Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kezdeném az elején . Venni szeretnék egy Gamo Hunter 1250 légpuskát .Fel is tettem egy posztot a megfelelő helyre .Jöttek is szép számmal az ajánlatok ,egyszer csak ma reggel beesett egy számomra kicsit ,vagy talán nagyon túlárazott légpuska. Mutatom a szóban forgó üzenetet.
"Van 4.5 es és van 5.5 is mind kettő a gyári rugos tehát erős tökéletes gyári gyüjtői állapotban nincs felújitva mert 10 lövés sincs bennük csak kiprobálva voltak az ára 260000 ft /db alku nélkül székesfehérvár vonzás körzetében van ha érdekes így is akkor hivj fel és ha beszéltünk küldök képet is,,
Igazándiból az érdekelne hogy egy olyan légpuska ami új korában sem került 200 ezer forintba ,most hogyan vagy mitől is ér ennyit? Ez a szóban forgó fegyver nem egy Mustang a légpuskák világában .Ennyi pénzért fényévekkel jobbat lehet venni a használt piacon.Kiváncsi lennék a ti véleményetekre ,hogy ez valóban ennyit ér mert akkor meg veszem mind kettőt,vagy csak egyszerűen bepróbálkozik az eladó.
Kínai a mai Hammerli ami régen svájci volt. Azonban ez a két puska azért lett megvásárolva annak idején mert akkor kezdtem németre gyűjteni ami nagyon nem olcsó mulatság. Ilyen két fegyver volt a kezembe, ki tudtam próbálni és csak aztán vettem én is. Ezek nagyon jók de persze ahhoz képest hogy kínai és török. Viszont mamár egy HW 30 161000 ft tehát sokak számára már nem érhet annyit. Azért írtam már egy ideje mindkettőt negyven ezerre mert annyit érnek valójában szerintem de nem akarok senkivel vitatkozni.
Te sem vagy tévedhetetlen! Az én Hammerli 550-es kínai légpuskám meg a török gyártmányú Bornerem olyan pontos és jó fogású valamint törőcsövesként nem igényel patront aminek az olcsóbb kiadásoknál biztos hogy a lövések eleje csattanás szerűen erős míg a vége húsz méteren már leesik. Így akár el is viheted kipróbálni őket és minden további nélkül visszahozhatod ha nem tetszik. Amelyik esetleg aztán kell mindössze negyvenezerért a tied lehet. 0620 5432 052 Faragó, Kispest.
Gyerekkoromban lőttem utoljára célba, azóta csak az élvefogó csapdákban lövöm ki a patkányokat. Nem túl sportszerű, de szerintem a fullasztástól azért jobb.
Tönkerment a puskám, de már nem akarok vele foglalkozni, amúgy is nagyon pontatlan volt.
Vennék egy újat, amit nem csak patkányok kivégzésére, de néha egy kis céllövészetre is használnék a kertben.
Elkezdtem szimpatizálni az acél BB lövedékekkel olyan szempontból, hogy hosszú távon csak kevésbé terheli a környezetet, mint az ólom. Viszont nem tudom, hogy pontosságban felveszi-e a versenyt az ólommal?
Illetve nem tudom, hogy mennyire halálos a patkány számára egy ilyen lövedék?
10-15 méterre lövöldöznék, úgyhogy pisztoly is szóba jöhet. Abból szimpatikus lenne a CO2 patronos megoldás, ólmos vagy BB táras, amit nem kell minden lövésnél újratölteni.
100e alatti kategóriában gondolkodom, de kerülném az ipari hulladékokat. Látom, hogy rengeteg kínai meg lengyel (szerintem az is kínai) fegyver van eladó, de olyat nem merek venni.
A Szláviába nem könnyű a rugó rövidsége miatt erősebb rugót találni nem úgy mint a magyar LG-be amibe van hely hozzá bőven és hátul a záró dugóba is befér legalább 3,5 fordulat csak bírja az ember összerakni. A Barugon tudná megmondani, hogy hogy lehet egy Szlávia több mint tíz joul.
Haveri kőrből mond meg a "lököttnek", ha erősebb puskát akar ne a dugattyút furkálja, erősseb rúgót rakjon bele.....Anyám borogass micsoda szakik :DDD, nem ám megsértődni.
Két lökött ! Képtelen vagyok rájönni, hogy kitől vettem azt a puskát pedig az ő haveri köréből hallottam valakitől, hogy meg kell furkálni, tehát ki kell könnyíteni a dugattyút és úgy erősebb lesz a puska.Heló.