Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Nibelis.22 Creative Commons License 2022.12.18 0 0 394

Sziasztok!

 

Törölnék egy időleges licencet. Nem használom és negyedévente levon 14.99 eurt a kártyámról.

Segítséget kérnék a törlésre. Ez a Cockpit Lifetime License.

A sygic oldalán kutakodva találtam tájékoztatást, de a playben nincs az előfizetések között. Sygic pedig ezt írja,ott töröljem. Szóval zsákutca.

Van

Basic World Öröklicenc

Premium + Világ Öröklicenc

Real View Navigation Öröklicenc

 

CTDPeti Creative Commons License 2022.11.25 0 0 393

Hát nem tudom, évekkel ezelőtt megvettem a licencet de sosem voltam annyira megelégedve a programmal. Viszont legalább az online forgalom ment, az akkori licencem most basic-nek számít mert csak az évi 4 frissítést adja, semmi mást. Találtam a fiókomban egy régi xcover4S telefont, alig használtam mert egy lassú semmire való valami volt már új korában is. Na, azon 2 éves az applikáció, most ha nagyon kell, azon nem engedem az appot frissíteni csak a térképeket, és elvileg tükrözésre, android autora jó. Viszont sajnos lett rálátásom a navikra, az élet úgy hozta hogy vén fejjel neki kellett állnom nemzetköziben kamionozni. Vettem egy Wayteq-et, rengeteg mindent kipróbáltam, és egyenlőre amellett, hogy az életem egyikre sem bíznám, a sok új, színes szagos verziót kipróbálva, még mindig a régi igo primo a legmegbízhatóbb, véleményem szerint. Szóval én a sygic-et elengedtem, pedig történelmi jelentősége volt számomra, az első androidos app volt amiért életemben fizettem :)

Előzmény: Smíró (392)
Smíró Creative Commons License 2022.11.11 0 0 392

Hali! Nekem öröklicenc van világtérképekre és erre vettem a havi frissítést, mert enélkül nem müxik az AndroidAuto. Ez évi  24, havi 2 gombóc fagyi ára olcsó helyen:) Szóval ha lejár, muszáj leszek frissíteni, mert a 10,1" kijelző mögé-fölé-mellé nem hiányzik a telefon felcuppantása téli időszakban, amikor rácsra a fűtés miatt nem mehet, mert kamera is figyel a szélvédőn, meg éppen ha olyanom van, a HUD is elővarázsolódik. Szóval 22-es csapda.

 

Tervezés: ahol ismerős vagyok, nem ütök címet, így Szegeden sem:), ahol meg nem vagyok ismerős, na ott meg nem tudom, merre visz városnézésre. De nem is izgat, mert a vége mindig jó. Pesten meg ha csúcs van, rendesen jelzi a dugót és visz egérúton, múltkor M44-en nem használtam, bele is szaladtam baleset miatt 1 órás várakozásba és amikor bekapcsoltam, jelezte a torlódást. Szóval én nem panaszkodom, és mivel nekem is van hibám, nem várom el a tökéletességet:) De: Erdélyben járva pár hete én is útba akartam ejteni olyan kis falut, ami nem volt az útvonalon. Elég szopás volt, mert a románok ugye mindent átneveztek, ezért térkép nélkül nagy carban lettem volna. Így kevésbé, bár ha a falut köztes célpontnak írtam, a közepébe navigált. A közép viszont nem a centrum és SZERINTEM ez a baj inkább, hanem a koordinációs középpont. Kis faluban ez oké, de amerikás nagyvárosban... Na ott ki kell kapcsolni a város szélén és ha POI-t nem ütöttem be, csak a város nevét, akkor lehet, hogy a bádogváros kellő közepére visz, ahová a rendőrök is csak PSZH-val mernek közlekedni. (volt ilyen is) De ez is nagy élmény volt, mert egyébként ha tudom mit csinálok, még a földrészt is elkerülöm:))

 

Szóval ha így ütsz köztes célpontot, ez várható, ha pontos címet/POI-t adsz meg, akkor hibátlan. A Waze/Bármi cuccoktól nekem még mindig jobb, igaz, szinte megjelenés óta használom és megszoktam. Viszont volt, hogy Hollandiában nem találta a POI-t, amit a Google térképpel megoldottam. De az annyira nem szimpi, pedig abban aztán tényleg minden ott van, ez egy Meki volt egy lakótelepen, amiről regélek, és a prosztata miatt volt sürgős inni ott egy kávét, mert benzinkúton nem volt illemhely. De az is elkalauzol ám szponzorok által hirdetett boltok irányába, szóval ravasz dolgok ezek:)

 

Egyébként meg még mindig jobb megoldás, mint millióért gyári navi autó élettartam alatt 5 frissítéssel (Audi például), ahol az elsőt esetleg az autó átvételekor már el is játszod, ha mondjuk fél évet állt szalonban. Vagy majd az új rendszer, amikor minden extrát havi díjért lehet elérni, így télen spór a légkondi, helyette fűtés, ha meg melegben jön a hidegfront, akkor a káromkodás:) Navi a kirándulások idejére, stb. Szóval javaslom: FRISSÍTS! Különben miről is dumálnánk? Lőrinc stróman és társai gazdagodásáról? Na arról inkább ne!

Előzmény: grandegabor1 (391)
grandegabor1 Creative Commons License 2022.11.11 0 0 391

Csak egy vélemény a nagyvilágba....

Annak apropóján, hogy november végén lejár az éves licencem elővettem a navit és használtam, teszteltem.

Hát igencsak vegyesek lettek az eredményeim.

Az tény, hogy grafikusan jól néz ki - Samsung S22 - bár gondolom máshol is.

Telerakták plusz extrákkal , SmartCam, Head-up Display, stb. - legutóbb a táblafelismerés funkcióval - és persze az Android Autó tükrözési lehetőséggel.

Mivel én inkább csak az utóbbit használnám, ezért a plusz extrák nem igazán kellenek, de nem is ezek hiányoznak, hanem.....A korrekt, megfelelő útvonaltervezés.

Az viszont nagyon. Nem tudom mi az oka, de olyan utakat tervez, amin néha már-már csak nevetni tudok és kérdezni : Ezt most hogyan?

Nem tudom az okát, pedig próbáltam már mindenféle beállítással. Pl. Szeged - Budapest útvonal Szolnokon keresztül? Értem én, hogy elkerül valamit, de ennyire?

Szegeden belül is olyan útvonalakat tervez, hogy csak pislogok. Mosolygok és inkább csak megállapítom, hogy az a frissítés, amire várok még nem jött el....

Csakhogy most telik le az előfizetésem - nem az örök licencre gondolok - meghosszabbítsam-e?

Vagy csak én nem tudok valamit?

kormos* Creative Commons License 2022.10.10 0 0 390

Törölni mindent, alapba visszaállítani a Wayteq-ot és utána telepíteni a Sygicet.

Előzmény: Smíró (389)
Smíró Creative Commons License 2022.10.08 0 0 389

Sajnos nem tudtam segíteni, a tagtársnak Wayteq cuccra van applikálva a navi. Telefonon tök más a rendszer, így akinek esetleg arról fut segíthetne neki. Frissítés után nincs hang és nincs traffi jelzés vizuálisan sem. Kért tanácsot a központtól, de nem nagyon igyekeznek a válasszal.

Előzmény: deczki (387)
Smíró Creative Commons License 2022.10.06 0 0 388

Ment mail.

Előzmény: deczki (387)
deczki Creative Commons License 2022.10.04 0 0 387

Kedves Smíró!

Látom képbe vagy a programmal! Esetleg egy elérhetőséget kérhetnék?

Lenne pár kérdésem.Az enyém deczki12@gmail.com

Köszönöm

Előzmény: Smíró (386)
Smíró Creative Commons License 2022.09.11 0 0 386

Mivel godnolom jogtiszta, töröld le a telefonról és rakd fel újra. Feltételezem tudod a bejelentkezéshez szükséges jelszót. Tulajdonképpen ennyi. Egyébként hol nem beszél? Android Autó kivetítéskor? Ha telefonon és  nem fizetsz érte, nem is ad hangutasítást. Bővebb felhasználási infóra tudunk pontos választ adni.

Előzmény: deczki (385)
deczki Creative Commons License 2022.09.08 0 0 385

Sziasztok!

Olyan embert keresek aki segítene a sygic navimat frissiteniNapokban az történt találltam egy ablakot ami trafit frissiti és azóta 10 trafiból 2-3 nál jelez.Azóta nem is beszél a sygic.Tud valaki nekem segíteni.Köszönöm előre is.

Smíró Creative Commons License 2022.09.02 0 0 384

Rém egyszerű a megoldás: letöltöd a GPS Status nevű progit például és látod, mit lát a telefonod. Anno emiatt vettem a Xiaomi MI8 telefont, mert talán az volt az elsőm aki használta az L5 holdakat (is). Ez pozicionál városban, nagy házak között is jobban. Mivel máig ezt a telefont használom, és gondolom, az újabbaknál ez már nem újdonság, gondolom, a Tiédben benne van, de leellenőrizheted például azzal, amit írtam.

Régen talán a GPS Fix nevű progit párhuzamosan futtatva jobb jelvételt lehetett elérni, de a már írt okból azt nem használom.

 

 

Előzmény: kormos* (383)
kormos* Creative Commons License 2022.09.02 0 0 383

"de mióta L1 és L5 holdakat is észlel a telefonom,"

 

Honnan lehet tudni, hogy milyen holdakat észlel a telefon?

Nálam most a Samsung A71-nél jó a vételt viszont régebben az A50 magas házak között, szűk utcában megkeveredett.

Előzmény: Smíró (381)
beszferi Creative Commons License 2022.09.01 0 0 382

Fizettem érte, prémium verzió. Az volt a furcsa, hogy a tervezett úton ment a mutató, csak az autó nem ott volt. Ezt egyszerűen nem értettem. Egyébként nem telefonon ment, hanem egy utólag beszerelt androidos fejegységen . De a GPS jel vétele jó volt ,mert a másik navi program egyből megmutatta hol vagyok. Messze nem ott ahol a Sygic.

 

Előzmény: Smíró (381)
Smíró Creative Commons License 2022.09.01 0 0 381

Szinte kezdetektől fogva használom, de ilyennel még nem találkoztam. Nyilván GPS jelvesztés lehetett. Olyan fordult elő régebbi telefonnal, hogy nem érzékelte a jelet és késett nálam is, de mióta L1 és L5 holdakat is észlel a telefonom, a problémával tovább nem találkoztam. Meg sem kérdezem, hogy jogtiszta-e, mert ha nem, akkor tud ezt-azt produkálni. Ha meg fizettél érte, akkor nem kellene egyből feladni... Ja, volt olyan külföldön, hogy POI pontot (mekit) nem talált a közelben, a google térképen meg rajta volt és gond nélkül oda is navigált. (Hollandia) Szóval térkép hiba van, az biztos, van, hogy rossz helyen akar nagy ívben lefordítani az útról (Bp Astoriánál), de a jelvesztésnek más oka lehet. Szerintem.

Előzmény: beszferi (380)
beszferi Creative Commons License 2022.09.01 0 0 380

Sziasztok ! 

Azt meg tudná valaki magyarázni, hogy lehetett ez a múlt héten: már vagy 100 km-t mentem, pontosan mutatta, egyszer csak észrevettem le van maradva a térképen mutatott pozícióm, a valóságostól. Amikor teljesen nyilvánvaló lett, kb. 30 km-rel távolabbi helyre mutatott, az eredeti tervezett úton volt a nyíl. de én már onnan nagyon messze jártam, persze rossz irányban. Akkor nem is akart magához térni, mérgemben ki is kapcsoltam, régi Wayteq pontosan elvezetett a célig. Azóta nem is próbáltam. De egyszerűen nem értem ilyen hogy lehet.

 

Smíró Creative Commons License 2022.08.28 0 0 379

Ezzel sincs nagy baj. Van 3 lehetőség a tervezésre és ki lehet venni a fizetős utakat. A cím megadására feldob alternatívát. Azt viszont amit kiválasztasz tartja. Most voltam Erdélyben, mézgedi barlangban. Teljesen jól navigált két úton is. Minden kis vasúti kereszteződés, minden kanyar a helyén volt, teljesen jól jelezte. De én is szívtam: véletlenül nem a gyári usb portra dugtam a kanócot, hanem szivargyújtóban elosztóra. Nem is akart csatlakozni android autóra, amikor meg igen, hang nem volt. Aztán némi káromkodás után rájöttem, ki a hülye. Attól kezdve minden flottul ment. 

Előzmény: mikroferike (377)
Grg Creative Commons License 2022.08.26 0 0 378

Nincs véletlenül X-elve az utcád?

 

Azért kérdezem, mert nekem most tűnt fel, hogy pl. a lakótelepi utcák mind X-esek és oda semmi módon nem visz be, olyan, mintha forgalom elöl elzárt területnek venné, pedig simán be lehet menni....

 

 

 

Előzmény: mikroferike (373)
mikroferike Creative Commons License 2022.08.20 0 0 377

Ezekszerint marad a google térkép vagy a waze. Azok számomra logikusan terveznek...

Smíró Creative Commons License 2022.08.20 0 0 376

A Sygic és a TomTom kooperált, el van egy cikk az utóbbi oldalán is, de valahol máshol is olvastam. Sajnos tökéletes nincs, viszont tény, hogy mindegyikben van hiba. Én az összeset próbáltam szinte, mióta nálunk létezik. Még az Asus 636N gépem is meg van, rajta kártyán iGO.

Előzmény: mikroferike (373)
CTDPeti Creative Commons License 2022.08.20 0 0 375

A tomtom mennyibe kerül?

 

Igazából a sygic nálam is így tervez ahogy írtátok, ráadásul ebből 1x zsebbe nyúlós problémám lett, fizető utak elkerülésével mentem (volna) Szlovéniából Ausztriába. Hát persze hogy a Kanalka alagúton vitt ahol persze hogy a határátkelőn rendőrök vannak... Na akkor gondoskodtam alternatív naviról én is. Igazából valami leárazáskor vettem meg a Sygicet anno kb 7-8 éve de már simán bánom

Előzmény: mikroferike (373)
grandegabor1 Creative Commons License 2022.08.17 0 0 374

A közvetlen környezetemben nálam is úgy tervez, mint nálad.

Gondoltam már arra, hogy Én a külvárosi részben lakom, ahol nincs minden utca aszfaltozva, illetve időközben aszfaltozták le és ezek a változások még nincsenek benne a "térképében".

Meghát valljuk be a szomszédba azért nem navival jár az ember. :-)

De arra jónak tartom, hogy ha itt így tervez, akkor vélhetően a tőlem több 100 km-re lévőnél sem lehet kizárni, hogy így tesz és engem inkább ez zavar.

A Sygic volt a kezdő navis programom és azért nem írnám le, fejlődik ez is. Csak vélhetően nem azt a vonat követi, amerre én tartok.

Sok olyan pluszt ad, amire nekem nincs szükségem. Pl. villanyautó töltő. Jó az irány, de nekem már sok.

Tesztelgetem, mert tetszene, de......   

Előzmény: mikroferike (373)
mikroferike Creative Commons License 2022.08.15 0 0 373

Na igen, jól összefoglaltad, mi a problémám. Közben megvettem a TomTom GO licenszét is, és talán még jobban tetszik az egész program mint a sygic, de a tervezési algoritmus  hasonlóan rossz.

Egyszerűen a Waze sokkal logikusabban tervez.

Például most az utca végébe akartam tervezni, és képes volt kerülpvel odavinni 3 másik utcán keresztül , ahelyett hogy előre vitt volna egyenesen 600 métert. Ki érti ezt...

Előzmény: grandegabor1 (372)
grandegabor1 Creative Commons License 2022.08.14 0 0 372

Hát bevallom megoldást nem tudok rá, de jó szokás szerint én is elmondom,  lehet többen mondjuk előbb v utóbb meghallja valaki. :-)

Maga a programmal tökéletesen megvagyok elégedve. Én Android autón keresztül szeretem használni. Ott jobban látom. :-)

Éppen ezért nem értem az üzletpolitikájukat. Itt nem használom a giroszkópot, meg vetített kijelzőt a társaival, de fizetnem kell érte.

Én pl. megelégednék az alap térkép frissítéssel és a tükrözési lehetőséggel. De ez csak az én nyűgöm.

Ami már jobban zavar, hogy az utakat néha hajmeresztő irányban tervezi. Szeged-Budapest Szolnokon keresztül. Biztos megvan az oka, de....

Szegeden belül is néha olyan utakat tervez, hogy csak pislogok, nem értem.

Próbáltam már az útvonalbeállításokkal is variálni, de nem lett jobb.

A fenti tervezési hibák miatt inkább csak próbálgatom, hátha megoldódik a tervezési gond, de eddig nem látok javulást.

 

Előzmény: mikroferike (371)
mikroferike Creative Commons License 2022.08.14 0 0 371

Sziasztok!

 

Még kezdő sygic-es vagyok, előfizettem a prámiumra, és nagyon tetszene a program, de akármit állítok be, számomra logikátlanul tervez.

Páldául egy főutat simán el tudok érni úgy, hogy egyenesen megyek, erre 4 kanyarral elvisz kis utcákon, mire elérem a főutat.

Ez mindenkinél így van? Nem lehet ezzel valamit kezdeni?

CTDPeti Creative Commons License 2022.08.12 0 0 370

én marketing szempontból ezzel nem értek egyet, amit egyszer már megvettél és kifizettél az elvileg jár. Oké, az újabb feature-öket ne adják mellé, a fejlesztéseket és új funkciókat árazzák be, nekem pl nem kell HUD meg társai, de az online forgalom hogy ki lett belőle véve szerintem nettó bunkóság, legtöbb ingyenes navi program ezt alapban adja. Egyébként most van összehasonlítási alapom, találtam a régi cuccaim között egy samsung xcover4s-t, másfél éve nem volt bekapcsolva. Most bekapcsoltam, le is frissítette 11-re az androidot de még a régi sygic van rajta, azon mennek a korábbi funkciók amik a premiumban voltak. nem is fogom az appot lefrissíteni, ha kocsiban tükrözni akarom akkor legalább van ami tudja a forgalom funkciót

Előzmény: Smíró (369)
Smíró Creative Commons License 2022.08.10 0 0 369

Szerintem annyi elég is itthon... Mármint 4 frissítés. Nem védeni akarom őket, hiszen a saját zsebem ellen is beszélek ezzel, de hát mindenféle ár berobbant, akkor miért is ne ravaszkodnának ki a meglévő előfizetőkből is több pénzt? Mondjuk az, hogy évente kell megvenni extra dolgokat... talán még az is belefér, hiszen  havi leosztásban nem nagy pénzt kérnek. Inkább valaki más rohadék bűnbanda üzletpolitikájával van a baj, azokéval, akik nem a fizetésünket emelték - csak a sajátjukat és a mocskos családjukét, holdudvarukét. Szlovákiában ugye euró van, mi meg mennyi eurót is keresünk havonta? Abból minden fillér fáj ugye. Szégyen.

 

Őszintén: Ha az enyém, vagy a Tiéd lenne a Sygic, hasonló módon járnánk el, hiszen a fejlesztésre, stb. pénz kell. Csak mondjuk lenne már látványos hibajavítás is a térképeken navigáláskor, mondjuk lehetne férfi hang is magyarul és lehetne még sorolni.

Előzmény: CTDPeti (368)
CTDPeti Creative Commons License 2022.08.08 0 0 368

ahah, nagyjából az eredeti öröklicencben maradt évi 4 térképfrissítés és cső, elég bunkó üzletpolitika

Előzmény: Totoka76 (367)
Totoka76 Creative Commons License 2022.08.07 0 0 367

Sziasztok! Iphone-on használom, Basic World és Európa, Oroszo. öröklicenszek vannak.

Miért nincs forgalom jelzés? Átment a Premiumba?

 

kormos* Creative Commons License 2022.07.22 0 0 366

Sima licenszel megy a tükrözés csak nincs hangutasítás!

Előzmény: CTDPeti (364)
Smíró Creative Commons License 2022.07.22 0 0 365

Kíváncsi vagyok...

Előzmény: CTDPeti (364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!