Keresés

Részletes keresés

_Barbara_ Creative Commons License 2012.05.15 0 0 27

Patrikcod ezek szerint csak megoszlik a hallgatóság, csak nem egyöntetű mindenkinek a rajongása e felé a rádió felé. Én még nem hallgattam, de nem is vagyok kíváncsi rá. Engem így nem tudnak maguk felé frekventálni az biztos,amit velem tettek. Épp az ellenkezőjét érték el nálam, mint amit te leírtál. Velem ezt ne tegyék meg! Nem lehet elvárni, hogy egy ilyen hívást a Telefonbetyár című műsoruktól mindenki pozitívan fog felvenni, s ezen minden felhívott ember utána jót fog röhögni, s elájulva mondja:"Hát ez a Music Fm milyen jópofa egy rádió! De viccesek ezek!" Mindenki más kaliberű ember,más személyiég, nem mindenkinél ugyanúgy sülnek el a dolgok, engem személy szerint pont padlóra vágtak ezzel a hívással, s ezt tiszteletben is kellene , hogy tartsák ők is és más is.Meg kellene emiatt kérdezni, mielőtt leadják a beszélgetést, mit szól ehhez az adott ember. Eddig sem voltam, de ezután sem leszek hallgatójuk az biztos, főleg ahogy a műsor után lefolyó telefonbeszélgetések kapcsán is kialakulhatott már róluk  a véleményem.Akárkit akármilyen embernek is tartasz te is és más is patrikcod , tiszteletben kell tartani az adott ember  egyéniségét, az ő személyiségét, neki is ugyanúgy vannak jogai mint bárkinek, s ha nem egyezik a véleménye a tieddel, attól még kifejtheti. Még alig több mint két hónapja megy ez a rádió, sok minden történhet még vele, ki tudja, hogy alakulnak még a dolgai. Az egyik társasági oldalon látom, hogy nagyon tapsoltatják magukat, nagyon bele akarják verni az emberek fejébe, hogy megtetszen a rádió minél több embernek, nem tudom ez a felívelő hullám le fog e és mikor csengeni.

Előzmény: patrikcod (26)
patrikcod Creative Commons License 2012.05.15 0 0 26

Tiszta szégyen! ide miért csak azok írnak akiknek nem tetszik?

Tisztelt Barbara! Már engem is felhívtak egyszer, akkor még nem tudtam hogy ez milyen rádió. Rákerestem a frekvenciára. Csak úgy megsúgom, hogy azóta is csak őket hallgatom. Különben meg én ennyire nem kaptam fel a vizet, pedig azt beadták élő adásba nem egyszer! Olyan jót még nem sokszor nevettem, mint amikor hallottam hogy ez én vagyok. Azóta se felejtem el. Amúgy meg nagyon jók a zenéi, csak haladni kéne a korral( ez például Glázser Bozsónak is szól).

És kétborsökröcske. Mi a bajod Sebestyén Balázzsal? Rajtad, plussz még azt a 100000 embert leszámítva mindenki szereti! Mert jófej! Csak az ilyen fapofájú, humorban szegény emberek nem fogják értékelni. Amúgy meg a leghalgatottabb reggeli műsor a Morning Show.

Ezt csak úgy megsúgom a ,,kritikusoknak". :-D

Ja és gondolom, hogy akiknek nem tetszik ez a stúlusú zene az vagy 40+, vagy sose bulizott!!!

Ez a véleményem. Az egyik legjobb budapesti rádió, sokan szeretik( ha nem szeretnék már rég megszűnt volna ;-).

_Barbara_ Creative Commons License 2012.05.09 0 0 25

Azóta hívtam őket,mert ők azóta sem jeleztek vissza semmit, hogy leadják e adásba a beszélgetést vagy sem.. Először egy azóta megtudott mobiltelefonszámukat hívtam, s mikor említettem az adott budapesti vonalas számukat, azt mondták, hogy nekik olyan telefonszámuk nincsen, nem tudják, hogy ki szórakozott velem, ki élhetett vissza a nevükkel. A beszélgetés végén pedig szépen végig mondták, hogy kik ők és milyen műsortól hívnak, s hogy kompenzcióként egy ajndékcsomagot küldenek , hogy nehogy nagyon megbántsanak. Ha velem egy mgánember szórakozott volna, akkor mi célból mondta volna ezt így szépen végig nekem a beszélgetés végén, miért nem a maga nevét mondta volna, ha egy ismerősöm, ki az a bolond, aki rádióst játszik, s ilyen szépen zárná le a beszélgetést , mintha ő tényleg a Music Fm-től hívott volna? Utána kíváncsiságból felhívtam azt a vezetékes budapesti számot, amiről irányomba ez a telefonhívás történt, s úgy mutatkoztak be kapásból, hogy :"Jó napot kívánok, itt a Music Fm!"  Én nem tudom, ezek hülyének nézik az embert tényleg? És állítják, hogy nem ők voltak akik hívtak, ők nem tudnak semmiről.Pedig a férfi hangját is felismertem, aki engem annak idején március 21-én felhívott, egyértelműen ő volt. Kértem, hogy nézzenek utána, hogy le lett a már adva a beszélgetés és mikor, ők elkérték a nevemet , a telefonszámomat, de ezután a múlt hét pénteki telefonom óta, ahol direkt erre rákérdeztem, hogy leadták e már, s ha igen, akkor mikor, csak annyit mondtak, hogy utánanéznek, majd visszahívnak, de most le kell tenniük a telefont. Az embernek ma már mit van joga tudni? Miért nem vesznek komolyan? Írtam nekik jó két hete is egy e-mailt ezzel kapcsolatosan, de nem vlaszoltak rá, a musicfm.hu oldalról néztem le az e-mail címet, most a múlt hét pénteki beszélgetésüknél azt mondták, hogy oda ne írjak, azt nem is használják tulajdonképp....na akkor oda írhat bárki, ennyibe fogják venni.....ezek szerint a hallgatók ennyit érnek nekik.  Én is érzékenyebb vagyok az átlagnl, de miért nem veszik a kérésemet figyelembe, s miért nem reagálnak arra, ha kérdezek valamit? Más ha valamivel hozzájuk fordul, akkor vajon annak hogyan reagálnak vissza? Mibe kerülne nekik visszajelezni nekem, hogy adásba kerültem e már ( az engedélyem nélkül) vagy sem....igaz valószínűleg emiatt sem jeleznek vissza, mert lehet, hgy valami simli van a dologban egyébként nem kavarnák a sz@rt, s nem másra kennék a dolgokat, miközben tényleg ők hívtak engem....hogy miért kell össze-vissza hazudozni? Miért nem egyenesek, őszinték? Bennem csak egyre jobban leírják magukat.

Előzmény: _nasszer _ (22)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.07 0 0 24

Igen abszolút !

Elküldeni őket a picsába, oda valók, Sebestyén Balázzsal együtt, meg a többi idétlen otromba idiótával együtt.

Előzmény: _nasszer _ (23)
_nasszer _ Creative Commons License 2012.05.06 0 0 23

Tudod mi az illetlenség? hogy egy ilyen F#sszopó tudtodon kivül"bevisz" adásba,és hülyét csinál belöled.

mondani kell egy "menj a kurva anyádba"-t ezzel még nem kerülsz be a szalacsi és barátai közé.Telefon letesz.Nem felvenni a kesztyűt.

Előzmény: _Barbara_ (20)
_nasszer _ Creative Commons License 2012.05.06 0 0 22

Telefon letesz.Nem kell túldramatizálni.

_nasszer _ Creative Commons License 2012.05.06 0 0 21

Ha véletlenül nem a klubrádiót hallgatom alapvetöen nem rossz tucc-tucc szar,A neo agyonjátszott szerjai(pl santana)hoz képest már jó.Roxy- meg rise fm -et pótolja.telefonbetyárhoz meg oda kéne menni vascsővel rendet tenni.És nem mondani hogy vicc volt.A legszánalmasabb hogy a reggeli faszságukat mág naponta vagy 5 ször ismétlik.Én lehet hogy vennék egy bérletet a szegedi csillagba ha ezzel a faszfejjel találkoznék...

_Barbara_ Creative Commons License 2012.04.13 0 0 20

Gondolkodtam igen, hogy mit kellene tenni, többször is a beszélgetés folyamán, legyek e türelmetlenebb stílusú, vagy csapjam e le a telefont, de nem tettem meg. De ha elküldtem volna melegebb éghajlatra a műsorvezetőt, igaz, hogy érzékelte volna, hogy látom, hogy nem vesz komolyan ő engem, s érzem, hogy valami van, akkor is csak rajtam nevettek volna sajnos. Mindegy , hogy miként és hogyan cselekszem. Én a beszélgetést kétszer is le akartam zárni azzal, hogy megkértem az engem felhívó műsorvezetőt, hogy nézzen szét az oldalamon, mert így most ilyen képes dolgokat nehéz lenne megbeszélni, hogy most mi is lenne jó neki, de ő kötötte az ebet a karóhoz, hogy ne, s ő csak beszéltetett tovább. Igazad van, hogy a legrosszabbat tettem sajnos, a legjobb lett volna a telefont egyből letenni talán, de én ezt a legnagyobb illetlenségnek tartom. Viszont emiatt is az a véleményem , hogy ez egy nagyon megalázó műsor, mert az ember így tudatlanul lesz mások gúnytárgyává másoknak, miközben ő nem tesz semmi rosszat mások ellen. Itt direkt van kieszközölve az, hogy te a legbolondabbnak tűnj mások szemében. Az ember sokszor nem is tud mit válaszolni már. Nem tudom, hogy mi alapján érdemli ki valaki, hogy gúny tárgyává tegyék. Az én hirdetésem sem bántotta meg szerintem senki másnak az önérzetét, sem a hirdetők közül, sem a hirdetést olvasók közül, nem tudom miért akart nekem ezzel a hívással a műsor rosszat tenni. Tudom nem én vagyok az első és egyetlen ezzel, de belegondolt már valaki, hogy akit így felhívnak, az vajon mit élhet át? Mit érezhet, mikor megtudja, hogy gúny tárgyává tették? Milyen lenne az, ha utána egy videómegosztó rendszeren visszahallaná magát, s a műsort visszahallgató emberek rajta gúnyolódnának csak? Ha csak ezt olvasná ott vissza a műsor kapcsán? Hogy ő a bolond...enyhe szóval fogalmazva..

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.11 0 0 19

Amúgy Te is ludas vagy, nem kicsit, az első hülye kérdésnél, "miszerint nem veszik e el a vámon" gyanút kellett volna fognod, és vagy elküldeni őket a picsába, hogy anyukájukkal szórakozzanak, vagy pedig azt mondani, hogy vegyék át a szalvétákat tőled, fizessék ki s utána azt csinálnak vele amit akarnak, úgy küldik ahogy akarják, mi közöd ezután hozzá, hogy elveszik vagy nem, oldják meg...ennyi !

Előzmény: _Barbara_ (12)
Törölt nick Creative Commons License 2012.04.11 0 0 18

Miért nem küldted el a jó édes anyukájukba őket, szemét gazember ripacs ganéjok, óh Istenem, csak egyszer engem hívnának fel, azt hiszem nem állnának meg a lábukon utánna.

Majd megtréfálnám én őket úgy, hogy nem tennék zsebre !

Előzmény: _Barbara_ (10)
_Barbara_ Creative Commons License 2012.04.04 0 0 16

Meglehet, hogy ez lesz a vége,amit írtál. Meglátjuk. Utánajárok lehetőségem szerint, hogy ez valahol valamelyik internetes oldalon benne volt e a szabályzatban, de nem tudom, hogy melyik oldal engedélyeztetheti ezt a szemétséget, hogy felhívjanak engem ilyen rádióadók és ezt tegyék velem. Amely internetes oldalakon töröltettem a hirdetéseimte, és jeleztem, hogy ezen okból, mindenki azt jelezte vissza, hogy ő nem tud erről a műsorról. Meglátjuk tudok e tenni valamit. Mindenesetre ezt a témát itt ha lehet, nem szeretném folytatni. Azt szerettem volna itt kifejezni, hogy nem értek egyet ezzel a műsorral, s hogy ők másokat ezzel mennyire megaláznak, s hogy örülök, hogy nem vagyok egyedül abban, hogy ha más okból is, de valakiknek szintén nem tetszik ez a rádióadó. Szeretném most már ezt a dolgot -legalábbis egy ideig az elkövetkezendő időkben- magánügyemként folytatni, de előtte szerettem volna jelezni itt, hogy ez engem mélyen bánt, amit a Music Fm tett velem. Mivel engem nem az anyagi haszonszerzés érdekel jobban, s nem azt tartom elsődleges érdekemnek, hogy a hirdetéseim az internetes oldalakon fent maradjanak,rosszabbul esik az, hogy a Music Fm így megszívatott, amennyire csak lehetett, meg is szüntettem minden hirdetésemet minden internetes oldalon miattuk,amin csak lehetett. Nem könnyít a szívatásuk elfeledtetésén az, hogy én milyen sokat akarok keresni. Jobban bánt az, hogy úgy érzem, hogy a becsületemben megsértettek,ez mindennél fontosabb nekem. Nem szolgáltam rá semmivel úgy érzem, hogy a Music Fm ezt tegye velem.Én soha semmi rosszat nem akartam nekik.

Előzmény: Glázser Bozsó (15)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.04.03 0 0 15

Szerintem jelentsd fel őket a fogyasztóvédelemnél. A szavaidból azt olvastam ki, hogy te nem jelentkeztél a játékukra, csak hirdetést tettél fel a honlapjukra. Azt még meg kellene nézni, hogy ennek (a hirdetés elhelyezésének) az volt-e a feltétele, hogy részt vegyél bármilyen promócióban, játékban - illetve, hogy konkrétan a Telefonbetyár c. műsor ezek között volt-e. Ha nem, visszaéltek az adataiddal!

Az nem lehetséges, hogy valamelyik ismerősöd jelentkezett ebben a műsorban és így akart téged megtréfáltatni? (Évekkel ezelőtt a Sláger Rádiónak volt hasonló műsora, de ott általában pl. születésnapi köszöntés céljára használták a "telefonbetyárkodást" és végül a címzett mindig örült neki, nevetett.)

Előzmény: _Barbara_ (14)
_Barbara_ Creative Commons License 2012.04.03 0 0 14

Természetesen nem jelezték. Csak bemutatkozott álnéven a műsorvezető, és előadta állítólagos nagynénjének a sztoriját, s ezután ment le az a beszélgetés,amit leírtam itt. A végén slusszpoénként volt csak bemondva, hogy tulajdonképp mindez csak a Telefonbetyár című műsor szívatása volt, a Music Fm részéről . Nagyon bánt ez a dolog még most is, mert ahogy elgondolkodom, akárhogy is viselkedem az engem hívó emberrel szemben, úgy van kikarikírozva a dolog, hogy én legyek mások által a gúny célpontja, engem nevessenek ki. Mindegy szinte, hogy segítőkész (és ezáltal naívnak tűnő) ember vagyok , vagy a bolond kérdések kapcsán bedühödő ember (így mások által is egy esetleges hülye hirdetőnek nézett ember,aki nem épp illendően viselkedik az érdeklődővel) lennék, akit ki lehet nevetni, gúnyolni ennek kapcsán. Mindegy mit cselekszek a híváskor, az a lényeg, hogy gúny tárgya legyek,akár segítőkész vagyok a bolondság ellenére, akár nem. Nagyon bánt a dolog, tegnap is alig tudtam még elaludni, s most is könnybe lábad a szemem,görcsben van a gyomrom, mert nem tudom erre mivel szolgáltam rá, hogy ezt tegyék velem, s sajnos jogilag nem is tudom, mit lehet ilyenkor tennem. Ha ezt a párbeszédet már közzé is tette a Music Fm a saját csatornáján, nem szeretném, hogy máshol  a későbbiekben ez közzé legyen téve ismét, sem rádióban, sem az interneten, sem írásban,semmilyen más formában semmilyen médiában. Nagyon rosszat tettek nekem ezzel.  Mi céljuk nekik ezzel, hogy másokat így megaláznak mindenki előtt,miközben ezek a hirdetők,akiket már szintén gúny tárgyává tettek, senkinek semmit nem ártottak??

Előzmény: Glázser Bozsó (13)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.03.31 0 0 13

A beszélgetés elején jelezték, hogy a Telefonbetyár című műsorból hívtak?

Előzmény: _Barbara_ (12)
_Barbara_ Creative Commons License 2012.03.31 0 0 12

Igen, azt ígérték, hogy vásárolnak tőlem, mert állítólag Kanadába kellene egy (állítólagos) nagynéninek kiküldeni a szalvétákat, amiket meghirdettem. A nagynéni állítólag nagy szalvétagyűjtő,de válogatós. Már az első kérdés bolond volt: Ha ki szeretné vinni a szalvétákat Kanadába, nem e veszik el a vámnál majd őket? - meglepődtem a kérdésen, mert a papírszalvétát miért vennék el a vámnál? De igyekeztem illedelmesen visszaválaszolni neki, hogy természetesen nem veszik el, nekem is van ebben tapasztalatom én is tavaly Törökországból rengeteg szalvétát hoztam, s meg sem kérdezték, mit akarok én velük, nem vettem fel a kesztyűt, mert miért ne lehetne valakinek végülis ilyen kérdése, még ha nekem nem is biztos , hogy tetszik, én is járhatok ugyanígy egy másik kereskedőnél, s én is elvárom, hogy velem is kedvesek legyenek, még ha én nem is a legszakszerűbb kérdéseket teszem fel. Ezután hasonlóan buta kérdések kavalkádja következett , olykor el is akadt a szavam, de igyekeztem türelmes lenni, olykor kicsit viccesre venni a dolgot, de mindeközben meg sem gondoltam, mivel ezt ők előre nem jelezték nekem, hogy a párbeszédünket ország világ hallja.Nekem ez esett nagyon rosszul amellett, hogy az elég hosszúra sikerült beszélgetés után csak annyit mondanak be nekem, hogy köszönik, ez csak egy kis szívatás akart lenni a Telefonbetyár című műsortól, a Music Fm című rádiótól.Miért jó ez nekik, hogy mást igyekeznek bolonddá tenni? És tudod az a baj, ahogy ezek után egy videómegosztó internetes oldalon utánanéztem ennek a műsornak jobban, ahová régebbi beszélgetések voltak feltöltve, hogy sajnos nem a rádiós emberen szórakoznak a kommentírók, s nem őt gúnyolják  ki, hanem a felhívott ember a gúny tárgya....miért jó ez nekik mond meg nekem!Én ezért vagyok nagyon felháborodva, s ahogy írtam az előző bejegyzésemben, ezért sírtam napokig. Így hirdessen meg valamit jó szándékkal az ember, s így próbáljon kedves lenni, s másoknak megfelelni...hogy mindez ki legyen karikírozva, s mások szemében gúny tárgya légy...Hosszú ideig ment a beszélgetés, s én hiába mondtam, hogy a weboldalamon meg lehetne nézni a szalvétáimat, mindig nemleges volt a válasz, az volt a lényeg, hogy beszéltetve legyek, s úgy, hogy ők is igyekeznek engem minél bolondabb kérdésekkel elárasztani mások előtt, az én tudtom nélkül.Tudod ha én abban a tudatban vagyok, hogy nem csak ketten vagyunk tényleg a beszélgetés fültanúi, pszichésen másképp állok a dolgokhoz, de így a lehető legjobban a földre terítettek engem.Nehéz lenne neked ezt itt elmondani mit is éreztem.... igaz persze nem beszéltem csúnyán, s igyekeztem nem türelmetlen lenni, a kérdések ellenére sem, de nem gondoltam, hogy ez lesz a vége. Most beszéltem ma egy óvónővel például, aki rajzelemzéseket szeretne a csoportba járó gyerekek rajzaiból csináltatni, de ott is előzetesen kikéri minden szülő hozzájárulását, hogy ne legyen belőle gond. Itt is az én hozzájárulásomat ki kellett volna kérniük, hogy én hogy állok mindehhez, hogy ez a beszélgetés nyilvánosan is hallható legyen, de meg sem lett ez ejtve a beszélgetés végén, s azóta sem volt a Music Fm részéről sem egy telefonhívás, sem egy e-mail ezzel kapcsolatosan, hogy mi is a véleményem. ..Nekik lenne pedig illendőbb engem megkeresni....anyagilag ők szerencsére nem károsítottak meg, mint egy másik betyár, akivel viszont e-mail-en lett lebeszélve minden, s ő így szívatott meg engem, szintén ebben a hónapban, ezért is van már viszont elegem egyelőre, mert nem igaz, hogy rövid időn belül két ember is engem szemel ki hülyeségének tárgyául, s élvezi, hogy jót szórakozhat rajtam, s most másodjára ráadásul ezt sok ember is hallja...

Előzmény: Glázser Bozsó (11)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.03.30 0 0 11

Konkrétan mit csináltak? Kigúnyoltak, nevetségessé tettek?

Azt ígérték, hogy vásárolnak tőled, de végül visszamondták? Vagy át is vették a cuccot, csak nem fizették ki?

Előzmény: _Barbara_ (10)
_Barbara_ Creative Commons License 2012.03.27 0 0 10

Remélem én is, hogy mihamarabb megszűnik a Music Fm, én nem voltam hallgatójuk eddig, de nem is leszek ezután az biztos, de nem is fogom sohasem ajánlani senkinek sem. A Telefonbetyár című műsoruktól hívtak fel. Alig két hónapja csinálom azt, higy megpróbálom a napi  négyórás munkámért járó kis havi fizetésemet igyekszem kiegészíteni valamivel, s mivel szalvétákat is gyűjtök, így azokat is meghirdettem, amik plusz darabok, mert valamit már kezdeni kellett magammal, hogy jobb legyen, de két hónap alatt már ők voltak a másodikok , akik megszívattak. Az első betyár, az ráadásul írásos üzeneteivel szedett rá, s anyagi károm is keletkezett, az hittem, ha valaki telefonon hív, s még ha bolondos kérdéseket is tesz fel, ami kicsit hitetlenné tesz, de azért talán komolyan gondolja,s mivel időt és pénzt nem kímél, ezért csak komolyan fog érdeklődni, igaz mindezt ahogy mentek a percek egyre nehezebben hittem el, mert már kereskedő lévén tudom, hogy aki nagyon sokáig húzza az időt , az nem fog venni semmit. Mindenesetre hívásukkal eljuttattak addig ők is, mivel két hónap alatt már nem ők az elsők , akik megszívattak, hogy minden hirdetésemet leszedtem az öszes hirdetési oldalról, amin rajta voltak, nem kell nekem, hogy minden hónapban megszívasson valaki, s még rádiós műsorokban is jót nevessenek rajtam, miközben én az állítólagos érdeklődőnek igyekszem minél jobban megfelelni,és igényeit kielégíteni, amit ő kér azt a legjobbaknak megfelelően megoldani. Hagyjanak engem az ilyen emberek. Így hogyan adjak fel hirdetést, ha írásban és szóban is csak szívatják az embert? Mi alapján szemelnek ki valakit arra, hogy megszívassák őt? Remélem ez a rádióadó minél hamarabb meg fog szűnni. Én pedig sajnos úgy döntöttem, hogy ezután semmilyen hirdetési oldalt nem látogatok, sem mint hirdető, sem mint érdeklődő. Nekem ez elég kemény dolog volt,amit ők is velem tettek, s ráadásul nem is első emberként, az a baj, hogy ők sem tudják, mikor valakit felhívnak, hogy tulajdonképp kit is hívnak fel, s milyen eredményt fognak elérni nála ezzel......sajnos én azóta mivel ez történt minden nap sírok, s mindenkivel türelmetlen vagyok, hogy ez mikorra múlik el, nem tudom.Valahogy azt hiszem nem én voltam nekik a legjobb ember....s hogy mivel, hogyan egészítem ki a fizetésemet...ők biztosan egy vállrándítással csak azt mondják: "Az a maga dolga. Nekünk a mi rádiónk a legfontosabb, mindenki úgy boldogul ahogy tud." Csakhogy azért mert ők boldogulni akarnak, nem kell mást ezért akár lelkileg, akár anyagilag a porba tiporni, s hülyének nézetni másokkal direkt, hülye kérdések halmazával, miközben az az ember nem tett semmi rosszat ellenük, s nem is versenytársa nekik, hogy ilyenekkel kelljen megszívatni őt.Én nem kultiválom az ilyen dolgokat, s ezután amellett fogok mindig szót emelni, hogy a Music Fm mihamarabb megszűnjön, ne sokáig éljen. Örülök, hogy itt is akik eddig kommenteket írtak, nem épp az ő éltetésükért emeltek szót.

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.12 0 0 9

Nem, ez akkor sem, soha sem.

Előzmény: Glázser Bozsó (8)
Glázser Bozsó Creative Commons License 2012.03.12 0 0 8

1992-ben biztosan nagy sikert aratott volna egy ilyen, bár én akkor is utáltam az ilyesfajta "zenéket". :P

desmentir Creative Commons License 2012.03.11 0 0 7

Ha tehetek javaslatot: Klasszik, Jazzy, és időnként a Q. Csodálatos módon a Klub Rádión is van igényes zenei müsor.

Előzmény: hu manus2.0 (6)
hu manus2.0 Creative Commons License 2012.03.11 0 0 6

Kb. 10 évig vívtam a magam harcát (nehogy lefordítsátok németre) a ker. rádiókkal. Pannon, Bridge, Budapest, Pont FM és talán még a Sztár FM-et is ide sorolnám, bár ők részben a szüleim zenéjét játszották.

Belefáradtam, beleuntam.

Vettem a telefonomba 4 GByte-os memória kártyát, feltöltöttem rá vagy 10 órányi zenei anyagot és azt hallgatom.
Autóvezetés közben pedig az MR1 Kossuthot. Megszünése esetén a Bartókot fogom hallgatni, de ezt a tucc tucc getvát soha. 

Törölt nick Creative Commons License 2012.03.11 0 0 4

Utasellátó jó volt, csak nekem Lovász személye gázos...egy volt kereskedelmi retekből(Danubius)jött, más kérdés, hogy a Cafén próbált úgy viselkedni ahogy azt egy normális műsorvezetőtől el lehet(ne)várni.

Franko Roni jó, őt kedvelem.

Ez az új rádió azt hiszem 19, egy híján 20, a gagyi adók számának egyel növelése, semmi szükség erre sem.

Persze az állandóan rádióban maradó vetésforgó embereknek (Harsányi, Csiszár, Jáksó, Boros-Bochkor, Hajós) hogy csak a legellenszenvesebbeket  soroljam (a sor korántsem véges), ezeknek mindíg közszereplésben kell maradniuk, akármennyire gagyik is.

És nem kis apanázst kell a markukba szórni.

Azok a rádiók amik megszűntek és jók voltak, azok miért nem élednek újra más frekvencián ? pl. EstFm, és utódja a Café, de említhetném a volt Budapest Rádiót, később Pont Fm, igaz sok műsorkészítő a Rádió Q ba épült be, több Cafést és Bp.rádióst is hallottam már ott, de közel sem olyan a műsoruk színvonala mit egykoron az anyarádiójuknál.

Előzmény: Piszkozat (2)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.11 0 0 3

Szar, röviden tömören, lényegretörően.

Előzmény: tilosha (-)
Piszkozat Creative Commons License 2012.03.11 0 0 2

Még jó, hogy nem Juventusos, hiszen a Juventus él és virul a 103.9-en, csak a kisebb vételkörzettel nem kevés potenciális hallgatót elbukott. Hiába szűnt meg a Danubius és a Sláger, alapvetően ugyazzal a profillal indultak a helyükön az új rádiók, csak a tulajdonosi háttér változott. Igaz, hogy ezt az új rádiót nem hallgattam eddig (most a webes élőbe belehallgattam) de pont az imént írtak miatt gondolom, hogy van pár alap profil, aminek az egyike ez a trendi, fiatalos vonal (hívják bárhogy a rádiót) és most ezt a helyet tölti be a Music.Fm.

Az más kérdés, hogy én nem fogom hallgatni. Én annak örülök éppen, hogy a Radiocafé Utasellátó c. műsora hétfőn reinkarnálódik a Petőfin.

Gazuzem Creative Commons License 2012.03.11 0 0 1

Az első reggeli adás első 15 percét hallgattam. Egy perc után tudtam, hogy ez nem nekem való rádió (biztos már öreg vagyok hozzá): feleslegesen gyorsan, és hangosan beszélő műsorvezető, tucc-tucc zene, Hajdú Steve sem tudott róla meggyőzni, hogy tovább hallgassam, pedig bírom (amúgy HL-t is, de ez a hadarás...). Délután még tettem egy próbát, de akkor már csak egy percig bírtam, a zene elüldözött.

hüvelygombás rongyosélet Creative Commons License 2012.03.10 0 0 0

Szalai An0mália

tilosha Creative Commons License 2012.03.10 0 0 topiknyitó

Szerda nulla órától sugározza adását Budapest új rádiója, a Music FM rádió a 89,5 MHz-es frekvencián. A Prodo Voice Studio Zrt. által üzemeltetett zenei csatorna az ország legnagyobb körzeti kereskedelmi frekvenciájával rendelkezik: a száz kilométeres vételkörzetben 3,3 millió hallgatóhoz jut el.

65 százalékban kell zenei tartalmakat sugároznia, ezen belül 42 (!!!) százalékban magyar zenét.

Kinek hogy tetszik az egykori music radio (Juventus) utódja?

Nem igazán Juventusos.

Rádió 1/ Roxy / Deejay/ Rise Fm/ Face klón?

Vagy egyik sem???

Egy biztos, Összehoz Minket!

Remélem itt, a fórumon is....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!