Keresés

Részletes keresés

sonar123 Creative Commons License 2014.12.19 0 0 26

Tegnap akartam venni zöld kávé kapszulát, utána akartam nézni, hol éri meg a legjobban. Aztán miközben a gugliba írtam be , hogy "zöld kávé", a feljött ajánlások között mégsem az "ára" sorra kattintottam, hanem a hatást választottam. Az első találat ez volt: http://kodpiszkalo.blog.hu/2013/10/01/egy_ujabb_fogyasztoszer_a_zoldkave

(így találtam ezt a fórumot is)

Mondanom sem kell, végül lemondtam a "csodaszerről". (Korábban szedtem már ilyet, fogytam is, nem is keveset, persze akkor heti 3x edzettem és diétáztam,  tehát korántsem biztos, hogy a zöld kávénak volt bármi köze is a fogyásomhoz.)

Viszont az embereket nem igazán értem. Ha venni akarok valami ötezer forintos cuccot, felmegyek a netre, utánanézek, és általában megtalálom fél-harmadáron.

Mi vesz rá valakit, hogy 10-15 ezerért rendeljen valamit külfördről, amit itthon gyógyszertárban(!) meg lehet kapni 2000-ért?

Fogyás: sajnos nincsenek csodák, vagy kevesebbet kalóriát kell bevinni, mint amit a szervezeted elhasznál (diéta), vagy többet elégetni, mint amennyit beviszel (mozgás).

Én ezzel a fogyókúrával fogytam 8 kilót 3 hét alatt https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=13+nap+alatt+8+kiló.

Úgy, hogy gyakorlatilag nem tartottam be, mert esténként megettem 6 Balaton-szeletet, a marha- és bárány helyett mindig csak csirkét ettem, és tonhalnak a boltban kapható olajos tonhalkonzervet ettem. (Ebből érdemes a tonhal-törzset venni, mert az szép tonhal színhús-darabokkal van töltve, míg az aprított tonhal (tuna chunks/flakes) az előbbi készítése során kimaradt egészen apró darabokat jelenti.) Ha most csinálnám a fogyókúrát, akkor lehet, hogy fagyasztott alaszkai tőkehalfilét sütnék ki. Ha nagyon akarod költeni a pénzt a fogyókúrára, akkor megveheted az ebben a leírásban http://www.vital.hu/themes/health/fogyi_13nap1.htm reklámozott szert (szart), de szerintem valójában nincs rá szükség.

üdv   https://www.youtube.com/watch?v=198D7IK8Ql0

poomalacka Creative Commons License 2014.10.23 0 0 25

Én 2 hónapig szedtem és egy dekát se fogytam.

Jeleztem,hogy szeretnék élni a pénz-visszafizetési garanciával.Drága pénzen elküldették velem varsóba az üres dobozt egy levelet

1180Ft +

Üdvözlöm! 
Amennyiben nincs megelégedve a termékünkkel, készen állunk a ráfordított pénzt visszafizetni, vagy egy erősebb készítményt kiszállítani! A garanciaigény teljesítéséhez  Önnek annyit kell tennie, hogy az alább megadott postázási címre a termék kézbesítéstől számított 60 napon belül elküldi:- a megrendeléskor megadott adatait (nevet, szállítási címet, e-mail címet, telefonszámot) - a termék használata kezdetének és végének dátumát- a kijelentést, hogy a visszafizetési garancia alapján ön kéri vissza a pénzt, vagy egy újabb terméket- a kúra egyszerű leírását (hogyan használták a terméket)- a kúra eredményének leírását- a termék üres vagy teli dobozát (az összes megrendelt doboz visszaküldése szükséges) - mellékletek listáját (milyen termék és hány darab került visszaküldésre)- a bankszámla-számot, amelyre vissza szeretné utaltatni a pénzt (kérjük,adjon meg IBAN- formátumú bankszámlaszámot és SWIFT vagy BIC kódot a nemzetközi utaláshoz - az adatokat a bankban is megszerezheti )- mindezt olvasható saját kezű aláírással Ezeket az adatokat az alábbi címre kell elküldeni: 
Címzett: Massive Dynamic Kft.00-511 Warszawa Nowogrodzka 23 Poland 
Ha van Önnek a csomaghoz csatolt száma (INVOICE szám), kérem írjon meg a reklamációs levélben. 
A küldemény megérkezésétől számított 1 hónapon belül elbírálják a garanciaigényt, és  az Ön által megadott bankszámlaszámra átutalják a csomag árát. 
Üdvözlettel,Figeczkyné Lőrincz LevendulaÜgyfélszolgálati Osztály

De nem történt semmi.Eltelt egyhónap kettő,gondoltam telefonon érdeklődöm.

Azt mondták megint küldjek Vasrsóba egy levelet mert az első levelemben nem szerepent a SWIFT kód.Gyanutlanul ujra posta + költség. Még mindig semmi.

Újra telefon.Egy magyarul nehezen beszélő úr üvöltve elhordott mindennek,majd rám tette a telefont.Azóta se semmi

Sandor Basa Creative Commons License 2014.10.23 0 0 24

Biztosan megvan magyarul is valahol, hogy milyen atveres Dr Oz tol a zoldkave fogyokura

ásítósmacska Creative Commons License 2014.08.19 0 0 23

Marha hiteles, egy hsz-os REKLÁM.... :)))))

Előzmény: Pannonhalmi Róbert (22)
Pannonhalmi Róbert Creative Commons License 2014.08.18 0 1 22

Èn eddig 3 hónap alatt 17 kg-ot fogytam a zöldkàvèval. Nekem hasznàl. Persze kell tenni èrte. Mivel csökkenti az ètvàgyam ìgy kevesebbet eszem ès màr aktívan mozgok is..

Aki azt hiszi hogy èletmód vàltàs nèlkül le lehet fogyni az csalódni fog minden fajta csodaszerben. Del kell emelni a popót ès tenni kell èrte. Ès ami a legfontosabb. Első lèpès hogy fejben eldöntjük mit is akarunk. Nem szabad kifogásokat keresni. 

Nicki12 Creative Commons License 2014.07.08 0 0 21

Hello.... Csatlakozom azon véleményekhez, miszerint a zöld kávé kapszula semmit sem ér. Sok mindent próbáltam már, de az egyedüli eredményre vezető az ésszel étkezés:-) Ahol vettem, az eladó magánemberként halkan jegyezte meg, hogy ne fűzzek hozzá sok reményt. Elvileg anyagcsere gyorsítás miatt vettem volna meg, nem akarok sokat fogyni, az már minden szer nélkül sikerült. Szerintem ezek mind csak üzleti fogások, köszönő viszonyban sincsenek azzal amit hirdetnek. A forgalmazó honlapjára nem is lehet beírni, és ha mégis sikerül, a negatív véleményt azonnal letiltják. Kipróbáltuk többen. Ha figyelitek a bejegyzéseket, mindig ugyanazok vannak a dátum frissítésével.  Így egyszer csak több már előre megkreált pozitív vélemény gyűlik össze. Egyetlen negatív sincs. Nem akarom senki kedvét szegni, de elmondtam amit tapasztaltam. üdv

Anita0383 Creative Commons License 2014.06.14 0 0 20

Ez nagyon hasznos köszönjük!

Előzmény: csutu47 (19)
csutu47 Creative Commons License 2014.06.11 0 0 19

Társulok a hozzászólóhoz.

kodpiszkalo.blog.hu/2013/10/01/egy ujabb fogyasztoszer a zoldkave

Ők magyar gyógyszerészek, biológus, vegyész csoport, sokféle hozzászólásuk van különböző termékekhez. Segíteni szeretnének, hogy tisztábban lássunk, a túlreklámozott termékek világában. Mit lehet elhinni, mivel szemben legyünk szkeptikusak. Céljuk a szakszerű tájékoztatás. Nem az eltántorítás, csak gondolkodni mérlegelni segítenek.

Előzmény: Dexter007 (11)
cnn27 Creative Commons License 2014.05.13 0 0 18
StakkaBoo Creative Commons License 2014.05.07 0 0 17

Nekem szart se ért....

Előzmény: Eva0319 (16)
Eva0319 Creative Commons License 2014.04.21 0 0 16

Fogyókúrás tabletta - http://thermacuts.hu Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

tojci01 Creative Commons License 2014.04.18 0 0 15

Hát nem tudom... az ilyen "táplálék kiegészítők" vásárlása előtt mindig megfordul a fejemben, hogy mennyi rendes élelmiszert tudnék vásárolni az árán. Itt van pl. egy szösszenet erről: http://dietasetelekma.com/legfinomabb-dietas-etelek/

Az alakformálás alapja a kalória és makronutriensek megfelelő mennyiségű bevitele. Csodát felesleges várni a Dr. Oz féle piruláktól, ha mellette lemegy a babgulyás vagy a Mekmenü dögivel. Kitartás kell hozzá és fegyelem, de én pl. még sosem éheztem "diéta" alatt, egyszerűen mert az éhségérzet és a bevitt kalóriának nincs sok köze egymáshoz. Egy saláta csodásan eltelít, és öntet nélkül kb 100-200 kcal. Ha ráöntesz egy lapát majonézes szószt, akkor viszont megette az egészet a fene, mert lesz belőle 800.

Claire92 Creative Commons License 2014.04.16 0 0 14

Én 3 hete szedem és 4 kg-tól szabadultam meg. Természetesen nem eszem kenyeret (nagyon ritkán, de akkor is csak teljes kiőrlésű rozs kenyeret), mellőztem a tejet és a cukros üdítőket, csokoládét, chips-et. A gyors kajákat is ellehet felejteni. 

Netről ne rendelj zöld kávé tablettát mert ki tudja mit kapsz. Ha annyira fontos neked a fogyás akkor tedd ki a lábad a kapun és keress fel egy bio boltot ott biztos hogy azt kapod amire számítasz. Az első napokban számíts rá hogy éhes leszel tőle de  akkor meg kell állnod hogy ne egyél. Nem egy eget rengetően nagy összeg egyébként. Csodát ne várj ha nem teszel semmit a fogyásért. Ne fél órát gyalogolj hanem másfél órát, és mellette tornázz, biciklizz, fuss. Ne várd hogy 1 hét után elindul lefelé a súlyod majd szép lassan de menni fog. Evés előtt 20 perccel beveszed és (tapasztalatból mondom) nem bírsz annyit enni mint azelőtt, és sokáig nem vagy éhes utána. Mindenhez akaraterő szükséges. Olyan nincs (és ne is várd) hogy bármilyen tabletta lefogyaszt úgy hogy mellette zabálsz és otthon ülsz. Ha komolyan gondolod akkor ez a tabletta segíteni fog de a munka nagy része akkor is rád marad. Bárkinek merem ajánlani (aki nem lusta).

Nao7 Creative Commons License 2014.04.02 0 0 13

Két hétig szedtem a zöld kávé kivonat kapszulát, 5 kilótól szerettem volna megszabadulni, amit terhesség után mozgással nem sikerült leadnom.

Egy éve rendszeresen mozgok, napi fél óra gyaloglás és hetente 4 alkalommal torna, ezt a bogyók szedése alatt is tartottam, emellett napi két liter vizet ittam és mellőztem a napi két kávémból a két kiskanál cukrot, nem diétáztam, de nem vittem túlzásba az evést. 

Két hét alatt felszedtem 1 kilót!!!!

Természetesen azonnal abbahagytam a szedését!

Ha hízni akarsz, talán segíthet! Amúgy marad a koplalás, elvégre csak az nem hizlal amit nem nyelsz le! 

újmóni Creative Commons License 2014.01.19 0 0 12

A legtöbb ember mindig nulla befektetett munkával szeretne megváltozni, gazdagabb és soványabb lenni, ez nem működik!

Viszont az ilyenek miatt kiválóan működik a parasztvakító termékek MLM-es forgalmazása - 10-20x-os áron. Reményt árulnak. :-))))))

Előzmény: Dexter007 (11)
Dexter007 Creative Commons License 2014.01.18 0 0 11

Szóval az átverés abban van, mint minden más esetben is, hogy kinevezünk egy anyagot testsúlycsökkentőnek, csak azt kellene ésszel felérnünk, hogy a zöld kv is csak segíti a szervezet munkáját abban, hogy ne raktározzon el és alakítson zsírrá annyi czukrot! (ami eleve nem állna fenn, ha nem tömnénk magunkba annyit)

Önmagában ez még nem fogyaszt, ha nem társul mellé jelentősebb testmozgás és értelmes, szénhidrát-mentes (low-carb) táplálkozás.

A legtöbb ember mindig nulla befektetett munkával szeretne megváltozni, gazdagabb és soványabb lenni, ez nem működik! Csak ehhez némi intelligencia és belátás kellene...

Dexter007 Creative Commons License 2014.01.18 0 0 10

Nem kéne 2 pofára habzsolni a szénhidrátokat, és akkor nem hízik el az ember (és válik disznóvá).

A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amely a polifenolok csoportjába tartozik. A kávébabot 240-250 Celsius-fokon pörkölik, ezen a hőmérsékleten a klorogénsav jelentős része lebomlik, így ez az anyag csak a zöldkávéban található meg. 
A klorogénsav régóta ismert. Megtalálható más zöldségben, gyümölcsben is, azonban a zöld kávéban, magasabb koncentrációban fordul elő. Erős antioxidáns, amely több szervezetünkben lejátszódó folyamatra pozitívan hat. Az újabb kutatások alapján csökkenti a vércukorszintet, ennek következtében a glukóz felhasználást. A klorogénsav csökkenti a vérnyomást, antioxidáns tulajdonságai miatt pozitívan hat a gyulladásos folyamatokra is. Az előbb felsorolt hatások miatt a zöld kávé jó hatással van a testsúlycsökkentő diétában.

Én egy normális (nem MLM) üzletben 2000 Ft-ért láttam 60 tablettás kiszerelésben, szóval nem kell vagyonokat sem kiadni érte, csak körbe kell nézni picit...

linfury Creative Commons License 2014.01.18 0 0 9

Mert ugye, ha ez ilyen egyszerű lenne, nem fordulhatna elő, hogy azonos étrend és mozgás mellett egyszer csak esetleg hetekre leáll a súlyvesztés. 

linfury Creative Commons License 2014.01.18 0 0 8

Azért ezen lehet finomítani, bár nagyjából így van. A diéta ideje alatt ... ha viszont elérted a vágyott súlyt, és elkezdesz már az annak megfeleklő mennyiségű kalóriát bevinni, akkor könnyen szembesülhetsz azzal a ténnyel, hogy bizony hízni fogsz :) Pláne, ha a fogyókúrád drasztikus volt ...

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.18 0 0 7

bevitt kalória > tevékenységgel elégetett = hízol
bevitt kalória < tevékenységgel elégetett = fogysz

a proliknak ez már bonyolult. csak az a baj hogy nem lehet tovább egyszerűsíteni.... :)

linfury Creative Commons License 2014.01.17 0 0 6

Nem csodaszer. Önmagában ettöl nem fogsz fogyni. Viszont segít a vércukorszint kilengéseinek csökkentésében, amitől meg a fogyókúra eredményesebb, hisz nem kezd el a szervezet minden elfogyasztott kalóriát betárazni. Tehát diétázni és mozogni ezzel együtt is kell ...

Előzmény: StakkaBoo (-)
újmóni Creative Commons License 2014.01.16 0 0 5

Valószínűleg igen.

Csak MLM-ben forgalmazzák, és ugye bele kell kalklálni az árba a többsziintű piramisrendszer jutalékait is.. Na ettől ilyen drága, nem a csodahatása miatt. :-s

Előzmény: StakkaBoo (4)
StakkaBoo Creative Commons License 2014.01.16 0 0 4

Rendeltem a neten,mert egy kolleganőm azt mondta hogy az anyjánál működött.

Sajnos nem olvastam eléggé át a kommenteket,hanem megrendeltem,1-2 nap múlva hozza a posta.

A 3 doboz 7840ft volt,mindegy buktam már életemben nagyobbat is...

Gyakorlatilag ez sima kávébeb csak nincs megpörkölve nem?

Előzmény: újmóni (3)
újmóni Creative Commons License 2014.01.16 0 0 3

http://test epitek.hu/dieta/huelye-dietak/471-zoeld-kave-fogyas-edzes-es -dieta-nelkuel

Nem kellett sokat várni a legújabb „csodaszerre”. Most éppen a zöld kávé kivonat az, ami sport és diéta helyett megszabadít fölös zsírrétegünktől. Ugye mondanom sem kell, átlátszó hazugság ez is. De lássuk, mivel próbálkozik a furfangos forgalmazó.

...

...

Eléggé sántít ez a kutatás, mert semmit nem tudunk a benne részt vevőkről, csupán egy átlagolt adatot. Szóval megnyugodhatunk, ez is csak egy ócska trükk arra, hogy pénzt csaljanak ki a hiszékeny és lusta fogyni vágyó, ám ennek érdekében két szalmaszálat keresztbe tenni sem óhajtó emberektől.

újmóni Creative Commons License 2014.01.16 0 0 2

egy újabb fogyasztószer, a zöld kávé

Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

újmóni Creative Commons License 2014.01.16 0 0 1

bővebben: ÁTVERÉS, PARASZTVAKÍTÁS

Pár hete is volt róla egy reklámtopik, gyorsan törölték is. Pedig annyi jó kis infót begyűjtöttem ott... :)

újmóni Creative Commons License 2014.01.16 0 0 0

0 hatás

StakkaBoo Creative Commons License 2014.01.16 0 0 topiknyitó

Kiváncsi lennék felhasználói tapasztalatokról.

Tényleg használ vagy átverés.

Olyan irjon aki használta is nem csak az ismerőse ismerősének a szomszédjától hallot róla.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!