Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 116

Az, amit a szocik láttak, 2012. 01.28-án volt. Ma másképp látják.

Vonják vissza a nemzetközileg elülttett hazugségaikat ba szocik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bunkó hazug párt az mszp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! van annyi vér a pucájában, hogy nemzetközileg kiálljon és azt mondja: nem olvastuk el a választási törvényt, csak alapból támadtunk és tévedtünk.

Előzmény: John Doe(520i) (113)
John Doe(520i) Creative Commons License 2012.01.29 0 0 113

A szocik nem így látják.

Előzmény: KanapéKözgazdász (44)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 112

Orbán Viktátor totális diktatúrát épített ki, ahol az igazi demokraták kivétel nélkül a föld alá kényszerültek.

Lehet, hogy végül majd ez jelent kiutat a négyes metró körül kialakult tötymörgésből?

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 111

Eddig fikázták a választási törvényt, sőt, Clinton nénit és a nemzetközi ballibeket is ráizgították a témára. VONJÁK VISSZA NEMZETKÖZILEG AZ EDDIGI ÁLLÍTÁSAIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
monter Creative Commons License 2012.01.29 0 0 110

a szocikat meg minden jelenlegi pártot szépen kikéne telepiteni madagaszkára a többi nagyorrú mellé

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 109

...mint egy igazi demokrata.

Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 108

Az hol van, mikor szettart karokkal onfeledten kereng ?

Előzmény: centirozó (101)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 107

Azért ez nem semmi! Tipikus fideszes megoldás! Gyurcsány mondta, hogy sztálini alkotmány, csak a sztálini jelzőt nem használta. Ez igen! Gratulálok. Látszik, hogy kinek az emlőin nevelkedtél. Szerintem te még azt is elhiszed, amit a petike meg a gabika mond.

Szóval milyen sztálini alkotmányt? Milyen milliós tömeg?

Előzmény: nagyanyo05 (106)
nagyanyo05 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 106

Gyurcsi mondta, hogy visszahelyeztetné a sztálini alkotmányt:( A sztálinit nem tette ugyan hozzá, de egyértelműen erről van szó:( Nem tudják benyalni, hogy Mo kersztény állam:) Igaz, az eu liberálisok sem, de ez legyen az ő bajuk, meg Gyurcsányé:)

Előzmény: ajjjaj99 (104)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 105

Diktatúra többféle is van, és lehet benne választásokat is tartani.

Előzmény: Törölt nick (69)
ajjjaj99 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 104

Milyen sztálini alkotmányt? Milyen milliós tömeg?

Előzmény: nagyanyo05 (102)
centirozó Creative Commons License 2012.01.29 0 0 103

dékás Gyurcsány mszp-s kampányfilmje.

Előzmény: centirozó (101)
nagyanyo05 Creative Commons License 2012.01.29 0 0 102

Keserű álom:D És ráadásul vissza a sztálini alkotmányt!:( Akarjátok? Nem hiszem!:) Az egymilliós tömeg megmutatta, hogy NEM!

centirozó Creative Commons License 2012.01.29 0 0 101

2/3-adot szerezhet az ellenzék!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megfontolom Creative Commons License 2012.01.29 0 0 100

Mindig ezt mondják azok, akik félnek beismerni, hogy nem értik mit beszél a másik. Ahelyett, hogy megkérnék, fejtse ki érthetőbben, mert nem egészen érti miről is beszél, kijelenti a másikról, hogy felsőbbrendűnek hiszi magát. 

Ha én nem értek valamit, nyilván megvan annak az oka. Vagy mert nem olvastam eleget, vagy mert egyszerűen nem a szakmám, vagy egyszerúen nem értek hozzá.

Nagy hibája egyébként a tanult embereknek, ha nem veszik észre egy vegyes társaságban, hogy amiről beszélnek azt csak egy szűkebb szakmai réteg érti. Sokkal érthetőbben kellene beszélni. Viszont létezik egy szint, ami alá nem szabad lemenni. Ha valaki mindenkihez úgy beszél mint egy dedóshoz, akkor előbb utóbb Ő maga válik dedóssá. A demagógia, a populizmus nagyon látványos népszerűségnövekedést hozhat, de ez csak ideig-óráig hozhat sikereket. Mert ugye a tények nem populisták. 

Informatikus vagyok. kaptam egy tanácsot kezdő kromban, amit a mai napig e legfontosabb, egyben leginkább szem előtt tartandó kritériumnak tartok fejlesztői munkám során, de azt gondolom ez minden szakmára igaz. Így hangzott:

Egy számítógépes alkalmazást soha ne készíts el úgy, hogy a hülye is használni tudja, mert akkor azt CSAK a hülyék fogják használni, az meg senkinek sem jó!.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (94)
panteleonee Creative Commons License 2012.01.29 0 0 99

Nem szégyellnek azok semmit.

Előzmény: Törölt nick (85)
centirozó Creative Commons License 2012.01.29 0 0 98

szeretnénk nyugodtan lenni". Enn(Y)i!

Köszönöm.

Előzmény: Törölt nick (96)
evil linguist Creative Commons License 2012.01.29 0 0 97

Hogy szerinted mi rosszabb és mi jobb, az érvek nélkül egyéni szocprobléma. Márpedig érveid nincsenek, olyanok semmi esetre sem, amelyek a nyugati liberális demokráciák nyelvén megfogalmazhatóak. A sanyarú helyzet az, hogy Szekeres elvtárs hozzátok képest fluent demokrata. A ti nyelvetek a Lajtától nyugatra érthetetlenebb, mint a páviánok vokalizációja.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (94)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.01.29 0 0 95

Az adot nem hosszú óval kell írni? Mert annak legalább volna valami értelme:-)

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (-)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.01.29 0 0 94

A szomorú az, hogy Ti tényleg elhiszitek, hogy jogotok van bárkire bármit rámondani.

Én tudom, hogy a Fidesz kormány messze nem tökéletes és a stílusuk is gusztustalan, de hidd el, hogy ez sokkal kevésbé rosszabb,mint a balliberális oldal pofátlan és hazug felsőbbrendűségi tudata.

Előzmény: evil linguist (93)
evil linguist Creative Commons License 2012.01.29 0 0 93

A szomorú az, hogy tényleg nem értitek.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (92)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.01.29 0 0 92

De milyen szerencse nekünk,hogy itt vannak a mi kedves balliberálisaink, akik megmondják mikor van diktatúra, ki diktátor, ki fasiszta és ki antiszemita :)

Előzmény: evil linguist (91)
evil linguist Creative Commons License 2012.01.29 0 0 91

A mousse au chocolat is ritkán sikerül tökéletesre. De csak a fideszfanok nem tudják megkülönböztetni a szartól.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (72)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.01.29 0 0 90

Álomdj szépeket a Magyar Antifasisztákkal és Ellenállókkal! :)

Előzmény: Törölt nick (88)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.01.29 0 0 89

előfeltételei

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (87)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 88

Ez az! Tehát a szégyen ki van zárva! Csakis a félelmet láthattuk a szemeikben. Szerintem ez szörnyű. Én most tízórás néma csenddel horkolással adózom megrendültségemnek.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (87)
Mynheer Peeperkorn Creative Commons License 2012.01.29 0 0 87

Amiatt nem kell aggódni, mert a szégyennek előfeltétele van, amik náluk nem állnak meg.

Előzmény: Törölt nick (85)
kibergábor Creative Commons License 2012.01.29 0 0 86

a felületes szemlélőket is gyakran megtévesztve - még a kétharmad sem lehetetlen az ellenzéknek. Így az ellenzék nem tud könnyen NATO-beavatkozást kérni, hanem kénytelenek a nehezebb úton, a választók bizalmát elnyerve győzni. Láthatod, hogy itt még a választások is csak az ördögi Orbán-rezsim fenntartását szolgálják.

Na jó! Elég a viccből! Rá sem merek gondolni, hogy mindezt józanul, ép ésszel írtad.

Ugye csak viccelsz! Ennyire nem lehetsz...

Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 84

Amellett mintha félelmet is felfedeztem volna a kamerába pillantók tekintetében: mikor volt ilyen utoljára a Rákosi-idők óta?

Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.29 0 0 83

Igen, a legsötétebb Rákosi-időket idézi sajnos az Orbán.

Előzmény: Mynheer Peeperkorn (79)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!