Az, amit a szocik láttak, 2012. 01.28-án volt. Ma másképp látják.
Vonják vissza a nemzetközileg elülttett hazugségaikat ba szocik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunkó hazug párt az mszp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! van annyi vér a pucájában, hogy nemzetközileg kiálljon és azt mondja: nem olvastuk el a választási törvényt, csak alapból támadtunk és tévedtünk.
Eddig fikázták a választási törvényt, sőt, Clinton nénit és a nemzetközi ballibeket is ráizgították a témára. VONJÁK VISSZA NEMZETKÖZILEG AZ EDDIGI ÁLLÍTÁSAIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért ez nem semmi! Tipikus fideszes megoldás! Gyurcsány mondta, hogy sztálini alkotmány, csak a sztálini jelzőt nem használta. Ez igen! Gratulálok. Látszik, hogy kinek az emlőin nevelkedtél. Szerintem te még azt is elhiszed, amit a petike meg a gabika mond.
Szóval milyen sztálini alkotmányt? Milyen milliós tömeg?
Gyurcsi mondta, hogy visszahelyeztetné a sztálini alkotmányt:( A sztálinit nem tette ugyan hozzá, de egyértelműen erről van szó:( Nem tudják benyalni, hogy Mo kersztény állam:) Igaz, az eu liberálisok sem, de ez legyen az ő bajuk, meg Gyurcsányé:)
Mindig ezt mondják azok, akik félnek beismerni, hogy nem értik mit beszél a másik. Ahelyett, hogy megkérnék, fejtse ki érthetőbben, mert nem egészen érti miről is beszél, kijelenti a másikról, hogy felsőbbrendűnek hiszi magát.
Ha én nem értek valamit, nyilván megvan annak az oka. Vagy mert nem olvastam eleget, vagy mert egyszerűen nem a szakmám, vagy egyszerúen nem értek hozzá.
Nagy hibája egyébként a tanult embereknek, ha nem veszik észre egy vegyes társaságban, hogy amiről beszélnek azt csak egy szűkebb szakmai réteg érti. Sokkal érthetőbben kellene beszélni. Viszont létezik egy szint, ami alá nem szabad lemenni. Ha valaki mindenkihez úgy beszél mint egy dedóshoz, akkor előbb utóbb Ő maga válik dedóssá. A demagógia, a populizmus nagyon látványos népszerűségnövekedést hozhat, de ez csak ideig-óráig hozhat sikereket. Mert ugye a tények nem populisták.
Informatikus vagyok. kaptam egy tanácsot kezdő kromban, amit a mai napig e legfontosabb, egyben leginkább szem előtt tartandó kritériumnak tartok fejlesztői munkám során, de azt gondolom ez minden szakmára igaz. Így hangzott:
Egy számítógépes alkalmazást soha ne készíts el úgy, hogy a hülye is használni tudja, mert akkor azt CSAK a hülyék fogják használni, az meg senkinek sem jó!.
Hogy szerinted mi rosszabb és mi jobb, az érvek nélkül egyéni szocprobléma. Márpedig érveid nincsenek, olyanok semmi esetre sem, amelyek a nyugati liberális demokráciák nyelvén megfogalmazhatóak. A sanyarú helyzet az, hogy Szekeres elvtárs hozzátok képest fluent demokrata. A ti nyelvetek a Lajtától nyugatra érthetetlenebb, mint a páviánok vokalizációja.
A szomorú az, hogy Ti tényleg elhiszitek, hogy jogotok van bárkire bármit rámondani.
Én tudom, hogy a Fidesz kormány messze nem tökéletes és a stílusuk is gusztustalan, de hidd el, hogy ez sokkal kevésbé rosszabb,mint a balliberális oldal pofátlan és hazug felsőbbrendűségi tudata.
De milyen szerencse nekünk,hogy itt vannak a mi kedves balliberálisaink, akik megmondják mikor van diktatúra, ki diktátor, ki fasiszta és ki antiszemita :)
Ez az! Tehát a szégyen ki van zárva! Csakis a félelmet láthattuk a szemeikben. Szerintem ez szörnyű. Én most tízórás néma csenddel horkolással adózom megrendültségemnek.
a felületes szemlélőket is gyakran megtévesztve - még a kétharmad sem lehetetlen az ellenzéknek. Így az ellenzék nem tud könnyen NATO-beavatkozást kérni, hanem kénytelenek a nehezebb úton, a választók bizalmát elnyerve győzni. Láthatod, hogy itt még a választások is csak az ördögi Orbán-rezsim fenntartását szolgálják.
Na jó! Elég a viccből! Rá sem merek gondolni, hogy mindezt józanul, ép ésszel írtad.