Megint egy alulinformált balos nikk. Ugye most nem akarsz ebbe belemenni, figyelmeztetlek, alul fogsz maradni! pl.:mennyi volt 2007-ban a GDP növekedés?
Köszönöm, maradok inkább a saját dillemámban, hogy kit válasszak az esélyeseim közül (Bokros nincs köztük és nem is került be az ajánlásod után. Én sok rosszat hallottam róla, sok családnak keserítette meg az életét)
Toloba miért írsz ennyi badarságot? Bokros alatt alig nőtt a gazdaság,infláció 20% körűl volt, ezt mindenki tudja. Visszafogta a piacot. Orbánék alatt nőt a gazdaság, egészen 2005-ig, majd jött a Ferid.... Csőd.
Én a törvényekben hiszek, nem a mesékben. Ha viszont te tudsz bűncselekményről, akkor nem a mesék között kéne bujkálnod, hanem jelenteni a hatóságoknak.
Én nem tudok és nincs arról sem tudomásom, hogy akár egy olyan végzés is lett volna ellene, hogy a "bűncselekmény elévült".
amúgy minden párt tagjai közé be fognak furakodni olyanok, akiket csupán a húsosfazék érdekel. A jobbik még kivétel, mert maga sincs a fazék közelében, de amint odakerül, csak úgy ragadni fognak rá a piócák.
Nincs ezzel semmi gond, attól még az eszme lehet tiszta.
Én viszont a párt VEZETŐITŐL azt várom el, hogy ne tűrjön meg a sorai közt olyanokat, akik nem valók oda. Ha nem akarja, vagy netán valami stiklije miatt nem tudja ezt megtenni, akkor az a baj.