Ha a Nikon rendszeréhez tartozó eszközöket adnál el, vagy vennél, akkor itt a helyed. Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó kategória váltás és másik Z6ii meglete miatt egy valóban újszerű, nagyon keveset használt, tényleg gyári állapotú 2024.majus.28.-i Magyarországi vásárlású es még 2 év 2 hónap garis Nikon Z6ii full frame milc váz dobozával, tartozékaival, kezdettől fogva felül és hátul vastag minőségi üvegfólia.
Serial: 6001296
Természetesen gyári doboz, gyári vázvédő sapka, gyári aksi, gyári töltő, gyári Nikon kabelével, papírjaival, számlájával és mint írva volt még több mint 2 év garanciával egy szinte bejáratos új gép csak éppen nem új 0 éves hanem 8 hónapos.
Szóval a piacot nézve és garit-nem garit, expószamot, ezért azt gondolnám a hirdetett ár a teljesen reális lehet hisz nem igazán van fenn ilyen friss gép.
Megtekinthető, elvihető személyesen Hajdúböszörményben illetve postázom is ha szükséges vagy Gls és Foxpost küldés megoldható akár utánvéttel is ha valaki úgy gondolja.
Nikon AF-S 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR objektív (NEM D!)
Gyűjtemény racionalizálás miatt eladóvá vált a fenti objektív. 2024 októberében vásároltam Dél-Koreában a Lucky Cameránál egy 1 hónapos túra alkalmával és használtam is végig. Belsejében némi por és pár apróbb használati nyom a külsején (mind látható a fotókon), azonban a gumik épek, nincsenek megnyúlva vagy megfehéredve, a működése kifogástalan. Rossz időt nálam nem látott. Nikon Z 5/Z 6 vázon teszteltem FTZ I adapterrel, a fókusz gyors és pontos, AF-C, arc- és szem-AF hibátlanul működik, a gyűrűk és a belső tubus finoman, gombok határozottan járnak, a stabilizátor 3+ FÉ-t megfog. Első- és hátsó sapka, napellenző. S/N: 27909*. Már nem garanciális.
Csere értékegyeztetéssel Sigma 100-400mm f/5-6.3 DG OS HSM Contemporary-ra vagy Nikon AF-P 70-300mm f/4.5-5.6E ED VR-re érdekel, amennyiben legalább ezt a szintet hozza optikailag 400-on, illetve 300-on, de nem zárkózom el natív Z-s fixektől sem.
Termékjellemzők: Gyújtótávolság: 80400 mm Maximális rekesz: f/4,55,6 Az objektív felépítése: 20 objektívelem 12 csoportban (4 ED objektívelemmel, 1 fluorit objektívelemmel és nanokristály bevonatú objektívelemekkel) és 1 védő üvegelem Minimális fókusztávolság: AF: 1,75 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoom pozícióban MF: 1,5 m a fókuszsíktól számítva, valamennyi zoom pozícióban Maximális leképezési arány: Kb. 1/5x Szűrőtoldalék méret: 77 mm Átmérő x hosszúság: Kb. 95,5 mm legnagyobb átmérő x 203 mm Tömeg: Kb. 1570 g állványrögzítő gyűrűvel Kb. 1480 g állványrögzítő gyűrű nélkül Mellékelt tartozékok: LC-77 rácsúsztatható objektív első sapka (77 mm-es), LF-4 objektív hátsó sapka, HB-65 objektív fényellenző
Személyesen megoldható az átadás Budapesten, Székesfehérváron és Velence vonzáskörzetében, posta sem kizárt. Tel.: +3620-269-4641 (iMessage, Signal is). E-mail publikus.
A meghirdetett objektív engem érdekel. Győr Moson Sopron megyéből érdeklődöm. Amennyiben egy telefonos elérhetőséget kapok Öntől, szeretnék egyeztetni megtekintés, és üzletkötés részleteiről.
Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm 2.8G ED VR II profi FX zoom - 240.000Ft
Szép megkímélt állapotú az objektív, semmi hibája, sérülése nincs. Nincsenek megnyúlt gumik, karcot sem látok a lencséken. 1-2 kósza porszem akad a belsejében, de nem több, szóval képalkotást még biztosan nem befolyásolja. A stabilizátor is szépen teszi a dolgát.
Sorozatszám: 20127802
Jár hozzá minden gyári tartozéka: - gyári első kupak - gyári hátsó kupak - gyári napellenző - gyöngyszövet tok - gyári doboza - UV-szűrő a frontlencse védelmére
Csere nem lehetséges. Személyesen Sopronban vehető át, esetleg Győrig szívesen elviszem vonattal. Budapestre is fel tudom juttatni a fiammal, de a vevőnek kell érte menni.
Garanciát nem tudok vállalni a termékre, de alaposan ki lehet próbálni személyes átvétel esetén. Kérésre postázom is.
Eladó objektíveim rendszerváltás miatt, ezek maradtak még:
Nikon AF 60mm f2.8 micro (macro) gyönyörű állapotban, első és hátsó kupakkal. FX objektív.
Sn= 248689
Ára 72.000 Ft helyett 65.000 Ft
Sigma High-Speed "zen" AF (FX) 28mm f1.8 -
Külseje sigmásan kopottas,belseje, lencsék szépek. Szépen teszi a dolgát.
Sn= 1002282
Ára 65.000 Ft helyett 58.000 Ft
Sigma ART DC DN 30mm f1.4 Dobozzal, tokkal, kupakjaival, napellenzővel gyönyörű állapotban. Fullframen is használható, minimális vignettálassal, vagy Aps-c simán.
Sn= 51594988
Ára 82.000 Ft helyett 75.000 Ft
Átvétel Budapesten 3.kerületben, vagy ha útba esik, akkor más helyszínen is Budapesten belül.
Előre utalás után postázom vagy automatába is küldöm a vásárló saját felelősségére, biztosítással akár.
MC Mir-24H 35mm F2.0 Nikon nagyon szép állapot, eredeti lencsevédők és védőtok.
Itthon ritka.
Az egyik legjobb szovjet optika. Módosított változata az M42 verziónak ,élesebb lett. https://lens-db.com/mir-24n-35mm-f2-mc/ 24cm a legkisseb távolság remek makrólehetőséget kínál.
sziasztok! megválnék szeretett nagylátómtól! Sigma 28mm F1.8 ex dg Nikon F bajonettes (fullframe) obi szép állapotban eladó! a fókuszgyűrű gumi picit fehéredik, de nincs megnyúlva, tökéletes az obi állapota kívül-belül! Made in japan, 77mm (makulátlan állapotú) szűrőmenet, gyári szirom napellenző, gyári szövet tok. D750-en használtam, kiváló, imádtam! (lett nikon 28mm f1.8 G, felesleges a kettő...)
Eladó,másik rendszerre váltás után megmaradt Sigma DC 17-70mm f2,8-4 macro OS "C" objektívem Nikon véggel.Az objektív újszerü,karc és gomba mentes,hibátlan állapotú.
Gysz.:013
Első-hátsó kupak és a gyári napellenzője jár hozzá.
Kipróbálni és átvenni Veszprémben lehet.
Posta is megoldható a vevő terhére és felelőségére.
Eladó lett Nikon Z5 vázam, kihasználatlanság miatt. Nem garanciás már, én vagyok az első tulajdonosa, megvan minden gyári tartozéka. ~5600 expo van benne, tökéletesen működik. SN: 609100527
Ár: 300k
Alig használt 85/1.8S 1.2-re váltás miatt eladó, eredeti dobozában, eredeti tartozékaival. Hiba és probléma mentes, nagyon szép állapotban van. SN: 20056322
Ár: 220k
Megtekinthetők és átvehetők Budapesten a IX. kerületben, a Kálvin téren és környékén. Posta megoldható, előre utalással.
Eladó objektíveim rendszerváltás miatt, ezek maradtak még:
Nikon AF 60mm f2.8 micro (macro) gyönyörű állapotban, első és hátsó kupakkal. FX objektív.
Sn= 248689
Ára 72.000 Ft
Sigma High-Speed "zen" AF (FX) 28mm f1.8 -
Külseje sigmásan kopottas,belseje, lencsék szépek. Szépen teszi a dolgát.
Sn= 1002282
Ára 65.000 Ft
Sigma ART DC DN 30mm f1.4 Dobozzal, tokkal, kupakjaival, napellenzővel gyönyörű állapotban. Fullframen is használható, minimális vignettálassal, vagy Aps-c simán.
Sn= 51594988
Ára 82.000 Ft
Átvétel Budapesten 3.kerületben, vagy ha útba esik, akkor más helyszínen is Budapesten belül.
Előre utalás után postázom vagy automatába is küldöm a vásárló saját felelősségére, biztosítással akár.
A géphez jár a doboza, papírjai, kábel, töltő, vázsapka és egy gyári akku.
Én is használtan vettem már kb 2.000 kattintást raktam bele, hobbi célra volt használva.
Szintén eladó nagyon szép állapotban hozzá való két objektív, AF-S Nikkor 55-200mm 1:4-5.6G ED DX és AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX. Az obikhoz jár első-hátsó sapka és UV szűrő (az egyiken CANON frontsapka van, én is így vettem, de működik).
Nikon D7000 DX váz sn:220461* 85.000,- FT
AF-S Nikkor 55-200mm 1:4-5.6G ED DX sn:189648* 45.000,- Ft
AF-S Nikkor 35mm 1:1.8G DX sn:227802* 45.000,- Ft
Ára egyben: 165.000,- Ft
Átvétel, kipróbálás személyesen Monor - Budapest között a 4-es főút vonalán, egyeztetés alapján Bp. 13. kerület és környéke, vagy kérés esetén postázom is előre utalás után.
Egy keveset használt Nikon 24-70/4 S objektív, rajta az első percektől kezdve egy Hoya Fusion Antistatic Protector szűrő van. Kitből származó dobozával, tartozékaival. sn: 20128373 ára: 135.000 Ft
Keveset használt Sigma 135mm f1.8 DG ART objektív Nikon F bajonettel. Eredeti dobozában, papírjaival, szövet táskájával, első-hátsó sapkáival, napellenzőjével, és az első perctől kezdve rajta lévő Hoya Fusion Antistatic Protector szűrővel. A távolságskála ablakán kisebb karcolások láthatók. sn: 52224502 ára: 260.000 Ft
Samyang AE 14mm f2.8 ED AS IF UMC manuálfókuszos objektív Nikon F bajonettel. Éles rajzú, karcmentes lencsékkel, eredeti dobozában, leírásával, első-hátsó sapkáival. sn: D111L4256 ára: 80.000 Ft
Hibátlanul működő Nikon SB-900 vaku eredeti dobozában, képeken látható tartozékokkal - AS-21 talp, színhőmérséklet-módosító szűrők, egy fóliatartó, és egy CTO műanyag kupak, szövettáska sn: 2459134 ára: 45.000 Ft
Megkímélt, hibátlanul működő Nikon SB-800 vaku a képeken látható tartozékokkal - AS-21 talp, SD-800 "ötödik elem", színhőmérséklet-módosító szűrők. Diffúzor, derítőlap épek. sn: 2677055 Ára: 35.000 Ft
Budapest, személyes átvétel. nemethandraspeter@gmail.com