A közlekedés világa kicsiben. Ide jöhetnek az elkészült papírmakettek, akár összerakva, lefényképezve is. Figyelem! Komolytalan, NEM A FÓRUMBA ILLŐ makett feltöltése MODERÁLÁST von(hat) maga után!
Krumplicukor, ezt a szerelvényt elküldhetnéd nekem is, tudod a címem :). És akkor most jöjjenek az enyémek, melyeket tatrair-nek, és krumplcukornak már elküldtem. Íme
A kis képre rákattintasz jobb gombal, és a menüből kiválasztod azt, hogy "kép megjelemítése". Ekkor a böngészőben megnyílik a kis kép. Fölül, a linkben találsz egy olyat, hogy THM, ezt át kell írni IMG-re (nagybetűvel), ENTER, és az eredeti méretű kép fog megjelenni.
A dolog lényege egyszerű: a rákattintasz a képre, majd a bal egérgombon tartva az ujjad a képet "behúzod" a fenti címsorba. Itt egy nagy katyvaszos linket fogsz látni, amiben szerepel egy BIG_xxxxxxxxxx.jpg vagy .gif vagy .bmp. Itt a BIG-et kell átírni IMG-re majd az enter megnyomása után a kép az eredeti méretben látható. Remélem érthetően fogalmaztam. :)
Első körben leszögezném, tőlem 80 - 90%-ban átfestések, illetve ősszeállítások fognak érkezni, de természetessen magam is fogok újat létre hozni.
Ebben a körben egy V41-es átfestést tennék közzé, eredeti modell tonidob munkája.
( Mivel még nem osztottam meg az Indexen semmiféle képet, ezért többféle modszerrel teszem fel egy hozzászólás alatt, hogy lássam melyik a befutó - ezért előre is elnézést kérek. )