Keresés

Részletes keresés

gyere a papához Creative Commons License 2008.08.30 0 0 189

Jó helyen kapisgálsz, a fickó beteg. De hogy gyógyítható is lenne, az igen csak kétséges.

 

Ide a rozsdás bökőt, hogy csak egyetlen egy motivációja van: Amikor fojtogathat, vagy fojtogatást lát, akkor szexuálisan kielégül.

 

No most mit lehet az ilyen emberrel csinálni? Sok mindent nem.

Ha a körülmények olyanok, ha elszabadul, akkor lesz belőle egy második Peter Kürten. Ha óvatos/nagyon fél a következményektől, akkor meg beéri a fojtogatás weben keresztül való nézésével (mint mostanában).

 

És persze nagyon szociáldarvinista ízű a megjegyszés, de mint valaki már említette is, a tevékenységével némileg hozzájárul az ostobaság evolúciós kontraszelekciójához. ;-)

Előzmény: ORIZA TRIZNYAK (184)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 187
Ezt írta a mai Magyar Hírlap?
Előzmény: zividivi (186)
zividivi Creative Commons License 2008.08.30 0 0 186

Ki van zárva, hogy jobban össze lehetne szarni a "liberálisok" terített asztalát.

 

 

A párt támogatja a devianciakultuszt, az ilyen szadisták önmegvalósítását és tiltja a védekezést ellenük.

 

Jó étvágyat saját szakácsaitok főztjéhez.

Előzmény: AliceCsodaországban (149)
mazsi6000 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 185
Zitike a szülők 98%-ának lövése sincs arról, hogy az Internetet eszik e vagy isszák. Van egy ismerősöm (10 éves fia van) aki megkért nézzem már meg otthon a számítógépeket, mert lassú lett neki. (neki is és a gyereknek is van) Nem is tudta, hogy van Internetje. A kábeltévével együtt jön, fogalma sincs mit fizet, csak feladja a csekket. Az ő gépére rá sem volt eddig kötve. A gyerekek persze vágják, mert az iskolában tanítják nekik, ami nem is baj. De hogy ellenőrizz valamit, amiről nem is tudod hogy van?
Előzmény: Zitike30 (173)
ORIZA TRIZNYAK Creative Commons License 2008.08.30 0 0 184
kedves Topicolók!
tényleg köszönet a lelkes júzereknek, hogy értesítették a lányokat, ezt a rendőrségnek kellett volna azonnal meglépnie.

Ami Liebe Attilát illeti:
talán nem börtönbe kellett volna zárni, meg a Friderikusz műsorban szerepeltetni, hanem gyógyítani. Persze sokkal könnyebb megoldás eltávolítani a társadalomból, vagy egyszerűen kinyírni, de ezt azért nme tartom megoldásnak, mert ezzel a többi hasonlóan beteg gondolkodású embert arra késztetünk, hogy ahelyett hogy pl. segítséget kérne, inkább rejtőzködik. Inkább tudatosítani kellett volna L.A-ban, hogy amit csinál, az nem a zsenialitás (ahogy szerintem ő képzeli) határán mozog, hanem ez már őrültség. véleményem szerint kezelhető lett volna a gyilkosság után, és az volt a rossz megoldás, hogy berakták egy börtönbe, ahol a mi pénzünkön élve tovább ábrándozhatott a módszereiről. Most sem vezetne célra a kényszerintézkedés, mert láthatóan kettős személyiség, és képes eljátszani az együttműködést, míg a valóságban tovább él egy maga kreálta világban. Tehát azt is mondhatnánk, hogy jó színész, és (ahogy az index cikk is írta) képes az adott helyzetet, és technikai lehetőségeket a saját célja érdekében használni.
Nem tudom elfogadni azt az állítást, hogy gyógyíthatatlan. Csak a megfelelő szakembereknek kellene foglalkoznia vele, és ez nem biztos, hogy a börtönőr. El kellene tudni hitetni vele, hogy amit ő képzel magáról, és próbál megvalósítani, az nem létezik. Utat kellene mutatni neki, ami esetleg megváltoztathatná az érdeklődési körét, nem pedig kiközösíteni, és hagyni, hogy a saját beteges elképzeléseit rendezgethesse tovább, és az állandó bizonyítási kényszerét rátolja tizenéves tudatlan/tapasztalatlan kamaszlányokra.

Fentiek kizárólag az én elképzeléseim, ugyanakkor elfogadom az előttem szólók érveit is, de azt gondolom, hogy egy ilyen emberrel valamit valóban tenni kellene, és nem szemet hunyni a történet felett. És azt is belátom, hogy az én elképzelésem nehezebben kivitelezhető, mint lelőni a csávót, ráadásul a siker is kevésbé garantált. De ezzel be lehet bizonyítani, hogy mégiscsak megérdemeljük a civilizált jelzőt.

üdv

borsalina Creative Commons License 2008.08.30 0 0 183
Real boy, Linux fan,
Fantasztikusak vagytok :-)
Lizy90 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 181
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nagyon-nagyon gratulálunk Nektek, rengeteget segítettetek ezeknek a lányoknak!:) Még egyszer egy hatalmas gratuláció!:)
Zitike30 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 180
Csak azt nem értem, mér' nem inkább érdemes embereket mutogatnak a tévében, az ilyet meg elzárni csöndben...
Előzmény: Bren_Don (178)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.08.30 0 0 179
Beírtátok magatokat az index történelmébe! Gratulálok!:-)
Ez az eset jó példa arra, hogy a világhálót lehet jó értelemben is használni.
Előzmény: Real_boy (154)
Bren_Don Creative Commons License 2008.08.30 0 0 178
Soha nem képezte magát semminek.

Egy félművelt, aberrált, homoszexuális barom, aki sokkal többnek hiszi magát annál, mint amennyi valójában. Heteroszexuális késztetése abban merül ki, hogy a másik nem vergődésése, haláltusája okoz számára kielégülést. A szinház csak ürügy, lepel, miképpen K. Sztanyiszlavszkij személye is, akinek nevét - mellesleg - következetesen hosszú í-vel írja a barom.
A társadalomra fokozottan veszélyes, ezt bizonyítja eddigi tevékenysége is.
Egy halott lány és több, sok-sok másik, aki szerencsére túlélte a vele való találkozást, a színházi kalandot.
Előzmény: Zitike30 (177)
Zitike30 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 177
Meg egy másik fonákság: most aztán nagyobb ismertségnek örvend már Liebe, mint sok más hazai színész -- így végül mégis elérte a célját: a gyilkosságon túl az utóbbi napokban médiaszereplőként és színészként is sikerült közismertté válnia (közben utánanézett valaki, hogy valaha képezte-e magát színésznek?)... Ez is elgondolkodtató.
Előzmény: Vahren (165)
Bren_Don Creative Commons License 2008.08.30 0 0 176
"amennyiben olyan cselekményt észlelnek, amely indokolja a büntetőeljárás elindítását, a rendőrség megteszi a szükséges lépéseket."

Akkor tegyék meg, méghozzá sürgősen, ugyanis életellenes bűncselekmények esetében, például az előkészület is büntetendő cselekmény. Ez pedig vastagon kimeríti annak fogalmát.

Előzmény: mac.m (148)
Zitike30 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 175
Bocs. Magam se emléxem rá, hogy itt valaha is sikerült volna nekem a tisztességes linkelés. Úgyhogy maradjon csak folyószövegben:
http://szinhaz.hu/index.php?id=27&forumid=1021
(Egyébként ez tényleg csak egy technikai jellegű topik, Liebe is csak azért írt oda, mert nem tudta, hogyan kell célszerűen használni a fórumot. A lényeg, hogy azelőtt még nem tűnt veszélyesnek -- szerintem mindenki úgy gondolta, hogy nagy a Jó Isten állatkertje, ez is elfér benne...)
Előzmény: Zitike30 (173)
Alhazred Creative Commons License 2008.08.30 0 0 174
köszönjük, emese (szereposztás!)!

(de durva ez az egész bazzzzz)
Előzmény: Vahren (165)
Zitike30 Creative Commons License 2008.08.30 0 0 173
Szerintem arról lehet szó, hogy Liebe rájött, hogy az iwiwen (talán elsősége okán) elég sok a középkorú és annál idősebb résztvevő -- ott hamar lebukott volna! A MyVipen ugyan nem vagyok fönt, de talán ez is alátámasztja azt a gyanúmat, hogy azért, mert ott főleg a fiatalabb korosztály regisztrál.
Biztos, hogy tudatosan kereste ezt a réteget, miután például a színház iránt érdeklődők

körében nem talált közönségre.
(Nem mintha szerény személyem olyan nagy színházi bennfentes lenne. :-D A hivatkozott topik különben is műszaki jellegű eredetileg. Azért linkeltem be, mert az ottani házzászólásokból talán látszik, hogy ebben a kommunikációs helyzetben emberünk meglehetősen elszigetelt maradt -- rajtam kívül senki nem reagált rá.)
Megvallom őszintén, hogy nekem akkoriban (amikor "liebe" reklámozni kezdte magát abban a fórumban) meg sem fordult a fejemben, hogy ez az ember később majd képes lesz "gombnyomásra" megtalálni magának azt a réteget, amelynek tagjai tapasztalatlanságuk okán odafigyelhetnek rá. -- Úgy tűnt, hogy mindenki ignorálja, és a tények ismeretében ez érthető is volt. Eszembe se jutott, hogy létezik az a korosztály, amely már nem ismeri ezeket a tényeket..

De látom, az önszabályozó mechanizmusok azért élnek itt, a Világfaluban: a közösség valahogy mégiscsak elintézte a veszélyt jelentő elemet. Szimpatikusak az ilyen önszerveződő akciók -- visszaadják a reményt arra vonatkozóan, hogy azért annyira mégsem lehet elrontani ezt a világot, hogy valahogy helyre ne lehessen állítani. :-)

(Másrészt elgondolkodtató e történet kapcsán, hogy ugyanezt a figyelmeztetést az érintett fiatalok a saját szüleiktől is megkaphatták volna -- ha még divatban lenne szülők és gyerekeik között a kommunikáció... De már ilyen társadalomelméleti dógokba hajnalok hajnalán nem menek inkább bele.)
Előzmény: hajnali lány (167)
Linux fan Creative Commons License 2008.08.30 0 0 172
Természetesen minden érdem Real_boyé, az ötletgazdáé.

Én a konkrét történeten túl annak örülök, hogy ezek a lányok egy életre leckét kaptak az internet helyes használatából. Nem egyhamar fogják elfelejteni, hogy egy aberrált gyilkossal msn-eztek.
Előzmény: hajnali lány (159)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 171
Az oldal ugyan fent van, de az üzenőfalra pillantva szerintem már csak idő kérdése. :) Legalábbis remélem.
Előzmény: Törölt nick (131)
seniora Creative Commons License 2008.08.30 0 0 170
A lány neve Erika volt, akit megölt.
Előzmény: Törölt nick (158)
hajnali lány Creative Commons License 2008.08.30 0 0 169
...és persze Attila.
Előzmény: hajnali lány (167)
hajnali lány Creative Commons License 2008.08.30 0 0 168
iwiwes D.A., nem indexes. Bocsánat!
Előzmény: hajnali lány (167)
hajnali lány Creative Commons License 2008.08.30 0 0 167
Amúgy az iwiwen is van egy Dornay Atilla, igaz, fénykép nélkül. 2 ismerőse van (pontosabban 3, mert az egyik név alatt ketten szerepelnek). Mindannyian középiskolás lányok, az egyik Zsanett.
Írtam nekik, hogy HA azonos lehet a két Dornay, töröljék. Bemásoltam az itteni levelet. HA nem, akkor pedig elnézést, nem akartam alaptalanul megvádolni az ismerőst. Az indexes D.A. már február óta nem járt az iwiwen.
h-alga Creative Commons License 2008.08.29 0 0 166
Az index-cikkből:
"1978-ban egy amatőr színjátszó csoport vezetőjeként szituációs gyakorlat közben megfojtott egy fiatal lányt Ózdon"

Szerintem 1985-ben volt. Akkor egy ózdi lány volt a barátnőm, s ő tagja volt a "színjátszó" csoportjának. (De infóim nincsenek az esetről.)

A riport:
http://www.rtlbulvar.hu/video/25503
Vahren Creative Commons License 2008.08.29 0 0 165
Amúgy egy filmest is megihletett:
Libiomfi
Vahren Creative Commons License 2008.08.29 0 0 164
2001-es hír. Erről tud valaki valamit, hogy lett-e folytatása?
3,5 millióra perli Liebe Attila a magyar államot
efzsuzsa Creative Commons License 2008.08.29 0 0 163

Nincs!

Mekkérdeztem...

Előzmény: Törölt nick (127)
Z757 Creative Commons License 2008.08.29 0 0 162
Kiegyeznék egy méreginjekcióval is, mint az überdemokratikus
usában.
Előzmény: Törölt nick (157)
efzsuzsa Creative Commons License 2008.08.29 0 0 161

Ez egy nagy marhaság!

El ne hidd magadnak, amit leírtál.

Előzmény: pert1 (99)
efzsuzsa Creative Commons License 2008.08.29 0 0 160
HÁT PERSZE HOGY NEM!!!!!!!!!!
Előzmény: Real_boy (95)
hajnali lány Creative Commons License 2008.08.29 0 0 159
Kedves REAL BOY és LINUX FAN! A Ti akciótok volt szívbemarkoló! Minden tiszteletem a Tiétek!
(Már csak zárójelben: mialatt Ti küldtétek az emailek tömkelegét, hol "szolgált és védett" a magyar rendőrség?)
Előzmény: Real_boy (129)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 158
Nem tudja valaki, hogy hívták az 1978-ban megölt lányt? Nem lennék meglepve, ha Katalin vagy Zsanett lett volna a keresztneve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!