Keresés

Részletes keresés

emem Creative Commons License 2013.02.28 0 0 521

<Hogy mi az áltudományos maszlag, azt nem tudjuk>

 

de igen, tudjuk. áltudományos maszlag pl. az, ami kizárólag magyar nyelvű ezoterikus témájú oldalakon olvasható, ellenben nincs hozzá kapcsolódó tudományos kutatás. 

ilyen az általad betett idézet:

 

"....A HeartMath Institute még azt is bebizonyította, hogy a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben."

 

hab a tortán, hogy az általad  hivatkozott Heartmath Tudományos Intézet (?) egy tanulmánya valóban megjelent egy komoly lapban, csak éppen pont ellenkező előjellel, azaz az érzelmek hatását mutatta ki a szívritmusra:


The effects of emotions on short-term power spectrum analysis of heart rate variability

http://www.ajconline.org/article/S0002-9149%2899%2980309-9/abstract

 

"In summary, this work extends previous findings by demonstrating that anger produces a sympathetically dominated power spectrum, whereas appreciation produces a power spectral shift toward MF and HF activity. Results suggest that positive emotions lead to alterations in HRV, which may be beneficial in the treatment of hypertension and in reducing the likelihood of sudden death in patients with congestive heart failure and coronary artery disease."

 

Előzmény: Rejtélyvadász (520)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2013.02.28 0 0 520

"......költői kérdés volt, nincs ilyen tudományos kutatás, csak áltudományos maszlagok.

 

"megállapítás" helyett ez  a valóság:...."

 

Hogy mi az áltudományos maszlag, azt nem tudjuk. Hogy mi a valoóság, azt szintén nem tudjuk. Hogy kik beszélnek a filmben, azt viszont le lehet olvasni a képernyőről.

 

"....A HeartMath Institute még azt is bebizonyította, hogy a szív és az agy összeköttetésben áll egymással, és a szív jelzi az agynak, milyen hormonokat, endorfinokat vagy más vegyületeket termeljen a testben.

 

AZ AGY NEM ÖNÁLLÓAN CSELEKSZIK, HANEM A SZÍV JELZÉSEI ALAPJÁN

 

Vagyis a szív osztja szét az információkat. Az információkat pedig az érzelmek továbbítják. A kutatások azt is bebizonyították, hogy a szív által gerjesztett elektromos és mágneses mezőt nem csupán érzelmeink alkotják. 

Szívünk az erejét a meggyőződéseinkből is meríti, vagyis mindazokból a dolgokból, amelyekben mélységesen hiszünk s amelyek szerint az életünket irányítjuk.

Meggyőződéseink a szív által sugárzott elektromos és mágneses hullámok formájában lépnek kölcsönhatásba a fizikai világgal.

 

A HeartMath Institute kimutatta a szív mágneses mezeje 5000-szer erősebb, mint az agy mágnese mezeje....."

 

http://www.heartmath.com/

 

 

Előzmény: emem (519)
emem Creative Commons License 2013.02.28 0 0 519

"Megállapították"

 

mármint kik állapították meg? csak nem a tudósok?

kérhetnék akkor forrást a tudományos kutatásokról, amely körből közmegegyezéssel zárjuk ki a dramatizált youtube videókat? 

költői kérdés volt, nincs ilyen tudományos kutatás, csak áltudományos maszlagok.

 

"megállapítás" helyett ez  a valóság:


Előzmény: Rejtélyvadász (517)
ghepard Creative Commons License 2013.02.28 0 0 518

Láttam ezt a videót vagy 2 hónapja. A TV-ben is láttam régebben a Discovery Sciencen 1-2 filmet, mely a szívvel is foglalkozott. Ezek a dolgok sokaknak kisebb sokkot is okozhatnak. De mondjuk a magyar azt mondja hogy szívvel lélekkel (tehát nem fordítva). Ezt már nagyon rég óta tapasztalták az emberek. Mára úgy állunk, hogy szinte csak a szemünkkel látunk (ironikus módon egyre többen már azzal sem), mindenhol azt emlegetik, hogy az info 80-85%-a a szemeken keresztül jut belénk.....

 

De ha az ember rá tud állni ezekre a hullámokra - vagyis össze tudja kötni a szervet, agyat és a szívet, akkor átélhet egypár meglepetést. Hogy meglehet olyan dolgokat csinálni - rá tesznek az emberre egy kis hideg tárgyat, de olyan infót fog küldeni az emberke az agyba, hogy tüzes vasat tettek oda - akkor égési seb keletkezik azon a helyen. De ezt nem gyerekjáték elérni. Sok sok edzés, gyakorlás van e mögött. De mondjuk egy két dolog összekötésével olyan helyzetbe lehet hozni magunkat - hogy szinte belezuhanunk az álomba....... Ez megy nekem is és majd megpróbálom leírni, hogy mi miért van - már ahogy én látom. Elég három dolog....... Nem olyan bonyolult........ Mi sem függ jobban össze a tudattal, mint az álom......

Előzmény: Rejtélyvadász (517)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2013.02.28 0 0 517

Megállapították, amit az átlagember régen tud: "Szívből szereti", "Szívemből szóltál", stb. A szív az elsődleges...

 

Előzmény: ghepard (516)
ghepard Creative Commons License 2013.02.28 0 0 516

És, bármilyen furcsának is tűnik,- most maradva ezeknél a topikoknál - több igazság lehet a "Rejtélyes témakörök" tárgyalásánál megfogalmazott véleményekben, mint abban, amit az egy százalék "kapargatásával" elérünk.....


Én mindenesetre kivettem magamnak az időt a klasszikus fizikából is és a kvantumfizikából is. Tehát tér, idő, anyag helyett csak  - tér és anyag. Így jobban meg tudom érteni az egyiket és a másikat is. Ugyanazzal meg lehet magyarázni a nagy dolgokat és a kicsiket is. A tér gyakorlatilag nulla sűrűségű anyag - az anyag pedig lehet a gyakorlatilag nulla sűrűségtől egészen elképesztően nagy sűrűségig. Maguk a testek pedig 3D-sek ugyebár és a negyedik dimenzió pedig az ami kívülük van. Tehát én itt vagyok magamnak a böröm körvonalain belül - számomra elérhetetlen a bőrömön kívüli világ. Tehát most itt vagyok, akkor nem lehetek 5 méterrel odébb is egyszerre. Ha odamegyek, akkor meg már ott leszek.  De köztem és e között a 4.D között van kapcsolat mindenféle hullámokkal. Ezek a hullámok testről kívülről (a 4.D-ből) információkat lövelnek felém és belém, amiket fel tudok dolgozni és aszerint cselekedni. De én is gerjesztek hullámokat, amik elhagynak engem és így én is befolyásolhatom egy kicsit a körülöttem lévő világot. A szív elektromágneses tere például kb 500-szor nagyobb, mint az agyé. Tehát mondjuk, ha meg tudnánk érezni ezt pár cm vagy méteres távolságból - akkor a szívet sokkal hamarébb, mint az agyat. De már a szív hangja, pulzálása, sugárzása stb rengeteget elárul magának az embernek is.

Előzmény: Rejtélyvadász (514)
ghepard Creative Commons License 2013.02.27 0 0 515

Hát igen, lehet itt is jó ötletekre bukkanni. Maga a tudomány is botladozva halad előre. Simán kidolgoznak és levezetnek matematikailag olyan elméleteket, melyek lehet ütik egymást - tehát ha egyáltalán az egyik a jövőben bizonyítva lesz, akkor a másik mondjuk pottyan.

 

A gyógyszerekkel és is pont így voltam. 1979-ig istenítettem a gyógyszereket meg az orvosokat, attól vártam, hogy ne haljak meg, ha rámtör valami baj. De a használat után a mellékhatásokból való kimászás még rosszabb és hosszabb ideig tartott. De igaz elhittem, hogy attól maradtam életben. Nagyon nehéz volt ezzel mit kezdeni.

 

Nagyon jól fogalmaztál... :) - hogy általában az a legkevesebb, hogy nem használ......

 

Az első pár percet megnéztem a belinkelt videóból, lehet majd az egészet apránként megnézem és meghallgatom.

 

Itt vannak például a szívbetegségek. Ezek is elsősorban a lélek megnyilvánulásai, a sok sztressz, idegesség, huzavona, sietség, időhöz kötöttség (hogy ezt és ezt ekkorra és ekkorra meg kell csinálni) stb. De erre is anyagilag mennek - gyógyszerekkel, mindnféle más szerekkel, műtétekkel meg mindenféle beavatkozásokkal. Pedig, ha rendbetennék azt a hullámzó lelket - akkor a szív is visszanyerné az eredeti állapotát. Ezeket a dolgokat már kisérletileg is igazolták - de nem reklámozzák, sőt inkább elhallgatni igyekeznek.

 

S ami még meglepőbb  - az alvásra is gyógyszereket szedetnek az emberekkel - tehát gyakorlatilag elkábítják az embert és rászoktatják olyanra, amitől még nehezebb leszokni.

 

 

Előzmény: Rejtélyvadász (514)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2013.02.27 0 0 514

 

 

".....Valami jó fej mondta, hogy kb 1%-át ismerjük, hogy hogyan is van ezzel a világgal, kb 5%-ot sejtünk, hogy kb hogyan is lehet és a többiről azt sem tudjuk, hogy mit nem tudunk..........:)....."

 

 

És, bármilyen furcsának is tűnik,- most maradva ezeknél a topikoknál -  több igazság lehet a "Rejtélyes témakörök" tárgyalásánál megfogalmazott véleményekben, mint abban, amit az egy százalék "kapargatásával" elérünk.....

 

 

A gyógyszereket is csak addig "istenesíti" valaki, amíg neki, saját magának nem kell szedni, és rá nem jön, hogy általában az a legkevesebb, hogy nem használ......

Előzmény: ghepard (512)
ghepard Creative Commons License 2013.02.27 0 0 513

ettől azonban mag a módszer nem fog elindítani egy tudományos paradigmaváltást, ahhoz kicsit több kell. mondjuk hitelesített klinikai vizsgálatok.


Igen, igazad van ebben. Ahhoz több kell. Kb 3 lépés van az először meghökkentő dolgokkal.

Először szinte kinevetik, kigúnyolják a dolgot és az azzal foglalkozó embereket.

Másodszor aztán, mivel nem csendesülnek és kitartóan próbálják megértetni, hogy talán igazuk is lehet - már szembe kell nézniük a másik táborral, mintegy harcot folytatva (mert a másik tábornak már az agyára megy...

Majd  a harmadik, hogy aztán ha netán igazuk van, akkor majd úgy veszik az emberek, mint a világ legtermészetesebb dolgát....

 

De az ember a maga módján bármikor hajolhat ide vagy oda. Ha másképp akarok valamit látni, akkor más szögből kell figyelnem. Nekem mondjuk nem smakol az a negyedik dimenzió az Albertbácsis világban. Vagyis az idő. Ez valahogy nem illik az első háromhoz. Az idő csak fogalom és fizikailag nem létezik. Tehát nem is anyagias - valahogy a fizikához nem nagyon illik egy nem anyagias dimenzió. Mondhatod, hogy vannak ilyen hosszú, széles meg magas tárgyak - de nem mondhatod, hogy vannak 5 perces tárgyak (esetleg mondhatod, hogy 5 percig létezők). Én inkább úgy veszem magamnak, hogy a negyedik dimenzió a hullám. Így már nem olyan távoli a mikro és makrovilág. Minden anyag visz maga körül hullámot (hullámokat) is - na így el lehetne hinni, hogy a testünk körül is cipeljük a hullámainkat. És ennek a hullámrengetegnek (minden egyes sejt hullámai, majd minden egyes szerv, majd minden egyes rendszer - ideg, vér, nyirok stb) a változásai talán kihathatnak a testre is. Nem kell magyarázgatni, hogy mi történik, mikor lecsap egy magas vízhullám. Ott se maga az anyag megy, csak a hullám.......

 

Előzmény: emem (510)
ghepard Creative Commons License 2013.02.26 0 0 512

Hát mit tehetnék mást, mint azt, hogy nem kérek abból. Ezért igyekszem a magam módján mindent megtenni, hogy jól működjön a testem is és a lelkem is.

 

Hát sajnos a gyógyszeripart is a nyereség hajtja. Ha nem látnak benne nyereséget, akkor más után néznek. Ami már lassan lassan történik is. Mert növekszik azoknak a tábora, akik más utakon mennek. A kolléganőm olvasta, vagy hallotta a rádióban, már nem emlékszem - hogy már csökkent kb 20%-al a gyógyszerfogyasztás. Nemrég meg olvastam egy újságban, hogy lassan már nem fognak tudni új és hatásos gyógyszereket gyártani, mert már a bacik és a vírusok gyorsabban reagálnak. Volt is valami számadat, hogy hogyan csökkentek az évente piacra dobott gyógyszerek. Ezért lehet valami más dolgoktól fogják remélni a nyereséget.....

 

Hát vannak kisérletek a kvantumfizikában. Nagy fejtörést okoznak.  Már a relativitáselméletet sem egyszerű megérteni, hát még a kvantumfizikát. Dehát ez van és a látottakat, tapasztaltakat valahogy magyarázni próbálják. Alig 30 méterre tőlem is valami kvantumszámítógépen agyalnak. Valami jó fej mondta, hogy kb 1%-át ismerjük, hogy hogyan is van ezzel a világgal, kb 5%-ot sejtünk, hogy kb hogyan is lehet és a többiről azt sem tudjuk, hogy mit nem tudunk..........:)

 

Hát lehet valahol már végeznek ideirányuló klinikai kisérleteket, de még eltart egy kis idő, míg érthető lesz a dolog. De ha működik a dolog, akkor már most is működik és már réges régen is működött ........

Előzmény: emem (510)
ghepard Creative Commons License 2013.02.26 0 0 511

Elolvastam a cikket. Hát nekem is az jön ki, hogy azzal a mentalitással (is) van baj náluk. A tudás megvan, de a hozzáállás az élethez, az emberekhez (a páciensekhez) valahogy nem stimmel. Én csak hallásból a kollégáktól és az ismerőseimtől tudom, hogy nem jók ott az állapotok. Sok a beteg, sok a betegség, sok a sztressz. Hát ez az, a testükkel nincs is baj - mégis meghalnak hamar. Tehát a lelkiállapotuk végül kihat a testre és idő előtt távoznak.

Előzmény: emem (509)
emem Creative Commons License 2013.02.26 0 0 510

"Hát ilyenek az emberek, ha meglát valamit, ami hasznot hozna, akkor belevág"

 

ilyen elnéző lennél ezekkel az emberekkel, akik a haszon érdekében cselekszenek? akkor mi a helyzet a gyógyszeriparral? hiszen szerinted őket is a nyereségvágy hajtja.... 

 

"Na és ehhez mit szólsz,"

 

nézd, mindenki abban hisz, amiben akar, sőt, ettől a személyes hittől még jól is érezheti magát.

ettől azonban mag a módszer nem fog elindítani egy tudományos paradigmaváltást, ahhoz kicsit több kell.

mondjuk hitelesített klinikai vizsgálatok.

Előzmény: ghepard (508)
emem Creative Commons License 2013.02.26 0 0 509

"Mondják meg hogyan lehet ezt elérni, de ők még kevesebbet élnek mint az átlag - tehát nem tudhatják, mert nincs is róla tapasztalatuk."

 

szerintem nem olvastad el a cikket.

nem arról van szó, hogy mit tudnak és mit nem, hanem arról, hogy milyen életvitelük van.

nagyon jól tudod, hogy a stressz miként hat az emberre, a topikodban is beszélgettünk erről. ebből a szempontból mindenki veszélynek van kitéve, nem csak az orvosok: a tanárok körében szintén elég jól ismert a kiégés jelensége.

ráadásul az angol nyelvű szövegből kiderül, hogy nem a testi állapotukkal van a baj, hanem a mentálissal. ez pedig egyértelműen a munkahelyi körülményekkel függ össze.

Előzmény: ghepard (507)
ghepard Creative Commons License 2013.02.26 0 0 508

Én se pontosan úgy látom, ahogy az a doki. Az a 17 év hihetetlen volt számomra. De meglehet, hogy csak bizonyos kategóriákra gondolta, nem az átlagra. Mondjuk a psichológusoknál magasabb lehet az átlag, az onkológusoknál meglehet drasztikusan alacsonyabb.

 

Hát ilyenek az emberek, ha meglát valamit, ami hasznot hozna, akkor belevág. Megalapozzza valamivel és aztán adja a cuccot. Nem kell messzire menni. Egyes alternatív gyógyítók már odáig mennek, hogy saját névvel szabadalmaztatnak bizonyos mozgásokat, gyakorlatokat stb - és tanítanak ezt azt drága pénzért.

 

Na és ehhez mit szólsz,

http://www.nes-egeszsegtrend.hu/cikkek-hirek/a-nutri-energetikai-rendszer-es-az-emberi-testmezo/318/

 

valami ilyesmin vitorlázgatok már jó pár éve. Ha ezt tudod uralni, akkor a test is azt teszi. Valami hasonlóan, mint a kvantumfizikában azok a kétrés kisérletek stb. Csak itt a hullám a lélek, tudat stb - a részecske meg a test.......

Előzmény: emem (506)
ghepard Creative Commons License 2013.02.26 0 0 507

Hát mindenki azt gondolja, hogy nagyon sokakon segítenek az orvosok és a gyógyszerek. De facto vannak biztos erre is valami felmérések. De Te magad tettél be a topikomba egy nagyon jó linket, amiben szépen le van írva, hogy tulajdonképpen mi az ami hat. Így már azért nagyon nehéz lenne hiteles statisztikát készíteni. Mert kimaradna belőle, hogy mennyit tett hozzá maga az ember. Az összes kisérlet azt suggallja, hogy nem is azok a szerek hatnak. Mert a dolog működik akkor is, ha semleges dolgot kap az ember (a vitamin, gyógyszer, gyógytea, akupunktúra stb helyett).

 

Hát igen, a tudás semmit sem ér, ha nem teszünk a cél érdekében valamit. Na az a 5-6-7 év kevesebb élettartam se kutya ám. Az ember azt várná, hogy legalább 30-40%-al tovább éljenek és példát mutassanak. Mondják meg hogyan lehet ezt elérni, de ők még kevesebbet élnek mint az átlag - tehát nem tudhatják, mert nincs is róla tapasztalatuk.

Előzmény: emem (505)
emem Creative Commons License 2013.02.25 0 0 506

"Napjainkban az amerikaiak átlagéletkora 75,5 év, az orvosoké pedig 58 év"

 

hozzáteszem, hogy az általad említett írás Joel D. Wallach, a neves orvos állatorvos tudományos kutatásaira teljesen megalapozatlan kijelentéseire alapul, amely számos pontatlanságot tartalmaz. csak hogy a témánál maradjunk, az amerikai orvosok átlag élettartama nem 58, hanem 70.8 év.

az már csak hab a tortán, hogy a jó doktor állatorvos MLM rendszerű vállalkozás épített a hosszú és egészséges életben reménykedők hiszékenységére alapozva, miáltal megérdemelten aggathatja magára a "sarlatán szélhámos" jelzőt.

Előzmény: ghepard (504)
emem Creative Commons License 2013.02.25 0 0 505

<Hozzáteszem, hogy Bruno Gröningről volt szó>

 

nem kell hozzátenned, ez kiderül az előzményből (492)

 

<Már említettem, hogy csak az USA-ban évente kb 600ezer ember fizet rá életével a hibás diagnózisok, rossz beavatkozások és a gyógyszerek stb mellékhatásai miatt stb....>

 

arra van adatod, hogy ehhez a számhoz képest hány ember gyógyul meg/menekül meg a haláltól a jó diagnózisok, a helyes beavatkozások és a gyógyszerek hatásai miatt? többször is írtam arról, hogy az orvostudomány tisztában van a veszélyekkel, és folyamatosan törekszik a rizikófaktorok csökkentésére.

 

"Mi lehet a híttérben, hogy az orvosok csak ennyit élnek? (...) Van valami, ami ellen nem tudnak mit tenni? Mert nem is gondolják, hogy az lehetséges?"

 

ugyan már, ghepard, nem kell túlmisztifikálni a dolgot, ez józan paraszti ésszel is kikövetkeztethető:

 

"A nemzetközi vizsgálatok azt mutatják, hogy nem csak nálunk van baj, az orvosok között jelentős arányban fordulnak elő pszichés zavarok, alkohol és drogfüggőség, öngyilkosság. Nyugat Európában az orvosok szomatikusan egészségesebbek, mentálisan betegebbek, mint az átlagpopuláció.

Érdekes, ugye! A tudás a helyes dolgokról csak ennyit ér? Azt nem gondolhatjuk, hogy az orvosok nem tudnak eleget az egészséges életmódról, a megbetegedések kóreredetéről. Máshol kell keresnünk a magyarázatot."
http://www.weborvospro.hu/cikkek/velemeny/esazegeszsegugyidolgozokegeszsege.html

 

 


Előzmény: ghepard (504)
ghepard Creative Commons License 2013.02.25 0 0 504

ráadásul elég ironikus, hogy a nagy gyógyító éppen gyomorrákban halt meg...

 

Hozzáteszem, hogy Bruno Gröningről volt szó. Hát valamiben meghalunk.....De topikomba már betettem, az se vicces, hogy maguk az orvosok se élnek valami sokáig. Nemrég találtam egy jó kis cikket, ahol számadat is volt. Na és az döbbenetes.

 

Már említettem, hogy csak az USA-ban évente kb 600ezer ember fizet rá életével a hibás diagnózisok, rossz beavatkozások és a gyógyszerek stb mellékhatásai miatt stb....

De mikor olvastam (már több helyen is), hogy az orvosok nem is élnek annyit, mint az átlagember - hát ez nagyon meglepő volt. De mikor láttam konkrét számokat, akkor az már egész döbbnetes volt. Hogy USA-ban az átlagéletkor 75.5 év - az orvosoknál ez a szám 58 év. Ez szinte hihetetlen. Hát ez 17 év különbség. Nos ez biztos egy kis riadót keltett soraikban - és keresik az okokat. Persze vannak orvosok, akik szép kort megélnek, de az az átlag döbbenetes. Mi lehet az oka? Ettől az 58 évtől nem is olyan sokkal (53 évesen halt meg) maradt el Bruno, annak ellenére, hogy rákja volt..... Mi lehet a híttérben, hogy az orvosok csak ennyit élnek? Mert a fertőzésekkel ez nem magyarázható, azok csak elenyésző részét képezhetik a dolognak és az ellen tudnak is védekezni. Van valami, ami ellen nem tudnak mit tenni? Mert nem is gondolják, hogy az lehetséges?

Egy cikkben ez áll:

Napjainkban az amerikaiak átlagéletkora 75,5 év, az orvosoké pedig 58 év. Ha igényt tartanak a statisztikai 20 évre, ne menjenek orvosnak.

Itt találtam erre:

http://www.termeszeteseletmod.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=221:a-halott-orvosok-nem-hazudnak&catid=43:betegsegek-okai-es-tuenetei&Itemid=87

Előzmény: emem (496)
emem Creative Commons License 2012.11.02 0 0 502

tájékozódtam, a beírásom megfelel a valóságnak.

a Gröning halálával kapcsolatos állításod pontosan annyit ér, mint a módszerét alkalmazó hihetetlen gyógyulások orvosi igazolása:névtelen, forrás nélküli anekdoták

lesajnálásról pedig szó sincs, ilyet nem írtam, ezzel te minősíted saját magadat.

csupán rámutattam a súlyos tárgyi tévedésedre, az offolásra, illetve arra, hogy rendkívül veszélyes a tevékenységed.

ha nem tetszik, akkor ne olvasd a topikot.

Előzmény: enuma elis (500)
Menroting Creative Commons License 2012.11.01 0 0 501

Talán mert nem volt elég ideje a regenerálódásra ? Mert szinte szünet nélkül "leszívták" az energiáját ? Nem a betegekre gondolok !

Előzmény: repcsepista (498)
emem Creative Commons License 2012.10.30 0 0 495

ennek a témának van saját topikja, azt pörgesd inkább:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095019&la=106348293

Előzmény: Rejtélyvadász (494)
enuma elis Creative Commons License 2012.10.30 0 0 492

Egyszer beszélgettetek itt Bruno Gröningről, minden idők egyik legnagyobb "gyógyítójáról" /bár őmaga nem hívta így sajátmagát/. Azt mondta, ez az erő mindenütt ott van, csak Őhozzá kell folyamodnunk:

"Ne nekem, hanem az Úristennek köszönjék meg azal, hogy örökké Ővele élnek."


Többezer regisztrált gyógyulás történt, oly sikerrel, hogy el is tiltották a II. vh. utáni Németországban (Heilverboten).

A bénák járni tudtak, felálltak tolókocsijaikból, vakok újra láttak, stb. felfoghatatlan mik történtek. A filmben több száz igazolt gyógyulás dokumentumai, visszamelékezések.

 

Nemrég megnéztem a Bruno Gröning Baráti Társaságtól beszerzett 3 részes filmet a fenoménról (magyar alámondással). Frenetikus volt! :-) 

Csak ajánlani tudom. A Youtube-on angol, német nyelven vannak fennt dokumentumfilmek róla.

ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 491

Persze, ritka esetben.......

Előzmény: emem (488)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 490

Ja, igen........

Előzmény: Törölt nick (487)
ghepard Creative Commons License 2012.07.25 0 0 489

De hisz azt hangoztatjátok, hogy a tudat, hit - az lóf*szt csinál........

Előzmény: Törölt nick (485)
emem Creative Commons License 2012.07.21 0 0 488

ritka esetben, ez azt jelenti, hogy valamilyen kontrraindikáció esetében (más gyógyszer együttes hatása, egyéb betegség, érzékenység) fordulhat elő.

az orvos erre mindenképpen rá fog kérdezni felírás előtt, a hippokráteszi eskü ugyanis nem arról szól, hogy minél több embert tegyen el láb alól.

 

Előzmény: Törölt nick (486)
Törölt nick Creative Commons License 2012.07.20 0 0 486

S mi van akkor ha valaki a betegtájékoztatón lévőket például azt hogy ritka esetben halált okozhat elhiszi ? Vagy ez már nem hit kérdése ?

Előzmény: Törölt nick (485)
ghepard Creative Commons License 2012.07.20 0 0 484

Nicsak Emem, mekkora meglepetés. Nem is hiszem el. Emem, hát hogy a francba lehet veszélyes a gondolat. Hát a gondolattal egy molekulát se tudsz megmozdítani, a tudat meg a hit menjen a francba, meg Braco is a maga csendjével, nem? Nahát ezt nem gondoltam volna Tőled, hogy ilyen megtiszteltetésben részesíted a gondolatot a gondolat erejét. Na ennek Mirdad is megörülhet.

 

Jogos volt Mirdadtól, hisz már figyelmeztetett is, és én elnézést is kérek Tőle.De most úgy gondolom, hogy ő is fog lehet csodálkozni egy kicsit......... Topikomban folytathatjuk. Újból majd megkérdezek Tőled valamit (az egy másik téma), amit már kérdeztem, vagy kértem nemrég - de figyelmen kívül hagytad, vagy nem vetted észre. Tehát ott folytathatjuk......

Előzmény: emem (482)
emem Creative Commons License 2012.07.20 0 0 483

ghepard, ezt te írtad, ott volt az idézőjel.

ez az állításod a gyógyszerek és a tudományos orvoslás elleni kirohanásaiddal együtt borzasztóan veszélyes, fogd már fel.

Előzmény: ghepard (480)
emem Creative Commons License 2012.07.20 0 0 482

ezért szólok, mert butaságokat beszélsz, illetve, ami még enneél is sokkal rosszabb, a tájékozatlanságod miatt veszélyes gondolatokat sugallsz. én szóltam, a felelősség innentől a tiéd.

itt viszont befejezem, mert Mirdad jogosan reklamálhatna, hogy eltértünk a tárgytól.

 

Előzmény: ghepard (481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!