Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Légfegyverek robbantott ábráinak, használati és karbantartási útmutatóinak gyűjteménye. Kérem mással ne rakjuk tele a topikot. Kezeljük "könyvtárként" ahol csak "könyvek" vannak. A robbantott ábrákhoz ha van mellékeljük a jelmagyarázatot/leírást. A kézikönyvek lehetőleg a legnépszerűbb formátumban kerüljenek feltöltésre (PDF, DOC) egy tárhelyre, majd annak letöltési linkje kerüljön fel ide a topikba, azzal együtt hogy milyen fegyverről került fel az adott link. A linkekről én mindig automatikusan letöltöm a fájlokat, hogy ha elvesznének a későbbiekben pótolni tudjam azokat és semmi ne vesszen el.
Innen töltheti bárki. Ha valainek van olyan anyaga amivel ki lehet egészíteni az kérem töltse fel a topikba én pedig folyamatosan frissítem a letölthető adatbázist. Köszönöm!
Igen,köszi,-valószinüleg ez az.Nekem a kiszúrótű elszállt.Ha pótolom, egy hosszabb hegyűt kellene belerakni-a magyar patronokhoz.
Jól látom, hogy az ütőszeg minden lövésnél ráver a kiszúrőtűre? Igy nem is tudja a patront kiszúrni, mert a rugó enged a kiszúrótűnek. A szelepgolyó(8 mm ???) hogy engedi át a gázt a rugó felöl,ha állandó nyomás alatt van? Megmutatom egy fegyómaiszter haveromnak,-bár Ő csak vadászpuskában profi.
Nem az én tulajdonom, csak mappákba rendeztem, gyártók és téma szerint. Javaslom, készíts egy saját drive-ot, mentsd át abba, és azt később tudod bővíteni, módosítani, átrendezni stb. magad is, ahogy jönnek még hozzá új dolgok.
Ha megtalálom, hová dugtam a gépen,akkor küldök linkeket is, honnét vadászgattam elő az ábrákat annó.
Fenn van drive on! robertó69 ha engedélyezed akkor kirakom a linket ahonnan le lehet tölteni a pakkot. Gyorsan átfutottam, nagyon szép gyűjtemény. Sok idő lehetett összeszedni. Próbálom levadászni azt ami nincs benne, de az nem lesz egyszerű :D