Keresés

Részletes keresés

Mr Reacher Creative Commons License 2015.05.05 0 0 22

kis hülye vagy, tudatlan és buta. követeld. remélem, hogy hiába.

Előzmény: tüskéskaktusz (21)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.05.05 0 0 21

Hiába váltottál nevet. te a nagybalfasz 2 vagy. No az is vagy amit választottál. meg lehet ismerni a stílusodról. Ahogy megjósoltam egyedül maradtál. Ég veled. Gyönyörködj az írásaidból. Mi győzni fogunk, nem hagyjuk magunkat. Továbbra is követelni fogjuk az ellopott pénzünket.

Előzmény: wolfocska (20)
wolfocska Creative Commons License 2015.04.25 0 0 20

"Továbbra is várom az államtól a kártalanítást," Várjad! és ugyan miértis? az állam mondta, hogy tedd oda a pénzed? Miért nem attól várod, aki ellopta? Ki az az állam? csak nem a szorgos kisember sokasága??  Könnyű úgy befektetni, az átlagon felüli hozamért, hogy vagy kifizetik a lejáratkor, ha meg ellopják, akkor majd az "államtól várom". Ez aztán a kockázatvállás! Felejtsd el már hogy majd az állam helytáll mindenért, és nekünk semmi kockázatot nem kell viselnünk a döntéseinkért.

 

 

"Tudnám hol keresni a felelősöket, mi több tudnám az ügyre a megoldást is" akkor mire vártok már több mint 10 éve? hol vannak az ügyvédeitek, miért nem lógnak a tolvajaitok? minden lehetséges dolgot megtettetek? mindenütt jártatok? persze ez az egyszerűbb: "Továbbra is várom az államtól a kártalanítást"

Előzmény: tüskéskaktusz (19)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.04.24 0 0 19

Tévedtél én nő vagyok, és annak is érzem magam. Hogy öreg vagyok -e ? Ki mennyinek érzi magát. Továbbra is várom az államtól a kártalanítást, mivel Ők szúrták el. Nem csak fel kell venni a fizetéseket, ha nem a cselekedeteikért vállalni kell a felelőseget. Hidd el nekem is volt olyan főnököm hogy döfött a butaságtól. Vittem egy osztály munkáját, de Ö volt a főnök, mert nagyon tudott helyezkedni és nyalni. A tudása meg a béka segge alatt volt. Még annyit elég sokat láttam az ügyből és nem a légből beszélek. Tudnám hol keresni a felelősöket, mi több tudnám az ügyre a megoldást is, csak nem én vagyok a hatalom.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.24 0 0 18

Vegyél vissza öreg, ha észrevetted volna, nem én személyeskedtem veled!

 

"Vésd az eszedbe, hogy az embereket becsapták, pénzüket lenyúlták és jogosan követelik káruk megtérülését."

 

Jogosan, de attól, aki átverte őket, és nem a többi adófizetőtől, nem a többi befektetőtől, és nem a többi brókercégtől.

Előzmény: tüskéskaktusz (16)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.22 0 0 17

jogos a két pont!

Előzmény: kalandor123 (-)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.04.20 -1 0 16

 

 

 

Kulturálatlan embernek nincs mit mondani. Azt hiszed jó pofa vagy. A hülyeségedre, és a durva kijelentéseidre a közösségnek nincs szüksége. ha okosságot nem tudsz mondani akkor meg hallgass.Vésd az eszedbe, hogy az embereket becsapták, pénzüket lenyúlták és jogosan követelik káruk megtérülését. Ha a soraid között olvasok, az a megállapításom, hogy te egy léhűtő bomlasztó ember vagy, és te adó forintjaid amiről írsz az a holdba  van. Utoljára annyit ilyen emberre nem pazarolom sem az időmet, sem az energiámat. nyugodtan írhatsz bármit, mert a közösség átlép rajtad és magad maradsz az irományoddal.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.14 0 0 15

Bocs, de te vered más faszával a csalánt, mikor az államtól vagy a bevától vársz kártalanítást. Nekem adófizetőként nincsen semmi közöm ahhoz, hogy téged ki vert át (Questor, Baumag, stb.), nem én nyúltam le a pénzedet, akkor milyen alapon nyúlkálnál az én pénztárcámban (is)?

Előzmény: tüskéskaktusz (14)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.04.13 0 0 14

nagybalfasz2 válaszolnák az okoskodásodra. nem tudom kinek a megbízásából , vagy saját szórakozásodra írogatsz.  De jobb lenne ha mással szórakoznál és nem a károsultak idegeivel. Amúgy is elég a bajuk. De felteszek neked egy találós kérdést. Tudod e hogy a Baumogosok legyúlt pénze melyik most bedőlt bróker cégbe folydogált be? Ha tudod akkor megkapod a valagrend 2 fokozatát. ha nem akkor meg maradj csöndbe és ne osztogasd az észt. Mert nekünk ugyan úgy jár a kártalanítás mint a mostaniaknak.

bassus Creative Commons License 2015.04.13 0 0 13

Ez komoly!

MOBIL Pénztárjegy kamatai

Alapkamat 1996. január 25-től évi

27%

ebben a sorban a Baumag 3.

Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.12 0 0 12

Nem az a lényeg, hogy mit hiszel, és mit nem, hanem az, hogy egy vállalati kötvénynél tisztában kell lenni a kockázatokkal, valamint kötvényesként ugyanúgy utána kell járni, hogy a cég mit csinál és hogyan (csak a publikus infókról beszélek, nem bennfentes dolgokról). Őszintén kérdezem, te pl. tudtad előtte, hogy a Hrurira egy közel nulla saját tőkével rendelkező cég volt? Ismerted, hogy pl. az ETO park mennyire egy bukott projekt volt? Gondolkoztál azon, hogy mi van ha ez az amúgy nehezen átlátható vállalatcsoport hogyan fogja kitermelni a prémium hozamot? Mert nekem ezek a dolgok elegek voltak, hogy ne fektessek bele, pedig olvasgattam róla sokat, és sok szakértő, ha nem is hangosan, de figyelmeztetett a veszélyeire. Nem arra, hogy be fog csődölni, hanem arra, hogy sokkal nagyobb a kockázata, mint ahogy a lakosság hozzááll, mert sokan úgy vették a kötvényeket, mint ha bankbetét lenne. Azt sem tudták mi az a vállalati kötvény.

Előzmény: bassus (9)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.12 0 0 11

"Én két évet fordítottam és elhittem, hogy aki a legfontosabb befektetések között hirdet a teletexten, újságban, stb. az nem lehet, hogy a hatóságok nem látják?"

 

Ez komoly?

Előzmény: bassus (9)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.12 0 0 10

Nem értem miben mond ellen az, amit te írtál, annak, amit leírta. Piramisjáték? Igen. Miért kellene azokat kártalanítani a többiek pénzéből, akik beugrottak egy piramisjátékba? Ugyanez a kerékpárnál, a hasonlat attól még nem veszíti érvényét, hogy egyébként a rendőrség töketlen. Nyilván ha nem zárod le, nagyobb eséllyel lopják el. Persze, ha lezárod, akkor is ellophatják.

Előzmény: tüskéskaktusz (6)
bassus Creative Commons License 2015.04.08 0 0 9

aki sajnálta az időt, fáradságot azért, hogy utánanézzen, és tudatosan fektessen be?"

 

Te azt nem tudhatod, hogy ki mennyi időt fordított a megtakarított (ami lemondást jelent a szerény jövedelmű a holnapra is gondoló "többség" számára) pénze őrzésére és gyarapítására.

 

Én két évet fordítottam és elhittem, hogy aki a legfontosabb befektetések között hirdet a teletexten, újságban, stb. az nem lehet, hogy a hatóságok nem látják?

Odavittem 98-ban egy millát sajnos nem tudtam kivenni 2001-ben amikorra terveztük.

 

De, azt írsz ide amit akarsz csak nehogy a befektető legyen mindig az aki veszít és a bankárok nyernek.

 

Legjobban ők tudnak figyelni mert a pénzt a kicsik is tőlük viszik a többet ígérőkhöz, vagy ott is ők vannak?

Nem hiszem de, azt igen a lopott pénz majd megjelenik és tiszta lesz.

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.08 0 0 8

Semmiféle késedelem nélküli kártalanításról nincs szó. Egyelőre kártalanításról sincs szó, legalábbis a BEVA egy szót nem szólt még...

Előzmény: kalandor123 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.08 0 0 7

Milyen infláció+3-4%? TE melyik országban élsz? LOL Az államkötvény jó, ha 1-2% reálkamatot termel, azt meg TBSZ nélkül elviszi az adó...

Előzmény: Törölt nick (2)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.04.07 0 0 6

Ide figyelj nagybalfasz2 te olyan vagy mint a kutya aki ugatja a holdat. Nem szoktam ilyen stílusba írogatni, de nem bírom, hogy valaki ilyen hülyeségeket ír össze vissza. Valószínű ugatod a pénz ügyet is. Tudod mi volt ez?- piramis játék, vagy itt a piros hol a piros. A puding próbája az evés. A Baumag és a többi szövetkezet volt az előjáték. Most ugyan úgy minden lejátszódott a bróker botrány alatt amitől hangos a sajtó. Az elgondolásom az, hogy valakik nem értek a botrány kirobbanása előtt időbe a pénztárhoz, és mindent megmozgatnak, hogy a pénzüket visszakapják.

A bicikli lopásra meg annyit rossz a hasonlat. Ha lezárod a biciklidet és ellopják nem fogják megtalálni a tettest, a szervek annyira nem strapálják magukat, még ha van videó felvétel is, mert ez szabálysértésnek minősül. Egyszerűbb azt leírni ,hogy ismeretlen a tettes és tűzd a kalapod mellé. Ez van a mi kis országunkba.

kalandor123 Creative Commons License 2015.04.07 0 0 5

A Baumag vagyon a Kék Fény 2008 nov 28-án sugárzott adása szerint: 307 ingatlan, 23 üzletrész, 57 bankszámla, 4 millio dollár külföldi befektetés.  A felszámolás előtt Balázs László ennek a vagyonnak nagyobb részét újabb lakópark épitésére kivánta forditani, ahelyett, hogy a befektetőket kifizette volna. A vagyonzárlat nagyon helyesen ezt megakadályozta, és a vagyon az államkincstár tulajdonába került. Ha ez most is így van, a kártalanitásnak mi az akadálya?

 

Ha mindez nem felel meg a valóságnak, a moderátornak lehetősége van a fentiek törlésére.

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.07 0 0 4

Ne haragudj, de ha én megválogatom, hová fektetem a pénzemet, mindezt úgy, hogy vállalom az esetleges csődök kockázatát is, nyilván megfelelően diverzifikálva a befektetéseimet, hogy minden ne úszhasson, akkor miért az én pénzemből kártalanítsák azt, aki sajnálta az időt, fáradságot azért, hogy utánanézzen, és tudatosan fektessen be?

 

Ugyanez kerékpárnál, ha én lezárom, a Józsi meg nem, mert sajnálja a pénzt vagy az időt, hogy vegyen egy zárat, vagy hogy feltegye, az övét ellopják, akkor én kártalanítsam a Józsit?

 

Az meg demagógia, hogy ez az álláspont azt jelentené, hogy a tolvajokhoz egy rossz szavam se lenne, mert igenis van, véleményem szerint itt nagyon sokaknak a börtönben lenne a helye, beleértve nem egy kormánytagot is. De ne más faszával verjék a csalánt, én sem adófizetőként, sem beva tagnál ügyfélként sem szeretnék közvetve részt venni mások kártalanításában (utóbbi esetben nyilván arról beszélünk, amit nem biztosított a beva, amit igen, ott jogos a kártalanítás). Mert közvetve mindkét esetben én fizetem.

Előzmény: bassus (1)
halaloszto Creative Commons License 2015.04.07 0 0 3

nekem meg ellopták a biciklimet. bűncselekmény áldozata lettem. engem miért nem kártalanít az állam?

akiknek a kocsiját lopják el, azok még jobban rászorulnának az állami kártalanításra.

 

 

Előzmény: bassus (1)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.06 0 0 2

Földön fekvő aki a nagyobb  haszonárt feláldozta a biztonságot és elvesztette a hatmillión felüli lóvéját? De szeretnék én annyira a földön feküdni, hogy a hatmilleren felül is van még felesleges pénzem, amivel tőzsdézhetek.


Te szerintem nem tudod, mit jelent a földön feküdni? A lakosság 70%-a semmit nem képes megtakarítani. Na azok a földön vannak. Tőlük kérnéd, hogy adják vissza a tízmilleredet? Minek kockáztattál? Ők fizessenek ki téged, mert neked a szerény állami haszon nem elég? Tudod az infláció+3-4%, amit évek óta fizetnek. 

Előzmény: bassus (1)
bassus Creative Commons License 2015.04.05 0 0 1

a véleményed ütősnek tűnhet azoknak .....

csak vannak akik megtakarítanak, gondolnak a holnapra és klf. banknak tűnő, mindenféle hatóság által engedélyezett vagy tűrt módon folytatott pénzügyi tevékenységbe szaladhatnak bele ..

 

aztán jönnek a Te félék, akik a földön fekvőkbe rúgnak a tolvajokról szavuk sincs

 

aztán jönnek szenzációt hajhászó média sarlatánok akik a nyilvánosságot hirdetnek saját és munkaadójuk érdekében ...

Ők a negyedik hatalmi ágat képviselik de, nem különbek a háromnál

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.05 0 0 0

Szerintem senkit nem illet meg, aki nem szerzett rá jogot, mielőtt elbukta a pénzét. Az egy szemét dolog, hogy pár szavazatért, megint azok járnak rosszul, akik semmiről nem tehetnek, viszont pénzt el lehet tőlük venni. De szerintem, a végén megunja a nép ezt a vircsaftot, hogy mindig mindent vele fizetettnek ki és elküldi az anyjába a szocik után a Fideszt is. sokkal többen vannak akik nem tőzsdéznek mert örülnek, hogy megélnekl. Nem sokáig tűrik, hogy ők fizessék azok pénzét is, akik elbukták a befektetéseiket.

kalandor123 Creative Commons License 2015.04.04 0 1 topiknyitó

A Questor befektetőket késedelem nélkül kártalanitják de a Baumag vagyon 12 éve zárolva van.

Mi a magyarázata a megkülönböztetésnek? Mi a magyarázata a vagyonzárlat fenntartásának? Ha a vagyon államkincstár tulajdona miért nem kártalanitják a befektetőket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!