Segítségeteket szeretném kérni! letöröltem a viber alkalmazást a telefonomról, majd újra szerettem volna telepíteni. Többször próbálkoztam, de nem sikerül. Kódot nem küld és csak a Privacy Policy ablak jön be. Mit kellene tegyek?
Miért nem tudják azt megoldani, hogy a rejtett csevegésekben ha valaki nekem ír, az ne látszódjon a nyílt csevegéseknél felül hogy hány darab van, vagyis a kis kék körben a dbszáma.
Hiszen pont az lenne a lényege a rejtett csevegésnek, hogy semmi ne látszódjon előle, neeem ? Még az se hogy az egyáltalán létezik :-), nem hogy az hogy jött pl. 2.
Gondba vagyok! Sajnos ( így utólag) telepítettem a számítógépre a viber asztali verzióját ! Természetesen párosítva lett azzal a telefonszámommal, ami a telefonomban benne van. A viber ezt követően a telefonomon nem küldte el az üzeneteket a Páromnak illetve senkinek sem, egy darabot sem. Fogtam, leszedtem, majd újra installáltam. Azóta nem tudom regisztrálni a telefonon a Vibert, amikor megadom a telefonszámom, tovább megy a 6 jegyű kód megadásáig, ekkor jön egy pillanatnyi telefonhívás, ami beír egy kódot, majd sms-ben is küld kódot, ami egy teljesen más kód és egyikkel sem hajlandó aktiválni a programot. Kérlek segítsetek, mert már letisztítottam a telefont amennyire csak lehetett. SD kártyáról is stb.... de nem működik ! Mi a megoldás, hogy sikerüljön??? Ja.. és a számítógépről is le lett törölve a program.
Előre is köszönöm a segítséget. Üdvözlettel: VAttila
Sziasztok! Mobilkészülékre és pc-re is le van töltve a viber (ugyanazzal a mobilszámmal) . A blokkolási lista "működik" a mobiltelefonon, de sajnos a pc-n megjelent a blokkolási listán szereplő kontakt üzenete. Van lehetőség arra, hogy a pc-n se jelenjen/ek meg a blokkolt kontatk/ok üzenetei? Köszönöm előre is! Üdv. MSF76
Az lenne a kerdesem,ha valakinek volt vibere,de torolte/uj telefonja van,es nem regisztart ujra,hogy lehetseges,hogy neha elerheto?Egyaltalan lehetseges -e
Kiprobaltam h kuldok uzenetet,mert azthittem amiatt mutatja,de akkor nem ugrott at es nem irta ,hogy kezbesitve.Csak par ora mulva... elore is koszi
Segítségeteket szeretném kérni! letöröltem a viber alkalmazást a telefonomról, majd újra szerettem volna telepíteni. Többször próbálkoztam, de nem sikerül. Kódot nem küld és csak a Privacy Policy ablak jön be. Mit kellene tegyek?
szerintem nagyon nem mindegy, melyik app-ot töltöd le...van vagy öt féle.
Én is így jártam, nagyon nem akart működni az elsőre letöltött app.. ...aztán töröltem az egészet, és egy másikat töltöttem le... na az pik-pak megcsinált mindent, és kiválóan működik.
nekem ki írja koppintsak a folytatás elemre, de olyat nem találok :D privaty policy van, de ott nem találtam semmi olyat mivel tovább lehetne lépni a regisztrációhoz. Értesítésbe viszont ki írja már csak két lépés választ el tőle...
Megoldodott mar a viberes problemad? Nekem is meghalt jan 1-el, a kodot masodikan este elkuldte de nm fogadta el. Toroltem 24 ora mulva ujratelepitettem de azota sem fogadja elna megkuldott kodot. Ma ujra probaltam es meg mindig azt irja ki h hibas a kod.
Segits lecci, h neked sikerult-e megoldani a problemat.
Olyan kérdésem lenne a viberrel kapcsolatban, hogy küldtek nekem képeket, és ugye be van állítva a letöltés, így megkapom telóra, de én ezeket a képeket elküldtem gmailemre, hogy ha az illető törölné ne törölje tölem is, és egyszer csak irja az illető, hogy kikapok, hogy nem törlöm a képeket. Honnan láthatta, hogy én tovább küldtem gmailre, mikor az már telomon volt és onnan küldtem tovább? valaki segitsen, hogy ezt honnan tudhatta? Köszi
Sziasztok,anno a tabletemen csináltam egy visszaállítást és újból raktam dolgokat,köztük a vibert is,de hiába akarok újra aktiválni semmi nem történik csak el jutok egy oldalig ahol van egy qr kód meg beolvasás saját telefonnal,ésa kamerám nem működik ,mit tegyek menüpont.Mindent kipróbáltam a kamerám nem működik témánál pl kapok egy link kódot amit meg nyitok böngészőben de szart se csinál.Régebben küldött a számomra sms t most semmi,lehet ennek valamit csinálni?
Nekem olyan gondom van, hogy van egy-két személy, akiktől nem kapom meg a Viber üzenetet se pc-n, se tableten. Én tudok nekik írni, ők nekem nem. Tableten kiírja ugyan, hogy "Nagy éppen üzenetet ír", de az üzenet nem jön meg. Náluk megjelenik, hogy "Elküldve" és hogy "Látta", nálam semmi. Hívni viszont tudnak. Minden beállítást/értesítést leellenőriztem, de ott minden rendben. (Egyenlőre 2 személyről tudok konkrétan, akiknél ez fennáll, ki tudja, hányan írtak még nekem, akiktől nem kapom meg...)
Előre is köszönöm, ha valaki tudna benne segíteni!
A következő problémával állok szemben. Bármikor amikor a Viberen kapok vagy Küldök egy fényképet vagy videót, még ha akár WiFin vagyok vagy 4G hálózaton rengeteg ideig tart míg betölt! Vajon on ez miért van? Küldésnél van hogy percekig csak forog forog és nem küldi el a képet. Természetesen már mindent kipróbáltam a cache törlésen keresztül az újratelepítésig, de ezek nem oldották meg a problémát. S7 Edge gyári Telekom ROM!
Sziasztok. Lehet tableten és mobilon ugyan az a viber fiók?
Próbáltam azt, hogy aktiváló kódot kértem a mobilra miutàn telepítettem tableten a vibert, beírtam a kapott kódot és sikerült is. Viszont a mobilos viber "eltűnt". Megnyitom a vibert és mintha akkor telepítettem volna, újra kell regisztràlni. Megcsinàltam a regisztrációt, ekkor pedig a tableten "tűnt el". Tudja valaki bigy mi lehet a gond?
Szia! szeretném megkérdezni hogy neked sikerült-e rájönnöd, miként lehetséges, hogy valaki használja a vibert és pár óra múlva mégis azt írja ki a te telefonod, hogy pl. csak előző nap volt elérhető.
Az a problémám, hogy az egyik ismerősöm fenn van a Viberen. A laptopon minden gond nélkül kapcsolatban vagyunk, viszont a telefonomon meg az jelenik meg, hogy az illető nincs fenn a Viberen. Ennek ellenére megjelenik a Névjegyeknél a Viber ikon a neve mellett és az üzenetek is szinkronizálódnak a gépről. Viszont nem tudok üzenetet írni, mert azt az Üzenetet kapom: Nincs fenn a Viberen.
Már egyszer kitöröltem a névjegyét a Nvjegyzékből, majd újra felvittem, de az eredmény ugyanaz