Keresés

Részletes keresés

luis3 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 19
Mit mondjak?
Ateista létére nagy ennek a Nyakónak a hite. Mert ide már hit kell
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.07 0 0 16
"Lemondott párttagságáról és a párt XII. kerületi elnöki posztjáról is Hagyó Miklós MSZP-s politikus, egykori főpolgármester-helyettes. Országgyűlési képviselői mandátuma és mentelmi joga viszont megmarad, jelentette be vasárnap Nyakó István. Az MSZP szóvivője azt is elmondta, hogy ez az ügy "már rég nem az igazságról szól", a párt továbbra is hisz Hagyó ártatlanságában"

Nincs Hagyó ügy, mint ahogy Cuslag ügy sem volt. Amennyiben ennyire biztosak Hagyó ártatlanságában, miért nem mond le a mentelmi jogáról és áll a vizsgálat elé? Szerintem nyakótekert és a valóságot figyelmen kívül hagyó ügy ez, olyan kommunistás.
inverz Creative Commons License 2010.03.07 0 0 15

kedveskéim, a választási kampány durvul... ennek egyik jele, hogy  ferugták azt a hallgatólagos megállapodást, hogy nem borítjuk ki egymás szennyesét... csak nem gondoljátok, hogy az elmult majd 20 évben nem voltak ügyek.. (leszámítva a szerencsétlen kisgazdák széttrancsírozását... pl. szabadi...) ügyek voltak, de nem lettek nyilvánosságra hozva, ha meg igen, szép lassan elkenték... nem véletlenül... ezt az egyensulyt borították most fel... a végkifejlet prognosztizálható... csak idő kérdése és minden parlamenti párt kompromittálodni fog... nem kicsit... és jöhet a tisztamultú rendpárti uj erő...

 

félreértés ne essék, undorító ami itt folyik... ha rágalmak akkor az, ha igaz akkor az...

péterkém Creative Commons License 2010.03.07 0 0 14

Bárcsak igazad lenne, és mindössze 278 millió Ft-nyi kártétel esett volna hazánk, vagy akár csak Budapest, ill. még szűkebben az egyetlen BKV pénzügyeiben!

 

Ugye nem kerülte el a figyelmedet, hogy a fent említettek mindegyike KÖZPÉNZT KEZEL(T) EL! Istenemre, ünnepelném azt, ha akár Te, akár valaki más hitelesen (és nem csak ilyen pletykás vénasszony módra) tudna bizonyítékokat felmutatni az MSZP-hez köthető eddigi sikkasztási és korrupció-gyanús ügyek jobboldali érintettjeire nézve!

Addig az általad idefirkált ilyesfajta "sejtetések" értelmes, tájékozódásra képes és önállóan gondolkodó ember számára csak egy harmadik szintű (=GYF tanítvány>Molnár Csaba-stíluskövető>fórumvitéz Toloba) mocskolódásnak tekintendők! Azért ez kevés lesz az MSZP-s fórumozók számára meghírdetett fődíj elnyeréséhez!

Előzmény: toloba (9)
kalauznő Creative Commons License 2010.03.07 0 0 13

Ilyen előzetesben lenni...

 

http://nol.hu/mozaik/20100306-elozetes

 

 

péterkém Creative Commons License 2010.03.07 0 0 12
De igen, sorold! Én nagyon kíváncsi lennék a példáidra! Na meg a hatalmas, szervezetten, maffiamódszerekkel elkövetett korrupciós hálózat-építés miatt vezető rabszíjon elvezetett FIDESZ-politikusokra! RAJTA, SOROLD!
Előzmény: TomDantes (6)
mocaman Creative Commons License 2010.03.07 0 0 11
Nem láttalak igyekezni a Nokiás topicban :) :) :) :)
Előzmény: toloba (9)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2010.03.07 0 0 10
azert bocs. en ugy tudtam hagyo a szoci volt.
Előzmény: TomDantes (6)
toloba Creative Commons License 2010.03.07 0 0 9
Bezony igazad van és a CEMI-n keresztül ott lehetett a Fidesz is...278millió Ft...nem véletlen, hogy olyan hirtelen beteg lett Orbán Anita...no meg az FKF ZRt-nél is...
Előzmény: TomDantes (6)
kalauznő Creative Commons License 2010.03.07 0 0 8

off.

 

Te Tomi!

 

Neked + mindjárt én mondok valamit..

Előzmény: TomDantes (6)
kalauznő Creative Commons License 2010.03.07 0 0 7

Monnyon le az egész MSZP! Ne szavazzon rájuk senki...

 

 

TomDantes Creative Commons License 2010.03.07 0 0 6
Navracsics nehezen hiszi. Én meg Navracsicsot hiszem el nehezen.

Szóval, Navracsics szerint, azért monnyon le, mert nem hiszi, hogy nem voltak benne.

Te Tibi!

Mi lenne ha azt mondanám ,ti is mondjatok le, mert nem hiszem el, hogy nem voltatok benne ...........(és ide jó pár dolgot fel lehetne sorolni, de nem akartam egyetlen példát kiragadni)
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.03.07 0 0 5
Csak egy maradhat.
Előzmény: Törölt nick (4)
John Doe(520i) Creative Commons License 2010.03.07 0 0 3
kibédi medve válasz | megnéz | könyvjelző 2010.03.07 11:54:00 © (466)

"Az MSZP-elnökség mondjon le!"

A Fidesz felszólítja az MSZP elnökségének tagjait, hogy adják vissza a mandátumukat a kongresszusnak, így kérve új mandátumot, és a párt nézzen szembe a korrupciós vádakkal - erről Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője beszélt vasárnapi sajtótájékoztatóján, Budapesten.
A politikus szerint ugyanis kizárt, hogy az MSZP elnöksége ne tudott volna Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes "korrupciós ügyeiről". Mint hozzátette, a szocialista párt egy olyan elnökséggel nem tud megújulni, amely folyamatosan mentegetőzik és bagatellizálja ezeket a korrupciós ügyeket.

Navracsics Tibor azt mondta: Hagyó Miklós azért nem mondott le parlamenti mandátumáról és az MSZP elnöksége azért nem mondatta le őt országgyűlési képviselőségéről, hogy "ha csak időlegesen is", de a mentelmi joga mögé bújhasson.

 

Lassú vagy0l. :)

Előzmény: cziffra plachta zasztava (-)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2010.03.07 0 0 1
j000000000000000000000000000000000000000000000
Előzmény: cziffra plachta zasztava (-)
cziffra plachta zasztava Creative Commons License 2010.03.07 0 0 topiknyitó

Navracsics szerint vannak már akik belefásultak az MSZP-s politikusokat érintő korrupciós ügyekbe és úgy gondolják, hogy a naponta kirobbanó botrányok már újat nem hozhatnak, de mint mondta: a tegnapi nap azért mégis újat hozott.

A Fidesz frakcióvezetője emlékeztetett Balogh Zsolt, a BKV volt vezérigazgatójának az egyik napilapnak adott interjújára, amelyben beszámolt a BKV-nál történő korrupcióról. Navracsics Tibor ezzel kapcsolatosan megfogalmazta, hogy ez már több mint a Zuschlag, Horváth Klára és egyéb más szocialista politikusokat érintő korrupciós ügyek, mivel Balogh egy olyan mechanizmusról számolt be, egy olyan pénzbeszedő gépezetről, amely nehezen hihetővé teszi azt, hogy az MSZP vezérkara bármilyen szempontból is ártatlan lenne, és ne tudott volna erről a dologról.

A fideszes politikus szerint tehát kizárt, hogy az MSZP elnöksége ne tudott volna Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes BKV-val kapcsolatos korrupciós ügyeiről. Mint mondta, a szocialista párt egy olyan elnökséggel nem tud megújulni, amely folyamatosan mentegetőzik és bagatellizálja ezeket a korrupciós ügyeket.

Az MSZP mára a korrupció szinonimájává vált, az MSZP elnöksége eltűri, támogatja, szemet huny, adott esetben cinkosa is Hagyó Miklós és más korrupt szocialista politikusok tevékenységének. Az MSZP megújulásról szóló szlogenjei csak az elterelést szolgálják a pénzbeszedő gépezetről, és a baloldal nem tud megújulni ilyen elnökséggel, amely folyamatosan mentegetőzik és bagatellizálja ezeket a korrupciós ügyeket - fogalmazott Navracsics Tibor.

Szerinte akkor, ha a szocialisták valóban új fejezetet akarnak nyitni a politikában, meg kell szabadulniuk azoktól a vádaktól és gyanús körülményektől, amelyhez hasonlók eddig egy pártot sem értek ilyen mértékben. Hozzátette, hogy a demokrácia lényegét támadja meg a korrupció, és az a párt is a demokráciát támadja, amely eltűri a korrupciót, nem határolódik el attól és az abban részt vevő politikusoktól.

A Fidesz frakcióvezetője szerint Hagyó Miklós nagy valószínűséggel azért nem mondott le parlamenti mandátumáról, és az MSZP elnöksége azért nem mondatta le őt országgyűlési képviselőségéről, hogy "ha csak időlegesen is", de a mentelmi joga mögé bújhasson.

Az MSZP azért hagyta meg Hagyó Miklós országgyűlési képviselői státusát, mert tudja: mivel az Országgyűlés a választásokig már nem ülésezik, nincs mód arra, hogy felfüggessze a politikus mentelmi jogát - mondta a Fidesz frakcióvezetője.
Navracsics Tibor kijelentette: Hagyó Miklósnak le kell mondani parlamenti mandátumáról.

Újságírói kérdésre válaszolva a frakcióvezető közölte: a szakpolitikusi vitára invitáló MSZP-s felkérésre válaszolni fognak, és ha a címzettek megkapták a levelet, akkor az abban foglaltakat nyilvánosságra hozzák.

 

http://fidesz.hu/index.php?Cikk=146977

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!