Mondjátok el, beszéljétek meg milyen szabályok és keretek között szeretnétek használni a fórum titeket érintő részét, hogy ezek alapján készülhessen el az új szabályzat.
Ugyebár a 222-es hozzászólásban azt írod, hogy több ezer topikot néztek át. Nem tudom, hogy honnét kezdődik a "több ezer", de a Taxon az egyik legfolyamatosabb és legkiegyensúlyozottabb topik. Egyébként a 221-esben (áprilisban) már fölvetettem ugyanezt. Ha van kedved, elemezd a helyzetet, jobban fogod érteni az ellenérzéseimet, de lehet, hogy a többiekét is.
Nem kérhetek rajtatok számon semmit, de a folyamat finoman szólva is ellentmondásos, következetlen, helyenként nagyképű.
Ne haragudjatok, de tragédia az átszervezés vagy az annak látszó valami. Kívülről félbe hagyottnak tűnik és ebben a formában értelmetlennek. Jónéhány hónap telt az ominózus "Az éjszaka folyamán"-tól... és például a Taxon topik még az Archivumban lakik, miközben tipikus Tanácsadó funkciója van.
Van ket topic amik eleg vegyesek, es nem is igazan illik a megbontasi logikaba de talan az is a filmes analogba lenne jo (lehetne a fenykepeszeti agakban is de a tobbi ott levo topik alapjan nem oda valo, sztem). Ezert inkabb a filmes analogba kellene:
A fejlődést én sem látom. Hol van a beígért "legpörgősebbek", amivel a régi fotó-videó főoldalhoz hasonló listát kapnánk?
A topikok sem lettek elrendezve, pl. a Canon FD topik a digitálison belül van még mindig, ez csak egy példa.
Jómagam már csak egy zárt klubtopikot látogatok, a többit mellőzöm. Macerás lett a fórum használata, a lényegét sikerült a módosításokkal-átcsoportosításokkal kiölni.
Maga alatt vágja a fát ilyenkor a kedves fórumozó, hiszen sokan nem veszik a fáradtságot, hogy rákattintsanak. Ha el akarja adni, megéri kírni a termék adatait is.
Ugyan nem túl gyakori, de nem tartom jó szokásnak hogy valaki hirdetési oldalra (aprod, expressz, apronet) felteszi a cuccát, aztán itt már csak annak a linkjét teszi be jónéhány fórumra. Mondjuk ha csak ennyit tesz, már akkor is megszegte az "irányár megadás kötelező" kitételt.
Ha itt hirdetek, akkor megtisztelem a társaságot azzal, hogy ide szúrok be képet, írok árat stb.