Ha ezt szeretnem megcsinaltatni,akkor az 5(Outer cover(sp)) es a 9 (Cover) alkatreszeket kell megrendelnem csak?En sajnos nem lattam meg eloben vtr 250 est ,neked valoszinuleg nagyobb ralatasod van erre mivel mint lattam evekig ilyened volt.:)
Nagyon szepen koszonom a segitseget.Idokozben en is talaltam a megazippen alkatreszeket.Az lenne a kerdesem ,hogy neked estleg van e e tapasztalatod azzal az oldallal.Ugy latom kozvetlenul japanbol kuldik az alkatreszt.Kicsivel olcsobb mint azon az oldalon mint amit te kuldtel,de nem tudom mennyi lenne ra meg a plusz ado meg a postakoltseg.
Eloszor is elnezest az ekezetek hianya miatt,de a laptopom angol billentyuzetes.Latom egy ideje nem nagyon aktiv a forum de gondoltam szerencset probalok.:) Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Nemreg sikeresen leraktam a motoros jogositvanyt es szeretnek magamnak venni egy Honda Vtr 250 mert sok jot olvastam arrol ,hogy milyen jo kezdomotor.Talaltam egy serult darabot kulfoldon.Azelado keszsegesen kuldott tobb kepet a motorrol plusz egy videot is.Ezeken a kepeken jol latszik ,hogy az oracsoport burkolata szet van torve es a tankon van egy nagy horpadas.Van par kisebb serules meg de azok nem jelentosek.Az lenne a kerdesem ,hogy tudja e esetleg valaki hogy tudoke venni csak hatso burkolatt az oracsoportra vagy csk egyben lehet kapni oket?Es a masik kerdesem az lenne ,hogy honnan tudnek ilyet rendelni vagy venni?Jovo heten megyek megnezni es addig szeretnek valamilyen kepet alkotni arrol hogy mennyibe kerulne a javitatasa.A segitseget elore is koszonom.
Konkrétan ez a példány érdekelne. Számomra ígéretes.
VTR 250 -el már mentem, és sok szépet hallottam róla. Nekem alapvetően ingázásra kell (napi 70 km (oda-vissza)), ha általánosságban pár gondolatot még meg tudnál osztani ilyen felhasználáshoz, kérlek azért ne tartsd magadban.
Gratulálok és szerintem jól döntöttél, hogy nem vettél a nyakadba egy problémahalmazt.
Már sokféle motort hajtottam életemben és rájöttem, hogy nincs tökéletes gép. Vannak olyan motorok, melyek alkalmasabbak egy célra, mint a többi, de nincs allrounder igazából, ezért nem szabad leragadni egy konkrét típusnál.
Minden célra van többféle gép is, a Monstert ugyanúgy fogod élvezni, ahogy a VTR-t tetted volna.
Nekem most egy DL650-em van imádom, mert nagyon kényelmes, megy mint állat, V2 ez is, nagyon jó vele túrázni. Viszont amikor a városban kell a dugón átvágnom magam, akkor azért visszasírom a VTR-t :)
Sziasztok! Kedves foxbed, köszönöm az érdeklődést. Mozgalmas időszak áll mögöttem, menet közben sikeresen megugrottam a jogsi megszerzéséhez szükséges léceket. És Overbeck-re reagálva, a Honda VTR-t sajnos el kellett engednem, nem találtam olyan árban/állapotban masinát, amit jó szájízzel megvettem volna, de azért nem maradtam motor nélkül, sőt kitartottam a naked stílus mellett. Egy szép fekete Szörnyeteg pihen a garázsomban. :) Ha még nem találtátok volna ki, a megfejtés:a taljánok ikonikus gépe, a Ducati Monster a megoldás. Ugyan kezdésnek kisebbet vettem volna, de az oktatók meggyőztek... És ha őszinte akarok lenni, távlati célként mindig is ott lebegett előttem...
Mindenesetre nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot!!!!!!