Keresés

Részletes keresés

kpityu2 Creative Commons License 2010.07.15 0 0 3
Ha legálisan vásárolok egy számítógépet, és legálisan vásárolok egy internet hozzáférést, akkor ha illegális tartalmat töltök le az legális lesz? Vagy jogilag hogy is van ez? Meg hol itt az a nagy probléma?
baltaarc Creative Commons License 2010.07.15 0 0 2
Szerintem ebben semmi érdekes nincs. Ha illegális cuccot töltesz le bármivel, az illegális lesz, és kész.
Előzmény: Törölt nick (-)
syrius Creative Commons License 2010.07.15 0 0 1
Bár letöltő program számtalan van, a legtöggje ingyenes, tehát ennnek szupinak kell lennie. Viszont a letöltött programok ettől nyilván nem lesznek legálisak, legfeljebb a letöltésüket ügyesen optimalizálhatja. Várom (én is) a tapasztalatokat.
Előzmény: Törölt nick (-)
syrius Creative Commons License 2010.07.15 0 0 0
Nagy 0 n érdekes lehet.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.15 0 0 topiknyitó
Tehát feltelepült 49 euróért egy Share360 nevű letöltő program. Ez nagyon sokat tud, egyelőre azt teszi, hogy villámgyorsan letölt szinte bármilyen programot. Nekem a világ legerősebb sakkporgramját, a Rybka4 és Rybka Deep 4, meg ilyesmit. Vannak kérdéseim.
Pl. hogy nem tudom még használni: hogy is kell ezt használni???
- Probléma-megoldásban 0 a teljesítményem, viszont probléma-meglátásban, probléma-felvetésben az átlagnál jobb. Pl. most az látom és vetem fel, hogy legálisan, nem olcsó letölt az ember egy letöltő programot, amely illegálisan és ingyen ezekután villámgyorsan letölt szinte bármit. - Jogilag érdekes probléma. Megyek a prohardverre, és vagy ott, vagy előbb itt, a sokkal lomhább, sokkal tudatlanabb computeres Index-fórumokban tán nyitok róla topikot - a problémamegoldóknak. (Akik persze a probléma.felvetők nélkül nem is létezhetnek.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!