Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Jár hozzá a gyári dioptere, illetve eredeti garancia jegye, céltávcső. A puska újszerű állapotban van, ahogy a képek is mutatják. A belseje is karbantartott a tusája nem volt újra festve.
Ára: 130.000 Ft
Érdeklődni lehet: 06 20 260 1015 telefonszámon. Helyileg Tápiószelén kipróbálható, átvételt máshol is meg tudjuk beszélni (adott esetben Budapest, Szolnok)
Eladó egy szép diófa agyazású balkezes Diana UT 01 versenypuska. Nem csak a tus balos, a vasa is balkezes!
Az irányzékok itt már gyárilag emeltek és az állítható kéztámasza is megvan. Távcsővel is jól használható az állítható pofadék miatt. A rugó és a tömítések is újak benne, így ha versenyezni szeretnél vele akkor kell a szűkítő betét a csőfartömítés alá.
Budapesten kipróbálható de futárral is el tudom küldeni.
Sziasztok! Diana mod. 75 (jobbos) utazik! Egyedi állítható verseny tus + gyári tus Theta 6-24X50A0E céltávcső kiegészítőkkel Tetreo bipod Tunet fegyvertáska Gyári nyílt irányzék 240km! A km minimálisan csökkenthető! Több képet privát üzenetben tudok küldeni!
Sziasztok! Diana mod. 75 (jobbos) utazik! Egyedi állítható verseny tus + gyári tus Theta 6-24X50A0E céltávcső kiegészítőkkel Tetreo bipod Tunet fegyvertáska Gyári nyílt irányzék 240km! A km minimálisan csökkenthető! Több képet privát üzenetben tudok küldeni :)
Eladó D75 t01 légpusek.Tökéletes állapotban,szűkítővel 7,5 j-ra beállítva.Távcső is van rajta Diana 6x24-42 AO ,mildotos, vékony szálkeresztes!Megtaláltam a dioptert is,nincs rászerelve.Jár hozzá még pofadék magasító,1doboz JSB exact express,ajándék fegyverhordozó is. 0670 70 37212Igyekeztem a legjobban kopó alkatrészeket fényképezni!Ár mindennel együtt:120 ezer ft.Közellakónak házhoz viszem!