Ma sikerült vennem 1 camptourist CT 5-3 as utánfutót. Az lenne a kèrdèsem, hogy a képen látható vékony "drótkőtèl"mi célt szolgál? Egyik vége a kèzifèkkarhoz van rögzítve, a másik vègèn egy fè
mkampó van. Gondolom biztonsági cèlt szolgálhat, de arra van vaslánc is rajta.....ezért mi a szerepe?
Bocs ha buta a kérdés, de még ilyen futómű nem volt.....kösz ha írtok
Érdekes, hogy sehol nem volt nyoma beázásnak sem a fedél farostlemezén sem a ponyván nem volt vízfolt csak a szőnyeg széleinek egyes része volt vizes de az a vasig. Oly ritka a komplett Skif:( mondjuk ez kirívóan drága ráadásul a tulaj összevissza beszélt.
Sziasztok! Kis segítséget kérnék. Lassan körvonalazódik, hogy inkább Skif-et szeretnék, ma meg is néztem egyet. Jó állapotúnak tűnt, meglepetten láttam, hogy a padlószőnyeg egyes helyeken vizes volt, egész az aljáig, az eladó szerint párás az idő. Ez normális? A bejárati ajtó műanyag cippzárja is nehezen működik, az egyik fognál akad, ez szokásos? Ha eltörik javítható? A ponyván ragacsos szennyeződés látszik, szeder, málna ilyesmi lehet (nem nyaltam meg:)) ez eltűntethető?
Azért ha valaki eladni tervezi a Skifjét, bizony megvenném ha szép állapotú.
CT-6-2W Camptourist utánfutónk eladó. Első tulajdonosai vagyunk. Pár alkalommal használtuk,kiváló állapotban van, zárt helyen tároltuk. Minden eredeti tartozéka megvan és működik, most új gumikat kapott. Jelenleg ideiglenesen forgalomból kivonva.
Ha csak kibelezed, önmagában nem túl erős sem az alja, sem az oldala. A sárvédő rész is belül lenne, amire szintén nem pakolhatsz nehéz dolgokat.
Egyszer egy bontásból vettem az enyémhez dolgokat, ott a tulajok azt mondták, hogy ők piacozáshoz ürítik ki a futót és ruhákat visznek benne, amiket árulnak.
Nem találtam választ a kérdésemre, de gondolom nem először vetödik fel..
Egy ct62w kibelezett futó mennyire alkalmas átlag felhasználásu utánfutonak?
Motort, épitöanyagot, esetleg sittet, vagy bármi mást szállitani vele?
Mivel nem erre tervezték, de ilyet találtam eladot épp, ezért gondoltam, hogy inkábbk kérdezek, van e valami gyenge pontja ilyen szempontbol, vagy jol meg van csinálva, és tudhatja a dolgát?
Van egy eladó Camptourist CT6-2W sátras utánfutóm. 1990.06 havi, 2023.07-ig érvényes forgalmival rendelkezik. 2-ik tulajdonosa vagyok, 30 évig egy tulajdonosa volt (újonnan vásárolta). Végig garázsban volt tartva. Az alváz és felépítmény nagyon jó állapotban van, kulcs a zárakhoz szintén meg van.
Ponyvája korához képest jó állapotban van, mosogató kivételével (még előző tulaj szerelte ki) minden eredeti tartozéka meg van (függönyök, hálófülkék, szélfogó lentre, előtető, gyári takaró ponyva, stb). A tűzhely fel lett újítva (csiszolás, újra festés), mivel kissé rozsdás volt. Gyári gumik vannak rajta, meg van a pótkereke is, illetve a gyári oldalra borító szerkezet (nem tudom mi a pontos neve) is jár hozzá.
Ha valakit érdekel a laszlo.nagy077@gmail.com címre írjon.
Az igazság az, hogy akkor amikor feltettem a kérdést, volt egy nagyon jó árú ilyen utánfutó. Ezért érdeklődtem a sokat látott társaságtól! Sajnos arról lecsúsztam, egyenlőre várok, mert még van egy lakóm is, aminek nem tudom még a sorsát.
Van egy eladó CAMPTOURIST CT 5-3 típusú sátras utánfutóm. A képen látható, hogyan építettem rá egy szgk-tetőcsomagtartót. A két szélén 1-1 db kerékpárt is tudok vele szállítani. Minimális átalakítással akár egy gumicsónakot is rá mernék rögzíteni. Szerintem lényeges, hogy oldalirányban ne lógjon ki nagyon.
Ha érdekel nézd meg a bejegyzésemet: 2021.09.10. Száma: 1320
Egy CAMPTOURIST CT 5-3 típusú sátras utánfutó vásárlásán gondolkodom. Mivel horgászni szoktam, egy 340-es fartükrös gumicsónak szállítására is szeretném használni. Kérdésem a következő: simán rá tehetem a tetejére, hevederekkel lekötve?
Most láttam a bejegyzésedet. Kérlek küldj egy telefonszámot, és egy időszakot, amikor ráérsz. Felhívlak. A PC-ről tudok majd e-mailt küldeni: Üdvözlettel: Mezei József / +36 30 529 1642