Manapság a TV csatornák tele vannak az értéktelen, agyament, minőségtelen filmekkel, sorozatokkal, műsorokkal. A TV-zés és Mozizás élményét tesszik tönkre gazdasági érdekeik miatt.
Kicsit a régi idők televíziózása felé nyulok vissza, amikor még hétfőn szünetelt a sugárzás, illetve a pártműsorokat leszámítva adtak értékes filmeket, sorozatokat is.
Két + egy külföldi csatornán kívül nem volt más választás :)...
És mégis megadta a tv-zésd azt az élményt amit manapság hiába keresem a több száz csatorna között.
Sziasztok, egy régi sorozatot (olasz, spanyol... ki tudja) keresek, annó a királyi tv adta a 90es évek eljén . Ha jól emlékszem főiskolai hallgatókról szólt (talán rendőrfiúk és rendőrlányok), persze folyamatosan kiszúrtak egymással, de azért mindig volt egy szerelmi szál közöttük. Tudom nem nagy segítség de hátha beugrik valakinek. Köszönöm előre is!
igen, ez az, harmincakárhány év után újra nézem, nagy köszönet mindenkinek :))) Meg voltam győződve, hogy vmi külföldi dolog volt, amit megvett az MTV, pl. Twilight Zone, vagy Meghökkentő Mesék, erre kiderül, hogy Echte magyar cucc volt, ezért nem találtam :)
Amit én keresek az vagy film, de szerintem inkább vmi antológia sorozat egy epizódja. A 80-as években adta a magyar állami TV. Egy amerikai elnökről szól, akit tudósok meggyóznek, hogy merénylet áldozata lesz. Ezt valahogy a naptárból számolták ki, x év telik el amerikai elnökök meggyilkolása közt. Egy nagy parádé vagy ünnepség keretében megváltoztatják a naptárt, hogy elkerüljék a merényletet, de pont ezen az ünnepségen ölik meg az elnököt. Aki talán nő volt egyébként. Köszi!!
sziasztok! egy filmet keresek, amit megnéznék újra: ... egy fiatal párról szól akik egy egyszerünek induló sivatagi túrán eltévednek, majd egymástól is elkóborolnak. ... a pasi vissza talál a kocsijukhoz, és megissza hűtővizét a kínzó szomjuságában, amibe bele is hal. ...a csaj talán túléli?
Nem az köszi!Az sci-fi szerű,ez totál valós helyen,időben játszódik.Autóból az utcáról rabolják talán el az elnököt,kilövik RPG-vel a kísérőket,meg lezárják valami teherautóval az útvonalat,ilyenek rémlenek belőle…Hasonló,mint a kérdésben említett filmek.
Sziasztok! Egy régebbi akciófilmet keresek!Annyi van meg belőle,elrabolják az USA elnőkét,és a végén az órájába rejtett jeladó segítségével találják meg. Nem a Támadás a fehér ház ellen,nem Az elnök végveszélyben!Régebbi azoknál,de hasonló lendületű.Ha valakinek esetleg beugrana ennyi infó alapján,kérem ossza meg,nagyon megköszönném!
Tündéres mesét keresek, ami nagyon régi. X-eket rajzoltak az emberek a fára, amiket ki akartak vágni, jöttek a buldózerek és ki is vágták őket, az egyikből kiszabadult egy szörny, ami vegyi anyagoktól meg füsttől, benzintől lett egyre nagyobb. Egy tündércsaj meg egy ember szeretnek egymásba, az ember tündér-pici lesz, de a végén megint nagy, meg van egy walkmanje, amin mutat zenéket az erdeieknek, és valami féltékeny tündérpasi leplezi le, hogy a gonosz emberekkel van. Valakinek ismerős esetleg?:D
Húsvéti segítségre van szükségem. Egy filmet keresek, aminek a címére sajna nem emlékszem.
A szinopszis:
Egy újságíró csajszi a bizalmába férkőzik, és barátja lesz egy néger lánynak, aki túléli egy terrorista csoport robbantását. Az újságíró minden élményéről, kifaggatja a túlélő néger lányt, majd az egész sztorit megírja úgy, mintha az vele történt volna meg. Teszi ezt azért, mert ezt látja kitörési lehetőségnek, ami ideig-óráig be is válik. Esetleg tudja valaki a címét?
Elképzelhető, hogy ez a Hat nap, hét éjszaka című 1998-as film, ebben valóban találnak egy lerobbant, második világháborús hidroplánt, ezen menekülnek a kalózok elől.
Sziasztok, egy (azt hiszem) spanyol filmet keresek.
Egy kb. harmincas pasiról szól, akinek a felesége összejött a srác legjobb barátjával, aki egy vitájuk során fellöki a srácot az utcán; egy korlátba veri a fejét eséskor és durván amnéziás lesz.
Innentől az egész élete a csuklójára szíjazott filofaxban van: amit oda nem ír be, az nincs.
Egy irodában dolgozik, fénymásol; a kuckója fala telistele post-it cetlikkel a teendőiről. Összejön egy kolléganőjével, együtt is laknak. A főnökasszony, akit eddig a fiú dugott, bosszúból kirúgja a lányt.
Valamiért a balesetét okozó 'barátja' egy nap a vonaton levágja a csuklójáról a filofaxot.
Van egy kisfiú is, akivel minden reggel találkozik munkába menet; a gyerek mindig merőn bámulja őt - persze később kiderül, hogy a saját fia, csak nem ismeri fel őt sem; a film végén együtt vándorolnak.
(Nem biztos, hogy pl. a kronológiára jól emléxem, de nagyjából ennyi)
Sziasztok! Egy filmet keresek, vszínű 80-as évek!Talán még a Szív tv-n láttam!Annyi rémlik belőle hogy katonák vagy kalandorok a dzsungelben találnak egy régi lerobbant repülőt amit megjavítanak és azzal repülnek tovább!köszönöm szépen a segítséget!
Sziasztok keresek egy filmek reg LATAM nem svokra emlekszem belole csak arra jogy Amerikaban jatszodik, valkit kitoloncolnak mert ilegalisan van ott, a masik csaj zold kartatyat akar csak sokaig tart ezert lefekszik valamilyen ugyintezovel akí eszt kihasznalja koszia segitseget, nagyonbreg LATAM mar