Ha nem sikerül megoldanod, és továbbra is érdekel a meccs, akkor ha tudsz adni egy e-mail-címet, oda el fogom küldeni a linket. De majd csak akkor, ha jeleztem, hogy fent van a meccs, addig ne.
Általában harmadik féltöl származó süti-probléma szokta okozni, esetleg a reklámblokkolók használata. Egyes update-ek el szokták barmolni az eredeti beállításokat, szigorúbbra véve öket.
Nem tudom, merre leledzel, de ma 13:30-tól ismétlik, ill. szombatról vasárnapra virradóra 00:20-t´l, mindkétszer az m4sporton.
Teljesen érthetetlen az egész, a Fradi Média rendesen közvetítette a meccseket, mi a f*szért kellett az MKSZ-nek beleugatni? Nyilván a többi klub is sokkal jobban közvetített. Sikerült egy működő rendszert szétb*szniuk.
19:20 – 🤾♀️ Kézilabda, női NB I, Győri Audi ETO KC – Motherson Mosonmagyaróvári KC(bekapcsolódunk, az m4sport.hu-n a kezdő sípszótól, 18:30-tól nézhető élőben)
Élőben az m4sport.hu-n >>>
18:30 – 🤾♀️ Kézilabda, női NB I, Győri Audi ETO KC-Motherson Mosonmagyaróvári KC"
ez milyen gagyi megoldás, lesz szitkozódás, nem is kevés, asszem...
18:00 – női NB I, FTC-Rail Cargo Hungaria – TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE
(A mérkőzést kommentár nélkül, automata labdakövető stream-rendszer segítségével, a Magyar Kézilabda Szövetség közreműködésével közvetítjük.)"
a baj csak az, hogy nem a labdát követi, hanem a nagyobb sürüségü népvándorlást, azaz oda fordul, ahol a játékosok többsége mocorog, lemarad a hazai csapat bemutatásáról, a hosszú indításokról, az üres kapus gólokról és a hetesekröl, pedig ha tényleg labdakövetö volna, akkor mutatná az utóbbi hármat. A megoldás erre egyszerü, olyan színü labdával kell játszani, mint a ffi BuLiban
Neked nem volt olyan öt perc olyan húsz perccel ezelőtt, hogy egy nagy kékséget lehetett látni összvissz? Érdekes, Firefoxban semmi nem működött, váltottam Chrome-ra, ott megy. Ki érti ezt?
(És itt ugyan tök OFF, de én kinémítom a stúdióbeszélgetést. Zavar a hangszín, a szóhasználat, a görcsös erőlködés.)
A Dyn egyszerűen képtelen a hangerőt szabályozni. Nézed a közvetíést, rendben, aztán a reklám kétszer olyan hangos, vagy a kis Anette a stúdióban, és szétszakad a dobhártyád. Leveszed a hangerőt, hogy jó legyen a stúdióbeszélgetéshez, a kommentátort nem is hallod.
Nem tudom másnál is jelentkezik az alábbi probléma:
- nézem online az m4sport.hu-n a dán-holland kézi EB meccset és egyszer csak - meccs helyett - megjelenik a monitoron: "Ez a tartalom csak Magyarországon érhető el" és marad a képernyőn a felirat. Más böngészőt is felkeresve ugyanezt tapasztaltam. Eddig ilyen gonddal nem találkoztam. Mi lehet a teendőm?
Nektek Magyarországon nem releváns, de a Sportdeutschland idén is "magas" színvonalon kezdi a közvetítést, legalábbis a két nyitómeccs sztrímjét sikerült összecserélniük...
Remélem, az MTVA egy picinykét profibban áll hozzá a dolgokhoz.
Megnéztem az összes keresőmet, és a Crome-ban vannak levelek, a tiéd is. Egyébként Az összes keresőben üres a freemail. Töltöm már, ha megvan, akkor jelzek.