szeretném a megmaradt termékeket jó helyre átadni.

https://aprohirdetesingyen.hu/felhasznalo-osszes-hirdetese/lehonel

BarbiCBD Creative Commons License 2021.03.23 -2 0 29

Udv mindenkinek, Kulfoldon dolgozom egy CBD-re szakosodott cegnel. (Elore is elnezest kerek az ekezetek mellozese miatt). Szeretnem az otthoniakkal megismertetni a termekeinket, az igazi CBD minoseget es a szemelyes tapasztalataimat a CBD-vel kapcsolatban.Spanyolorszagban elek, azon is belul, a Kanari szigeteken, hihetetlen mennyire nyitottak itt a CBD-re, a termeszetes orvoslasra, vagy akar magara a cannabis fogyasztasara. Termeszetesen szigoruan ellenorzott kereteken belul, ami elkepesztoan biztonsagossa es megbizhatova teszi a cannabis fogyasztast es a CBD, vagy THC termekek arusitasat.A ceg, ahol dolgozom, 3 ev alatt egy cannabis clubbol egy egesz erupoban elismert CBD tanulmanyi centerre notte ki magat, egyebkent maga a ceg tobb mint 10 eve foglalkozik a CBD-vel. Tobb korhazzal is egyutt dolgozunk, mar Nemetorszagban is, hatalmas sikereket ertunk el. Az orvosi resz mellett, par heten belul kihozzuk sajat kozmetikai termekeinket is. El sem kell mondanom, mennyire buszke vagyok a cegre es a munkankra, az elert eredmenyeinkre!Amit rolunk kell tudni, hogy 100%-osan termeszetes anyagokkal dolgozunk es probaljuk ezt minden termekunknel szem elott tartani. Tobb laboratoriumunk talalhato a szigeten (Lanzaroten), ahol folyamatosan dolgozunk a legjobb minoseg elereseben. Amit pedig ki szeretnek emelni, nem HEMP vagy KENDER novennyel dolgozunk, hanem CANNABISSZAL, van elteres a ketto kozott es azt latom, hogy Magyarorszagon sajnos problemak vannak a kulonbseg tetellel. Aki HEMP vagy KENDERmagolajat vasarol, az konkretan salata dresszinget vett tobb tizezer forintert.Ezert erdemes utana nezni melyik olaj mibol keszult pontosan, mivel az eloirt szabalyzatok szerint, EU-n belul, mind a kender -, mind pedig a cannabisz olajokat "HEMP" neven lehet arusitani, ezert is lehet megteveszto, mi is van pontosan az uvegcseben...De mindenek kozott, az olajat szeretnem kiemelni, ket kiszerelesben keszitunk egyelore belole, 10ml es 30ml, 10% 1000mg es 20% 2000mg. A novenyeink, amiket felhasznalunk az olajhoz, itt teremnek a szigeten, napsutesben es sos oceani szelben, a fonokom eskuszik ra, hogy ez teszi massa mint a tobbi. Mint fentebb emlitettem, orvosi celra termesztett Cannabis novenyt hasznalunk fel, nem a magjat, hanem magat az erett novenyt es minden reszet tesszuk az olajba.Visszaterve a termeszetes vonalhoz, semmifele vegyszert, vagy barmifele termeszetellenes anyagot nem hasznalunk a novenyekhez, igy maradva huen a BIO arculathoz! A teljes noveny (Teljes Spektrum / Full Spectrum) felhasznalasa mellett, az atlagtol elteroen, nem alkoholt hasznalunk a szetvalasztasi folyamatoknal, henem oliva olajat, ami nem csak az olaj izen es szinen javit, de ugyancsak termeszetes hozzavalo. Olajaink tartalmaznak THC-t, EU-s hataron belul, 0,1’8%-ot, de foglalkozunk mas olajakkal is, amik NEM tartalmaznak THC-t.2 ev alatt rengeteg emberrel talalkoztam munkam soran, akik a mi olajunk utan epultek fel es kaptak vissza az egeszseguket. Egy hihetetlenul tiszta de eros olajrol beszelunk, csak ajanlani tudom!Postazunk UK-ba es egesz Europan belul is! A postazas ingyenes az adott korulmenyekre valo tekintettel, ezzel is probalunk segiteni a klienseinknek, es most 50€ feletti vasarlas eseten egy ingyenes termek is valaszthato. Altalaban az erkezesi ido a szigetekrol 1-2 het. Akinek szuksege van segitsegre az adagolassal kapcsolatban, annak szivesen segitek telefonon keresztul, hiszen mindenki mas es mindenkire maskeppen hat a CBD is, ezert kell tudni pontosan a szazalekolast es az adagolast, erdemes szemelyre szabni a CBD szedeset! 

Ha szeretnel kiprobalni valami mast, valami termeszeteset, ajanlom figyelmetekbe weboldalunkat!

https://laboratorioscanalanza.com/https://canalanza.com/

Barbara

Andi.bobi Creative Commons License 2021.03.02 -2 0 28

Ezen a linken megtudjátok nézni,venni  a termékeket.  25 % kedvezményt szeretnél?Keress privátban,a lentebb megadott Facebook csoportomon keresztül..

https://www.hempworx.com/GezaK

Andi.bobi Creative Commons License 2021.03.02 -3 0 27

A Hempworx CBD olajok 🌿

A Hempworx olaj az iparág egyik legtisztább és legmagasabb minőségű olaja. Ami megkülönbözteti a Hempworx CBD olajat más cégek olajaitól, hogy

🌿 a Hempworx CBD termékei nincsenek semmivel hígítva

- ‼️az az olaj, amelynek az összetételében nem csak a kendermag olaj található vagy hozzá van adva bármilyen más komponens, mint például: víz, vitaminok, különböző gyógynövények, kiegészítők és ezen felül bármi – az nem tiszta CBD olaj!

🌿Európában 3 féle koncentrációban kapható a Hempworx : 500,750,1500 milligrammos kiszerelésben.

Különböző ízű olajok 30ml kiszerelésben kaphatók.

‼️A Hempworx CBD olajak nem tartalmaznak mesterséges édesítőszereket vagy ízesítőket.

🌿Milyen összetevőket tartalmaz a Hempworx CBD olaj?

A Hempworx CBD olaj 2-3 összetevőből áll:

- Ipari kenderből kivont CBD

- A kender (mag) olaj

- A mentás olajak esetében természetes ízesítő.

A tiszta CBD cseppek a nyelv alatt, szájnyálkahártyán keresztül 98 %-ban szívódnak fel, abszorpciós sebességel jutnak közvetlenül a véráramba ~ ez több mint 400 tápanyag + 120 kannabinoidok fognak dolgozni a szervezetedben, az elmédet fogják táplálni, a sejtjeidet fogják tisztítani ...és természetes egyensúlyt hoznak létre.

‼️Javasolt a bőséges víz fogyasztás, mivel méregtelenítő hatása is van az olajnak, ezért a víz bevitellel a méreganyagok könnyebben távozhatnak a szervezetből. Jelenleg széles spektrumú(broad) és izolált THC mentes változatban.

Kérdésed van, keress bátran.😊🌿

Kiemelt vásárlóként akár 25%-al olcsóbban is hozzá juthatsz a termékekhez.

Andi.bobi Creative Commons License 2021.03.02 -1 0 26

Sziasztok! Én egy amerikai céggel dolgozom együtt! Az egyik legjobb minőségű CBD olajat gyártják! Prémium AAA minőségű, 1000 bevizsgált termékből csak 13 kapta meg az amerikai kannabisz felügyelet pecsétjét! Ez a cég benne van a 13 legjobb között! Nincs hozzáadott hordozó olaj, csak 100 %ig kendermagolaj van az üvegekben! 60 napos pénzvisszafizetési garancia van a termékekre, ennyire biztos a cég a minőségben!

Van a Facebookon egy csoportom, szívesen meghivok oda mindenkit, segítek a vásárlásban, tagi áron 25 %al olcsóbban tudtok vásárolni! 

https://www.facebook.com/groups/403207214315291/?ref=share

voroslaura01 Creative Commons License 2021.03.01 -2 0 25

3 honapig hasznaltam a Marry Jane 1000 mg-os CBD olajat, vegulis meg voltam vele eledegve, de az ize nagyon keseru volt. Legutobb ezt rendeltem: https://hemphealth.hu/Meliora-Teljes-Spektrumu-10-CBD-olaj-1000-mg
Szinten svajci gyarto, es ami szimpatikus volt hogy pontosan lehet tudni a megvasarolt termek labortesztjet, nem csak egy valamikor egyszer megvasarolajto olajet. Ugyan olyan jo hatasunak erzem, de az ize sokkal jobb.

cbdBarbi Creative Commons License 2021.02.10 -2 0 24

Sziasztok,

Kulfoldon elek es egy CBD-vel foglalkozo cegnel dolgozom, mar tobb mint egy eve, Spanyolorszagban. Teljesen maskepp allnak a kulfoldiek a CBD-hez, egy elfogadott es elterjedt "gyogymod". Szeretnem megosztani minel tobb emberrel a termkeinket es minel tobb emberrel megismertetni a CBD jotekony hatasait!

Sajat olajaink es kremeink mellett, mas gyartok, tobbek kozott, Olasz es Svajci CBD termekeket is arusitunk. Iden fog piacra kerulni a legujabb kozmetikai pakkunk, minden CBD-vel termeszetesen. De mindenek elott a CBD olajat emelnem ki, amit en is hasznalok szemely szerint es rengeteg embernek valtoztatta meg az eletet akikkel egyutt dolgozhattam.

Csatolok linket a honlapunkrol es barmilyen kerdese lenne barkinek, akar magyarul is felteheti azt, ahogy angolulu es spanyolul.

https://laboratorioscanalanza.com/

https://canalanza.com/

Tormuci Creative Commons License 2021.02.09 -3 0 23

Szeretném figyelmetekbe ajánlani az alábbi webáruházat CBD termékekkel kapcsoltban.

Próbáltuk úgy kialakítani a kínálatot, hogy a kapható szinte összes fajta termék megjelenjen. 
Létrehoztunk egy GYIK szekciót is, ahol sok alap kérdésre választ kaphat a CBD termékek iránt erdeklődő.

Oldal:https://cannabion.hu/

A GYIK:https://cannabion.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek-36

Bubika76 Creative Commons License 2021.02.06 -3 0 22

Sziasztok!

Nálunk fontosak a CBD olajok, kapszulák,  sokat olvastam róla és szerencsés vagyok, mert a háziorvosunk haladó szellemiségű ezért meg lehet mindent beszélni vele. A család szinte minden tagja használja, stresz oldásra, alvás zavarra, fájdalom csillapításra. Nem az a folyamat, mint a gyógyszereknél, hogy beveszem és 10 perc és hat. De ha megvan, hogy milyen koncentráció és milyen adagolás a legjobb számodra, akkor már minden szuper.  Alvászavarra a Melaformot pl a mamik imádják. 

V3ntur4 Creative Commons License 2020.11.24 -2 0 21

Sziasztok, Sokat hallok a CBD olaj jótékony hatásairól. Úgy döntöttem kipróbálom a fejfájásomra és az alvászavaromra. Van tapasztalatotok a különböző termékekkel? Én ezt néztem ki: https://newlineorganics.hu/cbd-olaj van vélemény róla? 

Home123 Creative Commons License 2020.11.24 0 0 20

Kedves Anikó,

Nagyon sajnálom ami a férjeddel történt...

Kérlek írj egy emailt, én szívesen megvenném az egyiket tőled.

Előzmény: Beleznay Anikó (19)
Beleznay Anikó Creative Commons License 2020.11.22 0 0 19

ÜDVÖZLET Mindenkinek! 

Elnézést kérek a tagoktól, szeretnék kérdezni egyet. Férjem  daganatos betegként szedte a CBD olajcseppeket (Pharma Hemp CBD Drops, 15%,  full spektr. THC 0,2%). Szav. idő: 2021/02.

Sajnos férjem szeptember 29-én elhunyt. Kérdésem, hogy mit kezdhetek a megmaradt 2 doboz olajjal. Nem ismerem a hatását, így én nem szeretném szedni. Mivel nem olcsó dolog, kidobni sem szeretném.

Válaszokat köszönöm: Aniko

Bolero65 Creative Commons License 2020.11.20 0 1 18

+1 szavazat rájuk, én is innen rendelek. Volt néhány kérdésem, mindenre türelmesen válaszoltak. Mindenképp teljes spektrumú olajat rendeljetek, a THC nélküli nem az igazi!!

Előzmény: Teleki Ákos (17)
Teleki Ákos Creative Commons License 2020.11.10 -2 2 17

Én is innen szoktam rendelni, teljesen meg vagyok elégedve: https://hemphealth.hu/

MJ olajat használok már 3 hónapja ízületi fájdalomra és kialvatlanságra, sokkal jobb azóta a térdem és alszom mint a bunda :D

Amit még plusszban észrevettem hogy jobb a közérzetem és kevesebbet idegeskedem.
Szerintem megér egy próbát, de tény hogy nem válik be mindenkinek.

orultcsiga Creative Commons License 2020.11.09 -3 0 16

Sziasztok!

Én csak árulom:

https://orultcsiga.hu/kat/cbd-olajok/

De minimális haszonnal, ingyenes szállítással. 

dyna66 Creative Commons License 2020.11.04 -1 0 15

​​Full spektrum 4%-os CBD olajat használok izület​ekre, alvásproblémára, stressz csökkentésre. Nálam bevált, este alvás előtti fél órában beveszem, és könnyebben elalszom. Napközben is nyugisabb vagyok​ (napközben is cseppentek pár csepp CBD olajat többször, de este többet)​. ​Én itt vettem: ​https://www.vitalitaswebaruhaz.hu/kender-es-cbd-olajok A térdem is sokat javult, bár azt külön kenegetem CBD ​olaj​ krémmel is, ezzel: Cannabi CBD krém

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!