Keresés

Részletes keresés

FHV Creative Commons License 2011.10.29 0 0 19

A Halas elleni kötelezőt ha nehezen is, de hozta a csapat, gratula hozzá mindenkinek! Ha bíróznék, biztos megszólnának, de a hetesek és kiállítások aránya finoman fogalmazva is különös. Mindegy.

 

A korábban a váci csapat szárnyaszegéséről írtakból meglepetésre (?) máris bejött az első: a szexárdi x. :-)

 

Mondhatnám azt is "Apa, kezdőőőődik!"  :DDD

 

Mindazonáltal a Fehérvár veresége is jól jött, ma pedig a Veszprémet verhetné a Fradi és jó lenne a 7vége.

 

Feltűnő, hogy a Csaba ismét a hercegsüdiékkel szerzett pontot-pontokat, ahogy ellenünk is. Éééééérdekes.

FHV Creative Commons License 2011.10.29 0 0 18

Én úgy gondolom, hogy a kiállítási arány és a hetesek száma mindent elmond (a kiállítások időbeliségét is - mikor történtek -  tekintsük!!!), aztán lehet beszélni arról, hogy mi elfogult és mi nem.

Előzmény: kagye (17)
kagye Creative Commons License 2011.10.27 0 0 17

Nem. Sokkal több olyan megállapítás van az írásaidban, amivel nem értek egyet. Viszont - mint ahogyan írtam - elfogult véleményekre nem szeretnék reagálni. Most ragadjak ki a mérkőzésből én is részleteket, amikor a váciak kárára tévedtek a játékvezetők? Minek? Már több alkalommal leírtam: a magyar női kézilabda bajnokság sajátja, hogy fordulónként minimum 10 csapat sikerét veszik el azok a csúnya bírók... (A félreérthető fogalmazásról annyit: ilyenekből lesznek a "kabátlopási" esetek. Pár hét múlva az marad meg az azt olvasókban, hogy egy szegény siófoki játékost Vácon büntetlenül úgy kiütöttek, hogy kórházba kellett vinni. Ismét leírom: sem így, sem úgy értelmezve nem ütötték ki Ivettet!)

Előzmény: FHV (16)
FHV Creative Commons License 2011.10.27 0 0 16

Tisztelt kagye, Gyula bá'!

 

A meccsel kapcsolatban sok mindent ki lehet kérni, magad vagy a csapat nevében. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam a "kiütöttek" szóval, félreérthető volt, célzásom a játék további folytatásáról szólt, nem a szó szerinti kiütésről-ütésről.

 

Annak viszont örülök, hogy írásomban - úgy nézem - csak ez volt számodra az egyetlen, amivel nem értettél egyet. :-)

Előzmény: kagye (15)
kagye Creative Commons License 2011.10.27 0 0 15

Kedves FHV!

Természetesen minden szurkoló elfogult a csapatával kapcsolatban. Ezért nem is reflektálnék véleményedre - amelyek azért néhány szegmensében eléggé furcsák. Egy valamit nem hagyhatok azonban szó nélkül: ez pedig Szepesi Ivett sajnálatos sérülésének általad felfedezni vélt körülményei. Azt írod: "...  ennek egyik áldozata lett Szepesi is, akit úgy ütöttek ki a játékból, hogy kórház lett a vége." Ez egyszerűen nem igaz, alattomos, durva vád, amit minden váci játékos és szurkoló nevében kikérek magunknak! Nem tudom, láttad-e a helyszínen az esetet. Nem tudom, sikerült-e megnézned azóta. Megnyugodva, lehiggadva, nem a meccs izgalmainak hatása alatt. Mivel nekem módom volt rá nem is egyszer - a tévéfelvételt készítő médium munkatársa vagyok -, így nyugodt szívvel kijelenthetem: NEM HOGY NEM ÜTÖTTÉK KI IVETTET A VÁCI JÁTÉKOSOK, HANEM TISZTÁN SÁNCOLTÁK LÖVÉSÉT!!! (Méghozzá Baross Zsuzsa.) Sajnos, ezt követően a siófoki játékos rosszul ért talajt és nagyon csúnyán beverte a fejének hátsó részét. Ennek általában agyrázkódás a következménye. Mi, váciak folyamatosan érdeklődtünk a helyi kórházban hogyléte felől és őszintén örültünk, amikor haza mehetett.

Most meg valaki egy internetes fórumon vélt igazának hamis bizonygatására felelőtlenül vagdalkozik....

Előzmény: FHV (14)
FHV Creative Commons License 2011.10.27 0 0 14

"Agyonra" vásárolt csapat ma maximum az ETO és a Veszprém női szinten. Az első négyből pont emiatt a két elfújt meccs miatt hiányzik a csapat, ez a 3 pont az, ami elválaszt a többiektől. Úgy látom kicsit nőtt az arc Vácon, az 1 gólocskás "éppengyőzelmek" nem túl biztatóak a jövőre nézve, hozzátéve azt is, hogy a Siófok elleni meccsen nem billent, hanem megdőlt a hazai pálya az utolsó 10 percben. A váci játékosok azzal a tudattal játszhattak, hogy a szabálytalan megmozdulásaikat úgysem büntetik a bírók, ennek egyik áldozata lett Szepesi is, akit úgy ütöttek ki a játékból, hogy kórház lett a vége. Természetes, hogy megbomlik a csapategység, a taktika, hiszen az "agyonra" vásárolt Siófok sajnos nem tudott a helyére megfelelő kvalitású játékost beállítani, ráadásul nem is volt hová, hiszen a sorozatos emberhátrányok kellőképpen megakasztották a játékunkat.

Én csak egyet mondok, örülj annak, hogy a Vác még ott tart, ahol, de az eredményeket ezután kell(ene) igazán hozni, illetve a jövendőbeli biztos vereségeket belekalkulálni!

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.26 0 0 13

Halli! Milyen érdekes hogy a Békéscsabai x -nél is a játékvezetők voltak a hibásak arra nem gondolsz hogy lehet nektek "agyonra" vásárolt csapatotok de csapatként nem működik a gépezett magasan ott a helyetek az első négybe.De a Váci vereség nem csak a játékvezetőkön múlott .Szeretett csapatod azt hitte hogy megvan a meccs és így kiengedtek és mikor baj volt már nem tudtak felpörögni, a Vácott meg dicséret illeti mert nem adta fel. Ja és szerintem a két csapat között nincs 6-7 gól külömbség mint ami a szünetben volt. Üdv további jó szurkolást Hajrá Vác Hajrá Kézilabda!!!

Előzmény: FHV (12)
FHV Creative Commons License 2011.10.26 0 0 12

Előkerülve talán kezdeném ott, ahol abbahagytam.

 

A rossz ómen megérzése sajnos "bejött" Vácon, ahol a lefújást követően természetesen nem volt olyan helyi szurkesz, aki - akár csak egy fél szóval is - megemlítette volna a hazai pályán elért győzelem körülményeit.

 

Sajnos a Siófok beleszaladt - persze ehhez az is kellett, hogy ketten (pszt: hercegsüdi) hátulról lökjék - abba a kinyújtott ökölbe, amit a Vác tartott maga előtt.

 

A meccs első félideje küzdelmes, váci részről szenvedő, siófoki oldalról könnyed játékkal hozott 30 perc volt, annak ellenére, hogy a kiállítási arány már ekkor jellemezte a hazai pályát.

 

A második játékrészre valahogy elfogyott a játék és vele együtt a siófoki csapat a kissé egyoldalúan megítélt kiállítások miatt. A meccs végén váci oldalon 2 kiállítás, a SKC játékosait 8 (!) alkalommal pihentette a két rigó. Ebből a Szalai Babett piros lapját kiharcoló Klivinyi Kinga említhető még meg, hát Szabina jól megtanította neki a színészmesterséget, annyi bizonyos. A "nagy halál" és a kiállítás után kb. 6 mp-cel már mosolyogva nézett össze társaival: "Ezt is megették hercegsüdiék!"

 

Az ítéletek tükrözték a hazai csapat sérthetetlenségét, mert amíg pl. Bogdanovic Annát - jogosan - kiküldték, mert Tápai Szabinának ziccerben odaütött, addig pont az említett hölgyet a Bódi Berni elleni ugyanilyen jellegű szabálytalanságáért elfelejtették, mintahogy akkor is, amikor Szabina a ziccerben betörő játékos kezét hátulról visszafogva-rányúlva próbálta meg faultolni.

 

Ezek csak példák, mert jónéhányat lehetne még a meg nem ítélt kiállításokhoz sorolni váci részről...

 

De sajnos nem kizárólag ez volt az oka a vereségnek. Sajnos a fordulók óta kiemelkedő váci irányító játékból kiemelését valahogy elfelejtette Imre Vilmos (nemúgy Ökrös Csaba a miénket), ami ugyan az első félidőben még nem volt gond, a másodikban annál inkább. Tudvalevő, hogy a Vác játéka kizárólag egy emberre épül, akit semlegesítve nincs figura, nincs elképzelés, nincs kialakított helyzet és persze jónéhány gól sem.  

 

Remélem, a visszavágón ezeket a problémákat sikerül orvosolni, illetve amennyiben csak negyede ilyen hazai pályát kapunk, már bizakodhatunk is a győzelemben.

 

Pénteken Kiskunhalas érkezik, a versenyben maradáshoz kötelező a győzelem.  

FHV Creative Commons License 2011.10.11 0 0 11

Nos, megpróbálom időrendben a dolgokat:

 

Fantasztikus küzdeniakarással, jobb koncentráltsággal sikerült egy jól játszó Érdet megvernünk, és tőlük is bekaszálni a két pontot. GRATULA!!! :-)

 

Ugyancsak gratula Bódi Berninek és Herr Orsinak a válogatottba való meghíváshoz, bár a teljesítményük és "előéletük" alapján ez nem lehetett kérdéses, még akkor sem, hogy új szöv. kapitány van.

 

Nálam keretben lenne még Anna és Szepi is, de sajnos nem én vagyok a kapitányi cím tulajdonosa. :-)

 

 

Szombaton 16:00-tól NAGYONNAGYONNAGYON fontos meccs vár a lányokra Vácon, úgy gondolom, hogy mindenkitől kell az Érd elleni játékhoz képest még 20% és akkor biztosan nálunk landolnak a pontok a meccs végén.

 

Rossz ómen, hogy Vácon ugyanaz a két fogalmatlan j.v. fütyül majd, mint Békéscsabán. (hercegsüdi)

 

Hajrá Csajok!  

FHV Creative Commons License 2011.09.26 0 0 10

Az egyik fő vetélytárs, a Fehérvár otthonából sikerült elhozni a 2 pontot, gratula a csapatnak! .-)

 

A következő ellenfél szintén kemény lesz, az Érddel játszik a csapat itthon. Hasonló motiváltsággal őket is meg tudják verni a lányok, főleg hazai pályán.

kézikedvelő Creative Commons License 2011.09.21 0 0 9

szép napot!

 

létjogosultsága van a topiknak, de valószínűsítem, hogy két hónapon belül itt is az lesz, ami az összes kézilabdás fórumon. nevezetesen, hogy a győr milyen csodálatos csapat, meg hogy milyen jól áll a görbének a rövid haj.

Előzmény: FHV (-)
FHV Creative Commons License 2011.09.17 0 0 8

Annyi előnye azért csak van, hogy nem csúszik és emiatt nem szakadnak a térdek, nem úgy, mint Győrben.

Előzmény: solozo (7)
solozo Creative Commons License 2011.09.15 0 0 7

1. Nem vagyok a barátod (szerintem nem ismerjük egymást)

2. Ha nem tetszik, nem mész be a csarnokba és kész. Tök 1xű.

 

1. A matematikai valószínűsége csekély, de mivel (kölcsönösen) nem tudjuk, kit takar a nick, még az sem kizárt hogy barátok vagyunk...)))

2. Attól mert nem tetszik, miért ne mennék be? Ha speciel a kedvenc rockegyüttesem egy szakadék falusi kultúrházban lép fel, akkor is elmegyek, jegyet váltok, legfeljebb megállapítom, hogy szar hely.))

Előzmény: FHV (6)
FHV Creative Commons License 2011.09.15 0 0 6

1. Nem vagyok a barátod (szerintem nem ismerjük egymást)

2. Ha nem tetszik, nem mész be a csarnokba és kész. Tök 1xű.

 

Más: a hétvégén a csajok remélem nem veszik fel a Fradi és az Alcoa stílusát és nem feltartott kézzel - kivéve sáncolásnál :-)  - mennek ki a pályára az ETO ellen. Bízom bennük és a tisztes helytállásban.

Előzmény: solozo (4)
Bigyo SU Creative Commons License 2011.09.13 0 0 5

:)

solozo Creative Commons License 2011.09.12 0 0 4

„Ha nekik megfelel, akkor neked is meg kell feleljen."

 

Nem barátom, nekem nem kell.

Előzmény: FHV (3)
FHV Creative Commons License 2011.09.12 0 0 3

Most is az van. Ha nem lenne, a Szövetség nem engedné a játékot. Ha nekik megfelel, akkor neked is meg kell feleljen. Új csarnok építése egyébként tervben van ha minden igaz.  :-)

Előzmény: solozo (1)
solozo Creative Commons License 2011.09.10 0 0 1

Mikor lesz végre NB I-re alkalmas csarnokotok?

vonyarcvhegy Creative Commons License 2011.09.09 0 0 0

A kézilabda tippbajnokságban itt a f0rum0n őket választottam csapatomnak. HAJRÁ SI0'F0K

Előzmény: FHV (-)
FHV Creative Commons License 2011.09.09 0 0 topiknyitó

Minden jöhet, ami a "Cápalányok" körül történik. Már igencsak létjogosultsága van a topicnak... :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!