Keresés

Részletes keresés

SzJ2 Creative Commons License 2013.11.02 0 0 72

Good luck es varjuk a jo hireket!

Előzmény: FirefighterBP (71)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.11.01 0 0 71

Köszi szépen a biztatást! :) Biztos voltam benne , hogy szívesen fogadnak, hiszen a mi közösségünk olyan mint egy nagy család. Itthon is beszoktak hozzánk nézni külföldiek ha itt járnak. Remélem sikerül valamiféle kis szponzorációra hajlamos emberkével/céggel is találkoznom. Majd írok hogy milyen volt

Előzmény: SzJ2 (70)
SzJ2 Creative Commons License 2013.10.30 0 0 70

Amugy baratsagos nepek a tuzoltok ,epp most ment el az ismeros a felesegevel miutan jol bepalacsintazott , ha bemesz akarhova es mondod hogy kollega vagy Magyarorszagrol , biztos hogy orommel fogadnak. Na tudositsal majd neha mi az abra.

Előzmény: FirefighterBP (69)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.30 0 0 69

Bolond én sem vagyok. Most csak munkáltatót keresni és tűzoltóságokat látogatni megyek. Természetesen jövök haza, nem szereltem le , csak kivettem a maradék pár szabadságomat. Bizonytalanba (és főleg feketén) nem mennék ki. Köszönöm a tanácsokat amúgy!!!!!

Előzmény: SzJ2 (68)
SzJ2 Creative Commons License 2013.10.30 0 0 68

Sok sikert. Csak jol gondold meg , mert latok itt eleg sok embert , negyvenot+ evesek , akiknek mar fogy az erejuk , esetleg valami betegseg is jelentkezett , nem tudnak mar ugy dolgozni mint fiatalabb korukban , pedig itt csak a fizikai erejukre tamaszkodhatnak,aztan hivatalos papirok hijan  most szivjak a fogukat hogy minek is vesztegettek el az eletukbol eveket!

En ha mennek akkor inkabb Europan belul keresnek valamit , de most bizonytalanra Amerikaba jonni eleg kockazatos. A turistaut az mas.

Előzmény: FirefighterBP (67)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.30 0 0 67

Ez magyarországon is így működik. Én is tűzoltó vagyok.Majd oda figyelek.Remélem lassan sikerül majd találnom kint valamilyen szponzort.

Előzmény: SzJ2 (66)
SzJ2 Creative Commons License 2013.10.30 0 0 66

Hat beszelgetni azt lehet. Sok sikert mindenesetre.( amit a haver elmondott az az hogy eloszor kitoltod az applicationt ha onkentes tuzolto aksrsz lenni , elbeszelget veled az ors parancsnoka , reszt veszel egy  szazegynehany oras kikepzesen es utanna  onkentes tuzolto vagy. Azert nem szeretik egyebkent ha valaki ott kavar az allomason aki nem oda tartozik mert mi van ha a labara ejt egy kalapacsot , vagy egyeb baleset eri? Horribilis osszegekre perelheti az allomast , hogy ot mint laikust oda beengedtek , es  ezt szeretnek elkerulni.

Előzmény: FirefighterBP (65)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.30 0 0 65

Hát nem tudom. Volt pár ismerősöm Amerikában már de ilyert még sosem hallottam. Van nekem is FDNY , Baltimore-i tűzoltó ismerősöm. Mindegyik tűzoltóság szinte épít a turizmusra , hogy emberek nézhessék meg a tűzőrséget ismerhessék meg a tűzoltók munkáit. Nem vonulni fogok velük, hanem beszélgetni .

Előzmény: SzJ2 (62)
KFerenc123 Creative Commons License 2013.10.29 0 0 64

Mint írtam üzlettársat keresek. Tehát a profiton osztozunk.

Én adom a technikát, szoftvert, a 8 éves tapasztalatot, üzleti tervet, stb, az üzlettárs pedig a "helyismeretet" és a szükséges munkát, ami kell a beindításhoz és üzemeltetéshez.

 

Ha már befutott "korában" nézzük a honlapot, akkor világbajnok órabért jelent, de ennek nyilván így semmi értelme. Ez nem órabéres távmunka, hanem egy együttműködési partneri / üzleti viszony.

 

Előzmény: Camo_BDU (59)
KFerenc123 Creative Commons License 2013.10.29 0 0 63

E-mailben szívesen megadom a weboldal címét. Nem szeretném, ha keresők kidobnák a forumhozzászólás alapján.

Napi 6000-8000 közötti látogatottsága van. Nem általános mident hirdető oldal. A saját kategóriájában benne van a top 3-ban Magyarországon.

Előzmény: Motley Fool (58)
SzJ2 Creative Commons License 2013.10.29 0 0 62

Csak vigyazz nehogy megusd a bokad te is meg aki beenged az is , mert tuzolto ismerosom azt mondta hogy szo sem lehet ilyesmirol. Hivatalosan.

Előzmény: FirefighterBP (61)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.29 0 0 61

Ez nem teljesen így van mert, most megyek ki és egy hétig egy tűzoltóságon leszek. Csak vonulni nem vonulhatok sajnos. 

Előzmény: SzJ2 (60)
SzJ2 Creative Commons License 2013.10.28 0 0 60

Mar bocsi , csak elore szolok hogy ez egy teljesen hamvaba holt otlet. Meg onkentesnek sem engednek be egy tuzoltosagi epuletbe , nemhogy tuzoltonak. vegyel el egy papirokkal rendelkezo leanyzot, ez a megoldas.

Előzmény: FirefighterBP (48)
Camo_BDU Creative Commons License 2013.10.25 0 0 59

Az alábbi kérdésekre én is kíváncsi lennék. Ahogy arra a havi 30 órás munkának az órabérére is.

 

Javasolnék is valamit. Készíts egy külön email címet a hirdetésnek és az üzletednek, mert amit a hozzászólásod alá tettél az elég érdekes helyeken bukkan fel az Interneten.

Előzmény: KFerenc123 (57)
Motley Fool Creative Commons License 2013.10.25 0 0 58

Mi a mukodo weboldal cime?

 

Csak nem titkos valamiert?

 

Mekkora a sikeres weboldal napi latogatottsaga?

Előzmény: KFerenc123 (57)
KFerenc123 Creative Commons License 2013.10.25 0 0 57

Üzlettársat keresek!

 

Magyarországon 8 éve sikeresen működő hirdetési weboldal amerikai beindításához keresek üzlettársat!

Elvárásaim:

- angol nyelv magas szintű ismerete

- adott ország internetes piacának ismerete

- gyakorlat weboldal üzemeltetésben/elindításban/marketingben

- beindítás után napi kb 1 óra elfoglaltságot jelent (pl: e-mailek megválaszolása, linkcserék intézése, stb)

Amit kínálunk:

- szerver háttér

- szoftver (weboldal)

- üzleti terv

- teljes technikai támogatás

 

Jelentkezéseket a mailtome@vipmail.hu címre várok!

romesz Creative Commons License 2013.10.21 0 0 56

Eleg bonyolult a helyzeted. 

 

Kivanom, hogy sikeruljon valami megoldast talalni. 

Gondolom azert iden is beadtad a jelentkezest a zoldkartya lottora.

Van ismerosom aki 10ev probalkozas utan nyerte meg a lehetoseget. 

Ne add fel.

Előzmény: FirefighterBP (52)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.20 0 0 55

Köszönöm a választ! Szép estét

Előzmény: tygvg (54)
tygvg Creative Commons License 2013.10.20 0 0 54

nem fogalmaztal rosszul , sajnos mi se tudtunk erdemben segiteni , nem tortent semmi baj , sok sikert es sikeruljon a terved

Előzmény: FirefighterBP (52)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.20 0 0 53

Munkavállalói vízumot. Kint lévő tűzoltó ismerősömnél fogok lakni és elvisz pár céghez és velük fogunk beszélni munka ügyben.Meg persze a tűzoltóságon lógunk majd sokat.

FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.20 0 0 52

Köszönöm a válaszaitokat!!!

Valószínüleg rosszul fogalmaztam. Önkéntesként kezdenék kint (meg is van a helyem) csak főállást megyek ki keresni. Bármit amivel tudok dolgozni. Legfőképpen olyat keresek ahonnan kaphatok munkáltatói vízumot. 

Ty_Malone. Creative Commons License 2013.10.18 0 0 51

Legálisan nem fogsz tudni tuzolto munkat igy talalni. 

Elobb meg kell szerezned a tartozkodasi engedelyt, vagyis a zoldkartyat. 

 

Alabbi idezet innen: http://www.firerecruit.com/articles/1063916-What-are-the-requirements-to-be-a-firefighter

 

"Firstly, every fire department has a basic age requirement. The general standard is that you must be between the age of 18 and 29, although some fire departments extend the maximum age requirement past the age of 30. Be sure to check in your locality to see what the age ranges are as part of the requirements to be a firefighter.

If you meet the age requirement, the next in the list of requirements to become a firefighter is that you have a high school diploma or the equivalent. You must also be a U.S. citizen to become a firefighter. 

You must pass a background check and in some instances, a drug screening as part of the requirements to be a firefighter. If you have a criminal history, or fail the drug test, you will most likely be disqualified from becoming a firefighter."

Előzmény: FirefighterBP (48)
tygvg Creative Commons License 2013.10.18 0 0 50

a tuzoltoi allas nagyon jol fizet , minden fizetett tuzoltoi allasra sokszoros a tuljelentkezes ugyhogy biztos nem importalnak tuzoltokat kulfoldrol , a voluteer=onkentes tuzoltoi allas meg nem fizet semmit , azok ingyen dolgoznak

tygvg Creative Commons License 2013.10.18 0 0 49

csak roviden . illegalis tuzolto nincs . az eselyed szerintem nulla de ne legyen igazam . take care=vigyazz magadra , szerintem bukni fogsz par szazezer forintot de nem leszel merges mert amerika erdekes es majd mint egy turistautrol fogsz meselni unokaidnak rola

Előzmény: FirefighterBP (48)
FirefighterBP Creative Commons License 2013.10.18 0 0 48

Tisztetl Fórumozók, kint élő Magyarok!

 

Már próbálkoztam itteni fórumokon hasznos tanácsokra lelni, de még nem igazán sikerült.

Budapesten élek még, hivatásos tűzoltóként dolgozom. Már minimum 2 éve próbálok kijutni az Egyesült Államokba. Kint is tűzoltó szeretnék lenni ezért sok kinti kollégával felvettem a kapcsolatot , különböző fórumokon. Elhatároztam , hogy itthonról nem fogom tudni megalapozni a kinti jövőmet , ezért vettem egy jegyet NY-ba , lebeszéltem egy kinti ismerősömmel , hogy segíteni fog nekem. Nála fogok lakni , rövid kiruccanásom során. Pár ismerőséhez, barátjához fogunk menni akik talán tudnak majd segíteni munkáltatót találni. Szeretnék munkavállalói vízumot szerezni. Természetesen akár az eljárás költségeit is állnám .Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy szerintetek lehetséges-e így munkáltatót találnom és vízumot szereznem.Vagy ti mit javasolnátok? Természetesen tudom hogy illegálisan egyszerűbb lenne, de én legálisan szeretnék kint élni,hogy egyszer jelentkezhessek hivatásos tűzoltónak. Főállás mellett a kinti (Hershey) önkéntes tűzoltóságon önkénteskednék. 3 éve vízumlottózom , de még nem sikerült egyszer sem nyernem. Lassan kezdem feladni az álmomat, hogy egyszer végre legálisan élhessek, dolgozhassak kint.

Vigyázzatok magatokra és az esetleges segítségeteket, tanácsaitokat előre is köszönöm!

tgyvg8 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 47

a BAB tilos a koszvenyeseknek , sok benne a purin

Előzmény: Maule (44)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.09.25 0 0 46

alig par eve hogy cikiztelek a vegi miatt oszt most megkaptam....

Előzmény: Maule (44)
Maule Creative Commons License 2013.09.24 0 0 45

Gout egyebkent, a betegseg. Koszveny magyarul. Cseresznye-meggy a termeszetes gyogyszer ra, es a husmentes dieta.  welcome top my club!

Előzmény: tgyvg8 (43)
Maule Creative Commons License 2013.09.24 0 0 44

Hat nem jobb megelozni? zoldseget egyel, az gyogyit. Megerted lassan, ugye. Tegnap eletem legjobb eggplant-parmesanjat-hoztam ossze, ma bok choy-celery saute. Tofuval ovatosan, ha krapek vagy, tele van noi hormonokkal, nem kell az neked. Mas babot egyel inkabb.

Előzmény: tgyvg8 (43)
tgyvg8 Creative Commons License 2013.09.24 0 0 43

goat=koszvenyes lettem , nincs tobb sor,bor,hus , vegetarianus lettem 68 evesen , tofu stb

Előzmény: Maule (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!