Találtam egy nagyon jó kis céget. Gyönyörű ágyneműket készítenek pamutszaténból. Ami a lényeg, van nekik egyszínű is és külön is lehet párnát venni hozzá. Egyébként a kikának is szállítanak.
Ja, és lehet kérni dupla méretet is, akár a német dupla paplanhoz is.
Aki sokat szemezett már a készenkapható füles függönyökkel, de a görgős karnisa miatt eddig nem tudta felrakni, azoknak ajánlom:
Kapható görgős karnisokhoz fülesfüggöny csuszka a diegoban 200 ft/7db egy függönyhöz állítólag ennyi kell, nagyon olcsón 200 ft-ért(kikában 1200 körül van?)
Barátnőm névnapjára ilyet veszek, mert ő is függönydilis, csak eddig nem tudta szépen felrakni, pedig sokszor tényleg bagóért lehet kapni szép kész fülesfüggönyöket, varrni sem lenne olcsóbb, így variálhat majd megint a függönyeivel:).
Jé, nem is ismertem ezt a honlapot. Tényleg vannak szépek, de azt hiányolom, hogy nincs odaírva milyen anyagból vannak az ágyneműk. Vagy csak én vagyok vaksi?
Nálunk is ilyen van a nappaliban, mármint, hogy nincs drapériafunkciója a hagyományos értelemben, tehát nem elhúzható sötétítő. Sötétebb organza, voil, mint a függöny maga. Nekem ez így sokkal könnyedebb.Szépen keretezi az ablakot, de, ha nem sötétítőnek használod, minek nehéz anyag?
Van. Hm, érdekesen működik. Mivel több cég is benne van, a központba fut a megrendelés. Aztán ki tudja mi alapján adják ide-oda a rendelést. De szalagfüggöny, meg roló pont nincs rajta feltüntetve.
Beszerzési hely megvan, csak lehet hogy Komárom nincs mindenkinek közel. Nálunk lehet rendelni szerkezetet, meg választás szerinti anyagból, méretre varrt lapfügönyt vagy rolót.