Keresés

Részletes keresés

inverz Creative Commons License 2011.01.08 0 0 95

te nagyon 1 bites vagy... pl. ilyen általánosításokkal:

Érdekes, csak azok ítélik el, akiknek nincsen pénzük ilyen rendezvényeken részt venni. Aki csóró, az minig útálni fogja azt akinek van pénze!!!!!!

ami pedig a turisztikai értéket illeti, na ne röhögtess, figyu most nem önkormányzati, vagí egyéb pályázati anyagot írsz...

a rengeteg vállalkozás pedig már rég megtalálta a számítását ezen a bulin...

üdv inverz

aki már volt operabálon

Előzmény: Garvil (93)
MrJones Creative Commons License 2011.01.08 0 0 94

"Aki csóró, az minig útálni fogja azt akinek van pénze!!!!!!"

Hát, ez csak abban az esetben igaz, ha a gazdag a többiekből gazdagodott meg (akik ettől lettek csórók).

Mint például nálunk.

Előzmény: Garvil (93)
Garvil Creative Commons License 2011.01.08 0 0 93

Nem értessz semmit! Persze, hogy profit céljából rendezték, de miért is fáj ez valakinek is? Érdekes, csak azok ítélik el, akiknek nincsen pénzük ilyen rendezvényeken részt venni. Aki csóró, az minig útálni fogja azt akinek van pénze!!!!!!Igenis kellett az országnak ez a rendezvény, turisztikai szempontból sem volt utolsó, hisz a résztvevők majd fele külföldi volt. Rengeteg vállalkozás dolgozott ezen a rendezvényen, sokan több, mint 15 éve. Korrekt eljárás ez velük szemben? Nem az a baj, hogy most elmaradt, mindenféle maszlagra fogva, hanem az, hogy valószínűleg többet nem is lesz!

Előzmény: inverz (92)
inverz Creative Commons License 2011.01.08 0 0 92

elolvastam... 180.000.000,- vételár.. tiz év alatt, tulajdoni jog fentartással... na hagyjuk...

- mellesleg szerinted a magán társaság puszira szervezte a bálokat?

- au oera miért nem tudja megszervezni, ha nem a pénzhiány miatt, így idén csak evvel a tétellel 15 misi buktát csinál...

- ne keverjük a múlt alapítóinak nemes szándékát a mai hiénák törekvéseivel...

Előzmény: Garvil (91)
Garvil Creative Commons License 2011.01.07 0 0 91

Nem igaz, nem a szponzorok elmaradása miatt nem rendezik meg idén a Bálok Bálját. Idén ez lenne a 15.! Mindig is nagyon népszerű volt, egy Operakedvelő baráti kör élesztette újra ezt a hagyományt, továbbá magán pénzből (a jegyet megvásárló szórakozni vágyó emberek pénzéből) és szponzori felajánlásokból rendezték meg, állami támogatás mentesen. Az alábbi szerződést a neten találjátok, mely szerint népszerüségét megirigyelve a Magyar állami Operaház tetemes összegért megvásárolta ezt a rendezvényt, most pedig lemondja?.http://www.opera.hu/downloads/18/2009_08_Operabal_MAO_eszkozadv_szerz.pdf Inkább az Operaház meghurcolt költségvetése állhat ennek hátterében. Igenis joga van mindenkinek ott szórakozni, annyiért, amennyiért akar. A szolidaritás másról szól! Lemondani egy ilyen költségvetésű és színvonalú rendezvényt, amit már majd 1 éve szerveznek, nem gyerekjáték. Lehet helyette jótékonysági gála, de az biztos, hogy annak bevétele meg sem közelíti majd a rendezvény elmaradása által generált költségeket. Nagyon nagy meggondolatlanság volt a miniszterelnöki biztos lépése, sajnos meggyalázva ezzel egy szép tradíciót. Továbbá csatlakozom az előttem szólóhoz, hülye az, aki bezárja az éttermét, mert szolidálni akar az etiópiai éhezőkkel.

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 90

Bicskával így eszik a magyar.

Pláne, ha igaz hazaffy.

Pógár.

Előzmény: Anakonda művésznő (79)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 89

Ez bizony könnyen lehet, igaz így még rosszabb mint ha csak simán demagógok lettek volna :(

Előzmény: inverz (88)
inverz Creative Commons License 2011.01.07 0 0 88

Mint már páran mondottuk volt... a operabálra nem jött össze elég szponzor.. ezért kitalálták ezt a jó kis PR fogást hátha így az a "csekély profit" amit a szervezők zsebre vágnak összeszedhető ezért leöntötték a ma oly divatos szolidaritási mázzal... félreértés ne essék, van valódi szolidaritás, rengeteggel találkozhattunk akár az elmúlt év szomorú eseményei kapcsán, és vannak olyanok, akik a szolidaritás álarcában profitot próbálnak képezni... na az operabál ilyen (lett)

Előzmény: szani (76)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 87

Ha semmit sem ajánlanának fel ahhoz se lenne senkinek semmi köze.

Előzmény: Or Kán (85)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 86

És szerinted ez a szolidaritás?

Ez kb. az a kategória , hogy nem eszek én sem mert Etiópiában éheznek.
Igaz ettől nekik nem lesz jobb , de legalább nekem is szar lesz.

Gondolom az elmúlt hetekben nálatok is megvolt a töltöttkáposzta , halászlé stb.

Pedig biztos irritálta azokat akiknek csak zsíroskenyérre telik.

Előzmény: Or Kán (84)
Or Kán Creative Commons License 2011.01.07 0 0 85

Ehhez képest mi az a másfélmillió forint (nevetségesen alacsony összeg), amit ezen az eseményen nekik alamizsnaként felajánlanak?

Előzmény: Or Kán (84)
Or Kán Creative Commons License 2011.01.07 0 0 84

Nincs kirívó, a szegényeket és az ínséget elszenvedőket (és a velük szolidarítást érzőket) provokáló, pazarlóan és feleslegesen rongyrázó, nyilvános médiasemény, amiről napokig tudósítanak a tévék és újságok.

Előzmény: szani (83)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 83

Az mitől társadalmi szolidaritás , hogy nem tartanak meg egy bevételt hozó rendezvényt?

Mennyiben segíti ez a szegényeket?

Előzmény: Or Kán (82)
Or Kán Creative Commons License 2011.01.07 0 0 82

Ha ehhez a témához nincs köze a társadalmi szolidarításnak, akkor mihez van?

Előzmény: szani (81)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 81

Igen, hallottam, de ennek semmi köze hozzá.

Előzmény: Or Kán (78)
Anakonda művésznő Creative Commons License 2011.01.07 0 0 79

Te annyira pógári vagy, hogy nem ismered a különbséget kés és bicska között.

Bicskával így eszik a magyar.

De csak fröcsizz tovább!

Előzmény: Törölt nick (61)
Or Kán Creative Commons License 2011.01.07 0 0 78

Társadalmi szolidarításról hallottál már?

Előzmény: szani (76)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 77

Ennek semmi köze az Operaház állami támogatásához.
Ez tudtommal egy nyereséges rendezvény
Nem jótékonysági rendezvény hanem egy bál, ahol mellékesen a tombola bevételét jótékony célra adják.

Előzmény: Törölt nick (56)
szani Creative Commons License 2011.01.07 0 0 76

Biztos vagyok benne, hogy több fog összejönni
A kérdés csak az, hogy miért helyette rendezik?

Milyen összefüggés van a kettő között?

Nem akadt egész évben egy szabad este amikor a jótékonysági hangversenyt tarthatták volna?

Maga az, hogy van-e operabál vagy sincs baromira nem érdekel. Soha nem kívánkoztam ilyen rendezvényre és az sem érdekel, hogy ki volt ott.

Az ostoba , demagóg szöveg akasztott ki arról, hogy miért marad el.
A szegényeknek, károsultaknak, jobb lesz attól ,hogy a gazdagok nem bulizhatnak?

Előzmény: Törölt nick (55)
Or Kán Creative Commons License 2011.01.07 0 0 75

Fogalmam sincs, ez volt ez első találat a gugliban a bál díszes szereplőiről.

Előzmény: NattyDread (60)
Wágner úr Creative Commons License 2011.01.07 0 0 74

... ottan nem lehet elég nagypuccosan parádézni, ahhoz, kérem szépen, kristálykrigli köll, de aztat nem tartanak, ezé' számítottam annyira az O/Á-ra, mer' gondoltam az is lesz olyan, minta a Royal, ahová ki köllött öltöközködni rendesen, hogy ki ne nézzenek...

Előzmény: Törölt nick (72)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 72

:)

És akkor ott mér nem tud a Wágner nagyúriasan?

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 69

Ez csak nem az Építész? :)

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 68

Ez a Hági?

Előzmény: Törölt nick (67)
Wágner úr Creative Commons License 2011.01.07 0 0 66

... a francba! Pedig direkt megcsináltattam a kalapom leszakadt karimáját, Lyó vastag ruhaszárító kötelet szereztem nadrágtartónak, és új gyertyát is loptam, hogy méltóképp beevezhessek, akár egy Ló Henrik a hat tyúk vontatta ladikon.... Mostan akkor hol tudok Söröt inni nagyúriasan???!!! 

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 62

Szerintem ez azt igazolná, hogy mindkettőt jó megrendezni.

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.07 0 0 61

Aljas rágalom.

Tud késsel enni.

Méghozzá pógárian.

Előzmény: Törölt nick (37)
NattyDread Creative Commons License 2011.01.07 0 0 60

Ezek celebek?

Előzmény: Or Kán (38)
NattyDread Creative Commons License 2011.01.07 0 0 59

"Nagyon helyes, egy sznob parasztsággal kevesebb idénre. :)"

Te panelproli! :oD

Előzmény: dzsirino (16)
Venyerin Creative Commons License 2011.01.07 0 0 58

Hányan lájkolják a fácsén?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!