Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2023.12.31 -1 3 7833

Így a végeredmény ismertetében is azt mondom, hogy nekem is ez volt az érzésem, különösen azért, mert az eddigi évadokban még nem volt női győztes.

 

Ezért nekem nagy meglepetés volt Szabó Simon győzelme, viszont annyiban örültem neki, hogy nem volt megint az az ember érzése, hogy előre le volt zsírozva az egész.

Előzmény: Ilhilla (7817)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.12.31 -1 1 7832

 

"Simonnak kellett a pénz tartaléknak, mert "szabadúszó" és mostanában nem nagyon kapkodnak érte színészként"

 

Ráhibáztál:

 

https://index.hu/mindekozben/poszt/2023/12/30/szabo-simon-erre-kolti-a-farm-vip-ban-nyert-14-millios-fodijat/

 

Nem tudom hogyan szól a szerződésük, de szerintem az lenne a logikus, ha alapból egy napidíjat kapnának gázsiként a szereplésért, azaz aki 30 napig szív a koszban az többet, aki pár napot az kevesebbet (mert azt biztosra veszem, hogy a többi szereplőt is megfizetik, nem csak a nyertest).

 

A nyertes meg megkapja a nyereményt, szép gázsi ez a 30 napos szereplésért (de még Edina 1 millája sem rossz, ha az alapgázsiján felül kapja). 

Előzmény: Ilhilla (7826)
forgoszel Creative Commons License 2023.12.30 -7 3 7831

Simon fogta fel csak egyedül az egész játék lényegét, hogy a végén csak egy nyerhet csapat ide csapat oda. Szerintem jól csinálta, senki sem tartotta esélyesnek a fődíjra. Igy kell ezt csinálni, hátulról szépen beosonni és vinni mindent. Szuper volt nah.

Előzmény: Ilhilla (7826)
forgoszel Creative Commons License 2023.12.30 -10 0 7830

Nekem ott kezdett gyanús lenni az egész amikor mind a három golyót első próbálkozásra a helyükre tette. De nem jött be a bunda, mert a dominós játékban nem tudtak csalni mert Simon ott volt mellette és látta volna hogy mi folyik.

Előzmény: Ilhilla (7826)
forgoszel Creative Commons License 2023.12.30 -5 3 7829

Biztos nem semmiért! Jól meg lettek fizetve érte, csak a nyertes kapott + 14 millát!

Előzmény: Hantufan222 (7823)
Tulipántoss Creative Commons License 2023.12.30 -2 7 7828

Sok-sok évtizeddel ezelőtt, azt mondta anyukám, hogy a győztesnek (még ha az ellenség is ), illik gratulálni!  Ezért, gratulálok a Farm VIP 4. évad győztesének! 


Az utolsó két napot felvételről néztem, mert amikor csütörtökön megláttam, hogy a régi, kiesett játékosok közelednek a parasztház felé,  nem volt türelmem és kedven a jópofizást nézni. Főleg amikor Károly elkezdte magyarázni a bizonyítványát, ahogy Feri ismét vezetővé avanzsált,  én pedig igénybe vettem a távirányítót. ( A nagy kíváncsiségom ellenére is!)

 

És továbbra is  az a véleményem hogy igazságtalan, hogy visszahozzák a kiesett résztvevőket, és döntési joguk van, ami a győztesek személyét illeti?! Tartom ezt akkor is, ha kivételesen kedvezően alakultak a dolgok,  hogy a számomra szimpatikus két ember  Johnny és Zsuzsi csont nélkül került a top 3-ba.

Sőt az is teljesült, hogy mindegy ki a harmadik, csak ne Edina legyen!  És nem Edina lett a nyerő! Hanem Simon, aki a két lány mellett, lányosítva lett ugyan, de így legalább annyit is henyélt velük, a nagy derékfájása közepette. 


Visszanézve a  két utolsó napot,  az alábbi a véleményem:

 -  A Farm-gyűlésen Sánta Laci jelrakásán nemcsak Laky Zsuzsi, majd Edina de én is nagyon meglepődtem. Azon meg főleg, hogy kimondta és felvállalta, hogy lustának tartja Balogh Edinát. Sosem gondoltam, hogy valamikor is ezt fogom írni, de igen, ugyanakkor respekt Rippel Ferinek is, hogy szintén Zsuzsira szavazott. Edina legnagyobb meglepetésére, és Zsuzsi legnagyobb örömére.

Edina szépsége ide-, vagy oda, jobban járt volna ha hallgat, és nem fitogtatja tovább butaságát, nem részletezi a "viháncolást!"  Más restellte volna a róla kialakult képet, és nem kiált fel a végén, hogy  " igenis viháncolni jó?! "
- Ebben az évadban sem volt kedvencem! A szimpátia sorrend nálam pedig  Johnny és Zsuzsi volt a vége felé. Johnny kiesését nagyon sajnáltam!  De úgy távozott, ahogy játszott. Szerényen, ezért is lett nekem is szimpatikus menetközben. A búcsúja is szimpatikus, egyszerű volt. Egyébként, azért  preferáltam picit jobban Johnny-t, mert Zsuzsi mégis csak később csöppent bele a farm életébe.  

- Sajnos eddig egy évadban sem az nyert, akit "kinéztem" magamnak. De nem baj, majd a következő évadban... talán.....

További jó fórumozást kívánok! Egyben kellemes szilveszteri szórakozást! Nagyon  Boldog Új Évet Mindenkinek!

shu14 Creative Commons License 2023.12.30 -6 3 7827

Én meg annak örültem, hogy a top3-ban végre normálisabb karakterek voltak, nem Rippelferik, Rékasik, meg az a magas, kontrol mániás csaj, akit az összes társa utált a sárgáknál. Tavaly jóval ellenszenvesebb gárda volt, és föl is voltak magasztalva, isten tudja miért.

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.30 -7 3 7826

Én nem örülök Simon győzelmének sem, mert ezzel a "hátfájós taktikával" nemcsak a versenyző társait sikerült átvernie, hanem a nézőket is! Rá még a szél is másképpen fújt, neki nem dőlt le a torony az elődöntőben, a társainak pedig állandóan, ez furcsa olt!

Laky Zsuzsa sem érdemelte meg, bár a döntőben -ha a vágások között nem segítettek neki- komolyan helytállt, de 10 nappal később érkezett. Demcsák végig tolta a szekerét, a végén nagyon meglepődött, hogy Simon futott be (érdekes, hogy a postaládája nem nyílt ki, pedig végig jól dőltek el a dominók, ez a játék közepén történt). 

 

Simonnak kellett a pénz tartaléknak, mert "szabadúszó" és mostanában nem nagyon kapkodnak érte színészként, mert eléggé behatárolt a személye, szinte mindig azonos karaktereket alakít, legalábbis mindig ugyanúgy. Én nem kedvelem, még a hangját sem!

Előzmény: Mazoman (7825)
Mazoman Creative Commons License 2023.12.30 -7 2 7825

Egyetlen pozitivum, hogy nem a laky nyerte meg, annál igazságtalanabb dolog nincs, hogy az egész műsor alatt egyszer nem párbajozó nyerje meg, lásd tavaly norbika. laky ugyanez volt, az egész műsor alatt semmit nem láttunk tőle, jeleőlni nem lehetet, ki hivni nem lehetett, vőrős szőnyegen betipegett a döntőbe. Az ilyen nem érdemli meg a nyereményt, mert nem is kellett érte küzdenie, ahogy tavaly norbikának se.

shu14 Creative Commons License 2023.12.29 -6 3 7824

Mondjuk kb. a mezőny fele nyikkanni se tudna ebben a döntő feladatban, Alfi, a kövér lány, a másik hátfájós lány, Bíró Ica, Kótai, korábbi évadokból Bay Éva, Schmuck Andor, meg a jó ég tudja, milyen bénácskák voltak. Jobb lenne tisztán ilyen játék, és tényleg rátermett versenyzőkkel, de akkor nem lenne VIP, meg nem lenne a hosszú körítés, keverés, kavarás.

Előzmény: Hantufan222 (7823)
Hantufan222 Creative Commons License 2023.12.29 -6 3 7823

Rendesen sajnáltam őket ebben a dominós feladatban, pláne, ahogy sötétedett, úgy, hogy, előtte a Bíró Icás párbaj feladatot is meg kellett csinálni, ott azt hiszem csak 20 szög kellett, itt 40. 

 

A tavalyi nem volt ilyen szivatós. 

 

Nem lettem volna Zsuzsi helyében, mindezt a semmiért megcsinálni. 

 

Simon durva, amit végig tolt, a dominós körpakolásnál, a korsókkal, a toronyépítésnél, és a finálé feladatban. 

Jobban szeretem a játék ezen részét, kicsit Exatlonos, a termelési feladatokat nem izgi nézni, unalmas. 

 

 

 

 

shu14 Creative Commons License 2023.12.29 -4 4 7822

Na, mindenki jól megmondta, hogy ki nyer, de most hogy kiderült, ki nyert, mindenki előre tudta. :DD

 

Nekem ez nem tűnt megbundázott évadnak, ellentétben az előzővel vagy a zalánossal. Ez volt messze a legjobb évada a műsornak!

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.29 -9 3 7821

Hát sajnos nem!

Úgy látszik bejött Simon taktikája, hogy szinte végig kivonta magát a játékokból és a feladatokból a hátfájására hivatkozva. Majd a célegyenesben hirtelen csodás gyógyulás következtében minden bejött neki! 

Az is lehet, hogy Rippel Feri egy csodatévő mágus és helyretette a hátát! :-)

 

Zsuzsi nagyot ment, majdnem be tudta fogni!

 

Egy biztos, ez a győztes számomra még a tavalyinál is ellenszenvesebb!

Előzmény: szigma1 (7820)
szigma1 Creative Commons License 2023.12.29 -1 7 7820

Akkor ez most nem jött be!

Előzmény: Ilhilla (7819)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.29 -10 0 7819

Pezsgőt elő lehet készíteni, ahogy néztem az előbb Demcsákot a család érkezésekor, majdnem 100 %-ig biztos lettem Zsuzsa  győzelmében.

Előzmény: Katalinda (7818)
Katalinda Creative Commons License 2023.12.29 -2 5 7818

Szerintem cukormandula lesz a befutó. Nincs bajom vele, de nekem se hús, se hal típus.

Magam részéről Laky Zsunak szurkolok.

Amúgy senki ne mondja már, hogy kese gyereknek nem súgták meg, hogy Lacitól vegye el a 25 kila almát.

 

 

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.29 -9 2 7817

Szerintem Lakyval akarják megnyeretni a versenyt, mert az elejétől kezdve tolják a szekerét.

 

Érdekes, nekem is végig ilyen érzésem van! 

 

MAZSOLA! Mit szólsz? 

Előzmény: Mazoman (7814)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.29 -7 2 7816

Már az elődöntőben lesz egy "keskeny lécen egyensúlyozva tornyot építeni" feladat, de mutatták Lakynak is ledőlt a torony. 

 

Ha Johnnyval maradnak és valóban őt "tolják", akkor olyan feladat lesz, amelyikben egy szűk lyukon kell átmászni, de a srác vállai beszorulnak! :-)

Előzmény: Mazoman (7814)
szévike Creative Commons License 2023.12.29 -2 4 7815

Ez volt az előző évadban is, amikor Dudás Mikinek kellett a tó mellett egyensulyozni és az ő lába se fért el a talapzaton. Ki is esett.

 

Szerintem Simon fog kiesni és meglesz az áhitott férfi-nő döntő. S a cél előtt Zsuzsi térdreesik, mert Johnnynak már durrannak a tüzijátékok.

Vagy ez már volt tavaly?

Előzmény: Mazoman (7814)
Mazoman Creative Commons License 2023.12.29 -5 4 7814

Akkor most a szerkesztők, hogy fognak Jonnytól megszabadulni? Gondolom kitalálnak majd egy olyan versenyt, ahol férfinak nem lesz esélye, majd biztos kis fadarabon kell egyensúlyozni ahol 45-ős lábbal kb. lehetetlen lesz fentmaradni.

Szerintem lakyval akarják megnyeretni a versenyt, mert az elejétől kezdve tolják a szekerét. Közbe meg egy ritka sunyi és alattomos játékos volt, végig a háta mőgőtt szarozta a másikat. berajták a versenybe és másnap már a riply háta mőgőtt áskálodott ellene.

Birom amikor bemondja a kamerának, hogy megetettem az állatokat, azt egyszer láttuk, hogy a malacok elé szórt a sárba tápot, meg egyszer, hogy szalmával sétál a kezébe. Biztos nem mondták neki, hogy a szalmát nem eszik az állatok, hanem alájuk dobják. 

Ilhilla Creative Commons License 2023.12.29 -4 2 7813

Így jobban felfigyelnek az AUTÓRA, mit reklámoz! :D

 

 

Előzmény: Magdi60 (7811)
Hantufan222 Creative Commons License 2023.12.29 -3 3 7812

Nem volt fair ez a feladat. 

Öntögetni a vizet, eleve nő és férfi egymás ellen, erő feladatban. 

Korrektebb lett volna egy logikai párbaj, vagy több körös, összetett. 

 

Persze így nagyobb a nézettség, az indulatok, mint egy fair verseny. 

Már az almaelvétel is erre ment ki. 

Magdi60 Creative Commons License 2023.12.29 -3 1 7811

Sokszor mutatják Zsolti gazdát, hogy a kisteherautójáról szalmát dob le a mezőre - miért? Minek?

Amaribp Creative Commons License 2023.12.28 -2 3 7810

Nem tudom mit mondott, Laurával együtt ekézték Ferit.

Előzmény: Ilhilla (7808)
suma cum Creative Commons License 2023.12.28 -1 4 7809

Simon valószínű a végére kímélte magát a döntőben bírjon teljesíteni.

Előzmény: Amaribp (7807)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -6 1 7808

Nekem is csak az tűnt fel, hogy Edina külön megemlítette a riportban a "fájdalmát"! :-)

Előzmény: Amaribp (7807)
Amaribp Creative Commons License 2023.12.28 -1 2 7807

Én ilyenekre nem szoktam figyelni, kinek mi fáj, mindenkinek fájt minden, ha rá szavaztak, ha kiszavazták, minden egyes alkalommal :)

Előzmény: Ilhilla (7806)
Ilhilla Creative Commons License 2023.12.28 -6 2 7806

Eddig bejött az általam elképzelt papírforma. 

 

Érdekes, hogy Edinának csak Feri szavazatának elmaradása fájt, holott Laci sem rá szavazott! 

Előzmény: Ilhilla (7801)
shu14 Creative Commons License 2023.12.28 -3 6 7805

Ja, meg a szerencsétlen Kótait, akit ide is betettek, isten tudja miért. Az Exatlonba is csak égni ment 5 napra.

Előzmény: shu14 (7804)
shu14 Creative Commons License 2023.12.28 -2 5 7804

El nem tudom képzelni, hogy a kissrác bárkivel szemben bármilyen párbajt megnyert volna, talán kivéve Bíró Icát meg a kövér csajt.

Előzmény: Amaribp (7803)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!