Keresés

Részletes keresés

megott Creative Commons License 2023.09.18 0 0 646

Ez lesz az, nagyon köszönöm!

Előzmény: bord444 (645)
bord444 Creative Commons License 2023.09.10 0 0 645
Előzmény: megott (644)
megott Creative Commons License 2023.09.10 0 0 644

Sziasztok, egy régi sorozatot (olasz, spanyol... ki tudja) keresek, annó a királyi tv adta a 90es évek eljén . Ha jól emlékszem főiskolai hallgatókról szólt (talán rendőrfiúk és rendőrlányok), persze folyamatosan kiszúrtak egymással, de azért mindig volt egy szerelmi szál közöttük. Tudom nem nagy segítség de hátha beugrik valakinek. Köszönöm előre is!

Lavina of Gotu Creative Commons License 2023.09.07 0 0 643

igen, ez az, harmincakárhány év után újra nézem, nagy köszönet mindenkinek :)))  Meg voltam győződve, hogy vmi külföldi dolog volt, amit megvett az MTV, pl. Twilight Zone, vagy Meghökkentő Mesék, erre kiderül, hogy Echte magyar cucc volt, ezért nem találtam :)

Előzmény: V.Gy. (642)
V.Gy. Creative Commons License 2023.09.07 0 1 642
Előzmény: Lavina of Gotu (640)
Csimpolya Creative Commons License 2023.09.07 0 0 641

Sajnos, azt nem tudom.

Előzmény: Lavina of Gotu (640)
Lavina of Gotu Creative Commons License 2023.09.06 0 0 640

uhh nagy köszönet, tényleg úgy hangzik, mintha ez lenne az... 20 éve keresem :))  Már csak meg kell találni, elérhető-e valahol megtekitésre.. 

Előzmény: Csimpolya (639)
Csimpolya Creative Commons License 2023.09.06 0 1 639

Gyanítom, hogy ez Hernádi Gyula: Az elnökasszony című novellájából készült tévéjáték lehet.

Előzmény: Lavina of Gotu (638)
Lavina of Gotu Creative Commons License 2023.09.05 0 0 638

Sziasztok!

Amit én keresek az vagy film, de szerintem inkább vmi antológia sorozat egy epizódja. A 80-as években adta a magyar állami TV. Egy amerikai elnökről szól, akit tudósok meggyóznek, hogy merénylet áldozata lesz. Ezt valahogy a naptárból számolták ki, x év telik el amerikai elnökök meggyilkolása közt. Egy nagy parádé vagy ünnepség keretében megváltoztatják a naptárt, hogy elkerüljék a merényletet, de pont ezen az ünnepségen ölik meg az elnököt. Aki talán nő volt egyébként. Köszi!!

kelso82 Creative Commons License 2023.08.04 0 0 637

Hihetetlen, de belefutottam pont ebbe a neten bongeszve, de ugy, h nem is kerestem:D Ez milyen?

Father Ted a valasz.

Sajnos a topic forgalmat elnezve nem is nagyon bizakodhattam.

Előzmény: kelso82 (635)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.03 0 0 636

Vantage point? (nem kizarhato, bar annyira nem emlekszem arra a filmre (sem) )

:D

Előzmény: Onway78 (631)
kelso82 Creative Commons License 2023.08.03 0 0 635

Sziasztok, en is keresek egy sorozatot (olyat is lehet?)

Sztem tutira ki tudnank hozni, h mire gondolok. Ha hallom (latom) a cimet beugrana.

-Regi (talan 15 eves koruli is lehet, esetleg 20)

-Echte vigjatek, sitcom

-Papos tema (talan egy nagyszaju parasztabb tipusu, mondhatni karakteridegen.)(nem az impastor, regebbi joval)

-Talan az is igaz a sorozatra, h nem keszult szinkron hozza. (de magyar felirat igen)

koszonom

pikandero Creative Commons License 2023.07.30 0 0 634

sziasztok!
egy filmet keresek, amit megnéznék újra:
... egy fiatal párról szól akik egy egyszerünek induló sivatagi túrán eltévednek, majd egymástól is elkóborolnak.
... a pasi vissza talál a kocsijukhoz, és megissza hűtővizét a kínzó szomjuságában, amibe bele is hal.
...a csaj talán túléli?

Onway78 Creative Commons License 2023.05.20 0 0 633

Nem az köszi!Az sci-fi szerű,ez totál valós helyen,időben játszódik.Autóból az utcáról rabolják talán el az elnököt,kilövik RPG-vel a kísérőket,meg lezárják valami teherautóval az útvonalat,ilyenek rémlenek belőle…Hasonló,mint a kérdésben említett filmek.

Előzmény: vicky (632)
vicky Creative Commons License 2023.05.19 0 0 632
Előzmény: Onway78 (631)
Onway78 Creative Commons License 2023.05.19 0 0 631

Sziasztok!
Egy régebbi akciófilmet keresek!Annyi van meg belőle,elrabolják az USA elnőkét,és a végén az órájába rejtett jeladó segítségével találják meg.
Nem a Támadás a fehér ház ellen,nem Az elnök végveszélyben!Régebbi azoknál,de hasonló lendületű.Ha valakinek esetleg beugrana ennyi infó alapján,kérem ossza meg,nagyon megköszönném!

Kancsusz Creative Commons License 2023.05.12 0 0 630

Tündéres mesét keresek, ami nagyon régi. X-eket rajzoltak az emberek a fára, amiket ki akartak vágni, jöttek a buldózerek és ki is vágták őket, az egyikből kiszabadult egy szörny, ami vegyi anyagoktól meg füsttől, benzintől lett egyre nagyobb. Egy tündércsaj meg egy ember szeretnek egymásba, az ember tündér-pici lesz, de a végén megint nagy, meg van egy walkmanje, amin mutat zenéket az erdeieknek, és valami féltékeny tündérpasi leplezi le, hogy a gonosz emberekkel van. Valakinek ismerős esetleg?:D

Agent B. Creative Commons License 2023.04.09 0 0 629

Kedves Filmmániás Kollégák!

Húsvéti segítségre van szükségem.
Egy filmet keresek, aminek a címére sajna nem emlékszem.

A szinopszis:

Egy újságíró csajszi a bizalmába férkőzik, és barátja lesz egy néger lánynak, aki túléli egy terrorista csoport robbantását. Az újságíró minden élményéről, kifaggatja a túlélő néger lányt, majd az egész sztorit megírja úgy, mintha az vele történt volna meg. Teszi ezt azért, mert ezt látja kitörési lehetőségnek, ami ideig-óráig be is válik.
Esetleg tudja valaki a címét?

Köszike.
B

kiváncsiyfáncsy Creative Commons License 2023.03.20 0 0 628

ezaz! :D

köszi!!!

Előzmény: Nullával Osztás (627)
Nullával Osztás Creative Commons License 2023.03.20 -3 1 627

Ez a Novo c. spanyol film lesz, Eduardo Noriegaval...

Előzmény: kiváncsiyfáncsy (625)
Csimpolya Creative Commons License 2023.03.20 0 0 626

Elképzelhető, hogy ez a Hat nap, hét éjszaka című 1998-as film, ebben valóban találnak egy lerobbant, második világháborús hidroplánt, ezen menekülnek a kalózok elől.

Előzmény: helikon1987 (623)
kiváncsiyfáncsy Creative Commons License 2023.03.19 0 0 625

Sziasztok, egy (azt hiszem) spanyol filmet keresek.

Egy kb. harmincas pasiról szól, akinek a felesége összejött a srác legjobb barátjával, aki egy vitájuk során fellöki a srácot az utcán; egy korlátba veri a fejét eséskor és durván amnéziás lesz.

Innentől az egész élete a csuklójára szíjazott filofaxban van: amit oda nem ír be, az nincs.

Egy irodában dolgozik, fénymásol; a kuckója fala telistele post-it cetlikkel a teendőiről. Összejön egy kolléganőjével, együtt is laknak. A főnökasszony, akit eddig a fiú dugott, bosszúból kirúgja a lányt.

Valamiért a balesetét okozó 'barátja' egy nap a vonaton levágja a csuklójáról a filofaxot.

Van egy kisfiú is, akivel minden reggel találkozik munkába menet; a gyerek mindig merőn bámulja őt - persze később kiderül, hogy a saját fia, csak nem ismeri fel őt sem; a film végén együtt vándorolnak.

(Nem biztos, hogy pl. a kronológiára jól emléxem, de nagyjából ennyi)

Köszönök minden segítséget.

Kipper Creative Commons License 2023.03.02 0 0 624

Kalandor, dzsungel, lerobbant repulo - ezek raillenek az 1995-os Kongo-ra:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Kong%C3%B3_(film)

Viszont nem a repulovel mennek tovabb, hanem az abban talalt holegballonnal. (A dzsungelbol eleg nehez lenne felszallni kifutopalya nelkul. :))

Előzmény: helikon1987 (623)
helikon1987 Creative Commons License 2023.03.01 0 0 623

Sziasztok! Egy filmet keresek, vszínű 80-as évek!Talán még a Szív tv-n láttam!Annyi rémlik belőle hogy katonák vagy kalandorok a dzsungelben találnak egy régi lerobbant repülőt amit megjavítanak és azzal repülnek tovább!köszönöm szépen a segítséget!

Laja73 Creative Commons License 2023.02.28 0 0 622
Kipper Creative Commons License 2023.02.28 0 0 621

Nem teljesen ez a sztori, de van atfedes:

https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1sz-aj%C3%A1nlat

Előzmény: BarbykaA (620)
BarbykaA Creative Commons License 2023.02.25 0 0 620

Sziasztok keresek egy filmek reg LATAM nem svokra emlekszem belole csak arra jogy Amerikaban jatszodik, valkit kitoloncolnak mert ilegalisan van ott, a masik csaj zold kartatyat akar csak sokaig tart ezert lefekszik valamilyen ugyintezovel akí eszt kihasznalja  koszia segitseget, nagyonbreg LATAM mar 

Toncsi64 Creative Commons License 2022.12.20 0 1 619
Előzmény: Onway78 (618)
Onway78 Creative Commons License 2022.12.18 0 0 618

Köszönöm a tippeket!

Jó volt a cikk,köszönöm!

Elvileg az Egy igaz ember c. filmmről van szó,de még nem sikerült letöltenem.

Lehet,hogy a cikkeben szereplő, valós pilóta sztorijából merítették hozzá az ötletet.

Előzmény: Replay (617)
Replay Creative Commons License 2022.12.15 0 0 617

Lehet, hogy nem ezt keresed csak tipp. Itt van egy írás egy hős szovjet pilótáról és a film, amit a cikkben említenek.

https://index.hu/tudomany/til/2019/02/24/szovjet_pilota_amputalt_labakkal_alekszej_mareszjev_vilaghaboru/

https://www.imdb.com/title/tt0040707/?ref_=nm_flmg_t_9_dr

Ezt a sztorit újra megfilmesítették tavaly:https://honvedelem.hu/hirek/minden-repules-zuhanassal-kezdodik.html

Előzmény: Onway78 (616)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!