Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.20 0 0 12

Szevasz!

 

Gavric: térde sérült

Pascua: mellőzi az edző

Muscat: mellőzi az edző

Szekeres: térde sérült

 

Dodlek: agyonrúgták Nyíregyházán a bajnokin. Szó szerint levadászta valamelyik hős hazai játékos a félpályánál, hátulról. Az első félidő fele tájékán. Csábi kijelölte a hentest is meg az áldozatot is. Pont kezdett összeállni a középpályánk, az akkor érkezett Nikházival. Ez történt szeptember 13-án. Azóta lábadozott, kb. 2 hete edz újra a csapattal. Kedden már játszott bő 70 percet az MTK ellen a Ligakupa meccsen. Be is vert egy hatalmas gólt kb. 16-ról a léc alá. Nagyon jó játékos.

 

 

Előzmény: samp-drukker (11)
samp-drukker Creative Commons License 2014.11.19 0 0 11

Szevasztok!

 

Valaki meg tudná mondani, hogy hová tűntek a következő játékosok:

 

Gavric, Pascua, Muscat, Szekeres Adrián, Dodlek....

 

Amikor idejöttek, mindről azt hittem, hogy kezdők lesznek, s most már a kispadon sincsenek...

 

Megéri ennyi idegenlégióst idehozni, ha nem is játszanak....

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.03 0 0 10

Eltelt 3 hónap a bajnokságból, vonjunk egy rövid mérleget! Beidézek egy május 28-ai hozzászólást a Dunaújváros Online-ről ami a csapat keretét értékelte a tavaszi NBII-es szezon végén, a feljutás tükrében:

 

"37. | 2014-05-28 13:22:36 Link Válasz Névtelen (nem regisztrált felhasználó)

 

No! Akkor újra foci. Aki két éve figyelemmel kíséri a csapatot, abban biztosan megfogalmazódik néhány észrevétel. Pl. bennem is.

Ami biztos:
1. Kell egy kapus. Milinte, talán a testfelépítéséből kifolyólag, bátortalanul és ráadásul rossz ütemben mozdul ki a gólvonalról. Le fogják darálni! Sok már neki az NBI. Bedobni a mélyvízbe Dániel Csabát? Miért ne. Szombathelyen Rózsa is fiatalon megkapta a lehetőséget. Azóta jóval túl van a századik NBI-es meccsén, közmegelégedésre. Szemünk előtt válik stabil NBI-es kapussá Pécsen Gőcze. Bizalmat a fiataloknak!

2. Nem is mondok sokat ha két belső védő igazolását meg kell ejteni. Farkas lassú, meccsenként nem egy súlyos, sokszor végzetes helyezkedési hibát vét, a fejjátéka átlag alatti. Burucz sérült, 2014-ben aligha lép pályára. Kocsis 30 éves korára játszott már szinte minden poszton, talán kapuban nem állt még bajnokin. Vészmegoldásnak elment. Szódával. Beleuc? Középhátvédnek jó lenne. Vagyis jó lett volna a 80-as, 90-es években.

3. A két szélső hátvéd nem csak az NBII-re volt alkalmas. Bár Villám viselkedése a pályán néha elég furcsa.

4. Belső középpályára, Petneházi mellé kell valaki aki kevésbé körülményes és az előre játéka sokkal pontosabb, mint Lázáré vagy Sárközié.

5. Böőr mellett (helyett) egyre többet kell játszatni Jakab Dávidot. Nincs mese, el kell kezdeni felépíteni a gyereket. Kilépett már a tehetséges skatulyából.

6. Nagy a baj a két szélen! Godslove kb. minden ötödik meccse volt elfogadható. Ez nem képességbeli probléma. Tessék helyre rakni! Ato? Maga a csoda. Mármint, hogy még itt van és hébe-hóba pályára is tud lépni. Óriási önértékelési problémákkal bír. Perovics szintű szerbek sehol nem játszanak NBI-ben. Itt sem lehet, hogy ez megtörténjen. Thiago alkalmas lesz bizonyos feladatok megoldására, de nem minden mérkőzésen lesz használható.

7. Kell egy center, aki futni is tud."

 

forrás: http://www.dunaujvaros.com/hirek/2014/05/labdarugas_elvonalban_a_dpase

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.03 0 0 9

Gyerünk fiúk! Csak ilyen szorgalmasan, mint az elmúlt hetekben! Sikerülni fog.

Gazdagréti Batman Creative Commons License 2014.10.09 0 0 8
Törölt nick Creative Commons License 2014.09.14 0 0 7

Csippentettünk egy pontot Nyíregyházáról.

F1 Hierro Creative Commons License 2014.05.31 0 0 6

Hol vannak a szurk0lói?

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.29 0 0 topiknyitó

Hajrá DPASE!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!