Keresés

Részletes keresés

afintha Creative Commons License 2009.12.21 0 0 14
Miben nem bizol?
a laborvizsgalatban? az alapveto vizsgalatokat kevesse lehet elrontani, barmely laborban is tortenik.
Előzmény: edward.teach (13)
edward.teach Creative Commons License 2009.12.21 0 0 13
Csak arra gondoltam, hogyha már piszkálnak bennünket ezzel a hülyeséggel, akkor legalább ez a díszes társaság is csináljon valamit a pénzért. A vizsgálati adatokért valóban nem éri meg kapkodni, mert nekem sincs egy fikarcnyi bizalmam bennük.
strovacsek76 Creative Commons License 2009.12.18 0 0 12
A helyedben én nem nagyon kapkodnék a vizsgálati adatok után. Először is ez egy teljesen megbízhatatlan társaság. Másodszor, nem véletlen az, hogy nem küldik meg a vizsgálati eredményeket, nagyon valószínű, hogy azokat nem is rögzítik. Én, sajnos már többször voltam náluk, nincs rendes nyilvántartásuk a vizsgáltakról, volt úgy, hogy az adataim sen voltak meg.
Előzmény: edward.teach (9)
mleho Creative Commons License 2009.12.18 0 0 11
Tudtommal ezért a tortúráért amin végighajtanak minket, 50 000Ft kap ez a szemét társaság (Budai Egészségközpont).
afintha Creative Commons License 2009.12.17 0 0 10
Besetalsz az egeszsegkozpontba, igazolod magadat, es elkered az eredmenyek masolatat.
Ki kel adniuk.
Előzmény: edward.teach (9)
edward.teach Creative Commons License 2009.12.17 0 0 9

Nincs valami ötleted, hogy hova lehetne fordulni, hogy legalább a vizsgálati adatokat kiadják? Ahol dolgozom, ott a vezetőknek nem kötelező elmenni, csak a pórnépnek, éppen ezért nem is foglakoznak vele. Csak a mezei beosztottaknak kell réstvenni ezen a tortúrán.

Előzmény: afintha (7)
szj1981 Creative Commons License 2009.12.16 0 0 8
Nekem is volt szerencsém A Budai Egészségközpontban alkalmassági vizsgálaton résztvenni. Megállapították, hogy magas a vérnyomásom. El is mentem a házi orvoshoz, többször is, minden rendben volt, és van is a mai napig. Valószínű, a vérnyomásmérőjük volt rossz. Nevetséges.
afintha Creative Commons License 2009.12.16 0 0 7
Ha igy tortennek a dolgok, akkor teljesseggel szabalytalan, amit leirsz.

A munkaalkalmassagi vizsgalat fizikalis vizsgalatbol, alapveto ver es vizeletvizsgalatbol kell hogy alljon. Amennyiben szukseges, specialis vervizsgalatok is elvegezhetoek, ez munkakortol fugg.

Az egeszegugyi adat szigoruan vedett adat, amihez neked jogod van, hogy megismerd.
Amennyiben semmifele eredmenyt/leletet nem kaptal eddig kezbe, ugy az elegge nagy baj.

Erdemes tudnod, hogy ez az evenkenti egeszsegugyi vizsgalat minden magyar munkavallalo szamara kotelezo.
Előzmény: edward.teach (6)
edward.teach Creative Commons License 2009.12.15 0 0 6

Köztisztviselők esetében ez nem így van. Úgy 2003-2004 környékén találták ki, hogy az állam majd vigyáz a köztisztviselők egészségére, erre rendeletet is hoztak, hogy kötelező évenet orvosi vizsgálaton részt venni. Ugyanis közismert, hogy a köztisztviselők mind hülyék, nem vigyáznak az egészségükre, direkt megbetegszenek és egészségtelenül élnek. Ezért az állam gondos gazda módjára levette a vállukról ezt a szörnyű terhet, hogy az egészségükre vigyázni kelljen.

Munkaalkalmassági vizsgálat címszó alatt körbetapogatják az embert, vért és vizeletet vesznek. Viszont a vizsgálati eredményről nem tájékoztatnak ! Márpedig így nincs értelme az egésznek. Valószínű, hogy csak fölmarkolják a fejpénzt minden egyes "vizsgálat" után, és nem csinálnak semmit, a vért is csak leveszik kamuból, utána meg kidobják az egészet.

Előzmény: afintha (4)
mleho Creative Commons License 2009.12.14 0 0 5
Nekem nagyon negatív véleményem van róluk. Szakmai hozzáértésükről csak annyit, hogy állva mérnek vérnyomást, és jobb karon. Ráadásul tele van bunkó arrogáns orvos picsákkal akik azt hiszik, hogy aki kénytelen odamenni hozzájuk alkalmassági vizsgálatra azzal bármit megtehetnek, bárhogyan beszélhetnek.
afintha Creative Commons License 2009.12.14 0 0 4
a munkaalkalmassagi vizsgalat kotelezo evente.
ha nem tudom bemutatni ezt a papirt, be sem engednek a munkahelyemre.
Előzmény: edward.teach (-)
edward.teach Creative Commons License 2009.12.14 0 0 3
A probléma a következő: közpénzen, vagyis az adófizetők pénzén olyasvalamit csinálnak ami teljesen felesleges, tehát állami pénznyelőként működnek. Ez itt Magyarország. Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy csak úgy valaki megkaphat egy ilyen zsíros üzletet.
Előzmény: edk440 (1)
strovacsek76 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 2
A Budai Egészségközponttal nelem is rossz tapasztalataim vannak. Külön kiemelenő az orvosok bunkósága. Azt hiszem azért mernek így viselkedni, mert kötelező jelleggel évente kell munkaalkalmassági vizsgálaton résztvennem, illetve kollegáimnak is, akik hasonló bunkóságokról számolnak be. Az, hogy ordítoznak az emberrel az természetes. Ráadásul teljesen felesleges munkát végeznek, ezek a bunkó orvosok mi alapján tudnák eldönteni, hogy alkalmas vagyok-e a munkakörömre? Attól nem leszek alkalmas, hogy évente a retkes kezükkel végigtapogatnak meg vérnyomást mérnek, de azt is rosszul.
edk440 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 1
Milyen lenne az a hozzáállás? Én is hozzájuk megyek, ha valamilyen vizsgálatra van szükségem (inkább fizetek, minthogy sorba álljak az esztékában) és elégedett vagyok velük.
Előzmény: edward.teach (-)
edk440 Creative Commons License 2009.12.14 0 0 0
0 problémát látok a dologban, ha nem _csak_ ők, hanem ők _is_ végezhetik.
edward.teach Creative Commons License 2009.12.14 0 0 topiknyitó
A Budai Egészségközpont kibulizta magának, hogy a köztisztviselők évenkéni kötelező (!) egészségügyi vizsgálatát ők végezhessék. Ezt a szokásos magyaros hozzáállással végzik, nem kevés pénzért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!