Nah majd ha csődbement az ország, és jönnek a kivizsgálási perek, hát nemsokan maradnak a szoci székházakban. Helyből két személyről adok nyomozati anyagot! :-)
Engem kurvára nem érdekelne ha valakit lehallgattak. Különben meg olyan gyerekes fiatalbaloldali faszság az egész. Kb arra jó, hogy az öreg papik a nyugdíjasotthonban csárdást járjanak. Más kérdés?
Ha igaz is lenne, nem tűnt el vele egy fillér sem, nem úgy mint amikor maszopos sáska jár.
Ez nem tétel.
Ez valami maszopos próbálkozás.
Jövőre valószínűleg olyanokkal fog visítozni nagyonöreg botoxal kezelt lendvai ildikó, hogy Orbán fiatal szűzlányokat reggelizik és két tojást üt rájuk
De az se volt rossz, mikor kirugdosták a fideszes képviselőket Gyöngyösön a különböző bizottságokból. Van ott vmi orvos bizottság, melyet egy orvos végzettségű fideszes vezetett, helyére raktak szakmai alapon egy katonatiszt maszopost. Grat.
Abszolúte. Tavaly nyáron Mtapolcán nyaraltam, akkor volt a Népszabiban sláger ez az udzrtézés. Akkor se értettem miről van szó, most újra előrángatva sem értem miről van szó. De valszeg azért mert nem érdekel. Kit tartóztattak le, mi a vád, hol tart a nyomozás? Vagy csak ezt tudta előrángatni az 0rmány? Ezzel akarják fedni Cusit? Jobb nincs?