Keresés

Részletes keresés

A ló túloldala Creative Commons License 1 napja -2 2 215261

Nemtom, volt már ilyen a történelemben, hogy egy demokratikusnak hazudott ország (ukrajna) egyik hivatalos belügyi ezredét terrorszervezetté nyilvánítják? :)

 

https://www.vice.com/en_us/article/59nqmq/house-democrats-just-demanded-these-neo-nazi-groups-be-prosecuted-as-international-terrorists

 

https://forward.com/fast-forward/433244/neo-nazi-terrorist-congress-max-rose/

 

szaruespata Creative Commons License 1 napja -1 4 215260

Mara, ha én tudnám, az egész Puskinszkaja az enyém lenne, beleértve a jósnőt is :-). Sokkal egyszerűbb lenne azt mondani, hogy Trump kretén, Koló korrupt, Zeli hülye stb stb vagy eljátszani a jól értesültet: Don Corleone azt mondta, hogy Barzini ma éjjel a halakkal alszik, de ez csak a filmekben van így. A dolgok sokkal összetettebbek, nem egyféle meg ötféle szempont van, hanem nyolcvanötféle és ez nem az én szintem, hanem három nagyságrenddel nagyobb, én nem látok bele ilyen mélységben és nem is akarok belelátni. Ez a klán monopolhelyzetben van Ukrajnában gazdaságilag és politikailag is, ez az ország most a világ négyes ütközőpontja, és még azt sem lehet mondani, hogy ez ezzel vagy azzal van, mert hogy a valóságban ki kivel van, azt csak ők tudják. Zeli marionettfigura, nem ő találja ki, mit mondjon, nincs beleszólása a lényegi dolgokba, azoknak meg, akik kitalálják, mit mondjon, a kezükben van az ország gazdaságilag meg de facto politikailag. Most egy EU-s szerződés alapján emelni akarják a cigi árát, rögtön bezárt a csernyigovi dohánygyár, az ország harmadik legnagyobb adófizetője, az is a klán tulajdona. Gondolod, véletlenül? Ez is egy politikai üzenet, nem Zelinek, hanem az EU-nak, naponta van negyven.ötven ilyen kis infó, amivel az emberkéink sakkoznak, de ebben a partiban mi a skacokkal tíz lépésre látunk előre, de azt, hogy a játékosok a valóságban mit terveznek, nem tudhatjuk, magunknak szekundálunk, nem nekik.

Előzmény: Bromhold (215259)
Bromhold Creative Commons License 1 napja -2 1 215259

Ha jol ertettem akkor azt irtad meg, hogy amit szerintem szeretnenek az nem lehetseges  ( es ehhez erveket szallitottal).

 

De akkor mit szeretnenek?

Előzmény: szaruespata (215253)
Bromhold Creative Commons License 1 napja -2 2 215258

A Magyar Gardarol sokat nem tudok, azt hiszem be lett tiltva, de videokat anno lattam, gekete csizmak meg masiroztak ha jol emlekszem.

 

A hallei lövöldözőről?

 

Ismereteim szerint ez a pasi nem neonaci, hanem egy antiszemita.

 

Most  persze lehet azon vitatkozni hogy egy antiszemita az minden esetben neonaci? Szerintem nem. (Es nem minden neonaci  antiszemita, hiszen a mai neonaciknak is rengeteg variacioju ideologiajuk van, egyesek odaig mennek, hogy az allamrendet is megakarjak dönteni, egyesek meg ...hm... elegedettek azzal ha egyszerüen csak a nem nemetek ellen vannak, es az allamrend tölük maradhat....)

 

Amit en hangsulyozni szerettem volna, az az, hogy Zelenskij nacionalista szerintem, es hogy en magam inkabb ultra-nacionalistakrol beszelnek amikor pl Parubij meg tsa van emlegetve,  persze vannak jonehanyan akik horogkereszttel rohangalnak, no ezek az altalam mob-nak titulaltak akik az ultranacionalistaknak csak egy nagyon kis reszet kepezik.

 

PS.: itt nem arrol volt szo nalam hogy en most erkölcsösködjek, hanem arrol volt szo, hogy en hogyan latom az ukran politikai csoportosulasok celjait, es ezeknek a celok megvalositoi közül a sallangot le vegyem, mert szerintem ez nem jellemzö es nem is egy olyan komponens ez a nehany aki valoban horogkeresztezik meg a karjat lengeti-  akikkel mindenkeppen szamolni kell a celok megvalositasa soran. Tehat azokrol van szo akiket mob-kent titulaltam es akik horogkeresztet lobogtatnak.

 

Megegyszer: nekem azok alapjan amit ismerek infokat, az a benyomasom hogy ezek vannak,  elöfordulnak/tak, de nem osztanak es nem szoroznak ma mar.

 

(Ha jol mlekszem akkor anno a Radat is fegyveresek amikor körülvettek nem neonacik voltak ezek, hanem ultranacionalistak, mint ennek a Swobodanak a Jobb Szektora. A Hobb Szektor az egy ultra nacionalista tarsulat, de nem neonaci.

 

Vagy tevedek???  ... Hm... talan azert nyernek annyi teret ezek az ultranacionalistak, mert olyanok mint en mondenkeppen differencialni akarnak, meg szabatosan fogalmazni, aztan vissza üt a dolog .... ))

 

 

Előzmény: gitana19 (215250)
baculum Creative Commons License 1 napja -1 2 215257

:-)

 

Előzmény: gitana19 (215256)
gitana19 Creative Commons License 1 napja -1 2 215256

Nem beszélve azokról, akik nem is a szülőföldjükön látták meg a napvilágot.

Előzmény: reimre (215254)
szaruespata Creative Commons License 1 napja -1 3 215255

Emberekről beszéltem, Imi. Ha valakinek a szülőföldje nem jelent semmit, azt én pszichiátriai esetnek tekintem. A latinó takarítónőnk meg van róla győződve, hogy szülőhazám kábé Kuvaittal van egy szinten, mert Mo-n van családi pótlék, ami az Államokban nincs - én nem fogom megingatni ebben a hitében.

Előzmény: reimre (215254)
reimre Creative Commons License 1 napja -2 3 215254

Az emberek a szülőföldjükhöz mindig kötődnek érzelmileg

 

Ez sajna vaskos tévedés, egy csomó olyan van akinél a tartózkodási hely fogalmát meghaladó fogalmak (hon, haza, szülőföld) egész egyszerűen nem értelmezettek.

Előzmény: szaruespata (215253)
szaruespata Creative Commons License 1 napja -1 1 215253

Bocsánat, hadd tisztázzak pár félreértést.

 

1. Az emberek a szülőföldjükhöz mindig kötődnek érzelmileg. Ez nem jelenti azt, hogy önszántukból adott esetben nem válthatnak fizikailag  lakhelyet, akár országot is, de erre nem mindenki képes, egyszerűen azért, mert nincs rá lehetőségük anyagilag és/vagy mert nem képesek egy más életformába beilleszkedni. Tehát ez alapvetően nem szándék kérdése. Az a megállapításod olyan formában helytelen, hogy aki Ukrajnaban maradt, az egyszerüen magat ukrannak erzi es ugy is cselekszik, egyrészt mert ez csak állampolgárságra vonatkozhat (az ukrán állampolgárok többsége nem ukrán, a többség vegyes származású: orosz, ukrán, lengyel, tatár, zsidó stb), másrészt pedig nekem fogalmam sincs arról, hogyan cselekszik az, aki ukránnak érzi magát - serintem ki így, ki úgy, de biztosan nem egyformán.

 

2. A nacionalizmus és a nacionalisták csak eszközök. Nem csak Ukrajnában - mindenütt. Különösen groteszk ez Ukrajnában, ahol rengeteg  nemzetiség él együtt, ezen belül a többséghez képest az ukránok mindenképpen kisebbségben vannak, maga az ország pedig objektív törtéelmi okok miatt - akár tetszik, akár nem - az egykori Cári Birodalom, majd a Szovjetunió egyik utódjaként részben a birodalmi, részben az orosz kultúra egyik örököse. Ezen semmilyen mamutagyar nem segít, kultúrát, történlemet utólag hamisítani tudsz, de csinálni nem. A nacionalista eszközt a különböző gazdasági érdekcsoportok mindig az aktuálpolitikai érdekeik szerint alkalmazzák, értelemszerűen azokból a tömegekből, akik az adott rendszer kilátás nélküli vesztesei. Ezt Neked, mint történésznek nem kell magyaráznom, a fórum rendszeres látogatói meg pontosan láthatják, elsősorban az orosz topicban. A barna kártyák mindig a lúzereknél vannak, csak nem ők osztják őket és a nyereséget sem ők teszik zsebre

 

3. Oroszországtól teljesen független Ukrajna éppen úgy nem létezhet, mint egy, az Államoktól független Kanada. Objektív, rendszerfüggetlen gazdasági okai vannak, ha ehhez hozzávesszük az egyéb objektív (földrajzi, történelmi, nyelvi stb) okokat, akkor ezen sokat nem kell magyarázni. Ukrajna globálisan kicsi játékos, márpedig a kicsi játékosok kiszolgáltatottsága mindig erősebb a nagy játékosok viszonyában, mint fordítva. Ausztria vagy az egykori NDK viszonya az NSZK-hoz nagyon eklatáns példa erre. 

 

4. Végül: Pincsuk a dnyeprói (dnyepropetrovszki klán tagja). Ez Ukrajna legerősebb klánja, amelynek az érdekérvényesítő képessége már a Szovjeunióban is létezett, SZKP-főtitkárt is adtak a rendszernek (Brezsnyev), a független Ukrajna elnökei közül Kucsma, Juscsenko, Porosenkó is az ő anyagi  támogatásukkal jutott hatalomra. A folytatólagosság nem véletlen: a klán tagjai (az egykori párt- és KGB-vezetők) rendszerváltáskori privatizációjával jutottak a termelőeszközök tuladonjogához (ugyanúgy, mint Oroszországban az első generáció Gorbi és Jelcin idejében: ott azonban ez a réteg Putyin hatalomra kerülésével kiszorult a hatalomból). A klán vezetője Kucsma, nem Pincsuk, hanem ő dönt az ilyen kérdésekben (Pincsuk egyébként a veje). Zeli akár akarta, akár nem, kénytelen volt kompromisszumot kötni velük, mert Koló ezen a szinten nem tényező, így került Aljosa a miniszterelnöki székbe, valószínűleg neki mondták meg utoljára, hogy Ljosa, holnap te leszel a kormányfő, menj, mosd meg a kezed. Tehát szó sincs róla, hogy Pincsuk vagy akár Soros bármit dönthet ebben a kérdésben, Zeli és Koló sem dönthet, ez Kucsma döntése volt. 

 

Az egyéb dolgokkal egyetértek, totálisan indifferens, hogy kinek mi a nemzetisége, a tőkének nincs hazája, Ukrajna meg beltenger, a nyugati segélyeket a klán köszönettel elfogadja és annak rendje s módja szerint el is lopja, ha akar, polgárháborút indít a Donbasszban - az ő kezükben van Ukrajna gazdaságának durván 60%-a (az a rész, amely működik, lásd hadiipar cakkumpakk), ők vannak birtokon belül.

Előzmény: Bromhold (215248)
Draco Domesticus Creative Commons License 1 napja -1 1 215252

Repülök!

Előzmény: gitana19 (215251)
gitana19 Creative Commons License 1 napja -2 1 215251

Madár a Trécsben. ;)

Előzmény: Draco Domesticus (215249)
gitana19 Creative Commons License 1 napja -2 3 215250

A Magyar Gárdáról is ezt gondoltad? A hallei lövöldözőről? És nyilván a mindenkori magyar miniszterelnökről is hasonlóan vélekednél, ha megjelenne egy Egészséges Fejbőr koncerten.

Előzmény: Bromhold (215248)
Draco Domesticus Creative Commons License 2 napja -2 4 215249

Amikor alább Suleica írta, hogy "Ukrajna zsidó szervezetei közös tiltakozó közleményt fognak kiadni" akkor éppen arra gondoltam, hogy vajon hallatszani fog-e az ő szavuk. Hiszen ha a mainstream sajtó olyan PC lenne, mint ahogy el akarja hitetni az emberekkel, akkor az ukrajnai problémákról már az egész világnak tudnia kellene.

Előzmény: A ló túloldala (215245)
Bromhold Creative Commons License 2 napja -2 2 215248

Misi, Te nagyon egysiku vagy, es nem kellene Neked politivaval vagy a politikai helyzet megitelesevel foglalkoznod.

 

Evek ota nyomod kritikakent azokat a kepeket Ukrajnabol, ahol egy horogkeresztes zaszlo feltünik, de nem latod a különbseget a regi nacionalistak között   ---akik Hitler oldalara alltak, de hol a lengyeleket irtottak az ö szemszögükböl  mint volt megszallo nep tagjait, vagy az oroszokat irtottak mint a masik megszallo nep tagjai, vagy a zsidokat, mert az Hitler-nemzetiszocializmusanak a  programja volt--- es a mai nacionalistak között.

 

Ja, megitelesem szerint itt nacionalistakrol szükseges beszelni, es a neo-naci kifejezes hasznalata a nacionalista szo helyett egy tudatos elferditese a valos helyzetnek, eltereles arrol.

 

Talan egeszen mashogyan  szükseges az ukrajnai helyzetet a 2000-es evektöl megitelni.

 

Mashogy kell az elemeket rendszerezni.

 

Mi a közös nevezö Ukrajna lakosainal kb 2000-töl?

 

Hat az hogy aki Ukrajnaban maradt, az egyszerüen magat ukrannak erzi es ugy is cselekszik. (Aki el akart menni, az a 2000-es evekig mar elment.)

 

Ez a Saker is egy nagy nacionalista, csak nem Ukrajnaban hanem Oroszorszagban. Es ki a celközönsege ha angolul ir? Hat nem az Oroszorszagban elö oroszok, vagy az ukrajnaban elö ukranok, hanem a Nyugaton elö nacionalista felfogasuak.

 

Te innen -meg ez a Saker onnan- a nacionalistakat egyszerüen le neo-nacizzatok- csak a zaszlo meg a nemzetiszocialista jelkepek miatt, de mit akarnak valojaban ezek a nacionalistak?

 

Kizarolag Oroszorszag befolyasat akarjak megszüntetni, es egy valoban önallo  -Oroszorszagtol független-  ukran allamot akarnak.

 

Ugyan ez volt a törekvesük mar korabban is, es ehhez hol ehhez hol ahhoz csatlakoztak. Az ukran nacionalistak a celjuk elereseben sürübben valtjak a partnereiket akik segithetnenek nekik a celjuk elereseben, mint mas az alsonadragjat. Tehat itt az alsonadrag szinet es szabasat egyszerüen el kell felejteni, es csak az teszi a szinre-szabasra allandoan a hangsulyt, aki vagy terelni akar (legyen ez a Saker is!), vagy a nacionalistak taborat akarja növelni, vagy ennek a tabornak nyuhaton elö es penzzel rendelkezök alltali  finanszirozasat akarja a terelesevel biztositani.

 

Misi, minden forradalom penzbe kerül. Ezek nagyobb resze akik az utcan vannak, azok mara föföglalkozasu nacionalistak lettek. Mi tette ezt lehetöve?

 

 

 

Suleica ezt irta >

 

 

Aljosát ,Pincsuk ültette a miniszterelnöki székbe, Soros jóváhagyásával.

 

Pincsuk az zsido vallasu? Tudtommal nem. Soros meg a nyilt tarsadalomert van, ami lenyegeben abbol all, hogy kissebb önallo igazgatasu közössegek legyenek, ahol minden jelentös döntes meg van szavazva, tehat egy demokraciat akar kicsiben, sok-sok maggal, es az un  allam ernyö nelkül.

 

Igy az ami Suleica mondataban van, az egymassal ellentetes, hiszen Pincsuk nem akarja Ukrajnat szetszedni, az ukran allamot megszüntetni, es most ha igaz lenne ez a Soros-hozzajarulas, akkor Pincsuk most az allitolagos kivalasztasaval es ahhoz valo hozzajarulas megszerzesevel pont azt tette ami nincs szandekaban. (Pincsuknak a cegei csak egy helyen vannak földrajzilag? Nem tudom, de nem hiszem.)

 

Ugyan az mint Pincsuk de pepitaban: a tatar ethniejü Achmetov.

 

PS.: most teljesen jozanul megitelve: Zelenskij is egy nacionalista? Ja, es itt teljesen mindegy hogy zsido avagy nem. (A legtöbb uktajnai zsido aki nem Uktajna polgaranak erzi magat, az mar vagy Israelbe kitelepült ha cionista beallitottsagu volt,  vagy mint nem vallasos a napi eletben Ukrajnaban maradt, vagy mint vallasos szinten Ukrajnaban maradt, de azert mert Ukrajnat, a közvetlen környezetet elsö sorban tekinti az otthonanak. Freud ota lehet altalanositani, meg afrikai lakosokra is :-), es en nem tudom hogy miert ne felelnenek az ukran zsidok meg egy freudi mintanak. tehat ha Zelenskij maradt, akkor elsö sorban Zelenskij ukran! nacionalista, csak sajat maga nem takarja be magat valami horogkeresztes zaszloba, mert Zelenskij nem neo-naci. meg kellene nezned hogy a mai neo nacik mit is akarnak elerni es milyen eszközzel. A mai neo nacik nem akarnak nepirtast, szervezett nepirtast, ilyet allitani egyszerüen döreseg lenne, ezt Te is tudod.

 

Ha kepeket nezel, akkor ott van mindenhol az ukran zaszlo, hogy a naci szimbolumok is megjelennek, az csak a provokacio es butasag megnyilvanulasa azok reszeröl akik a nacionalistak sleppjeben mint mob jelennek meg es vannak jelen. Ja, a nacionalistak ezt a mobot amely szimbolumokkal operal hasznaljak, elöretoljak. Parasztvakitasnak.

 

PPS.: es ez a Saker rosszul kombinal, mert az allitasa alol -hoigy a "nemletezö" neonacik Zelenszkijnek problema- könnyen ki lehet a szönyeget huzni, hiszen a Saker is be van vakitva a szimbolumokkal, es nacionalistak helyett mindenhol neo-nacikat lat. (Legyszarbol van egy tehenlepeny csinalva.)

 

PPPS.: Pincsukbol meg Achmetovbol meg Firtasbol meg ne csinaljunk mar zsidot, csak azert, hogy itt süketsehek legyenek terjsztve.

 

 

 

 

Előzmény: A ló túloldala (215245)
Kód 001 Creative Commons License 2 napja -3 7 215247

A biden fiu dolgait is mély csend övezi.

 

Most képzeljük el, hogy mondjuk Medvegyev kölke Venezuelában csücsülne ilyen helyen, szép summát vágva zsebre.

 

Glavi kérem?

 

NA?

 

- jó , tudom, putyinmonnyonle, meg orosz terroristák....

 

DDD

 

Előzmény: A ló túloldala (215245)
Zsebihal18 Creative Commons License 2 napja -4 3 215246

Artatlan felmondatokert kipellengereztek embereket. De az antiszemitizmus igazan csak egy bunko, amivel el lehet tavolitani az utban levoket. Az ukronacikat csak felhasznaltak reszben zsido erdekcsoportok. Csak aztan ugy jartak veluk, mint a talibanokkal, kicombosodtak es onallositottak magukat.

Előzmény: A ló túloldala (215245)
A ló túloldala Creative Commons License 2 napja -2 5 215245

Ahogy egyre több zsidó szervezethez jut el a hír egyre nagydob a felháborodás.

 

Szerintem az a leggyalázatosabb, hogy a mainstream sajtó mindenütt mélyen kussol. Képzeld ha ugyanez mással történik akire ki van adva a vadászengedély.

Előzmény: Zsebihal18 (215243)
Zsebihal18 Creative Commons License 3 napja -4 7 215244

Kontrasztnak legyen itt egy New York Slimes cikk, bizonyos Michelle Goldberg tollabol:

https://www.nytimes.com/2019/10/14/opinion/ukraine-trump.html

Ukrajna "remarkably vibrant, multiethnic democracy in a region full of aggressive nationalism and authoritarian backsliding", "figyelemremeltoan elenk, multietnicitasu demokracia, egy olyan regioban, ami teli van agressziv nacionalizmussal es autoriterizmussal". "Nem csoda, hogy Trump utalja oket." 

 

Mennyire kell hulyenek lenni, hogy komolyan vegye az ember, csak azert, mert a csecsevecse NYT adja el?

Előzmény: Zsebihal18 (215243)
Zsebihal18 Creative Commons License 3 napja -4 6 215243

http://www.unz.com/tsaker/zelenskii-in-free-fall/

Azok kedveert, akik nem akarjak az unz review-t megtisztelni egy kattintassal, itt is megjelent:

http://thesaker.is/zelenskii-in-free-fall/

 

Zelenskii’s problem can be summed up in a simple sentence: the non-existing Nazis. 

"Zelenszkij problemaja diojejban: a nemletezo nacik."

A szavazok tomege beket szeretne, ezert szavaztak a bekeparti, zsido Zelenszkijre."

Az a baj, hogy szegeny Zelenszkij egyszerre akar ket lovat megulni egy fenekkel. Szeretne beket, de nem szeretne az ukronacikat (TM the Saker) felduhiteni se, ertheto okokbol. Mar most egy uj Majdannal fenyegetoznek.

Az elesszemuek kiszurhatjak az Azov-brigad jeles tagjait Zelenszkijjel egy asztalnal.

Aztan a Saker idez egy multkori cikkebol (amit szinten linkeltem annakidejen): Zelenszkijnek valasztania kell, hogy a beket sovargo tobbsegnek kedvez, es magara haragitja a neonacikat, vagy a neonaciknak kedvez, es felduhiti a tobbseget. Zelenszkij megprobalta az elsot, visszavont nemely csapatokat, par fogolycseret hajtottak vegre, es most kovetkezne a Steinmeyer-terv. Az ukronacik mar tuntetest szerveztek 300 helysegben.

There is another very important factor which you will almost never see on these videos or on any public statements and that is that there are a number of civil and even criminal cases currently being brought to trial in the Ukraine against a host of officials of the ancient régime including even against Poroshenko (11-14 separate investigations just for him already!) These men (Poroshenko, Parubii, Turchinov, etc.) now have absolutely no choice but to try to overthrow Zelenskii.

"A masik fontos tenyezo, amit szinte soha nem lehet videokon vagy nyilvanos kozlemenyekben hallani, hogy szamos polgari es meg bunugyi esetet is vizsgalnak az ancient régime tobb tagja ellen, beleertve Porosenkot is (11-14 kulon vizsgalat csak miatta!) Ezek az embereknek (Porosenko, Parubij, Turcsinov stb) nincs mas valasztasuk, mint Zelenszkij megbuktatasa." Kulonbozo amerikai erdekcsoportok helyi lerakatai versengenek egymassal.

Tovabba, realis lehetosegge valt eltemetett eset vizsgalata, amit az ukronacik nem fognak hagyni. Hiaba ok a kisebbseg, valodi katonai tapasztalataik vannak, es kepesek terrort bevetni. Le se forditom, a lenyeget ki lehet venni:

"Furthermore, a real possibility opened up now that all sorts of previously buried issues will be investigated by the Ukrainian prosecutors including:

  1. An official and true investigation to find out who opened fired on the police and demonstrators during the Euromaidan
  2. MH-17
  3. Ukronazi atrocities in the Donbass
  4. Human rights violations in the Ukraine (where over 1000 political prisoners are still being held) starting with innumerable cases of horrible torture of detainees (in secret torture camps, à la CIA, including an especially infamous one in Mariupol).
  5. Poroshenko’s role in the “Crimea Bridge provocation”
  6. All the many murders of journalists and opponents to the Nazis beginning with the murder of Oles Buzina
  7. A quasi infinite list of war profiteering, corruption, fraud, etc. etc. etc."

Trump, Macron es  Merkel koveteli a minszki egyezmeny es a Steinmeyer-terv vegrehajtasat, az ukronacik minden erejukkel ellene vannak. Kozben a gazdasag romokban, a bojkott tobbet artott nekik, mint az Oroszorszagnak, az orosz gazra, a novorosszijszki szenre egeto szukseg van, es az oroszok valodi haladastol teszik fuggove az egyuttmukodesuket.

A Saker elorejelzese: rovidtavon Zelenszkij hiabavalo kiserleteket tesz az ukronacik megszeliditesere, mandatumanak kozepe tajara eroszakos megmozdulasokig fog fajulni a hleyzet, hosszutavon pedig Ukrajna szethullik darabjaira, ami valoszinuleg nem is olyan rossz, mert kulon-kulon eletkepesebbek.

 

Bonuszkent van egy perces video, amit sajnos nem ertek, mert ukranul van, de a hanghordozas es a testbeszed arulkodo: Porosenko 2016-ban es 2019-ben homlokegyenest ellenkezoen beszel a Steinmeyer-tervrol.

 

A ló túloldala Creative Commons License 3 napja -3 5 215242

Hát ettől nácibb már nem lehetne az ukrán miniszterelnök az biztos. Ezek nem holmi romantikus lelkű UPA-s kiscserkészek, hanem a kőkemény nyiltan és agresszíven neonáci mag. Az azov és szatelitjei a hitlert éltető indulóikkal és zsidókat fenyegető zsolozsmáikkal.

 

Kis ukrán hagyományőrzés bandera nyomdokain.

https://strana.ua/news/227528-honcharuk-sokira-peruna-chem-izvestna-hruppa-kotoruju-slushal-premer.html

 

 

Előzmény: SULEICA5 (215238)
Kód 001 Creative Commons License 3 napja -2 6 215241
Vannak kifejezések, melyek szinte értelmezhetetlen, a bennük rejlő elemi ellentmondás okán.

Ilyen pl. az ' igazmondó glavi'

:)
Előzmény: szaruespata (215239)
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 3 215240

Aljosa (akinek az apja kocsegár volt és most csillogó szemekkel moziba siet édesapjával, akivel a Vidám kolhozelnök című filmet tekintik meg) fellépése eredményes volt, népszerűsége tegnap az eddigi titáni 18%-ról egy nap alatt 10%-ra csökkent. Bátran állíthatjuk, hogy ennél lényegesen alacsonyabbra ez az érték már nem süllyedhet.

Előzmény: SULEICA5 (215238)
szaruespata Creative Commons License 3 napja -1 3 215239

Az a probléma, hogy Pepík az igazság szó jelentésével éppen úgy nincs tisztában, mint az orosz, terrorista és egyéb magyar szavak jelentésével sem. 

Előzmény: Kód 001 (215237)
SULEICA5 Creative Commons License 3 napja -2 4 215238

Ne nézzetek magatokon kívül mindenkit hülyének!

 

 

Lehetséges ,hogy az Index moderátorának ez nem tetszik, de Svájcban is már észrevették , hogy Rolleros Aljosa mint Ukrajna miniszterelnöke, milyen társaságban érzi jól magát .

Aljosa saját fülével hallhatta a vasárnapi koncerten azokat a dalokat  is ,amelyek arról szóltak, hogy nem is volt 6 millió és ez csak egy kitalált trükk "azok" részéről.

Ez nyílt Holokauszt tagadás, mert még a dalban azt is megmagyarázzák , hogy még véletlenül se legyen félreérthető, hogy mire kell gondolni.

A zsidó szervezetek eddig még hallgatnak, de már nem sokáig, mert Svájcban már megtörtént a hallgatás áttörése. Ukrajna zsidó szervezetei közös tiltakozó közleményt fognak kiadni.

 

A cikkben ugyanazt fogod megtalálni, mint amiről a 215215 számú hozzászólásomban már értesülhettél-ha elég gyors voltál:

 

"Ukraine: Neuer Ministerpräsident heisst Neo-Nazis willkommen"

 

       https://www.infosperber.ch/Politik/Ukraine-Neonazi-Premierminister-Oleksij-Hontscharuk

 

 

Közben az is kiderült, hogy Aljosa egy ordasat hazudott, amikor az önéletrajzában azt terjesztette, hogy ő a filozófia-jog tudományok doktora címmel rendelkezik, ami nem felel meg a valóságnak, ezért most , hogy lebukott, sunyi módon mindenhol javításba kezdtek a munkatársai.

Aljosát ,Pincsuk ültette a miniszterelnöki székbe, Soros jóváhagyásával.

Zelenszkijnek tálcán hozták a miniszterelnök személyét, hogy őt kell kijelölnie miniszterelnöknek.

 

Aljosa alatt most megreccsent a jég és belefulladhat a jeges áradatba.

Kód 001 Creative Commons License 3 napja -3 7 215237
Idegesít az igazság? :))
Előzmény: Furnicator_2 (215235)
Furnicator_2 Creative Commons License 3 napja -20 2 215236

Idegesít az igazság?

Előzmény: szaruespata (215230)
Furnicator_2 Creative Commons License 3 napja -20 2 215235

Nevetséges alak vagy, de ezt te is jól tudod.

Előzmény: Kód 001 (215233)
Bromhold Creative Commons License 4 napja -1 3 215234

Nagyon erdekesnek tartom azt, hogy sem Pence sem az US-Hadügyministerium  nem hajlando a Kepviselöhaznak az ukrajna-afferral kapcsolatos anyagokat kiadni, azzal az indoklassal, hogy a Kepviselöhazban

 

nem volt a bizottsagok ezzel kapcsolatos eljarasi vonalara szavazas tartva.

 

 

En nem vagyok nagyon abban benne, hogy az US-Kongress valamelyik bizottsaganak az eljarasi vonalat meg kell-e szavaztatni  (tehat hogyan van ez a dolog szabalyozva azt en magam nem ismerem),  de ezek szerint igen, hiszen ha nem relevansan hivatkozna Pence-es az US-Hadügyminiszterium erre amikor anyagok atadasat megtagadja- akkor azzel a megtagadassal  reszkirozna egy  un akadalyoztatast/hatraltatast, amiert le is lehet ültetni tudtommal azt aki ezt elköveti.

 

Es pont Pence az US-alelnök reszkirozna ezt? Nem igen hiszem en el ezt, tehat ezek szerint -ha Pencenek meg az US-Hadügyminiszteriumnak/Pentagonnak igaza van, akkor csak a vakvilagba lövöldöznek a demokratak alltal uralt Kongress-Bizottsagok, akik most ebben az elökeszitö (Trumpot felmentö) eljaras-temaban ügyködnek.

 

 

 

 

SPON/Spiegel >

Auch Vizepräsident Mike Pence erklärte, er verweigere die Zusammenarbeit mit dem Repräsentantenhaus. Die verlangten Dokumente werde er nicht vorlegen. Sein Rechtsvertreter verwies ebenfalls auf die vorgegebene Linie des Weißen Hauses.

Auch das Verteidigungsministerium stellt sich quer

Und schließlich sah sich auch noch das Pentagon derzeit nicht in der Lage, auf die Aufforderung des Repräsentantenhaus einzugehen. Laut der Nachrichtenagentur Reuters beruft sich das Verteidigungsministerium dabei auf "rechtliche und praktische Bedenken", die eine Kooperation "zu diesem Zeitpunkt" unmöglich machten. So sei das Vorgehen des Hauses nicht durch eine entsprechende Abstimmung gedeckt - ein Punkt, den auch das Weiße Haus immer wieder betont.

Kód 001 Creative Commons License 4 napja -3 5 215233

Glvavi baba, te úgy hazudsz, mintha Kolomojszkij - izraeli állampolgár - ösztöndíjat fizetne neked.

 

- az ösztöndíj ez esetben a pimasz hazudozás zsigeri ösztönét jelent.......

 

( nevet )

Előzmény: Furnicator_2 (215219)
Kód 001 Creative Commons License 4 napja -3 3 215232

Ma már remélem, csinált néhány feljelentést.

Előzmény: szaruespata (215230)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!