Keresés

Részletes keresés

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 22

Persze és pénzbe sem fog kerülni, sőt spórolnak vele igaz?

Előzmény: Törölt nick (20)
Qqberci Creative Commons License 2011.06.25 0 0 21

Akkó'most Qrmányzati Kétharmadnak hívják?...

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.25 0 0 20

Csak most nem lesz kormányzati negyed. Egyébként minden stimmel.

Qqberci Creative Commons License 2011.06.25 0 0 19

Tények, adatok:

A központi költségvetés nettó adóssága:
2010 április: 18,104.2 milliárd Forint
2011 április: 19,677.1 milliárd Forint
http://akk.hu/ktgvetesadossag.ivy

Az Orbán kormány idén áprilisig  1570 milliárddal növelte az államadósságot.  
Április óta még több hitelt vettek fel!

Az Orbán kormány ezévi hitelfelvételei:

1 milliárd euró összegű devizakötvény-kibocsátás
2011.05.05, csütörtök
2011. május 4-én került sor a Magyar Köztársaság soron következő nemzetközi kötvénykibocsátására. Az 1 milliárd euró összegű, 2019 januárjában lejáró évi 6%-os fix kamatot fizető papír hozama 2,7 százalékkal haladja meg a referenciának számító euró midswap szintjét. A kötvény főszervezői a Deutsche Bank, az ING és a UniCredit pénzintézetek voltak.
http://akk.hu/object.1CF552FF-7E34-485B-AAA8-9988FA1D6873.ivy

-----------------------------------------------------------
500 millió USD összegű devizakötvény-ráemelés
2011.04.06, szerda
Jelen közlemény nem továbbítható amerikai elektronikus médiumok részére, illetve nem terjeszthető az USA-ban!
http://akk.hu/object.0E54407E-1C28-47C1-932D-D850DD3BD575.ivy

------------------------------------------------------------
3,75 milliárd USD összegű devizakötvény-kibocsátások
2011.03.25, péntek
Jelen közlemény nem továbbítható amerikai elektronikus médiumok részére, illetve nem terjeszthető az USA-ban!
http://akk.hu/object.38C6DCF5-C48E-46A6-BF3C-7BAE76925CA0.ivy
------------------------------------------------------------
Sajtóközlemény - Új, 5 éves Prémium Magyar Államkötvény
2010.12.02, csütörtök
http://akk.hu/object.6233ABB5-2C95-4224-AC40-8C0A78D30462.ivy

Ha 1345 milliárd világrekord, akkor 1374 milliárd Naprendszer-rekord!

Márpedig ennyi hitelt vesz fel az Orbán kormány az elkövetkezendő 3 hónapban!

"Az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság havonta, a hónap közepén közzéteszi a következő három hónapra szóló, forint piacra vonatkozó kibocsátási tervet. A legfrissebb, 2011. július-szeptember hónapokra vonatkozó terv az alábbi linkre kattintva érhető el:" 
http://akk.hu/object.7b885c28-f5a7-4cfb-a20f-401edef80485.ivy

Újabb nagyösszegű hitelt kap Magyarország 
2011. 6. 20. 17:27|Gazdaság - Gazdaságpolitika 
Összesen 735 millió euró értékben négy új hitelt nyújt uniós alapokból támogatható kiemelt magyar-országi beruházások finanszírozására az Európai Beruházási Bank (EIB). A szerződéseket Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter jelenlétében Luxembourgban írták alá, hétfőn.
http://www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/ujabb-nagyosszegu-hitelt-kap-magyarorszag-351536

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Épp ideje volna tehát kiköltözni a Parlamentbõl... Végleg...

Előzmény: kireszavaztam (18)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 18

Nem is szegény. Alaphangon 500 milliárdot költöttek MOL részvényre emellett 4 százalékkal csökkentik a zállamadósságot a nyugdíjkasszák pénzéből -hahaha-! Tehát van itt lové kérem szépen. Vagy mégsincs?

Előzmény: Törölt nick (15)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.06.25 0 0 14

Szakítani kell a szocializmusból örökölt hagyománnyal, hogy a törvényhozó és a végrehajtó hatalom egy helyen"lakik" mondja most a Fidesz.

Inkább a törvényhozás motorját is be kellene költöztetni az épületbe. 

Bitem-batumba Creative Commons License 2011.06.25 0 0 13

Nemrég volt itt az indexen egy cikk, -sajnos elfelejtettem a pontos megnevezését- arról hogy valami olyan építési és ingatlannal foglalkozó társaságokat szabadítanak Mo-ra, amelyeknek még a tevékenysége sem szabályozott. Szeretnek politikusaink a zavarosban halászni?

Előzmény: kireszavaztam (11)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 12

Úgy néz ki van itt pénz csak egy emberre 200 misit költöttek alaphangon.

A KEH 195 millió forintért jutott a Normafánál, Budapest XII. kerületében egy korábbi magánhasználatú ikerház feléhez, bár a teljes ár valószínűleg ennél is magasabb lehetett, mivel biztonsági berendezéseket is be kellett szerelni. Az otthon luxuskategóriájú, 265 négyzetméter alapterületű, ehhez 75 négyzetméteres garázs és 55 négyzetméteres terasz tartozik, a telek területe 2018 négyzetméter. A hatalmas, ősfás ingatlan háromszintes, ötszobás.
Legalul egy pince és egy háromállásos garázs van. Az első lakószinten nappali, étkező, konyha és vécé található, ehhez a szinthez csatlakozik a terasz.

A második szinten három szoba, fürdőszoba és gardróbszoba van, a tetőtérben egy nagyszoba, fürdő és egy másik gardrób helyezkedik el. Bár Sólyom László nagy természetjáró, így valószínűleg jó kondiban is van, a szintek között nem kell lépcsőznie, mivel a pince és a tetőtér között belső lift szolgálja a kényelmüket.

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 11

Cs. Palkovics bevallotta:

A Független Hírügynökség kérdésére Cser-Palkovics András elismerte, hogy a Fidesz kormányzása idején is voltak olyan tervek, hogy egy helyre költöztetik a minisztériumokat, de végül elmaradt a döntés. Pedig akkor nem volt szociális válság – tette hozzá.

Hát már ma sincs ugye? Pedig azt nyomják fideszék, hogy nyista lóvé a szocik elvertek mindent.

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 10

Szeretik az arcátlanság szót:

Fidesz: elképesztő arcátlanság a 140 milliárdos beruházás!

Megvan a kormányzati negyed győztes tervpályázata, a kérdés most az, hogy ki építheti meg az épületkomplexumot

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 8

Törvényhozó és végrehajtó hatalom? Mi ez a lózung?

Én úgy látom, hogy a törvényhozók azt hajtják végre, szavazzák meg amit a végrehajtó hatalom embereit adóként - micsoda tudathasadás-

előír nekik a fidesz vezére és annak a zemberei.

Az egész csak egy kibaszott maszlag a demokráciáról. A zemberek addig kellettek ami megválasztották őket uralkodni.

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 6

Van itt pénz kérem. Tarlós tervei 2010 márciusában:

Tarlós István tervei között szerepel egy múzeumi negyed felépítése a kormányzati negyed helyén. A fideszes megaberuházás keretei közt épülne fel az Európa Ház is, amit Finta József tervei alapján húznának fel.

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 5

Pokorni kontrázott:

"Ha a kormányzati negyedre van pénz, akkor kell, hogy legyen a Moszkva tér felújítására is" - jelentette ki Pokorni Zoltán. A XII. kerület polgármestere arra hívta fel a figyelmet, hogy az I., a II. és a XII. kerület határán fekvő elhanyagolt fővárosi tulajdonú közterületen hetente több millióan utaznak keresztül.

halkergető Creative Commons License 2011.06.25 0 0 4

Nagyon helyes elgondolás!

Ki kell baxni a képviselőket abból a házból, mert a jelenlétükkel csak akadályozzák a zavartalan kormányzást.

Külöben is, megfontolandó, hogy kell-e egyáltalán másik hely nekik, vagy egyszerűbb lenne felszámolni az egész képviselő-bagázst. El tudna ez a kormány kormányozgatni törvények nélkül is, nem kell ahhoz 386 képviselő, hogy a kormány pl. "törvényerejű-rendeleteket" alkosson! 

Előzmény: kireszavaztam (-)
nazuna Creative Commons License 2011.06.25 0 0 3

2/3

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 2

Még tudta fokozni: Cser-Palkovics András szerint "amíg az emberek Gyurcsány Ferenc hazugságainak árát fizetik, addig az új arisztokrácia számára csak a saját kényelme fontos".

halkergető Creative Commons License 2011.06.25 0 0 0

Nem 0!

kireszavaztam Creative Commons License 2011.06.25 0 0 topiknyitó

Na már nem arcátlan hisz most megszorításnak nyoma sincs, ugye!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!