Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2010.05.09 0 0 36

Engem a zsákossal ilyesztgettek, hogy jön, és elvisz.

Pedig akkor még nem is ismerték Frodót!

Kép forrás: www

:o)

Előzmény: Törölt nick (31)
joy Creative Commons License 2010.05.09 0 0 35

"...akkoriban az UFO-észlelésekről a világnak szerintem halvány fogalma sem lehetett..."

A '60-as években?

Na ne viccelkedjél már!

Neked, 4-5 évesen elhiszem, hogy sejtelmed sem volt ufokról, de annál inkább léteztek hitetető öregek különös meséi a fénylő testben megjelenő Megváltóról, és egyebekről!

Szüleim sem voltak vallásosak, de ez nem volt jellemző az egész családra, sőt! Akadt közöttük mélyen hívő, és szegről-végről rokon csuhás is.

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (30)
joy Creative Commons License 2010.05.09 0 0 34

Az ilyen történeteken nincs semmi nevetni való!

Minden ember álmodik, ábrándozik különös lényekről, találkozásokról, beszélgetésekről, cselekedetekről.

Még az is határon van, hogy valaki annyira erősen éli meg, hogy valóságnak hiszi.

Gyermek korban különösen valóságos emlékekké lehetnek a képzelgések!

No az már nevetséges, ha ezt mások is beveszik!

Velem is megtörtént, hogy Apu hívott, hogy gyújtsak be, mert nem ég a konvektor.

Reggel fülöltem a biciklire, és félúton tisztult ki, nyár közepe van, apu 12 éve nem igényel fűtést, és már a lakást is évekkel előtte eladtuk!

/+jegyzem, munkahelyi gondok miatt nagyon rossz passzban voltam akkor. Komolyan figyelnem kellett magamra, cselekedeteimre!/

Még csak annyit, én nem lámpással, hanem fejszével kerestem volna a gyermekemet molesztáló "fényembert"!

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (28)
joy Creative Commons License 2010.05.09 0 0 33

Igen, látom.

Egyik banda rombol, a másik épít.

Vajon melyik lesz a nyerő?

A 4 méteres kék Na-ívak,

vagy az ember/ki/csináló istengyíkok?

Előzmény: Törölt nick (25)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.04 0 0 32
Ha álom lett volna,akkor nem kereste volna az egész család,olyan kétségbeesetten az idegent,amikor először megláttam.
S,hogy később álom volt e vagy valóság?Számomra teljesen lényegtelen momentum volt,mert,ha becsuktam a szemem( nem álmosság miatt),és ha erősen koncentráltam,akkor gondolatban (lelki szemeimmel,magam előtt látva)megjelent.

Ha azt mondom gyöngyvirág!
Becsukott szemmel gondolj a gyöngyvirágra! Ha erősen koncentrálsz látod a hosszú zöld levelek közül kibukkanó, csilingelő fehér virágocskákat,és talán még az illatát is érzed!

Ez vajon álom e vagy valóság?
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 31
Biztos,hogy nem álmodtad?
A pár éves kisgyerek sokszor nem tudja megkülönböztetni az álmot a valoságtól.

Nekem mesélt a Mamám a tűzesemberről,ami valami népi hiedelem lehetett.
Akkoriban senki se gondolt volna ufokra.
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (30)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.04 0 0 30
Amikor ez történt velem, 4-5 éves lehettem.Sajnos nem tudtam soha bebizonyítani még a szüleimnek sem,hogy valóban ott járt -e az a férfi,és később sem amikor gondolatban megjelent,mintha a fényével beleégette volna magát az emlékeimbe.
Hogy hallucináció volt e ,vagy gyermeki fantázia( bár szüleim nem voltak vallásosak,és akkoriban az UFO-észlelésekről a világnak szerintem halvány fogalma sem lehetett)

vagy valami öröklött elmebaj jelentkezett nálam, ki tudja?

Hallucinálni nem szoktam! Ha valamit előre megérzek,az mind csak a gondolataim által történik.

Nem lehet bizonyítani! :(
Előzmény: Törölt nick (29)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 29
Tehát ezen élményekből arra következtetsz, hogy - amennyiben nem hallucinációk voltak eme tapasztalatok - két földön kívüli civilizációtól felvették veled telepatikusan a kapcsolatot...

Egyébként ne vedd zokon, de meg kell kérdezzem, (remélem megérted miért) pszichiátriai vizsgálaton voltál? Tudod objektíve igyekszem ezeket vizsgálni és ilyenkor ezt az eshetőséget is ki kell zárni (a hallucinációt), akármilyen kellemetlen is...

Mindenesetre a másik topikban leírtad, hogy telepatikus képességeid fejlettek és tán ezért is találtak meg ill léptek veled kapcsolatba...

Vajon hogy lehetne ezeket a dolgokat bizonyítani?
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (28)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.04 0 0 28
Biztos vagyok benne,hogy tök hülyének fogsz nézni,vagy pedig nem fogod elhinni,amit leírok!

Sajnos túl kicsi voltam,és nagyon nagyon régen történt( a 60-as években).
Egyszer télen a nagyszüleimnél voltam , amikor egyik este a nagymamával kimentem az istállóba,s amíg ő fejte a tehenet,kimentem a sötét udvarra.
Akkor az udvaron egy farakás mögül kilépett egy férfi.Hosszú ruhában volt,és valami nagy fényesség vette körül.Felemelte a kezét és intett hogy menjek oda.
Ezután csak arra emlékszem,hogy beszaladtam szólni a nagyinak,hogy jött valaki.
Mivel nagyon zaklatott lehettem,az egész társaság lámpással kutatta át az egész portát.

Ezután az eset után,nagyon sokszor láttam őt.Úgy hívtam,hogy fényember.Sajnos semmire nem emlékszem,csak arra,hogy ha becsukom a szemem,akkor is látom,és arra,hogy repülök.

(Valóban csak azért szeretnék egyszer egy helikopteren,vagy valamilyen kisgépen repülni,hogy biztos legyek abban,hogy valóban a repüléssel járó érzetre emlékszem-e!)

Szüleim soha nem hittek nekem,azt mondták képzelődtem,vagy álmodtam az egészet.

Viszont évekig sietett a segítségemre.Elég volt csak erősen rá gondolnom,és megjelent.(természetesen csak a tudatommal láttam. Ahhoz tudnám hasonlítani,mikor erősen belenézel egy Wolfram-izzóba,és mikor becsukod a szemedet,az izzószálat látod)
A hetvenes évek közepétől hiába hívtam,nem láttam őt.

A másik,a nem humanoid faj is "meglátogatott" egyszer.
(legalábbis álmomból felriadva,erre emlékszem) :)

Soha nem fogom megtudni álom volt e vagy valóság,de azt tudom,hogy gondolatban kommunikáltam vele.Utáltam,és féltem tőle,és határozottan követeltem,hogy hagyjon békén.
Soha a büdös életben nem jött vissza többet! (álmomban se jöjjön elő! ;)

Szóval ez a történet!

Lehet nem elhinni,lehet kinevetni,lehet dilisnek nézni,...stb

A gyermekkorom végigkísérte,szeretettel őrzöm a fényember emlékét,mert az életem,a múltam része.

Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 27
Na ne csigázz! Mesélj mesélj könyörgöm..! 8)
Előzmény: e.n.c.i.t.i.m (26)
e.n.c.i.t.i.m Creative Commons License 2010.05.04 0 0 26
"két civilizáció figyel minket"
"Az egyik gyarmatosítani akar "

"A másik fajta ETI-k célja viszont hogy felvirágozzon a civilizációnk, segíteni akarnak. "

....tudnék mesélni róluk! ;)
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.04 0 0 25
És mi van ha két civilizáció figyel minket? Az egyik gyarmatosítani akar és erőforrásokhoz, élettérhez, friss génekhez, rabszolgákhoz jutni. A másik fajta ETI-k célja viszont hogy felvirágozzon a civilizációnk, segíteni akarnak. És háborújuk tán már évezredek óta zajlik a földért és értünk..
Előzmény: joy (24)
joy Creative Commons License 2010.05.01 0 0 24

ETI a jóságos:

- És ha olyan vírushordozó, amely genomjában az ebolához hasonlít, de sokkal virulensebb? A velünk barátkozó, aranyos-kedves ETI-vel együtt él, a Földlakókat pedig 1-2 év alatt mind kipusztítja?

- És ha csupán tápláléknak tekintenek bennünket, és a Nibiru felszín alatti kolóniáik lakói táplálására jönnek, és szállítanak rendszeresen pár százeezer ember, és levágják, földolgozzák, mint mi a disznókat?

Ők csak építenek, művészeteket gyakorolnak, meditálnak, soha semmit nem pusztítanak.

Környezetüket kikészített emberi koponyákból, csontokból készített mozaikokkal díszítik, csodás zenei műveket alkotnak-hallgatnak emberi kín-üvöltés hangokra, éxereiket faragott emberi csontokból készítik... Számukra csak táplálék vagyunk, és 100%-os fölhasználás a cél.

joy Creative Commons License 2009.12.08 0 0 23

- Na mit szótok hozzá, hogy ilyenek vagytok?

- BB:

Elkarnincáznék azoknak a marháknak a hátán, akik ilyennek írnak le bennünket!

- Csillaghajó:

Nem komoly, hogy ennyire primitívnek, és ilyen kreténnek fantáziáltok bennünket! Lehetetlen. Ti olyan normálisnak tűntök, filmeitekben is egészen jó figurákat alkottatok, bár a valósághoz semmi közük, de legalább elfogadható alakok. Ezek a szüke kretének valószínűleg -már bocsánat a szóért- súlyosan depis hígagyútól származhatnak.

- Kadét:

Hát úgy nézek én ki, mint egy körtefejű hókadt gumibaba?

-Nem, igazatok van. Csak bemutattam a földi hívők fantáziájának szüleményeit.

- Csillaghajó:

Hááát? Elég szürkék, primitívek a szegények, ha csak ennyi telik tőlük. Legalább azt a "Csillagháburús" filmkomédiát néznék meg. Annak sincs semmi köze a valósághoz, de legaláb szórakoztató!

- BB:

El tudom képzelni, mit szólnának a mi "beszélgetéseinkhez"! Sztem téged gumiszobába zárnának, rám meg vadásznának.

- Kadét:

És én?

- Téged panoptikumba zárnának, és mutogyatnának, mint tökéletes emberpéldányt a hímek közül. Tényleg. Miért nincs nő a személyzetben? Végignéztem a hibernátor névsort, és sehol egy nő.

- Kadét:

Nagyon összetett, komoly okai vannak. Ezt majd holnap beszéljük meg. OK?

-OK!

Jojcakát!

- Cakát.

- Cakát.

- Mmmmrr.

menroting Creative Commons License 2009.12.07 0 0 22
Ez a valóságban az emberi faj fejlettségi színtjét nézve csak fordítva történhetne meg.
Előzmény: joy (21)
joy Creative Commons License 2009.12.07 0 0 21

Nálunk sokkal brutálisabb lények is létezheznek a Mindenségben, amelyek lételeme más, civilizált lények lelkének kiszippantása, vagy épp agyleszívással tartják fönn magukat.

Álomrablók:

Olyanok, akiknek nincs fantáziájuk, még álmaikhoz is úgy jutnak, hogy földi emberek fejére telepednek alvás közben, és orrlikukon földugott nyúlványaikkal szívják, ki éjjel az észt, álamikat áldozataiknak.

joy Creative Commons License 2009.10.11 0 0 20
Mi van, ha jön a 8. utas?
joy Creative Commons License 2009.09.17 0 0 19

Nagyon szomorúan tapasztalom, hogy az oly annyira fölkenekedett ufonautistákat még a belinkelt képek sem képesek fölizgatni, fantáziájukat megmozgatni.

Tényleg ilyenek a hívők?

Fantáziátlan hazugság-mantrázók?

joy Creative Commons License 2009.09.13 0 0 18

Milyen célok vezérlik?

Szolgaságba döntés, vagy fölemelés?

Pusztítás, vagy építés?

Jobbá tenni, vagy még gonoszabbá?

Jön a 7. utas a halál?

Vagy a vérző szívű pokolfajzat?

Embercsináló istengyíkok, vagy genetikahordozó, embernemző nyuszik?

joy Creative Commons License 2009.09.13 0 0 17

Pokolfajzat, vagy menny szülötte?

Vajon ETI ki?

joy Creative Commons License 2009.09.13 0 0 16

Démon.

Melyik melyik?

ETI angyal, vagy ördög?

Most vagy kitiltanak, vagy megértik.

:o.

joy Creative Commons License 2009.07.09 0 0 15

Hunnan tudod?

Bekukkantottál már pendelyük alá?

Mit láttál ott?

Előzmény: Lebenstod (9)
repcsepista Creative Commons License 2009.02.28 0 0 14

Haj Hy, kedves angyalok -őrdögök s gósztok s hostok s egyszóval szellemek?

Először is, vannak az angyalok, akiknek nincs tudatuk, ha van, ugy mint a gépek, tudják hogy ők gépek?

ETE azok Di - ETE-k akik sajat környezet meg feladatkörök, mint vegyük a kis katonakat amik esetleg egy fokkal vannak felebb, mint a demonok?

Ime az egyveleg, ha most valakik erőszakhoz nyultak vagy nyulnak, azok feltétlen elkülönülnek, mint a templomban is, vannak fő hellek meg all, meg alvilágiak s aljasok s aljasabbak... fokozat meddig?

Ha vannak bukottak, azok feltétlen emberek, akik az istenekkel egyenlőek, de ha nagyobb akarna lenni egyik isten a másiknál, akik már tudják hogy azt nem lehet, de mégis megteszik, azt is tudják hogy farkok, végesek?

Fidelem, vegyük az egyszerü farkokat, vagy bestiákat: zabálnak, répáznak, s dominálnak, s tudják hogy kevés idő áll, rendelkezésükre?

A borzalom, a felismerés, hogy rágyüttek, hogy valahol a kipufogóba, légiók csüngenek, sőt, vonszolja a szegén áldozat ...kend bele kint csüngene?

Figyelitek, (nemcsak Hy -nak irtam, hanem kinek? ha ha ha...mindenkinek) maga sejtelem, sejt ellem? - ha feltöltötted, miért, mivel s hogyan, mint figyelek, s ki vagyok én, ha nem a farkincám, talán?

Hogy mennyire itt bujkálnak, főleg a kétlábu állományba, s rettegnek, mert ha felfedezed őket, vagy menniük kell, vagy visznek magukkal?- mi a harmadik?

Előzmény: Hy (13)
Hy Creative Commons License 2009.02.28 0 0 13
Érdekes, hogy míg a hívők elengedik fantáziájukat a hamisított valóságban, itt, ahol lehetne szárnyalni, rá se bagóznak.
Hy Creative Commons License 2009.01.10 0 0 12
Előzmény: Menroting (11)
Menroting Creative Commons License 2008.11.16 0 0 11
Hát a te képeden igencsak ördögi .:-) A gyengébbek kedvéért varázskép..:-)
Előzmény: Hy (-)
Hy Creative Commons License 2008.11.16 0 0 10

Hunnan tudod, feküdtél már össze vele?

A topic témáját illetően nem nemük, hanem a jellemük a kérdés!

OLVD el és értelmezd a topicindítót!

Előzmény: Lebenstod (9)
Lebenstod Creative Commons License 2008.11.16 0 0 9
Az angyaloknak nincs (női) mellük.
Előzmény: Hy (-)
Hy Creative Commons License 2008.11.16 0 0 8

Szíves figyelmébe ajálom mindenkinek mindegykinek a topic ismertető értelmezését!

A gyengébben kedvéért beírom:

"Ki milyennek képzeli a földönkívüli inteligenseket? Írjonbárki, bármit, ami rólunk eszébe jut."

Hy Creative Commons License 2008.11.16 0 0 7

Hátosztagabonakörökhogya@bakerülnekide?

Ha te ETI-nek tulajdonítod, az a te bajod.

Előzmény: Törölt nick (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!