A Fidesz azért bukta el Veszprémben a kétharmadot, mert a netadó felvetése óta nem vitte végig következetesen az elképzeléseit. A kétharmad nem ad lehetőséget a visszakozásra: aki kétharmadot kap, az nem riadhat meg párszáz v. ezer ellenzéki hőbörgőtől. Az emberek nem a Fidesz elképzelései, hanem határozatlansága miatt vették el a kétharmadot Veszprémben. Bénasága miatt bukott a ballib is óriásit 2010-ben, ennek intő jelnek kéne lennie.
Csak nehogy elunjátok a várakozást:(((( Addig is drukkoljatok az Orbán kormánynak a további sikerekért:)))) Persze lehet, hogy a dk €pai támogatása után az mszp is sorra kerül, pl. Simon támogatásával!!!
Nem kell mennie, mert akkor a valódi törpe párt szeretné újra tönkre tenni az országot:(((( Most kerültünk éppen 1enesbe, kár lenne visszavonulást fújni:((((( Még van az a 3 év és újra még erősebbé lehet tenni, az amúgy is ölég erős kormányzó pártot:))))) 2/3-ra persze nincs szükség, mert a jobbik kéznél van:)))))
A Fidesz következetesen viszi végig elképzeléseit. A politikai vezetőknek, családtagjaiknak és a haverjaiknak kell magasabb jövedelem, ezt beláthatjátok.
Az Unió nem fizet ki a maffiozó kormánynak hétszázmillárd forintot az olyan pályázatok miatt amelyek egy cégre lettek kiirva. Tiborcz, Orbán veje. Mészáros és Mészáros cégek a legjobb példák erre
Akik elmaradt jövedelmüket Marciknál próbálják megszerezni!!! Vajon honnan van ezeknek a keményen dolgozó kisembereknek pénzük, hogy még be is fektessenek????
Esik az újra:)))) Lefagyassszaja gúnyos mosolyt a liberális ajkakról:DDDD
Jön az új, mindent elsöprő jobboldali média, új megmondó emberekkel, akik a hitetlenkedőket és a liberák által, hazugságokkal eltérített embereket vissza hozza a jobboldal számára:))))
Én meg is lepődtem, hogy hirtelen feladták, egy módosítás esélyesebb lett volna. De a drogteszt - szvzs- tarthatatlan volt, gyakorlatilag folyamatos szembenállásra adott volna alkalmat az érintettek felől ... én magam sem engedtem volna meg, hogy a gyerekeimmel úgy bánjanak. Az egy téves elgondolás volt, hogy a kormány bármit megtehet mert az érintetteknek nincs ellenstratégiája. A határokat mérték fel rosszul.
HA a magyar állampolgárokat magyar nemzet összességének nevezzük, akkor a magyar nemzetnek is van kormánya, meg a Parlamentnek is.
"A Kormány jogállása
A Kormány a végrehajtó hatalom általános szerve, amelynek feladat- és hatásköre kiterjed mindarra, amit az Alaptörvény vagy jogszabály kifejezetten nem utal más szerv feladat- és hatáskörébe. A Kormány az Országgyűlésnek felelős. A Kormány a közigazgatás legfőbb szerve, törvényben meghatározottak szerint államigazgatási szerveket hozhat létre.
A Kormány tagja tevékenységéért felelős az Országgyűlésnek, valamint a miniszter a miniszterelnöknek. A Kormány tagja részt vehet és felszólalhat az Országgyűlés ülésein. Az Országgyűlés és az országgyűlési bizottság az ülésén való megjelenésre kötelezheti a Kormány tagját. "